E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Γιατρός στον Βόλο: Μας έλεγε ότι σε 5 χρόνια αυτοί που εμβολιάστηκαν θα πέφτουν σαν τα κοτόπουλα

Απίστευτα είναι τα όσα περιγράφονται σε επώνυμη καταγγελία κατά ιδιώτη γιατρού στον Βόλο

Δημοσίευση 21/12/2021 | 16:33

Γιατρός στον Βόλο: Μας έλεγε ότι σε 5 χρόνια αυτοί που εμβολιάστηκαν θα πέφτουν σαν τα κοτόπουλα

Απίστευτα είναι τα όσα περιγράφονται σε επώνυμη καταγγελία κατά ιδιώτη γιατρού στον Βόλο, ο οποίος φέρεται να προέτρεπε μια 60χρονη που νοσούσε από κορωνοϊό, να μείνει σπίτι, παρόλο που η κατάσταση της υγείας της επιδεινωνόταν. Η γυναίκα τελικά έχασε τη μάχη με τον ιό και πέθανε. Όπως περιγράφει στην αναφορά του ο σύζυγος της γυναίκας, ο γιατρός τους έλεγε, μεταξύ άλλων, ότι «αν πάτε στο νοσοκομείο, θα φύγετε πεθαμένοι».

Μετά από αυτή την τραγική εξέλιξη, ο 63χρονος σύζυγός της, που επίσης νόσησε, κατήγγειλε τον ιδιώτη γιατρό επώνυμα στον Ιατρικό Σύλλογο Μαγνησίας ζητώντας να διερευνηθεί η δράση του.

Σύμφωνα με τον taxydromos.gr, o 63χρονος καταγγέλλει ότι με βάση τη θεραπεία που συνέστησε και τις οδηγίες του συγκεκριμένου γιατρού, η σύζυγός του οδηγήθηκε καθυστερημένα για νοσηλεία στο νοσοκομείο και τελικά κατέληξε από τον φονικό ιό στα 60 της χρόνια.

Η γυναίκα διασωληνώθηκε σχεδόν αμέσως μόλις έφτασε στο νοσοκομείο. Ο κορεσμός της ήταν κάτω από 80. Μία μέρα μετά μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Χαλκίδας, όπου κατέληξε τον περασμένο Νοέμβριο.

Ο σύζυγός της μετά από 20ήμερη νοσηλεία και αφού δοκιμάστηκε σκληρά, σήμερα προσπαθεί να ανακάμψει, πήρε εξιτήριο από το Αχιλλοπούλειο. Ο άνδρας έχει περάσει ενάμιση μήνας και ακόμη δίνει τη μάχη της αποκατάστασης.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Μαγνησίας αναμένεται τις επόμενες μέρες να καλέσει σε ακρόαση τον συγκεκριμένο γιατρό, προκειμένου να διερευνηθεί η υπόθεση. Ο συγκεκριμένος φέρεται μάλιστα να συμβούλευε ασθενείς να ακολουθήσουν μεθόδους, με αποτέλεσμα να καταλήγουν σε ημιθανή κατάσταση στο νοσοκομείο.

Ο γιατρός ελέγχεται από τη δικαιοσύνη για την αντιεπιστημονική του δράση, ενώ επίσης σε βάρος του έχει κινηθεί πειθαρχική διαδικασία από τον Ιατρικό Σύλλογο Μαγνησίας. Γιατροί έχουν γίνει μάρτυρες περιστατικών με ανθρώπους που μεταφέρθηκαν στα επείγοντα με κατεστραμμένο αναπνευστικό σύστημα και επιπλοκές που αντιμετωπίζονταν δύσκολα.

«Αν πάτε νοσοκομείο θα φύγετε πεθαμένοι από εκεί»

Μεταξύ άλλων ο σύζυγος της 60χρονης στην αναφορά του επισημαίνει πως η θεραπεία με τα φάρμακα που υπέδειξε ο γιατρός δεν βοήθησε. Μάλιστα επέμενε ότι θα πρέπει να παραμένουν σπίτι και πως θα γίνουν καλά με τη δική του αγωγή.

«Μας είπε ότι είναι σε διαθεσιμότητα, γιατί δεν έχει εμβολιαστεί και μετά αφού έγραψε τα φάρμακά μας είπε ότι θα βρει έναν δικό του γιατρό να τα συνταγογραφήσει. Ακόμη μας ενημέρωσε ότι έχει έναν γνωστό στη Θεσσαλονίκη στον οποίο θα μεσολαβήσει ο ίδιος για να εφοδιαστούμεμε φιάλες οξυγόνου σε τιμή λογική. Για την οξυγονοθεραπεία μας έστειλε να πάρουμε φιάλες οξυγόνου από άλλο σπίτι ασθενούς» αναφέρει ο

Αναφέρει ακόμα ότι και η σύζυγός του, και ο ίδιος μεταφέρθηκαν στο Αχιλλοπούλειο εσπευσμένα με πολύ σοβαρά συμπτώματα, μολονότι ο γιατρός τους απέτρεπε λέγοντας ότι «αν πάτε στο Νοσοκομείο, θα φύγετε πεθαμένοι από εκεί».

«Μην ακούτε τι λένε. Να δείτε τι θα πάθουν σε τέσσερα πέντε χρόνια αυτοί που κάνουν το εμβόλιο. Θα πέφτουν κάτω σαν τα κοτόπουλα» έλεγε συνέχεια.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Διπλή δολοφονία στο Λόγγο Αιγίου: Τι ισχυρίζεται ο 65χρονος Ιταλός ενόψει της απολογίας του

E-Daily 2.TopNews 10.06.2026
Την Παρασκευή 13 Ιουνίου απολογείται ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία μητέρας και γιου, ενώ η συνήγορός του επικαλείται κενά στη δικογραφία.

Ωρωπός: 32χρονος ξυλοκόπησε τη γυναίκα του και ανέβασε το βίντεο online – «Κοιτάξτε πώς κλαίει»

E-Daily 2.TopNews 10.06.2026
Χρόνια κακοποίηση και συνεχείς αποσύρσεις καταγγελιών – Ο δράστης συνελήφθη αφού πέταξε το κινητό του στη θάλασσα

Αίγιο: Συγκλονίζει ο πρώτος μάρτυρας στον τόπο του εγκλήματος – «Πήγα να βοηθήσω»

E-Daily 2.TopNews 10.06.2026
«Θα τον κυνηγήσω μέχρι εκεί που δεν πάει», λέει η αδερφή του 54χρονου θύματος

Οι πέντε ασφαλέστερες χώρες για το 2026 ‑ Πού βρίσκεται η Ελλάδα στην κατάταξη

E-Daily 3.Left 10.06.2026
Ο Παγκόσμιος Δείκτης Ειρήνης αξιολογεί 163 χώρες βάσει 23 διαφορετικών κριτηρίων

Τραμπ: «Θα επιτεθούμε στο Ιράν πολύ σκληρά»

E-Daily 2.TopNews 10.06.2026
Ο Αμερικανός πρόεδρος επικαλέστηκε την κατάρριψη του ελικοπτέρου Apache στα Στενά του Ορμούζ για να προειδοποιήσει ότι οι ΗΠΑ θα χτυπήσουν το Ιράν εάν δεν υπάρξει συμφωνία ειρήνης.

Βόλος: «Θα σκοτώσω εσάς και τα παιδιά σας» – Στο Αυτόφωρο 45χρονος

E-Daily 2.TopNews 10.06.2026
Ο κατηγορούμενος ισχυριζόταν ότι διαθέτει όπλο και μαχαίρι, γεγονός που ενέτεινε την ανησυχία των κατοίκων

Ομόνοια: Το περίπτερο πωλούσε ναρκωτικά

E-Daily 2.TopNews 10.06.2026
Συνελήφθησαν τρία άτομα

Πανικός στη Ρωσία: Σμήνος από εκατομμύρια κουνούπια πήρε στο κυνήγι τουρίστες ‑ Video

E-Daily 3.Left 10.06.2026
Το βίντεο που καταγράφει το περιστατικό και κάνει τον γύρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης δείχνει τα έντομα να σχηματίζουν ένα πυκνό, συμπαγές στρώμα, εμποδίζοντας τους ανθρώπους να βγουν καν από τα οχήματά τους

«Έκανα ψηλάφηση» υποστηρίζει ο γιατρός που συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη μετά από καταγγελία 15χρονου για γενετήσια πράξη

E-Daily 2.TopNews 10.06.2026
Αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία του - Η καταγγελία έγινε τη Δευτέρα από τη μητέρα του 15χρονου

Νάυτης δολοφόνησε τη συνάδελφό του και κατά τη διάρκεια της ανάκρισής, την είχε νεκρή στη ντουλάπα

E-Daily 2.TopNews 10.06.2026
Τα δεδομένα από το κινητό και το GPS οδήγησαν στον εντοπισμό της σορού