E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Eδεσσα: 33χρονος ξυλοκόπησε άγρια την 17χρονη σύντροφό του στη μέση του δρόμου

Eπειδή του ζήτησε να χωρίσουν

Δημοσίευση 19/12/2021 | 18:20

Eδεσσα: 33χρονος ξυλοκόπησε άγρια την 17χρονη σύντροφό του στη μέση του δρόμου

Ο δράστης αναζητείται - Η οικογένεια έχει καταθέσει μήνυση 

Ένα τραγικό περιστατικό συνέβη στην περιοχή της Έδεσσας, τα ξημερώματα της Κυριακής με θύμα μια 17χρονη μαθήτρια η οποία ξυλοκοπήθηκε άγρια στη μέση του δρόμου από τον 33χρονο σύντροφό της όταν του ζήτησε να χωρίσουν.

Ο 33χρονος άντρας σύμφωνα με όσα κατέθεσε κλαίγοντας στις αστυνομικές αρχές η ανήλικη κοπέλα, της είχε στήσει καρτέρι έξω από το σπίτι της. Την ώρα που η κοπέλα επέστρεφε στο σπίτι της και στην προσπάθειά της να βάλει τα κλειδιά στην πόρτα, ο 33χρονος ενώ ήταν κρυμμένος , πετάχτηκε μπροστά της κι άρχισε να την χτυπά. Αφού την άρπαξε από τα μαλλιά ,άρχισε να την σέρνει στο δρόμο ενώ παράλληλα τη χτυπούσε μέχρι το σημείο όπου είχε παρκάρει το αυτοκίνητό του. Ήθελε, όπως η κοπέλα είπε στους αστυνομικούς , να την πάρει με τη βία μαζί του.

Η 17χρονη μαθήτρια έκλαιγε και ζητούσε βοήθεια ενώ τα πόδια της είχαν αίμα από τις πληγές που προκλήθηκαν καθώς ο 33χρονος την έσερνε στο δρόμο από τα μαλλιά .Στη συνέχεια, την έβαλε μέσα στο αμάξι του κι αφού της σκούπισε το αίμα από τα χέρια και τα πόδια, την απείλησε πως αν άνοιγε το στόμα της θα της έκανε χειρότερα πράγματα. Η κοπέλα του φώναζε ότι θα τον καταγγείλει στην αστυνομία ενώ εκείνος της είπε: « Τόλμα και θα δεις αν θα προλάβεις» ενώ συνέχιζε να την χτυπά μέσα στο αυτοκίνητο.

Το κορίτσι κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια του δράστη και έντρομη έφτασε στο σπίτι της. Η μητέρα της σοκαρισμένη από την εικόνα της κόρης της, έντρομη κάλεσε την αστυνομία. Ο 33χρονος δράστης αναζητείται από την αστυνομία ενώ η οικογένεια έχει ήδη καταθέσει μήνυση.

Ο δικηγόρος της οικογένειας , Αντώνης Ξυλουργίδης μίλησε στο protothema.gr κάνοντας λόγο για ένα ακραίο περιστατικό βίας.

«Προέχει η υγεία της 17χρονης κοπέλας αυτή τη στιγμή , ήδη έχει κατατεθεί μήνυση στο τοπικό αστυνομικό τμήμα της περιοχής και ο δράστης αναζητείται καθώς έχει εξαφανιστεί. Δυστυχώς παρατηρούμε ότι αυξάνονται δραματικά τα φαινόμενα άσκησης βίας κατά των γυναικών ακόμα και με θύματα ανήλικες κοπέλες παρά την αυστηροποίηση του νομοθετικού πλαισίου, γεγονός το οποίο όπως φαίνεται δεν πτοεί τους επίδοξους κακοποιητές»λέει στο protothema.gr ο Αντώνης Ξυλουργίδης .

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ελληνικό άγημα παρήλασε στην Αψίδα του Θριάμβου στο Παρίσι, όπως το 1919 – Οι συγκινητικές φωτογραφίες

E-Daily 2.TopNews 14.07.2026
Η φετινή παρέλαση για την Ημέρα της Βαστίλης πραγματοποιήθηκε παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη

Marfin: Προφυλακιστέοι οι δύο 42χρονοι για την εμπρηστική επίθεση

E-Daily 2.TopNews 14.07.2026
Οι δύο 42χρονοι αντιμετωπίζουν κατηγορίες, μεταξύ άλλων, για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συρροή, απόπειρα ανθρωποκτονίας, έκρηξη και κατασκευή ή κατοχή εκρηκτικών υλών.

Μουντιάλ 2026: Ο Σκαλόνι εκνευρίστηκε, ο Μέσι πειθάρχησε (Video)

E-Daily 3.Left 14.07.2026
Η εντυπωσιακή στιγμή με τους παίκτες της Αργεντινής να τρέχουν στο πούλμαν μόλις ο προπονητής τους έκανε παρατήρηση για καθυστέρηση στην αναχώρηση της αποστολής – Μεταξύ αυτών και ο Λιονέλ Μέσι!

Στο σκοτάδι ξανά η Κούβα, τρίτο γενικό μπλακάουτ μέσα σε διάστημα εννέα ημερών

E-Daily 2.TopNews 14.07.2026
Το μπλακ-άουτ άφησε χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα περίπου 10 εκατομμύρια ανθρώπους

Κατηγορούν τη Meta για απολύσεις μέσω AI: Στο στόχαστρο του αλγορίθμου έγκυες και εργαζόμενοι με αναπηρίες

E-Daily 3.Left 14.07.2026
Εκπρόσωπος της Meta δήλωσε ότι οι κατηγορίες στερούνται νομικής βάσης - Η εταιρεία φέτος ανακοίνωσε ότι σχεδίαζε να απολύσει το 10% εργατικού δυναμικού της παγκοσμίως, σχεδόν 8.000 άτομα

Υπόθεση Marfin: Η 46χρονη έδωσε τη συγκατάθεσή της να εκδοθεί στην Ελλάδα

E-Daily 2.TopNews 14.07.2026
H κατηγορούμενη πρόκειται να εκδοθεί στην Ελλάδα μέσα στις επόμενες 10 ημέρες

Απόκοσμο σκηνικό στη Γαλλία: Η στιγμή που το «galerne» βυθίζει στο σκοτάδι παραλία εν μέσω καύσωνα, έτρεχαν να σωθούν οι λουόμενοι

E-Daily 2.TopNews 14.07.2026
Η θερμοκρασία έπεσε 12°C σε μισή ώρα - Κάθε μέρα οι λουόμενοι έρχονται αντιμέτωποι με το συγκεκριμένο φαινόμενο

Κύπρος: Χειροπέδες σε 44χρονο που βίασε επανειλημμένα την πεθερά του ‑ Τι είπε στον εισαγγελέα

E-Daily 2.TopNews 14.07.2026
Υπό κράτηση 44χρονος στη Λεμεσό μετά από καταγγελία της πεθεράς του για σeξουαλική κακοποίηση και επαναλαμβανόμενη παρενόχληση.

Επίθεση σε συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ στα Ζωνιανά: Έσπασαν το όχημα και άρπαξαν εξοπλισμό, «μας περικύκλωσαν με κατσούνες»

E-Daily 2.TopNews 14.07.2026
Το συνεργείο είχε πάει στην περιοχή για να αντικαταστήσει μετρητές ηλεκτρικής ενέργειας

«Κατά συρροή νύφη» για να παίζει στα καζίνο του Λας Βέγκας: Τουλάχιστον 14 γάμοι ‑ αστραπή

Κόσμος 14.07.2026
Σύμφωνα με την κατάθεσή της στην αστυνομία «θα μπορούσε να βγάλει έως και 20.000 δολάρια από έναν γάμο»