E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Θεσσαλονίκη: Κατέρρευσε μέσα σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ

Το σοκ των επιβατών στην κάμερα

Δημοσίευση 17/12/2021 | 09:22

Θεσσαλονίκη: Κατέρρευσε μέσα σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ

Το λεωφορείο σταμάτησε και στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο για να παραλάβει τον άτυχο επιβάτη. Τα κινητά τηλέφωνα αυτοπτών μαρτύρων κατέγραψαν τις εικόνες στη Θεσσαλονίκη…

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Πέμπτης (16-12-2021) μέσα σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ στη Δυτική Θεσσαλονίκη, όταν ένας άνδρας έπεσε στην μπροστινή πόρτα του οχήματος σε ημιλιπόθυμη κατάσταση.

Ειδικότερα, στην περιοχή της Ξηροκρήνης, περί τις 22.30 στο λεωφορείο που πραγματοποιούσε το δρομολόγιο 32, Ηλιούπολη – Αριστοτέλους, ένας άνδρας περίπου 60 ετών σωριάστηκε στο πάτωμα σε πολύ σοβαρή κατάσταση. Στο λεωφορείο επικράτησε μεγάλη αναστάτωση και ο οδηγός κάλεσε αμέσως ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ προκειμένου να παραλάβει τον άτυχο άνδρα.

Κατά τη διάρκεια της αναμονής ο ίδιος ήταν σε ημιλυπόθυμη κατάσταση, δεν μιλούσε με τους γύρω του, ενώ οι επιβάτες βγήκαν έξω από το αστικό περιμένοντας τους άνδρες του ΕΚΑΒ. Μάλιστα αυτόπτες μάρτυρες, μιλώντας στο thesstoday.gr, ανέφεραν ότι ο άνδρας επιβιβάστηκε από την πλατεία Αριστοτέλους στο αστικό και φαινόταν εξαρχής ότι δεν ήταν καλά στην υγεία του.

Φέρεται δε να έπεσε κάτω μια ακόμη φορά καθώς παρουσίαζε έντονη αστάθεια, να σηκώθηκε με τη βοήθεια κάποιων επιβατών και να ξαναέπεσε κάτω σε ημιλιπόθυμη κατάσταση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μουντιάλ 2026: Ποιος αποφάσισε μόνος του να ακυρώσει την κόκκινη του Μπαλογκάν και γιατί προκάλεσε σάλο

E-Daily 2.TopNews 13.07.2026
Η απόφαση για την άρση της αποβολής του Αμερικανού επιθετικού ελήφθη αποκλειστικά από τον πρόεδρο της πειθαρχικής επιτροπής της FIFA, χωρίς να συμμετάσχουν τα υπόλοιπα 17 μέλη.

Σαμ Νιλ: Τι αποκάλυψε η οικογένειά του για τον αιφνίδιο θάνατό του σε ηλικία 78 ετών

E-Daily 2.TopNews 13.07.2026
Ο διάσημος ηθοποιός του «Jurassic Park» έφυγε από τη ζωή στο Σίδνεϊ, λίγους μήνες αφότου είχε ανακοινώσει ότι είχε νικήσει τον καρκίνο.

Εικόνες αποκάλυψης στην Κίνα: Ο τυφώνας Μπάβι βύθισε πόλεις κάτω από δύο μέτρα νερού, δρόμοι έγιναν ποτάμια

E-Daily 2.TopNews 13.07.2026
Κόκκινος συναγερμός για πλημμύρες, αποκλεισμένοι κάτοικοι, ακυρώσεις δρομολογίων και κλειστά σχολεία σε πολλές επαρχίες

Μαρουσάκης: Τι λέει για τον καύσωνα που πλησιάζει και πού θα φτάσει η θερμοκρασία

E-Daily 2.TopNews 13.07.2026
Ο μετεωρολόγος εξήγησε τι να περιμένουμε τις επόμενες μέρες και γιατί δεν πρέπει να ανησυχούμε για ακραίες θερμοκρασίες.

Τα 400+1 πρόσωπα του Εθνικού Συμβουλίου της ΕΛΑΣ

E-Daily 2.TopNews 13.07.2026
Δείτε όλα τα ονόματα

Δημοσκόπηση GPO Ιουλίου: Ποιο κόμμα βρίσκεται στην κορυφή και ποιο «βουλιάζει» στα ποσοστά

Πολιτική 13.07.2026
Η ΝΔ διατηρεί μεγάλο προβάδισμα με 25,7%, ενώ η ακρίβεια αναδεικνύεται ως το κυρίαρχο εκλογικό κριτήριο για σχεδόν 7 στους 10 πολίτες.

Ιστορική κατάρρευση τις γεννήσεις στην Ελλάδα ‑ Ποσοστό έκπληξη

E-Daily 2.TopNews 13.07.2026
Η οικονομική αστάθεια, η στεγαστική κρίση και η μαζική μετανάστευση επιτάχυναν τη δημογραφική συρρίκνωση της χώρας, σύμφωνα με ανάλυση του ΙΔΕΜ.

Το Ψηφιακό Ευρώ έρχεται και η Ελλάδα έχει λόγο ‑ μάθε τι ετοιμάζουν για τα λεφτά μας!

E-Daily 2.TopNews 13.07.2026
Η Task Force για το Ψηφιακό Ευρώ αποκτά ελληνική παρουσία, καθώς αναδεικνύεται το πλαίσιο λειτουργίας και εποπτείας του νέου ψηφιακού νομίσματος.

Σύγχρονο σκλαβοπάζαρο στην Ηλεία: Δημοσίευμα για βαν‑ποpνεία και trafficking

E-Daily 2.TopNews 13.07.2026
Βαλκάνιοι μαστροποί με έδρα την Πάτρα εξωθούν αλλοδαπές και γυναίκες Ρομά στην πορνεία σε υπαίθριες περιοχές της Ηλείας, έναντι μόλις 10-20 ευρώ.

Αρχαιολογική ανακάλυψη: Τάφος 3.000 ετών κοντά στο Λούξορ με την επιγραφή Paser

E-Daily 3.Left 13.07.2026
Ολλανδική αρχαιολογική αποστολή του Πανεπιστημίου του Λέιντεν αποκάλυψε στη νεκρόπολη Σέιχ Αμπντ ελ-Κούρνα τάφο της περιόδου των Ραμεσίδων με επιγραφές που φέρουν το όνομα «Πασέρ».

Κατολίσθηση στον Μύρτο Κεφαλονιάς: Τι είπε ο Λέκκας για τον κίνδυνο και ποια έκτακτα μέτρα ελήφθησαν

Ελλάδα 13.07.2026
Ο πρόεδρος του ΟΑΣΠ προειδοποιεί ότι δεν αποκλείονται μεγαλύτερες κατολισθήσεις και ανακοινώνει αυστηρά μέτρα προστασίας για τους λουόμενους.