E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κηδεία Γιώργου Τράγκα: Φίλοι και συγγενείς καταφτάνουν για το ύστατο αντίο

Ο επί χρόνια συνεργάτης του, Σπύρος Νάννος, δήλωσε συγκινημένος που έχασε τον δεύτερο πατέρα του

Δημοσίευση 16/12/2021 | 13:15

Κηδεία Γιώργου Τράγκα: Φίλοι και συγγενείς καταφτάνουν για το ύστατο αντίο

Φίλοι, συγγενείς και αγαπημένα πρόσωπα συγκεντρώνονται από το πρωί της Πέμπτης (16.12.2021) στο ναό της Παναγίας Ελευθερώτριας στην Κηφισιά για να πουν το τελευταίο αντίο στον Γιώργο Τράγκα, καθώς σήμερα θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του.

Ο δημοσιογράφος και επικεφαλής του κόμματος ΚΕΛΑΝ, Γιώργος Τράγκας, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 72 ετών δίνοντας μάχη για πολλές ημέρες με τον κορονοϊό. Σήμερα, στην Κηφισιά, πραγματοποιείται η κηδεία του, στην οποία θα παραβρεθούν φίλοι, συγγενείς και αγαπημένα του πρόσωπα.

Μάλιστα, στην εκκλησία έφτασε και ο Γρηγόρης Πετράκος, ο οποίος βρισκόταν κοντά με τον Γιώργο Τράγκα, καθώς ο δημοσιογράφος τον είχε ορίσει ως αναπληρωτή γενικό γραμματέα του κόμματός του.

Στην εκκλησία έφτασε και η σύζυγός του, η οποία είχε μολυνθεί επίσης από κορονοϊό. Το φέρετρο του Γιώργου Τράγκα βρίσκεται από νωρίς το πρωί μέσα στην εκκλησία. Επίσης, στην εκκλησία βρίσκονται από νωρίς το πρωί και τα παιδιά του Γιώργου Τράγκα αλλά και η πρώην σύζυγός του.

Ο επί χρόνια συνεργάτης του, Σπύρος Νάννος, δήλωσε συγκινημένος που έχασε τον δεύτερο πατέρα του, λέγοντας: «Σήμερα έχει πεθάνει ένα μεγάλο κομμάτι μέσα. Είμαι 27 χρόνια μαζί του, από το 1994 στη σχολή και δεν έφυγα δίπλα του από ποτέ. Ήταν πολύ ξαφνικό για εμάς. Έχω περάσει τα καλύτερά μου χρόνια. Πέθανε ο δεύτερός μου πατέρας».

Από τη μεριά του, ο Γιάννης Παπαγιάννης, είπε πως «για μένα ήταν ο καλύτερος ραδιοφωνικός παραγωγός στα μέσα μαζικής ενημέρωσης» και απηύθυνε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του Γιώργου Τράγκα. «Το έργο που άφησε ο Γιώργος Τράγκας είναι σημαντικό και ελπίζω να μπορέσουμε να το ακολουθήσουμε οι νεότεροι δημοσιογράφοι», πρόσθεσε ο κ. Παπαγιάννης, έχοντας απαριθμήσει τα χρόνια των συνεργασιών του με τον κ. Τράγκα.

Στην κηδεία παρευρίσκονται, επίσης, και Ευάγγελος Αντώναρος αλλά και ο Κώστας Χαρδαβέλας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Με δάκρυα στα μάτια αποχαιρετά κτηνοτρόφος τα 450 πρόβατά του, όλα ντόπιας ιστορικής φυλής

Ελλάδα Χτες
Εκατοντάδες ζώα της φυλής του Ρουμλουκίου θα θανατωθούν λόγω της ευλογιάς

Βρετανία: Διαδηλωτές πέταξαν φαγητό στο Αυτοκρατορικό Στέμμα του Κράτους‑ Tέσσερις συλλήψεις

Κόσμος Χτες
Πρόκειται για το στέμμα που φόρεσε ο βασιλιάς Κάρολος Γ΄ καθώς έφευγε από την τελετή στέψης του το 2023

Οργή Μασκ μετά το πρόστιμο στο X: Καταργήστε την Ευρωπαϊκή Ένωση

Κόσμος Χτες
Tι έγραψε ο δισεκατομμυριούχος

Τι ακολουθεί μετά τον Byron: Ερχεται έντονος και επίμονος αντικυκλώνας, λέει ο Θ. Κολυδάς

Καιρός Χτες
Η προοπτική του καιρού την ερχόμενη εβδομάδα

Τροχαίο για την Πηγή Δεβετζή με αυτοκίνητο που τούμπαρε στην Εγνατία Οδό

Ελλάδα Χτες
Μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο - Το ατύχημα σημειώθηκε σε τούνελ πάνω από το Παληό Καβάλας

Επέτειος Γρηγορόπουλου: Κλειστοί οι σταθμοί του Μετρό Σύνταγμα και Πανεπιστήμιο

Ελλάδα Χτες
Οι συρμοί θα διέρχονται από τους σταθμούς που έκλεισαν με εντολή ΕΛ.ΑΣ. χωρίς στάση

Τραγωδία στην Ζάκυνθο: Νεκρό παιδί 18 μηνών μετά από επίθεση σκύλου

Ελλάδα Χτες
Το παιδί βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού του

Οικογενειάρχης μετά από 3,5 χρόνια ο μοναχικός κύκνος της Καστοριάς που είχε χάσει το ταίρι του

Ελλάδα Χτες
Ο κύκνος της Καστοριάς βρήκε ξανά την ελπίδα και την αγάπη στην Ιωάννινα με τη νέα του οικογένεια

Λαμία: Σοβάδες έπεσαν στο κεφάλι περαστικού ‑ Διακομίστηκε στο νοσοκομείο

Ελλάδα Χτες
Η συνεχή βροχή έφερε προβλήματα στα παλιά κτήρια