E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σeξουαλική παρενόχληση στην Κυψέλη: Γυναίκα κατέγραψε άνδρα που την παρενοχλούσε σε δρόμο

Σοκάρει το θύμα της σeξουαλικής επίθεσης

Δημοσίευση 15/12/2021 | 16:18

Σeξουαλική παρενόχληση στην Κυψέλη: Γυναίκα κατέγραψε άνδρα που την παρενοχλούσε σε δρόμο

Σeξουαλική παρενόχληση από έναν άνδρα στη μέση του δρόμου στην Κυψέλη δέχθηκε μια γυναίκα η οποία περιέγραψε όλα όσα συνέβησαν την περασμένη Κυριακή με την ίδια να βρίσκει την ψυχραιμία και να καταγράφει τον δράστη.

Όπως είπε στο ΟΡΕΝ η κοπέλα «την Κυριακή που μας πέρασε 12:15 το μεσημέρι κατέβαινα ένα πολυσύχναστο δρόμο της Κυψέλης και σταμάτησα για μία στιγμή να περάσει ένα αυτοκίνητο πριν διασχίσω το δρόμο. Εκείνη ακριβώς τη στιγμή έρχεται από πίσω μου ένας άνδρας με πιάνει από το ύψος των μηρών και σπρώχνει την περιοχή που βρίσκονται τα γεννητικά του όργανα στα οπίσθιά μου. Και επανέλαβε αυτή την κίνηση αρκετές φορές. Μόλις με άφησε και γύρισα και τον είδα μου είπε, 'Σ' ευχαριστώ'».

«Ήθελε με κάποιο τρόπο να με κάνει συνένοχο σε αυτό που μόλις είχε γίνει. Συνέχισε να επαναλαμβάνει αυτή τη φράση ακόμα και όταν άρχισα να φωνάζω. Εγώ συνέχισα να φωνάζω γιατί ήθελα να γνωστοποιήσω σε όσους ήταν γύρω και έβλεπαν τι ακριβώς είχε κάνει αυτός ο άνθρωπος. Εκείνη τη στιγμή έβγαλα το κινητό μου για να καταγράψω τα χαρακτηριστικά του. Μετά έτρεξα στο αγόρι μου που δεν είχε καταλάβει τι είχε γίνει, ήταν πέντε λεπτά μακριά. Καλέσαμε το 100 και έπειτα πήγα στο τμήμα και κατέθεσα τη μήνυση» συμπλήρωσε στο ΟΡΕΝ το θύμα της σeξουαλικής παρενόχλησης.

Σύμφωνα με την ίδια, μάλιστα, το βίντεο που κατέγραψε με τον δράστη οδήγησε στο να επικοινωνήσουν μαζί της έξι γυναίκες που δέχθηκαν σeξουαλική παρενόχληση είτε από τον ίδιο είτε από άλλους άνδρες.

«Μετά τη μήνυση ανέβασα μία δημοσίευση σε γνωστή ομάδα της Κυψέλης όπου είπε ότι μου έχει γίνει μία σeξουαλική επίθεση και ζήτησα από όσες ή όσους έχουν βιώσει κάτι τέτοιο να επικοινωνήσουν μαζί μου και να πάνε στο τμήμα της Κυψέλης όπου βρίσκεται αυτός ο άνθρωπος. Και δυστυχώς μέσα σε λίγες ώρες επικοινώνησαν μαζί μου έξι γυναίκες. Από την ίδια περιοχή. Οι τρεις από αυτές ήταν από τρεις διαφορετικούς άνδρες και οι άλλες τρεις από τον ίδιο. Τον αναγνώρισαν. Πήγαν στο αστυνομικό τμήμα. Και τώρα είμαστε σε αναμονή» κατέληξε η γυναίκα που έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Οργή και αναπάντητα «γιατί»: Ξεσπά η μητέρα του 27χρονου που σκοτώθηκε σε τροχαίο στη Ναύπακτο

Ελλάδα 05.03.2026
Έξι μήνες μετά ο πόνος και η οργή για την έλλειψη δικαιοσύνης κάνουν τη μητέρα του άτυχου Βαγγέλη να ξεσπά

Πόλεμος στο Ιράν: Πόσοι άνθρωποι έχουν σκοτωθεί μέχρι στιγμής σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή

Κόσμος 05.03.2026
Ακολουθεί ο αριθμός των θυμάτων σε ολόκληρη την περιοχή -όπως έχει διαμορφωθεί έως τώρα-, σύμφωνα με το Reuters

Πρόταση για περιορισμό των εξουσιών του Τραμπ στον πόλεμο του Ιράν ψηφίζει η Βουλή των Αντιπροσώπων στις ΗΠΑ

Κόσμος 05.03.2026
Η πρωτοβουλία αυτή φαίνεται να είναι καταδικασμένη σε αποτυχία καθώς ήδη η Γερουσία έχει απορρίψει αντίστοιχη πρόταση

Καίγονται οι πετρελαϊκές εγκαταστάσεις του Μπαχρέιν

Κόσμος 05.03.2026
Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με απώλειες ή την έκταση των ζημιών.

Η Τεχεράνη δηλώνει έτοιμη για πιθανή χερσαία επιχείρηση των ΗΠΑ: «Περιμένουμε να σας ντροπιάσουμε»

Κόσμος 05.03.2026
Το Ιράν δηλώνει προετοιμασμένο για μια αμερικανική χερσαία επιχείρηση

Νέος συναγερμός στο Ακρωτήρι στην Κύπρο

Ελλάδα 05.03.2026
Είναι η τρίτη φορά

Μαζική έξοδος από τη Βηρυττό – Χτυπήθηκε βάση των ΗΠΑ στο Ιράκ

Κόσμος 05.03.2026
Το Ιράν απειλεί την ΕΕ πως θα πληρώσει το τίμημα αν δεν πάρει θέση υπέρ του Ιράν στην επίθεση ΗΠΑ-Ισραήλ.

Κιρ Στάρμερ: Η Βρετανία στέλνει 4 αεροσκάφη Typhoon στο Κατάρ και ελικόπτερα στην Κύπρο

Κόσμος 05.03.2026
«Προτεραιότητά μας είναι η προστασία του λαού μας»

Πώς το Ισραήλ παρέσυρε τον Αγιατολάχ στον θάνατο με παγίδα ψεύτικου δείπνου Σαμπάτ και τον εξόντωσε με πύραυλο από το διάστημα

Κόσμος 05.03.2026
Λεπτομέρειες για την επιχείρηση ΗΠΑ – Ισραήλ που οδήγησε στη δολοφονία του Αλί Χαμενεΐ στην Τεχεράνη