E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Στάθης Παναγιωτόπουλος: «Δεν το έκανε αφότου χωρίσαμε, αλλά κατά τη διάρκεια της σχέσης μας»

Τι δήλωσε η 30χρονη σήμερα κοπέλα που κατήγγειλε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

Δημοσίευση 14/12/2021 | 16:33

Στάθης Παναγιωτόπουλος: «Δεν το έκανε αφότου χωρίσαμε, αλλά κατά τη διάρκεια της σχέσης μας»

«Δεν το έκανε αφότου χωρίσαμε, αλλά κατά τη διάρκεια της σχέσης μας» δήλωσε η 30χρονη σήμερα κοπέλα που κατήγγειλε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο από τους Ράδιο Αρβύλα για διαρροή βίντεο με σεξουαλικό περιεχόμενο από προσωπικές τους στιγμές.

Η 30χρονη ανέφερε στο Star ότι «δεν ισχύουν» τα περί εκδικητικής πορνογραφίας, αφού η διαρροή του βίντεο έγινε από την αρχή της γνωριμίας τους, ενώ όπως υποστήριξε «φαίνεται να είχε ροπή σε αυτό».

«Γιατί από τις 20 ημέρες της γνωριμίας μας, ανέβηκε το πρώτο βίντεο και κάποιες φωτογραφίες και δεν το έκανε μόνο σε μένα. Είχε ένα κανάλι για 10 χρόνια περίπου και εκεί υπήρχαν οκτώ βίντεο και πολλές φωτογραφίες κι άλλων γυναικών δηλαδή. Εγώ όταν μπήκα είδα πολύ υλικό, σε δύο κανάλια, σε δύο ιστοσελίδες τέτοιου περιεχομένου», ανέφερε.

Ενημερώθηκε από φίλη της ότι την αναγνώρισε σε βίντεο

Η νεαρή γυναίκα υποστηρίζει ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος «είχε κι ένα μπλογκ το οποίο έχει μέχρι και σήμερα. Δεν το έχει κατεβάσει, και δεν ξέρω γιατί. Εμένα με ενημέρωσε μία φίλη μου που με αναγνώρισε σε ένα βίντεο και έτσι έψαξα και βρήκα όλα τα άλλα. Έγινε μήνυση, δεν την πήρα ποτέ πίσω. Απλά στην ουσία ο ίδιος με προσέγγισε να τα βρούμε εξωδικαστικά, λέγοντάς μου ότι μετάνιωσε αλλά δεν απέσυρα ποτέ τη μήνυση. Είναι από το 2019 η μήνυσή μου».

Η υπόθεση καθυστέρησε λόγω κορωνοϊού «και πήρε αναβολή για Φεβρουάριο γιατί ο ίδιος δήλωσε ασθένεια, ενώ τον είχα δει στο νησί να κυκλοφορεί κανονικά. Προφανώς κατάλαβα ότι είναι ο συγκεκριμένος γιατί ήταν ο μόνος κάτοχος του συγκεκριμένου υλικού και επίσης από κάποια σημεία φαίνεται εμφανέστατα και το σπίτι του, και αυτό μου έκανε εντύπωση. Πώς δηλαδή το έκανε τόσο απροκάλυπτα».

«Με κατατόπισαν αρχικά, έκανα τη μήνυση και όλο αυτό κράτησε περίπου ένα μήνα, μέχρι να μαζέψω τις αποδείξεις και τα αντίστοιχα λινκ. Αυτός ανέβασε 3 βίντεο αρχικά και αυτά αναπαρήχθησαν μέχρι και στο εξωτερικό. Το πρώτο βίντεο ανέβηκε το 2016 ενώ είχαμε σχέση απλώς εγώ δεν το είχα αντιληφθεί μέχρι να μου το πει η φίλη μου. Όταν έκανα τη μήνυση, διέφυγε του αυτοφώρου, δεν ξέρω δεν ενημερώθηκε; Γιατί ενώ είχα κάνει τη μήνυση, ανέβηκε και τέταρτο βίντεο με μένα. Ακόμα και τώρα υπάρχουν, γιατί τα αναπαράγουν άλλοι χρήστες.

Όταν τον γνώρισα, ήμουν 24 χρόνων. Είναι σοκαριστικό όλο αυτό που συμβαίνει κι αυτή τη στιγμή δεν επιθυμώ παραπάνω δημοσιότητα, είναι ψυχοφθόρο» δήλωσε για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Η δημόσια συγγνώμη

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, νωρίς το πρωί της Τρίτης, με γραπτή δήλωσή του, ζήτησε δημοσίως «συγγνώμη» από τη γυναίκα και τους πρώην συνεργάτες του στην εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα».

Αναλυτικά, στην «συγγνώμη» αναφέρει:

«Με αφορμή καταγγελία που έφτασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για εμένα, αισθάνομαι την ανάγκη να γράψω τα εξής: Έκανα μία απαράδεχτη πράξη εις βάρος ενός ανθρώπου που δε με είχε βλάψει. Έκανα αυτή την πράξη υπό την επήρεια κακής συγκυρίας στη ζωή μου χωρίς καμία πρόθεση να γράψω, να προσβάλλω ή να ζημιώσω κανέναν. Ήταν μία τεράστια απερισκεψία, η χειρότερη που έχω κάνει ποτέ και αντιμετωπίζω τις συνέπειες.

Το μετάνιωσα πικρά και ειλικρινά, μάλιστα, δεν περνάει ούτε μία ημέρα από σήμερα που να μην το μετανιώνω. Ζήτησα συγγνώμη από το εν λόγω πρόσωπο και επανόρθωσα εμπράκτως χωρίς να θεωρώ ότι η μεταμέλειά μου εκμηδενίζει την απαξία της πράξης μου. Τώρα ζητώ συγγνώμη και δημοσίως.

Επίσης, ζητώ συγγνώμη από τους φίλους-συναδέλφους μου στην εκπομπή που συμπαρουσιάζω, οι οποίοι δεν είχαν ιδέα για το ατόπημά μου αυτό, και τους έφερα σε πολύ δύσκολη θέση. Στο εξής απέχω από την εκπομπή θέλοντας να τους απαλλάξω από αυτή τη δύσκολη θέση. Μεταμελήθηκα ειλικρινά, και δεν μπορώ παρά να ζητήσω για άλλη μια φορά συγγνώμη από τα βάθη της καρδιάς μου από το πρόσωπο που προσέβαλα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Εορταστικό ωράριο: Πότε ξεκινά ‑ Ποιες Κυριακές θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα

Ελλάδα 10.12.2025
Ξεκινά το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Καιρός: Θερμοκρασίες πάνω από τα κανονικά για τις επόμενες ημέρες, οι εκτιμήσεις για τα Χριστούγεννα

Καιρός 10.12.2025
Ήπιο φθινόπωρο θα θυμίζουν οι μέρες του Δεκεμβρίου - Τι προβλέπουν Κολυδάς και Τσατραφύλλιας για τις ημέρες των εορτών

Κάλπη πάνω σε ναρκοπέδιο στην Ουκρανία: Τα σενάρια μετά τη δήλωση Ζελένσκι ότι είναι έτοιμος για εκλογές

Κόσμος 10.12.2025
Οι παγίδες της εκλογικής διαδικασίας, τα εμπόδια για τη διεξαγωγή της και το πρόσωπο «κλειδί» που μπορεί πραγματικά να νικήσει τον Ζελένσκι

«Δέχομαι απειλές ότι θα με βιάσουν»: Η Μίνα Αρναούτη ξεσπά μετά την απόφαση για το τροχαίο Παντελίδη

Ελλάδα 10.12.2025
Η συγκλονιστική περιγραφή του τροχαίου και οι φοβίες

Θεσσαλονίκη: Ζευγάρι κρατούσε αιχμάλωτους μετανάστες σε εργοστάσιο και ζητούσε λύτρα

Ελλάδα 10.12.2025
Οι δικαστές τους έκριναν ένοχους, μεταξύ άλλων, για εγκληματική συμμορία και παροχή καταλύματος σε παράτυπους μετανάστες με σκοπό την κερδοσκοπία.

Θρίλερ με τη Μαρία Κορίνα Ματσάδο στη Βνεζουέλα λίγο πριν της απονεμηθεί το Νόμπελ: Αγνωστο πού βρίσκεται

Κόσμος 10.12.2025
Δεν θα μείνει στην εξορία μετά την απονομή του βραβείου της

Αγρότες: Βάζουν πλώρη για το λιμάνι του Βόλου ‑ «Αν θέλει, ας έρθει ο εισαγγελέας να μας συλλάβει»

Ελλάδα 10.12.2025
«Δείξαμε τη δύναμή μας στο αεροδρόμιο», το μήνυμα των αγροτών - Ο «χάρτης» των μπλόκων σε όλη τη χώρα

Πυρκαγιά καταστρέφει κτήριο στο Μανχάταν: Πυκνό σύννεφο καπνού πάνω από τη συνοικία της Νέας Υόρκης

Κόσμος Χτες
Η φωτιά εκδηλώθηκε στον τελευταίο όροφο ενός εξαώροφου κτιρίου, στη συνοικία Απερ Γουέστ Σάιντ

Διορία Τραμπ στον Ζελένσκι για να απαντήσει για το σχέδιο, λένε οι FT: Πιέζει για συμφωνία ως τα Χριστούγεννα

Κόσμος Χτες
Ο Ουκρανός πρόεδρος είπε στην αμερικανική πλευρά ότι χρειάζεται χρόνο για να συμβουλευτεί τους Ευρωπαίους συμμάχους