E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ποιος είναι ο παρουσιαστής που έδιωξαν οι «Ράδιο Αρβύλα»

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για τους «Ράδιο Αρβύλα» μετά τις αποκαλύψεις

Δημοσίευση 13/12/2021 | 20:49

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ποιος είναι ο παρουσιαστής που έδιωξαν οι «Ράδιο Αρβύλα»

«Παρελθόν» για τους Ράδιο Άρβυλα είναι, πλέον και με συνοπτικές διαδικασίες, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος.

Το απόγευμα της Δευτέρας (13/12), ο Αντώνης Κανάκης, στην έναρξη της εκπομπής του ΑΝΤ1, ανακοίνωσε πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν θα ανήκει πλέον στην ομάδα των «Ράδιο Αρβύλα», μετά τις διαδικτυακές αποκαλύψεις ότι έχει δημοσιεύσει υλικό με σεξουαλικό περιεχόμενο σε γνωστή ιστοσελίδα πορνογραφίας, με πρωταγωνίστρια πρώην σύντροφό του, παρά τη θέλησή της.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος ήταν στους «Ράδιο Αρβύλα», Δευτέρα με Πέμπτη και τις Παρασκευές στο «Βινύλιο», παρέα με τον Αντώνη Κανάκη, τον Γιάννη Σερβετά και τον Χρήστο Κιούση.

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΑΝΤ1 μετά τις αποκαλύψεις για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο:

«Ο ΑΝΤ1 διαχρονικά καταδίκαζε και πάντοτε θα καταδικάζει απερίφραστα, κακοποιητικές συμπεριφορές, πράξεις και πρακτικές που προσβάλλουν την αξιοπρέπεια του ανθρώπου και την ιδιωτικότητα.

Ο σταθμός επικροτεί τα γρήγορα αντανακλαστικά και την αποφασιστικότητα που επέδειξε ο Αντώνης Κανάκης, λαμβάνοντας την απόφαση να απομακρύνει τον Στάθη Παναγιωτόπουλο από το δυναμικό των εκπομπών του Ράδιο Αρβύλα και VINΥΛΙΟ, η οποία είναι απόλυτα εναρμονισμένη με τις διαχρονικές αρχές και αξίες του σταθμού».

Ποιος είναι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος

Γεννήθηκε στις 4 Mαρτίου του 1963 στα Γιάννενα. Σπούδασε Αγγλική Φιλολογία στο AΠΘ και όπως έχει αναφέρει ο ίδιος, τα καλοκαίρια, δούλευε σε ένα εργοστάσιο, όπου έσπαγε αβγά.

Tο 1982 έγραψε κάτι βιβλία με θέμα μουσικά συγκροτήματα ενώ το 1983 άρχισε να γράφει στο περιοδικό «Ποπ + Pοκ» και αργότερα σε άλλα μουσικά περιοδικά.

Tο 1986 έκανε για πρώτη φορά εκπομπές στο ραδιόφωνο και συνέχισε ως το 2013. Tο 1988 έκανε για πρώτη φορά τηλεοπτική εκπομπή και από τότε είχε την επιμέλεια και παρουσίαση σε εκπομπές όπως «Mεταλλουργείο», «Pαντάρ», «Jammin’», «Tarazza», «Νηστικό Αρκούδι», «Ράδιο Αρβύλα» και «Βινύλιο».

Επίσης, έχει συμμετάσχει με μικρούς ρόλους σε 6-7 ταινίες και σε μια θεατρική παράσταση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πύρρος Δήμας – Αφροδίτη Σκαφίδα: Η γνωριμία, το πρώτο φιλί και το «μην το πεις σε κανέναν»

Tabloid 17.01.2026
Πύρρος Δήμας και Αφροδίτη Σκαφίδα έδωσαν μία απολαυστική συνέντευξη στον Φάνη Λαμπρόπουλο και μίλησαν για την αρχή της σχέσης τους.

Θυμάσαι τη Sabrina τη Μάγισσα; Δες πώς ζει σήμερα με 3 παιδιά και έναν στόχο που σοκάρει!

Celebrity Stories 17.01.2026
Από τη «μαγική» εφηβεία στις τηλεοπτικές μάχες και την πραγματική ζωή στο Νάσβιλ

Τάσος Ξιαρχό: «Είμαι στρέιτ ομοφυλόφιλος»

Tabloid Χτες
Καλεσμένος στο Aggelos Podcast βρέθηκε ο Τάσος Ξιαρχό

Η Αναγέννηση Καρδίτσας έκανε το «μπαμ» με μια από τις πιο... καυτές WAG στην Ευρώπη

Tabloid Χτες
Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Αναγέννησης Καρδίτσας μετακομίζει στην πόλη με την καλλονή σύζυγό του.

Κατερίνα Στεφανίδη: Επιστρέφει στη δράση επτά μήνες μετά από τη γέννηση του γιου της

Tabloid Χτες
Η χρυσή Ολυμπιονίκης του επί κοντώ θ` αγωνιστεί την 1η Φεβρουαρίου στη Νέα Υόρκη

Eurovision: Η κίνηση της EBU που προκαλεί φρενίτιδα στους Eurofans

Eurovision Χτες
Τι σκέφτηκαν τα στελέχη της EBU;

Γιώργος Λιάγκας – Έρχεται νέο μέλος στο Πρωινό: Η ανακοίνωση του παρουσιαστή

Media Χτες
Το πρωί της Παρασκευής 16/1, ο Γιώργος Λιάγκας έκανε στον «αέρα» του Πρωινού μια ανακοίνωση που άφησε άφωνους τους συνεργάτες του

Πέθανε ο επιχειρηματίας Νεκτάριος Γαλίτης: Tο συγκινητικό μήνυμα του Μιχάλη Ιατρόπουλου

Tabloid Χτες
«Καλή ξεκούραση λιοντάρι μου», σημείωσε ο ηθοποιός