E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αγνώριστος ο Βασίλης Λεβέντης: Έχει χάσει πάνω από 20 κιλά λόγω κορωνοϊού

Μετά από 75 ημέρες νοσηλείας - οι 47 στη ΜΕΘ

Δημοσίευση 9/12/2021 | 17:28

Αγνώριστος ο Βασίλης Λεβέντης: Έχει χάσει πάνω από 20 κιλά λόγω κορωνοϊού

Εμφανώς αδυνατισμένος, ταλαιπωρημένος και καθισμένος σε καροτσάκι ο Βασίλης Λεβέντης έφτασε στο σπίτι του στη Βάρη με το ασθενοφόρο, λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι.

Ο 7ραφηθούνπρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων νόσησε από κορωνοϊό και έμεινε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» για 75 μέρες, οι 47 εκ των οποίων στη ΜΕΘ (Μονάδα Εντατικής Θεραπείας).

Παρά την ταλαιπωρία, ο ίδιος δε χάνει το κουράγιο του και όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Star δηλώνει έτοιμος για την επόμενη μάχη, καθώς θα χρειαστούν φυσικοθεραπείες για να επανέλθει η φυσική του κατάσταση.

Για τις ώρες αγωνίας, που έζησε όλη η οικογένεια του Βασίλη Λεβέντη, μίλησε στο Star o γιος του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων και πρώην βουλευτής, Μάριος Γεωργιάδης.

«Φοβόμουν να χτυπήσει το τηλέφωνο και τι θα μου πούνε. Ήταν πάρα πολύ δύσκολα, αλλά πιο δύσκολα από όλους το πέρασε ο ίδιος, είναι και ψυχολογικά ταλαιπωρημένος. Μεγαλείο ψυχής. Είναι γεννημένος μαχητής ο Βασίλης Λεβέντης. Είναι παράδειγμα προς όλους με τη θέληση του να παραμείνει στη ζωή», δήλωσε.

Ο γιος του ευχαρίστησε όλο το νοσηλευτικό προσωπικό για τη βοήθεια στη μάχη που έδωσε ο Βασίλης Λεβέντης: «Οφείλω να ευχαριστήσω όλο το νοσηλευτικό προσωπικό και τη διοίκηση του νοσοκομείου, που αν δεν ήταν δίπλα του να μπορέσει να τον στηρίξει, να τον κρατήσει στη ζωή, αυτή τη στιγμή δε θα ήμασταν εδώ να μιλάμε, που επιτέλους τον φέραμε στο σπίτι».

Ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι ο Βασίλης Λεβέντης δεν ήταν ποτέ αντιεμβολιαστής: «Έχει υποκείμενα νοσήματα, έχει νεφρική ανεπάρκεια, έχει ζαχαρώδη διαβήτη, προέκυψε στεφανιαία νόσος κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην εντατική. Αν είχε προλάβει να εμβολιαστεί και δεν είχε όλες αυτές τις φοβίες αυτή τη στιγμή μπορεί και να το περνούσε όπως το περνάνε όλοι οι εμβολιασμένοι, η πλειοψηφία αυτών, ως μια απλή γρίπη στο σπίτι του».

«Από εδώ και πέρα έχουμε Γολγοθά, γιατί μυοσκελετικά είναι πάρα πολύ αδυνατισμένος και χρειάζεται να κάνει εντατικές φυσιοθεραπείες για να μπορέσει να σταθεί στα πόδια του», πρόσθεσε, καλώντας όλον τον κόσμο να εμβολιαστεί «γιατί θα σώσει τη ζωή του».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κύκλωμα με εικονικές εταιρείες: Πασίγνωστα πρόσωπα στο «κόλπο» ‑ Πάνω από 30 εκατ. ευρώ τα κέρδη

Ελλάδα 24.03.2026
Ονόματα της showbiz και γνωστός TikToker ανάμεσα στους συλληφθέντες

Κόρινθος: «Νέες καταγγελίες για τον καθηγητή θα φτάσουν στην αστυνομία» ‑ Η κατάθεση της ανήλικης

Ελλάδα 24.03.2026
Έξι συμμαθήτριες της ανήλικης θα προχωρήσουν σε καταγγελίες σε βάρος του 66χρονου καθηγητή

Πάτρα: 16χρονος γρονθοκόπησε μαθητή της Γ΄Δημοτικού επειδή του πείραζε την αδερφή

Ελλάδα 24.03.2026
Στην κατοχή του 16χρονου βρέθηκε και μαχαίρι το οποίο το είχε στην κατοχή του για «λόγους ασφαλείας» όπως επικαλέστηκε

Γιώργος Τσαγκαράκης: Απολογείται σήμερα για τέσσερα κακουργήματα

Ελλάδα 24.03.2026
«Χείμαρρος» η χήρα του Δημήτρη Μυταρά κατά του Τσαγκαράκη

Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή αρχιμανδρίτης

Ελλάδα 24.03.2026
Μαζί με ιερέα «έφαγαν» 1,5 εκατ. ευρώ από πιστούς με ψεύτικες υποσχέσεις εξουσίας

Channel 12: Αυτοί είναι όροι που θέτει το Ιράν για το τέλος του πολέμου

Κόσμος 24.03.2026
Πιθανές παραχωρήσεις από την Τεχεράνη

Το Ιράν συνεχίζει τις επιθέσεις κατά του Ισραήλ – «Fake news» οι συνομιλίες με Τραμπ λέει η Τεχεράνη

Κόσμος 24.03.2026
Μεγάλη δύναμη Αμερικανών πεζοναυτών αναμένεται να φτάσουν στη Μέση Ανατολή μέχρι την Παρασκευή

Αθήνα:Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σήμερα και την 25η Μαρτίου για τη μαθητική και τη στρατιωτική παρέλαση

Ελλάδα 24.03.2026
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σήμερα Τρίτη και την Τετάρτη 25η Μαρτίου στην Αθήνα με αφορμή τη μαθητική και τη στρατιωτική παρέλαση

Νεκρή 29χρονη influencer από καρκίνο ‑ Νόμιζε πως είχε μυϊκό τραυματισμό

Κόσμος 24.03.2026
Tο απέδωσε σε καταπόνηση από άρση βάρους

Νετανιάχου: Ο Τραμπ βλέπει την πιθανότητα συμφωνίας με το Ιράν

Κόσμος Χτες
Τι δήλωσε ο Ισραηλινός πρωθυπουργός