E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αγνώριστος ο Βασίλης Λεβέντης: Έχει χάσει πάνω από 20 κιλά λόγω κορωνοϊού

Μετά από 75 ημέρες νοσηλείας - οι 47 στη ΜΕΘ

Δημοσίευση 9/12/2021 | 17:28

Αγνώριστος ο Βασίλης Λεβέντης: Έχει χάσει πάνω από 20 κιλά λόγω κορωνοϊού

Εμφανώς αδυνατισμένος, ταλαιπωρημένος και καθισμένος σε καροτσάκι ο Βασίλης Λεβέντης έφτασε στο σπίτι του στη Βάρη με το ασθενοφόρο, λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι.

Ο 7ραφηθούνπρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων νόσησε από κορωνοϊό και έμεινε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» για 75 μέρες, οι 47 εκ των οποίων στη ΜΕΘ (Μονάδα Εντατικής Θεραπείας).

Παρά την ταλαιπωρία, ο ίδιος δε χάνει το κουράγιο του και όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Star δηλώνει έτοιμος για την επόμενη μάχη, καθώς θα χρειαστούν φυσικοθεραπείες για να επανέλθει η φυσική του κατάσταση.

Για τις ώρες αγωνίας, που έζησε όλη η οικογένεια του Βασίλη Λεβέντη, μίλησε στο Star o γιος του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων και πρώην βουλευτής, Μάριος Γεωργιάδης.

«Φοβόμουν να χτυπήσει το τηλέφωνο και τι θα μου πούνε. Ήταν πάρα πολύ δύσκολα, αλλά πιο δύσκολα από όλους το πέρασε ο ίδιος, είναι και ψυχολογικά ταλαιπωρημένος. Μεγαλείο ψυχής. Είναι γεννημένος μαχητής ο Βασίλης Λεβέντης. Είναι παράδειγμα προς όλους με τη θέληση του να παραμείνει στη ζωή», δήλωσε.

Ο γιος του ευχαρίστησε όλο το νοσηλευτικό προσωπικό για τη βοήθεια στη μάχη που έδωσε ο Βασίλης Λεβέντης: «Οφείλω να ευχαριστήσω όλο το νοσηλευτικό προσωπικό και τη διοίκηση του νοσοκομείου, που αν δεν ήταν δίπλα του να μπορέσει να τον στηρίξει, να τον κρατήσει στη ζωή, αυτή τη στιγμή δε θα ήμασταν εδώ να μιλάμε, που επιτέλους τον φέραμε στο σπίτι».

Ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι ο Βασίλης Λεβέντης δεν ήταν ποτέ αντιεμβολιαστής: «Έχει υποκείμενα νοσήματα, έχει νεφρική ανεπάρκεια, έχει ζαχαρώδη διαβήτη, προέκυψε στεφανιαία νόσος κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην εντατική. Αν είχε προλάβει να εμβολιαστεί και δεν είχε όλες αυτές τις φοβίες αυτή τη στιγμή μπορεί και να το περνούσε όπως το περνάνε όλοι οι εμβολιασμένοι, η πλειοψηφία αυτών, ως μια απλή γρίπη στο σπίτι του».

«Από εδώ και πέρα έχουμε Γολγοθά, γιατί μυοσκελετικά είναι πάρα πολύ αδυνατισμένος και χρειάζεται να κάνει εντατικές φυσιοθεραπείες για να μπορέσει να σταθεί στα πόδια του», πρόσθεσε, καλώντας όλον τον κόσμο να εμβολιαστεί «γιατί θα σώσει τη ζωή του».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Air condition πήρε φωτιά στον Πύργο ‑ Στο νοσοκομείο μητέρα και γιος

E-Daily 2.TopNews 02.07.2026
Η φωτιά ξεκίνησε από την εσωτερική μονάδα κλιματιστικού και επεκτάθηκε στο σαλόνι, με δύο ενοίκους να μεταφέρονται προληπτικά στο νοσοκομείο.

Ξετυλίγεται η φρίκη στο Οχάιο: Τα 16 παιδιά ήταν κλειδωμένα χρόνια σε ένα δωμάτιο γεμάτο περιττώματα

E-Daily 2.TopNews 02.07.2026
Τα θύματα της απίστευτης ενδοοικογενειακής βίας, μοιάζουν με «άγρια ζώα». Δεν μιλούν, μία 18χρονη δεν ξέρει καν να γράφει τ΄όνομά της.

Ραφήνα: Δεμένα τα πλοία την Παρασκευή λόγω 24ωρης απεργίας των ναυτεργατών

E-Daily 2.TopNews 02.07.2026
Σε 24ωρη απεργία προχωρούν οι ναυτικοί στο λιμάνι της Ραφήνας αύριο Παρασκευή (3/7). Δεν θα πραγματοποιούνται δρομολόγια.

Συνελήφθη υπεύθυνος μπαρ στο Γκάζι για πώληση αλκοόλ σε ανήλικους

E-Daily 2.TopNews 02.07.2026
Bρέθηκαν τέσσερις ανήλικοι 15-17 ετών στους οποίους είχε επιτραπεί η είσοδος και τους είχε χορηγηθεί αλκοόλ.

Πέθανε η ηθοποιός Τζένη Ζαχαροπούλου

E-Daily 2.TopNews 02.07.2026
Η αγαπημένη ηθοποιός της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο «Σωτηρία».

Ενοίκια: Πότε ο ιδιοκτήτης ΔΕΝ έχει δικαίωμα να σας ζητήσει αύξηση – Δείτε τι λέει ο νόμος

E-Daily 2.TopNews 02.07.2026
Η ΕΕΚΕ υπενθυμίζει ότι οι αυξήσεις στα ενοίκια επιτρέπονται μόνο όταν προβλέπονται ρητά από τη σύμβαση ή τη νομοθεσία, καλώντας ενοικιαστές και ιδιοκτήτες να ελέγχουν προσεκτικά τους όρους των μισθώσεών τους.

Η οικογενειακή τραγωδία της Αφροδίτης Νέστορα: Είχε χάσει και την αδερφή της το 2021

E-Daily 2.TopNews 02.07.2026
Δεν είναι η πρώτη φορά που η πολιτεύτρια της Νέας Δημοκρατίας καλείται να διαχειριστεί ένα τόσο βαρύ προσωπικό πένθος

Πώληση ακινήτου ακόμη και με χρέη στην εφορία: Οι νέοι κανόνες για τις μεταβιβάσεις

E-Daily 2.TopNews 02.07.2026
Το νέο πλαίσιο μεταβιβάσεων ακινήτων αλλάζει τα δεδομένα για κατασχέσεις, κληρονομιές και γονικές παροχές, με κεντρικό ρόλο για τον συμβολαιογράφο.

Φρικτό τέλος: Νεκρό από λύσσα 11χρονο αγόρι ‑ Είχε ξυπνήσει με νυχτερίδα πάνω του

E-Daily 2.TopNews 02.07.2026
Ένα 11χρονο αγόρι από τον Καναδά έχασε τη ζωή του από λύσσα, αφού ξύπνησε με νυχτερίδα πάνω στη μύτη και το στόμα του χωρίς η οικογένειά του να αναζητήσει άμεσα ιατρική βοήθεια.

ΗΠΑ ‑ Βοσνία 2‑0: Πρόκριση στους «16» με δέκα παίκτες

Αθλητικά Νέα 02.07.2026
Η εθνική ομάδα των ΗΠΑ κατέκτησε την πρώτη της νίκη σε νοκ άουτ φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου εδώ και 24 χρόνια, παρά το αριθμητικό μειονέκτημα από το 64`

Βέλγιο ‑ Σενεγάλη 3‑2 παρ. (2‑2 κ.α.): Η μεγάλη ανατροπή του Μουντιάλ στέλνει τους Red Devils στους «16»!

Αθλητικά Νέα 02.07.2026
Πέναλτι στο 120΄+5΄ έδωσε την πρόκριση στο Βέλγιο - «Ανάσταση» μέσα σε τρία λεπτά από το 0-2

Τέλος οι ΜΚΟ στη νομική καθοδήγηση των μεταναστών: Θα παίρνουν 250€ για κάθε αιτούντα που επιλέγει να φύγει από τη χώρα

Ελλάδα 02.07.2026
Με κοινή υπουργική απόφαση Παπαθανάση, Φλωρίδη και Πλεύρη αποκλείονται οι ΜΚΟ και η ενημέρωση αιτούντων ασύλου περνά αποκλειστικά σε πιστοποιημένους δικηγόρους με ειδικό μητρώο.