E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Cristiano Ronaldo: «Μάχη» με τους NYΤ για να μη δημοσιευθούν έγγραφα για τις κατηγορίες βιασμού

Τι υποστηρίζει η πλευρά της εφημερίδας και τι αυτή του Πορτογάλου άσου

Δημοσίευση 8/12/2021 | 21:54

Cristiano Ronaldo: «Μάχη» με τους NYΤ για να μη δημοσιευθούν έγγραφα για τις κατηγορίες βιασμού

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προσπαθεί να βρει τα πατήματά της μετά την αλλαγή προπονητή και να φτάσει σε καλύτερα αποτελέσματα από εδώ και πέρα, αλλά ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει και θέματα εκτός ποδοσφαίρου να τον απασχολούν.

Όπως, για παράδειγμα, οι κατηγορίες βιασμού που αντιμετώπισε στο παρελθόν, με το θέμα να επανέρχεται στην επικαιρότητα λόγω της πρόθεσης των New York Times να δημοσιεύσουν σχετικά έγγραφα, με τους δικηγόρους του Πορτογάλου να προσπαθούν να μπλοκάρουν κάτι τέτοιο.

Η υπόθεση, λίγο-πολύ, είναι γνωστή. Η Κάθριν Μαγιόρκα είχε καταγγείλει ότι τον Ιούνιο του 2009 ο Πορτογάλος την είχε βιάσει σε δωμάτιο του 57ου ορόφου του ξενοδοχείου Palms στο Λας Βέγκας, για να αποσύρει στη συνέχεια την κατηγορία αφού είχε έρθει σε συμβιβασμό με την πλευρά του CR7, παίρνοντας 375.000 δολάρια.

Χρόνια μετά και συγκεκριμένα το καλοκαίρι του 2018, λίγες μέρες μετά τη μεταγραφή του Ρονάλντο στη Γιουβέντους, η Μαγιόργκα είχε επαναφέρει στην επικαιρότητα το θέμα, αλλά το 2019 αθωώθηκε. Για να φτάσουμε τώρα στο 2021, σε λίγο 2022, με το θέμα να συνεχίζει να απασχολεί τον Κριστιάνο. Και τον απασχολεί επειδή η New York Times προτίθενται να δημοσιεύσουν διάφορα έγγραφα που αφορούν τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Τι λένε οι δύο πλευρές

Αυτή η πρόθεση της εφημερίδας προκάλεσε την αντίδραση των δικηγόρων του Πορτογάλου άσου, οι οποίοι προσπαθούν να μπλοκάρουν την όλη διαδικασία.

«Η αστυνομία του Λας Βέγκας έχει νομική υποχρέωση να δημοσιοποιήσει έγγραφα που είναι δημόσια σύμφωνα με τον Νόμο περί Δημοσίων Αρχείων της Νεβάδα – όπως έχει αναγνωρίσει η αστυνομία σε αυτήν την περίπτωση. Θα αντιταχθούμε σε αυτήν την παράνομη προσπάθεια παρέμβασης στο δικαίωμα του κοινού να βλέπει κυβερνητικά έγγραφα», είναι η θέση των New York Times για το θέμα, όπως εκφράστηκε από τον εκπρόσωπό τους, με τους δικηγόρους του Ρονάλντο, από την άλλη πλευρά, να υποστηρίζουν το εξής.

«Υπάρχει βάσιμος λόγος για την απαγόρευση της αποκάλυψης του αρχείου έρευνας του Τμήματος της Αστυνομίας του Λας Βέγκας, επειδή περιέχει κλεμμένα έγγραφα, τα οποία η ενάγουσα έλαβε παράνομα από έναν φερόμενο χάκερ από τον οποίο ο συνήγορός της ζήτησε ειδικά προνομιακή επικοινωνία δικηγόρου – πελάτη».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Θα το μετανιώσετε»: Η πρώτη επίσημη αντίδραση του Ιράν

Κόσμος 28.02.2026
Η ανακοίνωση του ΥΠΕΞ της χώρας

Η σκληρή απάντηση Ρωσίας για την επίθεση ΗΠΑ‑ Ισραήλ στο Ιράν

Κόσμος 28.02.2026
«Ο ειρηνοποιός Τραμπ έδειξε ξανά το αληθινό του πρόσωπο»

Τρία χρόνια από την τραγωδία των Τεμπών: Συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα, πώς θα λειτουργήσουν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Ελλάδα 28.02.2026
Ακινητοποιημένα τα τρένα, δεμένα τα πλοία στα λιμάνια, στάση στο Μετρό

Τραγωδία στο «Ελ. Βενιζέλος»: Στο μικροσκόπιο ο θάνατος 67χρονης

Ελλάδα 28.02.2026
Διερευνώνται οι συνθήκες της πτώσης – Η Ένωση «Υπερίων» ζητά απαντήσεις για τις υποδομές και τη λογοδοσία

Ανδρας στην Θεσσαλονίκη ξυλοκόπησε τη σύζυγό του μπροστά στα 3 ανήλικα ανίψια του

Ελλάδα 28.02.2026
Ο άνδρας συνελήφθη, ενώ όπως φαίνεται είχε ποινικό παρελθόν

Τραμπ σε 8λεπτο διάγγελμα: «Θα ισοπεδώσουμε τη βιομηχανία πυραύλων του Ιράν»

Κόσμος 28.02.2026
Ο Αμερικανός πρόεδρος επιβεβαίωσε την έναρξη στρατιωτικής εκστρατείας κατά του Ιράν, καλώντας τους Φρουρούς της Επανάστασης να καταθέσουν τα όπλα.

Τραμπ διατάσσει διακοπή συνεργασίας με Anthropic – Απειλές για ποινικές συνέπειες και εξάμηνη κατάργηση συμβολαίων

Tech + Science 28.02.2026
Ο Αμερικανός πρόεδρος αντέδρασε στην άρνηση της εταιρίας να παραχωρήσει απεριόριστη πρόσβαση στα εργαλεία της στο Πεντάγωνο.

Reuters: Ο Χαμενεΐ έφυγε από την Τεχεράνη ‑ Aναφορές για χτύπημα κοντά στα γραφεία του

Κόσμος 28.02.2026
Ο Ανώτατος Ηγέτης Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ δεν βρίσκεται στην Τεχεράνη και έχει μεταφερθεί σε ασφαλή τοποθεσία, δήλωσε Ιρανός αξιωματούχος στο Reuters

Βόλος: Δύο αδέρφια χτύπησαν και εκβίαζαν 15χρονο για ένα «like» σε φωτογραφία μίας κοπέλας

Ελλάδα Χτες
Ο... θιγμένος 17χρονος, φέρεται να επικοινώνησε με τον 15χρονο και του ζήτησε να συναντηθούν, αλλά εκεί τον περίμεναν, επίσης, ο 19χρονος και η 17χρονη

Συνελήφθη ο φερόμενος δράστης της δολοφονίας στο Λουτράκι ‑ Τον υπέδειξε ο 19χρονος

Ελλάδα Χτες
Ο ανήλικος φέρεται να έχασε τη ζωή του καβγά με αφορμή έναν σπασμένο καθρέπτη μοτοσικλέτας