E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Cristiano Ronaldo: «Μάχη» με τους NYΤ για να μη δημοσιευθούν έγγραφα για τις κατηγορίες βιασμού

Τι υποστηρίζει η πλευρά της εφημερίδας και τι αυτή του Πορτογάλου άσου

Δημοσίευση 8/12/2021 | 21:54

Cristiano Ronaldo: «Μάχη» με τους NYΤ για να μη δημοσιευθούν έγγραφα για τις κατηγορίες βιασμού

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προσπαθεί να βρει τα πατήματά της μετά την αλλαγή προπονητή και να φτάσει σε καλύτερα αποτελέσματα από εδώ και πέρα, αλλά ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει και θέματα εκτός ποδοσφαίρου να τον απασχολούν.

Όπως, για παράδειγμα, οι κατηγορίες βιασμού που αντιμετώπισε στο παρελθόν, με το θέμα να επανέρχεται στην επικαιρότητα λόγω της πρόθεσης των New York Times να δημοσιεύσουν σχετικά έγγραφα, με τους δικηγόρους του Πορτογάλου να προσπαθούν να μπλοκάρουν κάτι τέτοιο.

Η υπόθεση, λίγο-πολύ, είναι γνωστή. Η Κάθριν Μαγιόρκα είχε καταγγείλει ότι τον Ιούνιο του 2009 ο Πορτογάλος την είχε βιάσει σε δωμάτιο του 57ου ορόφου του ξενοδοχείου Palms στο Λας Βέγκας, για να αποσύρει στη συνέχεια την κατηγορία αφού είχε έρθει σε συμβιβασμό με την πλευρά του CR7, παίρνοντας 375.000 δολάρια.

Χρόνια μετά και συγκεκριμένα το καλοκαίρι του 2018, λίγες μέρες μετά τη μεταγραφή του Ρονάλντο στη Γιουβέντους, η Μαγιόργκα είχε επαναφέρει στην επικαιρότητα το θέμα, αλλά το 2019 αθωώθηκε. Για να φτάσουμε τώρα στο 2021, σε λίγο 2022, με το θέμα να συνεχίζει να απασχολεί τον Κριστιάνο. Και τον απασχολεί επειδή η New York Times προτίθενται να δημοσιεύσουν διάφορα έγγραφα που αφορούν τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Τι λένε οι δύο πλευρές

Αυτή η πρόθεση της εφημερίδας προκάλεσε την αντίδραση των δικηγόρων του Πορτογάλου άσου, οι οποίοι προσπαθούν να μπλοκάρουν την όλη διαδικασία.

«Η αστυνομία του Λας Βέγκας έχει νομική υποχρέωση να δημοσιοποιήσει έγγραφα που είναι δημόσια σύμφωνα με τον Νόμο περί Δημοσίων Αρχείων της Νεβάδα – όπως έχει αναγνωρίσει η αστυνομία σε αυτήν την περίπτωση. Θα αντιταχθούμε σε αυτήν την παράνομη προσπάθεια παρέμβασης στο δικαίωμα του κοινού να βλέπει κυβερνητικά έγγραφα», είναι η θέση των New York Times για το θέμα, όπως εκφράστηκε από τον εκπρόσωπό τους, με τους δικηγόρους του Ρονάλντο, από την άλλη πλευρά, να υποστηρίζουν το εξής.

«Υπάρχει βάσιμος λόγος για την απαγόρευση της αποκάλυψης του αρχείου έρευνας του Τμήματος της Αστυνομίας του Λας Βέγκας, επειδή περιέχει κλεμμένα έγγραφα, τα οποία η ενάγουσα έλαβε παράνομα από έναν φερόμενο χάκερ από τον οποίο ο συνήγορός της ζήτησε ειδικά προνομιακή επικοινωνία δικηγόρου – πελάτη».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Δημοσία δαπάνη η κηδεία της Αννας Ψαρούδα – Μπενάκη

Ελλάδα Χτες
Η πρώην πρόεδρος της Βουλής «έφυγε» σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 92 ετών

Παραλία Κατερίνης: Η θάλασσα «βγήκε» στον δρόμο, πλημμύρισαν μαγαζιά και δρόμοι

Ελλάδα Χτες
Οι θυελλώδεις άνεμοι έσπρωξαν τα νερά στη στεριά – Προβλήματα στην κυκλοφορία και ζημιές σε καταστήματα

Ηράκλειο: Δέντρα καταπλάκωσαν πέντε αυτοκίνητα στον Μασταμπά λόγω θυελλωδών ανέμων

Ελλάδα Χτες
Από την πτώση των δέντρων προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές στα οχήματα ενώ από τύχη δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός

Περιστατικό κακοποίησης παιδιού με εγκεφαλική παράλυση από φυσικοθεραπεύτρια καταγράφηκε σε βίντεο

Ελλάδα Χτες
Το καταγγελλόμενο περιστατικό, το οποίο συνοδεύεται κι από σχετικό βίντεο που προκαλεί αποτροπιασμό, φέρεται να έγινε πριν από έξι χρόνια

Στίβος: Πανελλήνιο ρεκόρ από την Μαρινάκου στον Ημιμαραθώνιο

Αθλητικά Νέα Χτες
Η Αναστασία Μαρινάκου με χρόνο 1.11.37 στον αγώνα της Βαρκελώνης πέτυχε νέο πανελλήνιο ρεκόρ

ΠΑΟΚ: Πένθος στον μπασκετικό «δικέφαλο» για τον Αλέκο Παρασκευά

Αθλητικά Νέα Χτες
Σε ηλικία 79 ετών ο άλλοτε μπασκετμπολίστας του ΠΑΟΚ άφησε την τελευταία του πνοή

Η Ζιζέλ Πελικό θέλει να συναντήσει τον πρώην σύζυγό της στη φυλακή και να τον κοιτάξει κατάματα

Κόσμος Χτες
Να κοιτάξει στα μάτια τον πρώην σύζυγο και κακοποιητή της και να μάθει αν κακοποιούσε την κόρη τους, σχεδιάζει η Ζιζέλ Πελικό

Ήχησε το «112» στη Χίο: «Περιορίστε τις μετακινήσεις σας»

Ελλάδα Χτες
Οι κάτοικοι καλούνται να περιορίσουν την μετακίνηση τους στις παράκτιες περιοχές

Ελευθέριος Βενιζέλος: Συνελήφθη 40χρονη με 900 πακέτα λαθραία τσιγάρα

Ελλάδα Χτες
Με 900 πακέτα λαθραία τσιγάρα στη βαλίτσα της πιάστηκε μια 40χρονη Ουκρανή

Πέθανε η Αννα Ψαρούδα Μπενάκη

Ελλάδα Χτες
Η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος της Βουλής έφυγε από τη ζωή

Θεσσαλονίκη: Τρεις συλλήψεις για συμπλοκές έξω από δύο νυχτερινά κέντρα στο λιμάνι

Ελλάδα Χτες
Η αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό των υπόλοιπων ατόμων που ενεπλάκησαν στα επεισόδια

Αφρικανική σκόνη «έκρυψε» ακόμη και την Ακρόπολη – Πότε θα υποχωρήσει

Ελλάδα Χτες
Ποιες περιοχές αντιμετωπίζουν το μεγαλύτερο πρόβλημα