E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Cristiano Ronaldo: «Μάχη» με τους NYΤ για να μη δημοσιευθούν έγγραφα για τις κατηγορίες βιασμού

Τι υποστηρίζει η πλευρά της εφημερίδας και τι αυτή του Πορτογάλου άσου

Δημοσίευση 8/12/2021 | 21:54

Cristiano Ronaldo: «Μάχη» με τους NYΤ για να μη δημοσιευθούν έγγραφα για τις κατηγορίες βιασμού

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προσπαθεί να βρει τα πατήματά της μετά την αλλαγή προπονητή και να φτάσει σε καλύτερα αποτελέσματα από εδώ και πέρα, αλλά ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει και θέματα εκτός ποδοσφαίρου να τον απασχολούν.

Όπως, για παράδειγμα, οι κατηγορίες βιασμού που αντιμετώπισε στο παρελθόν, με το θέμα να επανέρχεται στην επικαιρότητα λόγω της πρόθεσης των New York Times να δημοσιεύσουν σχετικά έγγραφα, με τους δικηγόρους του Πορτογάλου να προσπαθούν να μπλοκάρουν κάτι τέτοιο.

Η υπόθεση, λίγο-πολύ, είναι γνωστή. Η Κάθριν Μαγιόρκα είχε καταγγείλει ότι τον Ιούνιο του 2009 ο Πορτογάλος την είχε βιάσει σε δωμάτιο του 57ου ορόφου του ξενοδοχείου Palms στο Λας Βέγκας, για να αποσύρει στη συνέχεια την κατηγορία αφού είχε έρθει σε συμβιβασμό με την πλευρά του CR7, παίρνοντας 375.000 δολάρια.

Χρόνια μετά και συγκεκριμένα το καλοκαίρι του 2018, λίγες μέρες μετά τη μεταγραφή του Ρονάλντο στη Γιουβέντους, η Μαγιόργκα είχε επαναφέρει στην επικαιρότητα το θέμα, αλλά το 2019 αθωώθηκε. Για να φτάσουμε τώρα στο 2021, σε λίγο 2022, με το θέμα να συνεχίζει να απασχολεί τον Κριστιάνο. Και τον απασχολεί επειδή η New York Times προτίθενται να δημοσιεύσουν διάφορα έγγραφα που αφορούν τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Τι λένε οι δύο πλευρές

Αυτή η πρόθεση της εφημερίδας προκάλεσε την αντίδραση των δικηγόρων του Πορτογάλου άσου, οι οποίοι προσπαθούν να μπλοκάρουν την όλη διαδικασία.

«Η αστυνομία του Λας Βέγκας έχει νομική υποχρέωση να δημοσιοποιήσει έγγραφα που είναι δημόσια σύμφωνα με τον Νόμο περί Δημοσίων Αρχείων της Νεβάδα – όπως έχει αναγνωρίσει η αστυνομία σε αυτήν την περίπτωση. Θα αντιταχθούμε σε αυτήν την παράνομη προσπάθεια παρέμβασης στο δικαίωμα του κοινού να βλέπει κυβερνητικά έγγραφα», είναι η θέση των New York Times για το θέμα, όπως εκφράστηκε από τον εκπρόσωπό τους, με τους δικηγόρους του Ρονάλντο, από την άλλη πλευρά, να υποστηρίζουν το εξής.

«Υπάρχει βάσιμος λόγος για την απαγόρευση της αποκάλυψης του αρχείου έρευνας του Τμήματος της Αστυνομίας του Λας Βέγκας, επειδή περιέχει κλεμμένα έγγραφα, τα οποία η ενάγουσα έλαβε παράνομα από έναν φερόμενο χάκερ από τον οποίο ο συνήγορός της ζήτησε ειδικά προνομιακή επικοινωνία δικηγόρου – πελάτη».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σε μία εβδομάδα η ΑΑΔΕ θα πατήσει το κουμπί ...για σένα ‑ Οι παγίδες των προσυμπληρωμένων δηλώσεων

Οικονομία 09.04.2026
Περισσότεροι από 1,5 εκατομμύρια φορολογούμενοι έχουν ήδη ενημερωθεί από την ΑΑΔΕ

Σήμερα …πληρώνει: Ποιοι θα δουν το Fuel Pass στην κάρτα τους ή στην τράπεζα

Αθλητικά Νέα 09.04.2026
Η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων και η προθεσμία

Τραμπ: Αν δεν τηρηθεί η «πραγματική συμφωνία» για εκεχειρία, «θα αρχίσει το πιστολίδι»

Κόσμος 09.04.2026
Όλα τα πλοία, αεροσκάφη και στρατιωτικό προσωπικό των ΗΠΑ θα παραμείνουν γύρω από το Ιράν, τονίζει

Μετρό Αθήνας: Αλλα τρία καλοκαίρια χωρίς κλιματισμό ‑ Αναβαθμίζονται μόνο 12 από τους 28 συρμούς

Ελλάδα 09.04.2026
Εντός του Μαίου ο διαγωνισμός για τον κλιματισμό στους συρμούς με τριετή διάρκεια

WSJ: Η Ελλάδα στις χώρες του ΝΑΤΟ που θα ανταμείψει ο Τραμπ – Ποιες θα υποστούν κυρώσεις

Κόσμος 09.04.2026
Η Ελλάδα είναι μία από τις χώρες μέλη του ΝΑΤΟ, συμμετέχοντας ενεργά στη Συμμαχία και στις δράσεις της για την ασφάλεια και τη συνεργασία στην περιοχή.

Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Κρούσμα μηνιγγίτιδας στο ΑΠΘ ‑ Στη ΜΕΘ 19χρονος φοιτητής

Ελλάδα 09.04.2026
Ο ΕΟΔΥ εξέδωσε σχετικό έγγραφο, με το οποίο συνιστά τη χορήγηση χημειοπροφύλαξης σε άτομα που ήρθαν σε στενή επαφή μαζί του και θεωρούνται υψηλού κινδύνου

Τέμπη: Δεκτό έγινε αίτημα συγγενούς θύματος για αποστολή δειγμάτων της σορού του για εξέταση στο εξωτερικό

Ελλάδα 09.04.2026
Ανοίγει ο δρόμος για εκταφές και αποστολές δειγμάτων σε εργαστήρια του εξωτερικού προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια θανάτου

Ξεκίνησε η μεγάλη έξοδος του Πάσχα: Γεμάτα τα πλοία και λεωφορεία με τιμές «φωτιά»

Ελλάδα 09.04.2026
Το «χατίρι» στους εκδρομείς κάνει ο καιρός

Ο ΠΑΟΚ στους τελικούς του FIBA Europe Cup για 2η σερί χρονιά: «Γλυκιά» ήττα με 89‑85 από τη Μούρθια

Αθλητικά Νέα Χτες
Κράτησαν το +6 του πρώτου αγώνα οι «ασπρόμαυροι»

«Θα καταστρέψουμε όποιο πλοίο περάσει χωρίς άδεια»: Το μήνυμα του Ιράν για τα Στενά του Ορμούζ

Κόσμος Χτες
Αντίστοιχο μήνυμα έλαβαν και πλοιοκτήτες, στους οποίους επισημάνθηκε ότι η διέλευση παραμένει κλειστή χωρίς προηγούμενη έγκριση από τις ιρανικές δυνάμεις