E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τουρκία: «Θρίλερ» με τις πληροφορίες για τη σύλληψη του αρχιμαφιόζου Σεντάτ Πεκέρ

Ο «ορκισμένος εχθρός» του Ερντογάν

Δημοσίευση 6/12/2021 | 16:45

Τουρκία: «Θρίλερ» με τις πληροφορίες για τη σύλληψη του αρχιμαφιόζου Σεντάτ Πεκέρ

Ο Σεντάτ Πεκέρ συνελήφθη από τις αρχές των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (ΗΑΕ), από όπου και ενδέχεται να εκδοθεί στην Τουρκία, μετέδωσε νωρίτερα τη Δευτέρα το τηλεοπτικό δίκτυο Al Jazeera. Σημειώνεται πως σε βάρος του Τούρκου αρχιμαφιόζου υπήρχε από καιρό ένταλμα σύλληψης των τουρκικών αρχών για σύσταση και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.

Ο Πεκέρ, ηλικίας 40 ετών, έχει και κατά το παρελθόν καταδικαστεί για διασυνδέσεις με το οργανωμένο έγκλημα, όμως παρουσιάζεται ως επιχειρηματίας.

Ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα, το τηλεοπτικό δίκτυο με έδρα το Κατάρ, διευκρίνισε πως δεν μπόρεσε να επαληθεύσει την πληροφορία ότι ο 40χρονος βρίσκεται πράγματι υπό κράτηση.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Μέσου, «το εν λόγω άρθρο διορθώθηκε και οι αναφορές περί σύλληψης του Πέκερ στην προηγούμενη έκδοση του άρθρου αφαιρέθηκαν, με την αιτιολογία ότι δεν μπορούσαν να επαληθευτούν από πηγές του Al Jazeera».

Πάντως, η φερόμενη ως σύλληψή του συμπίπτει χρονικά με την επίσκεψη Ερντογάν στο Κατάρ. Μάλιστα, πριν από την αναχώρησή του για τη Ντόχα, ο Τούρκος πρόεδρος δήλωσε ότι η Άγκυρα θέλει να αναπτύξει τις σχέσεις της με τις χώρες του Κόλπου – όπου ο Πεκέρ έχει βρει «καταφύγιο» – «χωρίς διακρίσεις».

Τουρκικά ΜΜΕ σημείωσαν, από την πλευρά τους, πως εδώ και πολλές ημέρες ο Τούρκος αρχιμαφιόζος είχε σταματήσει τις αναρτήσεις στο Twitter, παρότι ο ίδιος χρησιμοποιούσε τα social media συχνά, ακόμα και για να κάνει επιθέσεις στον Ερντογάν και την κυβέρνησή του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ντάνιελ Στερν: Μπλεξίματα με τον νόμο για τον «κακό» του «Μόνος στο σπίτι» ‑ «Προσέγγισε εκδιδόμενη»

Κόσμος 10.01.2026
Στην Καλιφόρνια η εξαγορά σeξουαλικών υπηρεσιών συνιστά πλημμέλημα και επισύρει ποινή έως έξι μήνες φυλάκισης ή χρηματικό πρόστιμο

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο «έσβησε» τον Λεμπρόν Τζέιμς, η τάπα και το κλέψιμο που έκριναν το «διπλό» των Μπακς

Αθλητικά Νέα 10.01.2026
Ο Έλληνας αστέρας των Μπακς σφράγισε το διπλό επί των Λέικερς, με τις άμυνες που έκανε στον “βασιλιά”

Γροιλανδία: «Δεν επιθυμούμε να γίνουμε Αμερικανοί», διαμηνύουν τα πολιτικά κόμματα της χώρας

Κόσμος 10.01.2026
«Να σταματήσουν να αντιμετωπίζουν τη χώρα μας με περιφρόνηση», ζητούν από τις ΗΠΑ

Το «Doomsday Plane» απογειώθηκε και πυροδότησε σενάρια πυρηνικού ολέθρου

Κόσμος 10.01.2026
Τι μπορεί να σημαίνει η πτήση του «Αεροπλάνου της Αποκάλυψης»

Εξαμίλια Κορινθίας: Εγκυος η 17χρονη που σκοτώθηκε στο τροχαίο μαζί με τον 18χρονο

Ελλάδα 10.01.2026
Οι συγγενείς της ανήλικης ενημερώθηκαν για την εγκυμοσύνη κατά τη διάρκεια της ιατροδικαστικής εξέτασης της σορού της

Νέο βίντεο: «Δεν πειράζει, δεν σου έχω θυμώσει» λέει σε πράκτορα της ICE η 37χρονη πριν την πυροβολήσουν

Κόσμος 10.01.2026
Η Ρενέ Νικόλ Γκουντ που σκοτώθηκε στη Μινεάπολη από τα πυρά πράκτορα της Υπηρεσίας Μετανάστευσης και Τελωνειακής Επιβολής των ΗΠΑ (ICE)

Ακινητοποιήθηκε τρένο της Hellenic Train στο δρομολόγιο Καμίνια ‑ Αγιος Ανδρέας λόγω «αστοχίας υποδομής»

Ελλάδα Χτες
Λόγω αστοχίας υποδομής, σύμφωνα με την εταιρεία, σταμάτησε η αμαξοστοιχία 13353 – Με λεωφορεία τα δρομολόγια στο τμήμα Αγ. Ανδρέας – Καμίνια

Κινητοποιήσεις αγροτών: Στο τραπέζι του διαλόγου μετά από εβδομάδες στα μπλόκα – Ανοίγουν οι δρόμοι, χωρίς να αποσύρονται τα τρακτέρ

Ελλάδα Χτες
Εν αναμονή της συνάντησης στο Μαξίμου, οι αποκλεισμοί χαλαρώνουν, αλλά ο αγώνας συνεχίζεται

Ντόναλντ Τραμπ: Προανήγγειλε επίθεση στο Μεξικό;

Κόσμος Χτες
Ο Αμερικανός πρόεδρος ακύρωσε μία δεύτερη επίθεση στη Βενεζουέλα, δηλώνοντας πως η χώρα συνεργάζεται καλά με τις ΗΠΑ