E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Έγκλημα στη Λακωνία: Στην αγκαλιά του άντρα της λίγες ώρες πριν την στραγγαλίσει

Τι λέει ο αδελφός του θύματος για το ζευγάρι

Δημοσίευση 6/12/2021 | 15:32

Έγκλημα στη Λακωνία: Στην αγκαλιά του άντρα της λίγες ώρες πριν την στραγγαλίσει

Το πρωί αναρτούσε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook φωτογραφία με την σύζυγο του αγκαλιά και το βράδυ της αφαιρούσε την ζωή με τα ίδια του τα χέρια.

Σε σοκ οι διαδικτυακοί φίλοι και οι συγγενείς του ζευγαριού τόσο στην Ελλάδα όσο και στο Ελμπασάν της Αλβανίας, από όπου φέρουν την καταγωγή τους οι δυο πρωταγωνιστές της 15ης κατά σειρά γυναικοκτονίας στη χώρα μας, καθώς δεν μπορούν να πιστέψουν πως ενώ το πρωί τους έγραφαν ευχές γεμάτες από αγάπη για την κοινή τους ζωή, λίγες ώρες μετά πληροφορούνταν το φρικτό τέλος της 36χρονης.

Το ζευγάρι μάλιστα καθ όλη την διάρκεια της ημέρας απαντούσε στα μηνύματα αυτά με ιδιαίτερη χαρά, με αποτέλεσμα κανένας τους να μην καταλάβει πως κάτι κακό υπάρχει μεταξύ τους.

Το ίδιο συμβαίνει και στο προφίλ του 11χρονου γιου της οικογένειας στο Facebook, ο οποίος την ίδια μέρα έχει προχωρήσει σε δυο αναρτήσεις. Στην πρώτη έχει ανεβάσει μια φωτογραφία αγκαλιά με την μητέρα του και λίγο αργότερα μια επίσης φωτογραφία αγκαλιά με τον πατέρα του.

Έτσι τα ερωτηματικά τα οποία προκύπτουν είναι πολλά και σε αυτά προσπαθούν να δώσουν λύση οι έμπειροι αστυνομικοί στην ασφάλεια της Σπάρτης, καθώς είναι ξεκάθαρο πως κάτι συνέβη τις τελευταίες ώρες της ημέρας μεταξύ του ζευγαριού κι αυτό γιατί ποτέ άλλοτε ο 40χρονος δεν είχε προκαλέσει κάποιο επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας.

Μαρτυρίες ανέφεραν πως το βράδυ της Κυριακής οι δυο τους - εργάτες γης, που ζούσαν τα τελευταία τρία χρόνια στο χωριό - καβγάδισαν έντονα, ενώ τα δυο παιδιά - αγόρια ηλικίας 8 και 11 ετών - κοιμούνταν στο διπλανό δωμάτιο.

Πάνω στον καβγά, η κατάσταση ξέφυγε, με αποτέλεσμα ο 40χρονος να στραγγαλίσει την 36χρονη και στη συνέχεια να εξαφανιστεί από το σπίτι. Λίγο αργότερα όμως, τηλεφώνησε στην αστυνομία, αναφέροντας κυνικά πως «Μάλλον έπνιξα τη γυναίκα μου».

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι, βρήκαν τη γυναίκα νεκρή στο κρεβάτι και εκείνον να κάθεται δίπλα της. Στους πρώτους του ισχυρισμούς, ο 40χρονος τόνισε πως τσακώθηκαν γιατί η 36χρονη ήθελε να τον εγκαταλείψει.

Ο Γιάννης Κουτσοθεοδωρής, πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Βλαχιώτη, μίλησε στο protothema.gr για το τραγικό περιστατικό που σημειώθηκε στο χωριό, αναφέροντας: «Το ζευγάρι ζει στην περιοχή τα τελευταία τρία χρόνια, εργάζονται ως εργάτες γης. Δεν ήταν καθόλου κοινωνικοί, οι συναναστροφές ήταν λίγες και για λίγη ώρα, δεν είχαν ιδιαίτερες σχέσεις με το χωριό. Έχουν δυο παιδιά, οκτώ και δέκα ετών. Το περιστατικό έγινε αμέσως γνωστό, καθώς το μέρος είναι μικρό, αλλά και η αστυνομία έφτασε γρήγορα αποκλείοντας την περιοχή. Το τελευταίο διάστημα στο χωριό ζει και ο αδερφός της άτυχης γυναίκας, που πήρε από χθες τα παιδιά. Κανείς δεν περίμενε μια τέτοια εξέλιξη, δεν είχαν δώσει τέτοια δικαιώματα. Το τι συνέβαινε, βέβαια, μεσα σε αυτο ζευγάρι, δεν το γνωρίζει κανείς».

Ήταν δέκα χρόνια παντρεμένοι, ήταν ήσυχοι άνθρωποι - Έχουμε πάρει εμείς τα παιδιά, λέει ο αδελφός του θύματος

Ο αδερφός της άτυχης 36χρονης μίλησε σε τοπικά μέσα για το τραγικό περιστατικό. «Δεν είχαν προβλήματα, πήγαιναν μαζί στη δουλειά. Πήγαμε χθες στο καφενείο να πιούμε ένα τσάι και στις 8-8:30 έφυγε και πήγε σπίτι να μαγειρέψει στα παιδιά. Τα παιδιά κοιμούνταν στο διπλανό δωμάτιο, δεν κατάλαβαν τίποτα. Ήταν δέκα χρόνια παντρεμένοι, ήταν ήσυχοι άνθρωποι. Έχουμε πάρει εμείς τα παιδιά, τα έχουμε φέρει εδώ».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τα δύο ελληνικά F‑16 αναχαίτισαν drone από τον Λίβανο πριν μπουν στην Κύπρο

Ελλάδα 04.03.2026
Ταυτόχρονα η πρωινή πτήση από Αθήνα για Λάρνακα, επέστρεψε στο Ελευθέριος Βενιζέλος λόγω του συναγερμού

Απογειώθηκαν τα ελληνικά F‑16 ‑ Συναγερμός στην Κύπρο για ύποπτο αντικείμενο

Ελλάδα 04.03.2026
Ο συναγερμός σήμανε γύρω στις 9.30 μετά από πληροφορία για ύποπτο αντικείμενο με κατεύθυνση την Κύπρο

Χρυσή Αυγή: Ένοχοι όπως και πρωτοδίκως από το Εφετείο οι 42 κατηγορούμενοι

Ελλάδα 04.03.2026
Εγκληματική οργάνωση και στο Εφετείο η Χρυσή Αυγή - Παρόντες στη σημερινή δίκη ήταν μόνο ο Ηλίας Κασιδιάρης και ο Ιωάννης Λαγός

Θλίψη στο ελληνικό ποδόσφαιρο: Πέθανε σε ηλικία 88 ετών ο Βασίλης Δανιήλ

Αθλητικά Νέα 04.03.2026
Ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού και της Εθνικής ομάδας αποτέλεσε μια εμβληματική προσωπικότητα

Κύπρος: Οι ΗΠΑ ζητούν από το προσωπικό τους να φύγει από το νησί

Κόσμος 04.03.2026
Η πρώτη φορά που τίθεται σε ισχύ μία τέτοια οδηγία για αυτούς στην Κύπρο

Έφτασαν στην Κύπρο οι φρεγάτες «Κίμων» και «Ψαρά»

Ελλάδα 04.03.2026
Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να φτάσουν και οι δυνάμεις από Γαλλία και Βρετανία

Μέση Ανατολή: Διευρύνεται το χάος – Νεκρή 11χρονη στο Κουβέιτ

Κόσμος 04.03.2026
Bομβαρδίστηκε ξενοδοχείο στη Βηρυττό

Fake SMS για «φύλλα πορείας»: Ξεκίνησε έρευνα για τους δράστες ‑ Αυτό είναι το μήνυμα

Ελλάδα 04.03.2026
Πηγές του ΓΕΣ προειδοποιούν τους πολίτες να μην πέφτουν θύματα της απάτης με τα SMS περί επιστράτευσης και χορήγησης φύλλων πορείας

Δωρεάν φάρμακα κατά της παχυσαρκίας για πάνω από 8 μήνες ‑ Οι δηλώσεις Γεωργιάδη

Ελλάδα 04.03.2026
Το κόστος χορήγησης για όσους τα χρειαστούν για μεγαλύτερο διάστημα αναμένεται να καλυφθεί από εθνικούς πόρους

Εκτελέστηκε θανατοποινίτης στη Φλόριντα με ενέσιμο διάλυμα ‑ Η δολοφονία αστυνομικού με 14 σφαίρες το 1991

Κόσμος 04.03.2026
Σε ηλικία 18 ετών, ο Μπίλι Κιρς είχε σκοτώσει τον Ντάνι Πάρις κατά τη διάρκεια ενός απλού τροχονομικού ελέγχου

Βίντεο: Δημοσιογράφος του CNN στο Τελ Αβίβ τρέχει σε καταφύγιο με τρεμάμενη φωνή

Κόσμος 04.03.2026
Kαθώς ηχούν σειρήνες αεροπορικής επιδρομής