E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Έγκλημα στη Λακωνία: Στην αγκαλιά του άντρα της λίγες ώρες πριν την στραγγαλίσει

Τι λέει ο αδελφός του θύματος για το ζευγάρι

Δημοσίευση 6/12/2021 | 15:32

Έγκλημα στη Λακωνία: Στην αγκαλιά του άντρα της λίγες ώρες πριν την στραγγαλίσει

Το πρωί αναρτούσε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook φωτογραφία με την σύζυγο του αγκαλιά και το βράδυ της αφαιρούσε την ζωή με τα ίδια του τα χέρια.

Σε σοκ οι διαδικτυακοί φίλοι και οι συγγενείς του ζευγαριού τόσο στην Ελλάδα όσο και στο Ελμπασάν της Αλβανίας, από όπου φέρουν την καταγωγή τους οι δυο πρωταγωνιστές της 15ης κατά σειρά γυναικοκτονίας στη χώρα μας, καθώς δεν μπορούν να πιστέψουν πως ενώ το πρωί τους έγραφαν ευχές γεμάτες από αγάπη για την κοινή τους ζωή, λίγες ώρες μετά πληροφορούνταν το φρικτό τέλος της 36χρονης.

Το ζευγάρι μάλιστα καθ όλη την διάρκεια της ημέρας απαντούσε στα μηνύματα αυτά με ιδιαίτερη χαρά, με αποτέλεσμα κανένας τους να μην καταλάβει πως κάτι κακό υπάρχει μεταξύ τους.

Το ίδιο συμβαίνει και στο προφίλ του 11χρονου γιου της οικογένειας στο Facebook, ο οποίος την ίδια μέρα έχει προχωρήσει σε δυο αναρτήσεις. Στην πρώτη έχει ανεβάσει μια φωτογραφία αγκαλιά με την μητέρα του και λίγο αργότερα μια επίσης φωτογραφία αγκαλιά με τον πατέρα του.

Έτσι τα ερωτηματικά τα οποία προκύπτουν είναι πολλά και σε αυτά προσπαθούν να δώσουν λύση οι έμπειροι αστυνομικοί στην ασφάλεια της Σπάρτης, καθώς είναι ξεκάθαρο πως κάτι συνέβη τις τελευταίες ώρες της ημέρας μεταξύ του ζευγαριού κι αυτό γιατί ποτέ άλλοτε ο 40χρονος δεν είχε προκαλέσει κάποιο επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας.

Μαρτυρίες ανέφεραν πως το βράδυ της Κυριακής οι δυο τους - εργάτες γης, που ζούσαν τα τελευταία τρία χρόνια στο χωριό - καβγάδισαν έντονα, ενώ τα δυο παιδιά - αγόρια ηλικίας 8 και 11 ετών - κοιμούνταν στο διπλανό δωμάτιο.

Πάνω στον καβγά, η κατάσταση ξέφυγε, με αποτέλεσμα ο 40χρονος να στραγγαλίσει την 36χρονη και στη συνέχεια να εξαφανιστεί από το σπίτι. Λίγο αργότερα όμως, τηλεφώνησε στην αστυνομία, αναφέροντας κυνικά πως «Μάλλον έπνιξα τη γυναίκα μου».

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι, βρήκαν τη γυναίκα νεκρή στο κρεβάτι και εκείνον να κάθεται δίπλα της. Στους πρώτους του ισχυρισμούς, ο 40χρονος τόνισε πως τσακώθηκαν γιατί η 36χρονη ήθελε να τον εγκαταλείψει.

Ο Γιάννης Κουτσοθεοδωρής, πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Βλαχιώτη, μίλησε στο protothema.gr για το τραγικό περιστατικό που σημειώθηκε στο χωριό, αναφέροντας: «Το ζευγάρι ζει στην περιοχή τα τελευταία τρία χρόνια, εργάζονται ως εργάτες γης. Δεν ήταν καθόλου κοινωνικοί, οι συναναστροφές ήταν λίγες και για λίγη ώρα, δεν είχαν ιδιαίτερες σχέσεις με το χωριό. Έχουν δυο παιδιά, οκτώ και δέκα ετών. Το περιστατικό έγινε αμέσως γνωστό, καθώς το μέρος είναι μικρό, αλλά και η αστυνομία έφτασε γρήγορα αποκλείοντας την περιοχή. Το τελευταίο διάστημα στο χωριό ζει και ο αδερφός της άτυχης γυναίκας, που πήρε από χθες τα παιδιά. Κανείς δεν περίμενε μια τέτοια εξέλιξη, δεν είχαν δώσει τέτοια δικαιώματα. Το τι συνέβαινε, βέβαια, μεσα σε αυτο ζευγάρι, δεν το γνωρίζει κανείς».

Ήταν δέκα χρόνια παντρεμένοι, ήταν ήσυχοι άνθρωποι - Έχουμε πάρει εμείς τα παιδιά, λέει ο αδελφός του θύματος

Ο αδερφός της άτυχης 36χρονης μίλησε σε τοπικά μέσα για το τραγικό περιστατικό. «Δεν είχαν προβλήματα, πήγαιναν μαζί στη δουλειά. Πήγαμε χθες στο καφενείο να πιούμε ένα τσάι και στις 8-8:30 έφυγε και πήγε σπίτι να μαγειρέψει στα παιδιά. Τα παιδιά κοιμούνταν στο διπλανό δωμάτιο, δεν κατάλαβαν τίποτα. Ήταν δέκα χρόνια παντρεμένοι, ήταν ήσυχοι άνθρωποι. Έχουμε πάρει εμείς τα παιδιά, τα έχουμε φέρει εδώ».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Θεσσαλονίκη: Στην Ασφάλεια εμφανίστηκε με τον δικηγόρο του ο ύποπτος για τη δολοφονία του 20χρονου

Ελλάδα 13.03.2026
Ο νεαρός είχε ταυτοποιηθεί και τον αναζητούσε η Αστυνομία στη Θεσσαλονίκη

Νεκρά και τα έξι μέλη πληρώματος του αμερικανικού αεροσκάφους που συνετρίβη στο Ιράκ

Κόσμος 13.03.2026
Τα ονόματά τους θα παραμείνουν απόρρητα για διάστημα 24 ωρών

Ποδηλάτισσα στην Ισπανία χάνει τον έλεγχο και στέκεται στο χείλος του γκρεμού ‑ Βίντεο

Κόσμος 13.03.2026
Το περιστατικό καταγράφηκε από κάμερα 360 μοιρών που είχε τοποθετημένη στο ποδήλατό της

Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκε ο δράστης της δολοφονίας του 20χρονου

Ελλάδα 13.03.2026
Σε εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό του βασικού ύποπτου για τη δολοφονία του 20χρονου

Παλαιό Φάληρο: Συνελήφθη 38χρονος που κατηγορείται για βiασμό 14χρονης

Ελλάδα 13.03.2026
Η 14χρονη είχε δημοσιεύσει ανάρτηση για υιοθεσία γάτας, μέσω της οποίας ήρθε σε επαφή με τον κατηγορούμενο

«Ποτέ δεν έχω δει το Ντουμπάι έτσι» – Προσφορές από τα 827 ξενοδοχεία της πόλης

Κόσμος 13.03.2026
H βιομηχανία ελπίζει στον γρήγορο τερματισμό του πολέμου

Ακαθάριστα οικόπεδα: Ξεκινά ο υποχρεωτικός καθαρισμός‑ Οι προθεσμίες και τα πρόστιμα

Ελλάδα 13.03.2026
Οι υπόχρεοι, έως τη 15η Ιουνίου, οφείλουν να προβούν στην υποβολή υπεύθυνης δήλωσης στο Εθνικό Μητρώο Τήρησης Μέτρων Προληπτικής Πυροπροστασίας Ιδιοκτησιών

Αρχισαν τα όργανα στην Τουρκία για τους S‑400 μετά τις νατοϊκές αναχαιτίσεις ιρανικών πυραύλων

Κόσμος 13.03.2026
Σφοδρή κριτική από την τουρκική αντιπολίτευση στην κυβέρνηση Ερντογάν

Οδοντωτός: Τεράστιοι βράχοι πέφτουν στις ράγες – Αναστέλλεται προσωρινά η λειτουργία του

Ελλάδα 13.03.2026
Στα ίδια ακριβώς σημεία από όπου περνούν καθημερινά τα τρένα

Μαθητής έπεσε από μπαλκόνι τρίτου ορόφου στον Πύργο, τραυματίστηκε σοβαρά και διακομίστηκε στο νοσοκομείο

Ελλάδα 13.03.2026
Ο 18χρονος έγινε αντιληπτός από περίοικους που έσπευσαν στο σημείο για να του δώσουν τις πρώτες βοήθειες