E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Βόλος: Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο Μίλτος Λασκαρίδης

Τα πρώτα σπαρακτικά μηνύματα

Δημοσίευση 3/12/2021 | 10:45

Βόλος: Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο Μίλτος Λασκαρίδης

Ο άτυχος γυναικολόγος άφησε την τελευταία του πνοή σε τροχαίο δυστύχημα με τη μηχανή που οδηγούσε. Οι κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις αποδείχθηκε μοιραίες για τη ζωή του…

Σε κλίμα απαρηγόρητου θρήνου τις τελευταίες ώρες ο Αλμυρός, μετά το τροχαίο δυστύχημα, στο οποίο έχασε ακαριαία τη ζωή του ο γνωστός γυναικολόγος – μαιευτήρας Μίλτος Λασκαρίδης.

Ο 60χρονος γιατρός σκοτώθηκε στον κεντρικό δρόμο της Ευξεινούπολης, όταν η μοτοσικλέτα που οδηγούσε, άγνωστο υπό ποιες συνθήκες, εξετράπη της πορείας της. Μετά από πρόσκρουση της μηχανής του, ο γυναικολόγος έπεσε με δύναμη στο δρόμο, με αποτέλεσμα να υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, οι οποίες αποδείχθηκαν μοιραίες για τη ζωή του.

Στο σημείο συγκεντρώθηκαν διερχόμενοι, οι οποίοι υπέστησαν σοκ. Κανείς δεν πρόλαβε να κάνει το παραμικρό, καθώς ο θάνατός του ήταν ακαριαίος. Η Ευξεινούπολη, τόπος καταγωγής του αδικοχαμένου γιατρού, όπου και διέμενε με την οικογένειά του, την οποία υπεραγαπούσε, βυθίστηκε σε βαρύ πένθος. Το ίδιο και ο Αλμυρός και όλοι όσοι τον γνώριζαν, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τον χαρακτήρα του.

Σύμφωνα με το taxydromos.gr, εκτός από γνωστός γυναικολόγος, ο Μίλτος Λασκαρίδης είχε ενεργό συμμετοχή στα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής του Αλμυρού.

Μόλις ξεπεράστηκε το αρχικό σοκ, δεκάδες φίλοι του, άρχισαν να τον αποχαιρετούν μέσω αναρτήσεων στα κοινωνικά δίκτυα: «Επαιρνες ειδικότητα όταν γεννήθηκα και ήσουν και εσυ εκεί… Α ρε γιατρέ… Ψυχάρα!!! Καλο παραδεισο!!!!»

«Καλό ταξίδι φίλε Μίλτο Λασκαρίδη έφυγες νωρίς και άδικα.»

«Γιατί ρε Μίλτο; Δεν προσκύνησες ποτέ. Θα σε θυμόμαστε πάντα μαχητή. Ήσουν παρών στην πιο σημαντική στιγμή της ζωής μου» είναι ορισμένες από τις αναρτήσεις στις διαδικτυακές σελίδες του άτυχου γιατρού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Καύσωνας «καμίνι» στην Ευρώπη: Ρεκόρ θερμοκρασιών, δεκάδες νεκροί και ο εφιάλτης των μπλακ άουτ

E-Daily 3.Left 24.06.2026
Ένα θανατηφόρο και πρωτοφανές κύμα καύσωνα σαρώνει μεγάλο τμήμα της Ευρώπης, αφήνοντας πίσω του δεκάδες θύματα και θέτοντας σε συναγερμό κρίσιμες υποδομές

Σίδνεϊ: 34χρονη γυναίκα ξύπνησε από τεχνητό κώμα μια εβδομάδα μετά από επίθεση καρχαρία

E-Daily 2.TopNews 24.06.2026
Η νεαρή δασκάλα, μετά από πολλαπλά χειρουργεία και τον ακρωτηριασμό του χεριού της, κατάφερε να επικοινωνήσει για λίγο με την οικογένειά της, δίνοντας ελπίδα για την ανάρρωσή της.

Παραιτήθηκε ο Κοκοτσάκης από το κόμμα Καρυστιανού ‑ «Δεν είναι το κίνημα πολιτών που οραματιστήκαμε»

E-Daily 2.TopNews 24.06.2026
Ο δικαστικός πραγματογνώμονας για τα Τέμπη Βασίλης Κοκοτσάκης αποσύρει τη στήριξή του, καταγγέλλοντας έλλειψη δημοκρατίας και συγκέντρωση εξουσίας σε λίγα πρόσωπα.

Μουντιάλ 2026: Πρόκριση για Κολομβία και Πορτογαλία, μπλόκο της Γκάνας στην Αγγλία

E-Daily 2.TopNews 24.06.2026
Η Κολομβία λύγισε τη Λ.Δ. Κονγκό με γκολ του Μουνιός και πέρασε στους «32», η Πορτογαλία διέλυσε το Ουζμπεκιστάν με ιστορικό Ρονάλντο, ενώ η Αγγλία έμεινε στο 0-0 με τη μαχητική Γκάνα.

Νόμος Κατσέλη: Τι αλλάζει για 100.000 δανειολήπτες με τη ρύθμιση που ψηφίζεται σήμερα

E-Daily 2.TopNews 24.06.2026
Η Βουλή ψηφίζει σήμερα τη νέα νομοθετική ρύθμιση που φέρνει σημαντικές αλλαγές στις δόσεις και τους τόκους για πάνω από 100.000 ενήμερους δανειολήπτες του νόμου Κατσέλη.

«Πείραζαν» μετρητές και έκλεβαν ρεύμα στη μισή Ελλάδα

E-Daily 2.TopNews 24.06.2026
Εξαρθρώθηκε πολυμελής εγκληματική οργάνωση που δρούσε σε πέντε περιφέρειες της χώρας, προκαλώντας ζημιά εκατομμυρίων ευρώ στον ΔΕΔΔΗΕ.

Κανιβαλισμός στην Ουγγαρία: Εργαζόμενος νοσοκομείου ύποπτος για κατανάλωση μελών ανθρώπινου σώματος

E-Daily 2.TopNews 24.06.2026
Κόσμος - Κανιβαλισμός στην Ουγγαρία: Εργαζόμενος νοσοκομείου ύποπτος για κατανάλωση μελών ανθρώπινου σώματος

Διαφήμιση καθαριστικού για «βρώμικες γυναίκες» και «τοξικούς άνδρες» προκάλεσε σάλο στην Κίνα

E-Daily 2.TopNews 24.06.2026
Η Dettol απολογήθηκε δημοσίως - «Απαίσια διαφήμιση, με άφησε άφωνο», σχολιάζουν χρήστες στα κινεζικά social media

Αλλάζει όψη η Αττική: Αυτοί είναι οι 47 δρόμοι που μετατρέπονται σε ποδηλατόδρομους ‑ Δείτε αναλυτικά τη λίστα

Ελλάδα 24.06.2026
Το εμβληματικό έργο του Βόρειου Ποδηλατικού Αξονα «Κηφισιά-Γκάζι» μπαίνει επιτέλους σε τροχιά υλοποίησης, αλλάζοντας τον χάρτη των μετακινήσεων στην πρωτεύουσα.

Σταυρούλα Λεβεντάκη: «Ζητάω συγγνώμη» λέει ο 43χρονος ‑ Μήνυση κατά της συζύγου του δράστη από τον αδερφό

E-Daily 2.TopNews 24.06.2026
«Το μετάνιωσα, θέλω να ζητήσω συγνώμη από την οικογένεια του θύματος και τη δική μου», φέρεται να δήλωσε ο Σκοπιανός

Αίγιο: Το «ορφανό» DNA στο όπλο του διπλού φονικού

E-Daily 2.TopNews 24.06.2026
Στο Αίγιο εξετάζεται DNA τρίτου ατόμου στο όπλο του διπλού φονικού, ενώ ο 65χρονος Ιταλός επιμένει πως είναι αθώος

Τραγωδία στη Μυτιλήνη: 36χρονη γιατρός έχασε τη ζωή της μετά από επιπλοκές στον τοκετό

E-Daily 2.TopNews 24.06.2026
Η άτυχη μητέρα γέννησε με φυσιολογικό τοκετό την Παρασκευή το μεσημέρι και το Σάββατο παρουσιάστηκαν επιπλοκές - Κρίθηκε η ανάγκη μεταφοράς της σε νοσοκομείο των Αθηνών όπου και κατέληξε