E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily
Καρέ-Καρέ: Το νέο podcast για τον Ελληνικό Κινηματογράφο

Βόλος: Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο Μίλτος Λασκαρίδης

Τα πρώτα σπαρακτικά μηνύματα

Δημοσίευση 3/12/2021 | 10:45

Βόλος: Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο Μίλτος Λασκαρίδης

Ο άτυχος γυναικολόγος άφησε την τελευταία του πνοή σε τροχαίο δυστύχημα με τη μηχανή που οδηγούσε. Οι κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις αποδείχθηκε μοιραίες για τη ζωή του…

Σε κλίμα απαρηγόρητου θρήνου τις τελευταίες ώρες ο Αλμυρός, μετά το τροχαίο δυστύχημα, στο οποίο έχασε ακαριαία τη ζωή του ο γνωστός γυναικολόγος – μαιευτήρας Μίλτος Λασκαρίδης.

Ο 60χρονος γιατρός σκοτώθηκε στον κεντρικό δρόμο της Ευξεινούπολης, όταν η μοτοσικλέτα που οδηγούσε, άγνωστο υπό ποιες συνθήκες, εξετράπη της πορείας της. Μετά από πρόσκρουση της μηχανής του, ο γυναικολόγος έπεσε με δύναμη στο δρόμο, με αποτέλεσμα να υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, οι οποίες αποδείχθηκαν μοιραίες για τη ζωή του.

Στο σημείο συγκεντρώθηκαν διερχόμενοι, οι οποίοι υπέστησαν σοκ. Κανείς δεν πρόλαβε να κάνει το παραμικρό, καθώς ο θάνατός του ήταν ακαριαίος. Η Ευξεινούπολη, τόπος καταγωγής του αδικοχαμένου γιατρού, όπου και διέμενε με την οικογένειά του, την οποία υπεραγαπούσε, βυθίστηκε σε βαρύ πένθος. Το ίδιο και ο Αλμυρός και όλοι όσοι τον γνώριζαν, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τον χαρακτήρα του.

Σύμφωνα με το taxydromos.gr, εκτός από γνωστός γυναικολόγος, ο Μίλτος Λασκαρίδης είχε ενεργό συμμετοχή στα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής του Αλμυρού.

Μόλις ξεπεράστηκε το αρχικό σοκ, δεκάδες φίλοι του, άρχισαν να τον αποχαιρετούν μέσω αναρτήσεων στα κοινωνικά δίκτυα: «Επαιρνες ειδικότητα όταν γεννήθηκα και ήσουν και εσυ εκεί… Α ρε γιατρέ… Ψυχάρα!!! Καλο παραδεισο!!!!»

«Καλό ταξίδι φίλε Μίλτο Λασκαρίδη έφυγες νωρίς και άδικα.»

«Γιατί ρε Μίλτο; Δεν προσκύνησες ποτέ. Θα σε θυμόμαστε πάντα μαχητή. Ήσουν παρών στην πιο σημαντική στιγμή της ζωής μου» είναι ορισμένες από τις αναρτήσεις στις διαδικτυακές σελίδες του άτυχου γιατρού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Νέα Υόρκη: Βίντεο κατέγραψε αστυνομικούς να κάνουν ΚΑΡΠΑ σε βρέφος μέσα στο σπίτι του και να του σώζουν τη ζωή

Κόσμος 23.10.2025
Το 10 μηνών παιδί βρισκόταν «σε κατάσταση αναπνευστικής ανακοπής λόγω απόφραξης της αναπνευστικής οδού»

Τρεις κρατούμενοι απείλησαν τον Σαρκοζί στη φυλακή

Κόσμος 23.10.2025
Το οπτικό υλικό φέρεται ότι ελήφθη από κρατούμενο

«Πράξη πολέμου» χαρακτηρίζει η Μόσχα τις κυρώσεις Τραμπ στις ρωσικές πετρελαϊκές εταιρείες

Κόσμος 23.10.2025
Η Μόσχα εκτιμά ότι η απόφαση της Ουάσινγκτον υπονομεύει «κάθε προοπτική διαλόγου» και μετατρέπει τη σύγκρουση στην Ουκρανία σε «άμεση αντιπαράθεση ΗΠΑ–Ρωσίας»

Συνελήφθη διαιτητής της Euroleague γιατί βρέθηκαν 250.000 ευρώ στο διαμέρισμα του

Αθλητικά Νέα 23.10.2025
Περιπέτειες για τον Σέρβο διαιτητή

Θρίλερ με τον θάνατο του 29χρονου σκακιστή Ντάνιελ Ναροντίτσκι: Ψάχνουν αν ευθύνεται το bullying από Ρώσο αντίπαλό του

Κόσμος 23.10.2025
Ο Βλαντιμίρ Κράμνικ κατηγορούσε τον Ναροντίτσκι ότι έκλεβε χρησιμοποιώντας υπολογιστή σε online παιχνίδια του

Καστοριά: 5 φορές πάνω από το επιτρεπτό όριο έδειξε το αλκοτέστ

Ελλάδα 23.10.2025
Νέα σύλληψη μεθυσμένου οδηγού

Αλιμος: 15χρονος έπαθε καρδιακή ανακοπή σε γυμναστήριο

Ελλάδα 23.10.2025
Νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ

Βρέφος πέθανε αιφνίδια στη Λάρισα: Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από τη γιαγιά του

Ελλάδα 23.10.2025
Το άτυχο κοριτσάκι διέμενε με τη γιαγιά του στο Αργυροπούλι Τυρνάβου, όταν η ίδια διαπίστωσε ότι δεν ανταποκρινόταν

Καιρός: Διήμερο με βροχές και από το Σαββατοκύριακο «καλοκαίρι»

Καιρός 23.10.2025
Πώς θα γιορτάσουμε την 28η Οκτωβρίου