E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σοκ στη Θεσσαλονίκη με 19χρονο νεκρό

Ήταν θύμα ξυλοδαρμού σε κέντρο παιδιών με αναπηρία

Δημοσίευση 1/12/2021 | 17:03

Σοκ στη Θεσσαλονίκη με 19χρονο νεκρό

Σοκαριστική είναι η είδηση του θανάτου ενός 19χρονου αγοριού, ο οποίος ξυλοκοπήθηκε ενώ φιλοξενούνταν στο Κέντρο Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία Θεσσαλονίκης, «Ο Άγιος Δημήτριος». Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, ο 19χρονος έπεσε θύμα ξυλοδαρμού το βράδυ της περασμένης Κυριακής και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε άσχημη κατάσταση. Ενώ ήταν να πάρει εξιτήριο την Τρίτη (30/11) ο νεαρός εμφάνισε επιπλοκές και πέθανε.

Πληροφορίες της τοπικής σελίδας αναφέρουν ότι ο ξυλοδαρμός σημειώθηκε κατά τη διάρκεια συμπλοκής μεταξύ δύο περιθαλπομένων του ιδρύματος, από τους οποίους ο ένας ήταν σε κατάσταση αμόκ.

Καταγγελία για αδιαφορία από την πλευρά υπαλλήλου την ώρα της συμπλοκής

Μάλιστα εργαζόμενος του ιδρύματος καταγγέλλει στο thestival ότι ο υπάλληλος που πρόσεχε τους δύο περιθαλπόμενους, δεν έκανε κάτι για να σταματήσει τη συμπλοκή. Την ίδια στιγμή η πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας, Βασιλική Νάκου, διέταξε από τη Δευτέρα τη διενέργεια ένορκης διοικητικής εξέτασης για να διερευνηθεί τι ακριβώς συνέβη.

Η σορός του 19χρονου μεταφέρθηκε στην ιατροδικαστική υπηρεσία του ΑΠΘ για να πραγματοποιηθεί νεκροτομή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Ιαπωνία δημιούργησε το πρώτο «ψυγείο για ανθρώπους» – Δροσίζει ολόκληρο το σώμα μέσα σε λίγα λεπτά

E-Daily 3.Left 22.07.2026
Σύμφωνα με την κατασκευάστρια εταιρεία SDRS, ο χρήστης αισθάνεται σημαντική ανακούφιση έπειτα από μόλις πέντε λεπτά παραμονής

Μαμντάνι: «Δεν έχουμε εξουσία να συλλάβουμε τον Νετανιάχου»

E-Daily 2.TopNews 22.07.2026
Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης παραδέχθηκε ότι οι δημοτικές αρχές δεν έχουν νομική δικαιοδοσία, αλλά κάλεσε την ομοσπονδιακή κυβέρνηση να προχωρήσει στη σύλληψη του Ισραηλινού πρωθυπουργού.

Σταύρος Γεωργίου: Νέα στοιχεία για τη δολοφονία του ‑ Από άγριο ξυλοδαρμό ο θάνατος του ποινικολόγου

E-Daily 2.TopNews 22.07.2026
Δεν φαίνεται το κίνητρο να ήταν σχετικό με την εργασία του, αναφέρουν οι πληροφορίες

Νέα έφοδος αρχών στα κεντρικά της Deutsche Bank – Τι ερευνούν οι εισαγγελείς

E-Daily 2.TopNews 22.07.2026
Εισαγγελείς και στελέχη της γερμανικής φορολογικής αρχής εισέβαλαν στα γραφεία της τράπεζας στη Φρανκφούρτη στο πλαίσιο έρευνας για φερόμενη φοροδιαφυγή μέσω συναλλαγών Cum-Cum.

Ισπανία: Τέλος το κάπνισμα σε βεράντες και παραλίες – Τι προβλέπει το νέο νομοσχέδιο

E-Daily 3.Left 22.07.2026
Το ισπανικό Υπουργικό Συμβούλιο ενέκρινε εκτενή μεταρρύθμιση της αντικαπνιστικής νομοθεσίας, με πρόστιμα έως 600.000 ευρώ και απαγόρευση για ανηλίκους κάτω των 18 ετών.

ΟΠΕΚΕΠΕ: Πότε δικάζονται οι τέσσερις βουλευτές της ΝΔ το φθινόπωρο

E-Daily 2.TopNews 22.07.2026
Οι δίκες Παπακώστα, Μπουκώρου, Σενετάκη και Σκρέκα προσδιορίστηκαν μεταξύ Οκτωβρίου και Νοεμβρίου, με κατηγορίες της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας για υποθέσεις κονδυλίων του ΟΠΕΚΕΠΕ.

Συναγερμός στον Πειραιά: Διαρροή αερίου σε βενζινάδικο ‑ Εκκενώνονται προληπτικά πολυκατοικίες

E-Daily 2.TopNews 22.07.2026
Πυροσβεστική και ΕΛ.ΑΣ. επιχειρούν στο σημείο - Διακοπή κυκλοφορίας και αποκλεισμός της περιοχής

Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ για καύσωνα: Πάνω από 40 βαθμοί αλλά και μπουρίνια από το απόγευμα ‑ δείτε ποιες περιοχές επηρεάζονται

E-Daily 2.TopNews 22.07.2026
Στη Θεσσαλία ο υδράργυρος αγγίζει τους 43 βαθμούς - στο λεκανοπέδιο Αττικής έως 41 βαθμοί Κελσίου

Γιγάντιο «φαράγγι» ανοίχτηκε στον Ήλιο ‑ Τι σημαίνει για τη Γη

E-Daily 2.TopNews 22.07.2026
Ηλιακός άνεμος στρέφεται κατευθείαν προς τον πλανήτη μας

Εύβοια: Νεκρός 65χρονος γιατρός – Κατέρρευσε ενώ έβγαινε από τη θάλασσα

E-Daily 2.TopNews 22.07.2026
Ο άτυχος άνδρας έχασε τις αισθήσεις του και έπεσε μπρούμυτα στο νερό

Μαίρη Λίντα: Ποια ήταν η τελευταία της επιθυμία ‑ Πού θα γίνει η κηδεία της

E-Daily 3.Left 22.07.2026
Η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 24 Ιουλίου στο εκκλησάκι του Γηροκομείου Αθηνών, με ταφή στο Α` Νεκροταφείο.