E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κρήτη: Μαθητές στα επείγοντα ‑ Συμμαθητές τους είχαν ρίξει αντισηπτικό στο νερό

Διακομίστηκαν στο νοσοκομείο με συμπτώματα δηλητηρίασης

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 27/11/2021 | 14:00

Κρήτη: Μαθητές στα επείγοντα ‑ Συμμαθητές τους είχαν ρίξει αντισηπτικό στο νερό

Ένα τουλάχιστον ασυνήθιστο περιστατικό καταγράφηκε το πρωί της Παρασκευής (26/11) σε σχολείο του Ηρακλείου Κρήτης και συγκεκριμένα σε γυμνάσιο που βρίσκεται μέσα στην πόλη.

Σύμφωνα με το ekriti.gr, δύο μαθητές φέρονται να έβαλαν αντισηπτικό μέσα σε μπουκαλάκια νερού συμμαθητών τους. Αυτό είχε ως συνέπεια μαθητές να διακομιστούν στο νοσοκομείο με συμπτώματα δηλητηρίασης.

Ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Ηρακλείου, Γιάννης Kαραγιαννίδης, αφού ενημερώθηκε για το περιστατικό, επιβεβαίωσε την είδηση λέγοντας πως «τα παιδιά που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο ήταν δύο και το ένα έχει ήδη αποχωρήσει ενώ το άλλο εξακολουθεί και νοσηλεύεται με την κατάσταση της υγείας του να είναι καλή».

Όπως είπε ο κ.Καραγιαννίδης, ο σύλλογος καθηγητών σε συνεδρίαση του θα αποφασίσει ενδεχομένως για τις ποινές που επιβάλει στους δύο μαθητές αλλά και σε δύο ακόμα μαθητές που φέρονται να εμπλέκονται έμμεσα στο περιστατικό, που απασχόλησε το σχολείο και αναστάτωσε τους γονείς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Παραιτήθηκε ο γγ του υπουργείου Πολιτισμού, Γιώργος Διδασκάλου

E-Daily 2.TopNews 11.06.2026
Η δεύτερη παραίτηση γενικού γραμματέα σε υπουργείο

Καθαρισμός οικοπέδων: Φρένο στην παράταση ‑ Μεγάλα πρόστιμα στους ξεχασιάρηδες

E-Daily 2.TopNews 11.06.2026
Μόλις 300.000–350.000 δηλώσεις έχουν υποβληθεί έως τώρα, ενώ η προθεσμία της 15ης Ιουνίου παραμένει αμετάκλητη σύμφωνα με τον υπουργό Τουρνά.

Πέθανε ο δημοσιογράφος Νίκος Σερβετάς

E-Daily 2.TopNews 11.06.2026
Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 66 ετών

Σε ποια χώρα η τεχνητή νοημοσύνη θα συμπεριληφθεί στα σχολικά προγράμματα

E-Daily 2.TopNews 11.06.2026
Η κυβέρνηση διέθεσε για τον σκοπό αυτό 300 εκατομμύρια ευρώ

Ποια χρέη προς την εφορία χαρακτηρίζονται «ανεπίδεκτα είσπραξης»

E-Daily 2.TopNews 11.06.2026
Η ΑΑΔΕ εντάσσει επιπλέον 6 δισ. ευρώ στα «παγωμένα» χρέη έως το τέλος του 2026, χωρίς ωστόσο αυτά να διαγράφονται.

Υπόθεση Λιανά: Τι αποκαλύφθηκε για την οικογένεια του βασικού υπόπτου που συγκλονίζει τη Γαλλία

E-Daily 2.TopNews 11.06.2026
Ο πατέρας και ο αδελφός του Ζερόμ Μπαρελά έχουν κατά το παρελθόν αντιμετωπίσει κατηγορίες για βιασμό, σύμφωνα με γαλλικά μέσα ενημέρωσης.

Τραμπ: «Ο Ερντογάν είναι πολύ καλός φίλος μου»

E-Daily 2.TopNews 11.06.2026
«Δεν θα γίνει κάτι με Τουρκία-Ισραήλ, τουλάχιστον όσο είμαι εγώ πρόεδρος», εκτίμησε

Σκηνές χάους στο Μπέλφαστ: Φλεγόμενα οχήματα και αιματηρές ταραχές παρέλυσαν την πόλη

E-Daily 2.TopNews 11.06.2026
Για δεύτερη συνεχόμενη νύχτα η Βόρεια Ιρλανδία φλέγεται, με επιθέσεις εναντίον μεταναστών, εμπρησμούς και συγκρούσεις με αστυνομικές δυνάμεις, μετά από μαχαίρωμα Σουδανού υπηκόου.

Αίγιο: Το κίνητρο πίσω από τη διπλή δολοφονία

E-Daily 2.TopNews 11.06.2026
Ο κατηγορούμενος συνελήφθη

Ιράν: Ανακοίνωσε ότι κλείνει τα Στενά του Ορμούζ

Κόσμος 11.06.2026
Βομβαρδισμοί και συγκρούσεις στο όνομα της... διπλωματίας

«Μαϊμού γιατρός» στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου: Τι κατάφερε να κάνει πριν τον αντιληφθούν

E-Daily 2.TopNews 11.06.2026
Αγνωστος Ρομά φορώντας ιατρική ενδυμασία εισέβαλε σε θαλάμους της Παθολογικής Κλινικής και αφαίρεσε χρήματα, κινητά και τραπεζικές κάρτες από ασθενείς και συνοδούς.