E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κρήτη: Μαθητές στα επείγοντα ‑ Συμμαθητές τους είχαν ρίξει αντισηπτικό στο νερό

Διακομίστηκαν στο νοσοκομείο με συμπτώματα δηλητηρίασης

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 27/11/2021 | 14:00

Κρήτη: Μαθητές στα επείγοντα ‑ Συμμαθητές τους είχαν ρίξει αντισηπτικό στο νερό

Ένα τουλάχιστον ασυνήθιστο περιστατικό καταγράφηκε το πρωί της Παρασκευής (26/11) σε σχολείο του Ηρακλείου Κρήτης και συγκεκριμένα σε γυμνάσιο που βρίσκεται μέσα στην πόλη.

Σύμφωνα με το ekriti.gr, δύο μαθητές φέρονται να έβαλαν αντισηπτικό μέσα σε μπουκαλάκια νερού συμμαθητών τους. Αυτό είχε ως συνέπεια μαθητές να διακομιστούν στο νοσοκομείο με συμπτώματα δηλητηρίασης.

Ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Ηρακλείου, Γιάννης Kαραγιαννίδης, αφού ενημερώθηκε για το περιστατικό, επιβεβαίωσε την είδηση λέγοντας πως «τα παιδιά που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο ήταν δύο και το ένα έχει ήδη αποχωρήσει ενώ το άλλο εξακολουθεί και νοσηλεύεται με την κατάσταση της υγείας του να είναι καλή».

Όπως είπε ο κ.Καραγιαννίδης, ο σύλλογος καθηγητών σε συνεδρίαση του θα αποφασίσει ενδεχομένως για τις ποινές που επιβάλει στους δύο μαθητές αλλά και σε δύο ακόμα μαθητές που φέρονται να εμπλέκονται έμμεσα στο περιστατικό, που απασχόλησε το σχολείο και αναστάτωσε τους γονείς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Χωρίς τράπεζες για 2 ημέρες ‑ Πότε και πώς θα κάνουμε τις συναλλαγές μας

Ελλάδα 31.03.2026
Η ανακοίνωση της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών για την ειδική τραπεζική αργία

Η μέρα θα γίνει νύχτα: Η μεγαλύτερη έκλειψη Ηλίου του αιώνα ‑ Δεν θα επαναληφθεί για 157 χρόνια

Tech + Science 31.03.2026
Μία ολόκληρη γενιά δεν θα δει ποτέ το σπάνιο αστρονομικό φαινόμενο, η επανάληψη του οποίου προσδιορίζεται για το έτος 2183

Μαλδίβες: Καρχαρίες κολυμπούν σε ρηχά νερά και επισκέπτες τους παρακολουθούν από απόσταση αναπνοής

Κόσμος 31.03.2026
Εντυπωσιακό βίντεο - Το τάισμα καρχαριών απαγορεύεται αυστηρά καθώς μπορεί να επηρεάσει τη συμπεριφορά τους

Πλησιάζει με άγριες διαθέσεις η κακοκαιρία Erminio ‑ Οι περιοχές που θα βρεθούν σε κόκκινο συναγερμό

Καιρός 31.03.2026
Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από σήμερα Τρίτη (31/3) στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές, τις καταιγίδες, τις χαλαζοπτώσεις και τους κατά τόπους θυελλώδεις ανέμους.

Ακίνητα: Τι αλλάζει με το νέο Μητρώο της ΑΑΔΕ – Ποιοι πρέπει να κάνουν διορθώσεις

Οικονομία 31.03.2026
Σε πλήρη λειτουργία τίθεται τις επόμενες ημέρες από την ΑΑΔΕ το νέο Μητρώο Ιδιοκτησίας και Διαχείρισης Ακινήτων