E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τρόμος για οδηγό ταξί ‑ Έξι κουκουλοφόροι τον ξυλοκόπησαν και τον λήστεψαν

Στην Μεταμόρφωση, το βράδυ της Τρίτης

Δημοσίευση 25/11/2021 | 18:55

Τρόμος για οδηγό ταξί ‑ Έξι κουκουλοφόροι τον ξυλοκόπησαν και τον λήστεψαν

Οι αστυνομικοί, προσπαθούν να διαπιστώσουν αν έχουν πραγματοποιηθεί και άλλες επιθέσεις με παρόμοιο modus operandi

Συμμορία έξι ατόμων με μηχανές και κουκούλες, παγίδευσαν οδηγό ταξί προσποιούμενοι τους πελάτες και αφού τον οδήγησαν σε ερημιά της Μεταμόρφωσης, άγρια μεσάνυχτα, τον ξυλοκόπησαν, τον λήστεψαν και εξαφανίστηκαν.

Στη διαδρομή του τρόμου για τον 65χρονο, κομβικό ρόλο διαδραμάτισε ένας μυστηριώδης κουκουλοφόρος με μαύρα ρούχα και μάσκα κορωνοιού τον οποίο παρέλαβε από την Πεύκη για να καταλήξει στη Μεταμόρφωση και να δεχθεί την επίθεση από την υπόλοιπη ομάδα των κακοποιών.

Όλα ξεκίνησαν στη 01:00 της Τρίτης. Ο κουκουλοφόρος ληστής που είχε καλύψει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του με τη μάσκα του covid, στεκόταν στην οδό Μάρκου Μπότσαρη 45 όταν είδε να πλησιάζει το ταξί με οδηγό τον 65χρονο και του έκανε σήμα να σταματήσει. Σύμφωνα με τη μαρτυρία του οδηγού, ο άνδρας μιλούσε ελληνικά. Αφού τον οδήγησε μέσα από στενά στην περιοχή της Μεταμόρφωσης, στην οδό Αγίου Φανουρίου, του ζητά να σταματήσει το όχημα.

Ο οδηγός το κάνει και τότε βλέπει έναν τύπο με μαύρο κράνος και μαύρα ρούχα που επέβαινε σε μηχανή να σταματάει δίπλα στο ταξί. Πριν προλάβει να καταλάβει τι ακριβώς συνέβαινε, εμφανίζονται από το πουθενά, άλλα τέσσερα άτομα, ανοίγουν τις πόρτες και μπουκάρουν μέσα. Αφού τον ξυλοκοπούν, του αρπάζουν ένα τάμπλετ, το κινητό του τηλέφωνο και 115 ευρώ και εξαφανίζονται.

Οι αστυνομικοί, προσπαθούν να διαπιστώσουν αν έχουν πραγματοποιηθεί και άλλες επιθέσεις με παρόμοιο modus operandi καθώς εκτιμούν ότι μια συμμορία τόσο σκληρή που αριθμεί τόσα άτομα δεν στήθηκε για να πραγματοποιήσει μόνο μια επίθεση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αμπελόκηποι: Νεκρός άνδρας που έπεσε από τον πέμπτο όροφο σε ακάλυπτο πολυκατοικίας

Ελλάδα 09.04.2026
Τον άνδρα εντόπισαν περίοικοι οι οποίοι ενημέρωσαν την αστυνομία

Ανω κάτω πόλη 1,5 εκατ. κατοίκων για τον «δραπέτη» λύκο ‑ Έκλεισε σχολείο για ασφάλεια

Κόσμος 09.04.2026
Έως το πρωί της Πέμπτης παρά την εκτεταμένη επιχείρηση παρέμενε ασύλληπτος

Γιάννης Κουσαθανάς: Στέφθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής στο θαλάσσιο σκι

Αθλητικά Νέα 09.04.2026
Ο Κουσαθανάς είχε μια δυναμική εμφάνιση που χαρακτηρίστηκε από σθένος και τεχνική ακρίβεια

Μυστήριο με επτά ποδοσφαιριστές από την Ερυθραία: Αγνοούνται μετά από αγώνα για τα προκριματικά του Copa Africa

Αθλητικά Νέα 09.04.2026
Αγνοούνται επτά ποδοσφαιριστές από την Ερυθραία μετά από έναν αγώνα για τα προκριματικά του Copa Africa 2027.

Ανάκληση φέτας από τον ΕΦΕΤ: Συναγερμός για λιστέρια σε γνωστή μάρκα

Ελλάδα 09.04.2026
Ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ), στο πλαίσιο επιδημιολογικής διερεύνησης, διενήργησε έκτακτο έλεγχο και προέβη σε ανάκληση τυριού «Φέτα».

«Έκρηξη» στις απάτες με κρυπτονομίσματα

Οικονομία 09.04.2026
Πώς «ψαρεύουν» θύματα στα social media

Πρόβλημα πάλι στο Μετρό Θεσσαλονίκης από ακινητοποίηση συρμού

Ελλάδα 09.04.2026
Χρειάστηκε να κατέβουν και να περπατήσουν σχεδόν μισό χιλιόμετρο μέσα στη σήραγγα μέχρι τον σταθμό

Μαρούσι: Ανδρας μαχαίρωσε 17χρονο για να τον ληστέψει

Ελλάδα 09.04.2026
Αναζητείται από την ΕΛ.ΑΣ

Εορταστικό ωράριο: Τι ώρα κλείνουν σήμερα τα καταστήματα

Ελλάδα 09.04.2026
Πώς θα λειτουργήσουν μέχρι το Πάσχα

Προσοχή: Νέα απάτη με SMS για δήθεν Fuel Pass ‑ Μην πατήσετε το link

Ελλάδα 09.04.2026
Οι δράστες αποστέλλουν μηνύματα που δήθεν προέρχονται από το υπουργείο Οικονομικών