E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Δάγκωσε ιδιοκτήτη καφέ στο μάγουλο επειδή του ζήτησε πιστοποιητικό εμβολιασμού

Ένα πραγματικά απίστευτο περιστατικό καταγγέλλει ιδιοκτήτης καφετέριας στη Νάουσα

Δημοσίευση 25/11/2021 | 14:45

Δάγκωσε ιδιοκτήτη καφέ στο μάγουλο επειδή του ζήτησε πιστοποιητικό εμβολιασμού

Ένα πραγματικά απίστευτο περιστατικό καταγγέλλει ιδιοκτήτης καφετέριας στη Νάουσα. Δάγκωσε ιδιοκτήτη καφετέριας γιατί τού ζήτησε πιστοποιητικό εμβολιασμού.

Όπως ο ιδιοκτήτης της καφετέριας, Αλέξανδρος Παπακωσταντίνου, κατήγγειλε στην κάμερα του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, 77χρονος πελάτης, ήθελε να κάτσει στον εσωτερικό χώρο του καταστήματος, χωρίς να έχει τα απαραίτητα έγγραφα, ενώ βγήκε από τα ρούχα του όταν του ζητήθηκε το πιστοποιητικό εμβολιασμού.

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη της καφετέριας ο 77χρονος, ο οποίος πρώτη φορά προσερχόταν στο εν λόγω κατάστημα, έκανε αρχικά φασαρία στις εργαζόμενος της καφετέριας που του ζήτησαν το πιστοποιητικό. Όταν εκείνος είπε ότι δεν είχε και του απάντησαν ότι δεν μπορούσε να εισέλθει στο χώρο εκνευρίστηκε και άρχισε να φωνάζει και να βρίζει.

Επέστρεψε λίγη ώρα αργότερα με «εξιτήριο νόσησης», όπως χαρακτηριστικά είπε ο ιδιοκτήτης της καφετέριας, πιθανότατα κάποιο εξιτήριο από το νοσοκομείο και όταν του εξήγησαν ότι το έγγραφο αυτό δεν μπορεί να σκαναριστεί και ότι δεν μπορούν με αυτό να του επιτρέψουν την είσοδο στην καφετέρια, χτύπησε με μπουνιά στο στόμα και τη μύτη τον ιδιοκτήτη και στη συνέχεια των δάγκωσε στο μάγουλο.

Έφτυσε υπαλλήλους άλλου καταστήματος

Οπως ανέφερε το ρεπορτάζ του Alpha στη συνέχεια ο 77χρονος επιχείρησε να μπει χωρίς μάσκα -και χωρίς πιστοποιητικό- σε άλλο κατάστημα για να πληρώσει λογαριασμό και όταν οι υπάλληλοι εκεί του εξήγησαν ότι δεν γίνεται τους έβρισε και τους έφτυσε.

Η ΕΛ.ΑΣ. ενημερώθηκε για τα δύο αυτά περιστατικά και τον συνέλαβε, ενώ αφέθηκε ελεύθερος στη συνέχεια, με εντολή εισαγγελέα, έως ότου οριστεί τακτική δικάσιμος.

Ο ιδιοκτήτης της καφετέριας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για ράμματα από τη δαγκωματιά.

Βίντεο: Δείτε τον ιδιοκτήτη του καφέ να διηγείται την επίθεση από τον πελάτη του

Ο ιδιοκτήτης του καφέ κατήγγειλε ότι τον χτύπησε με μπουνιά και τον δάγκωσε πελάτης γιατί τού ζήτησε πιστοποιητικό εμβολιασμού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ατρόμητος – ΠΑΟΚ 2‑0: Ήταν κακός, έχασε και έπεσε στην 3η θέση

Αθλητικά Νέα 14.12.2025
Επιστροφή στις νίκες για τους Περιστεριώτες

Παναιτωλικός – ΑΕΚ 0‑5: Ασταμάτητο το… τρένο του Νίκολιτς

Αθλητικά Νέα 14.12.2025
Επιβλητική εμφάνιση από την Ένωση

Τροχαίο ατύχημα για τον Αρη Μουγκοπέτρο: «Για ακόμη μια φορά είχα άγιο»

Ελλάδα 14.12.2025
Αντιμέτωπος με μια ακόμη δοκιμασία ήρθε σήμερα 14 Δεκεμβρίου ο Αρης Μουγκοπέτρος

Αίγιο: Πέθανε ο 43χρονος ασθενής μποξέρ που γρονθοκόπησε γιατρό

Ελλάδα 14.12.2025
Ξεψύχησε στο ίδιο νοσοκομείο

Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Κακουργηματικές διώξεις σε βάρος των συλληφθέντων

Ελλάδα 14.12.2025
Μετά από πολύωρη διαδικασία η Ευρωπαία Εισαγγελέας απήγγειλε εναντίον τους βαρύτατες κατηγορίες

Χωρίς λεωφορεία η Αθήνα την Τετάρτη για έξι ώρες

Ελλάδα 14.12.2025
Σε στάση εργασίας προχωρούν οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου - Ποιες ώρες δε θα κυκλοφορούν

Αυτή είναι η πρώτη χώρα στο κόσμο που προσφέρει δωρεάν το γυμναστήριο για τους νέους 16‑21 ετών

Κόσμος 14.12.2025
Στόχος είναι η ενίσχυση της φυσικής δραστηριότητας και η προώθηση ενός πιο υγιεινού τρόπου ζωής στη νεότερη γενιά, σύμφωνα με την κυβέρνηση

Τρομοκρατική επίθεση με πυροβολισμούς σε διάσημη παραλία του Σίδνεϊ

Κόσμος 14.12.2025
10 οι νεκροί, οι δράστες στόχευαν παιδιά

ΟΠΕΚΕΠΕ: Στην ευρωπαϊκή εισαγγελία οι 15 συλληφθέντες για το σκάνδαλο των παράνομων επιδοτήσεων

Ελλάδα 14.12.2025
Αρνούνται όλες τις κατηγορίες και δηλώνουν ότι το κατηγορητήριο θα καταπέσει

Συνωμοσιολόγος έβγαλε στη φόρα sms του Τσάρλι Κερκ για τις πρώην του ‑ Έκρηξη της χήρας του

Κόσμος Χτες
Η Κάντας Οουενς προκαλεί αντιδράσεις με αποκαλύψεις για τον Τσάρλι Κερκ, ενώ η Έρικα ζητά να σταματήσουν οι θεωρίες.

Το Reddit μήνυσε την Αυστραλία για την απαγόρευση των social media στους κάτω των 16

Κόσμος Χτες
Το Reddit κατέθεσε αγωγή εναντίον της Αυστραλίας χαρακτηρίζοντας την απαγόρευση των social media παρέμβαση στην ελεύθερη πολιτική έκφραση.