E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αρης Σερβετάλης: Θα συνεχιστεί η παράσταση «Ρινόκερος» με αντικατάσταση του ηθοποιού

Η ανακοίνωση του θεάτρου

Δημοσίευση 25/11/2021 | 14:02

Αρης Σερβετάλης: Θα συνεχιστεί η παράσταση «Ρινόκερος» με αντικατάσταση του ηθοποιού

Θα συνεχιστεί η παράσταση «Ρινόκερος», μετά την αποχώρηση του Άρη Σερβετάλη, η οποία προκάλεσε πλήθος αντιδράσεων. Ο ηθοποιός ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστούσε, μετά τα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση για τον κορονοϊό, βάση των οποίων οι ανεμβολίαστοι δεν μπορούν να επισκέπτονται τα θέατρα.

Η απόφαση του Άρη Σερβετάλη ξεσήκωσε πολλές αντιδράσεις, κάποιοι πήραν το μέρος του και κάποιοι σχολίασαν ότι άφησε πολλούς εργαζόμενους χωρίς δουλειά.

Σήμερα, οι ηθοποιοί της παράστασης «Ρινόκερος» εκφράζουν τη λύπη τους για τη διακοπή της παράστασης και ανακοινώνουν ότι αποφασίστηκε να συνεχιστεί, με αντικατάσταση του πρωταγωνιστή.

Η ανακοίνωση:

Ως εργαζόμενοι ηθοποιοί στην παράσταση «ΡΙΝΟΚΕΡΟΣ» θα θέλαμε να εκφράσουμε τη λύπη μας για τη διακοπή της παράστασής μας, λόγω της αποχώρησης του συναδέλφου μας Άρη Σερβετάλη.

Παρ’ όλα αυτά, είναι κοινή μας θέση να μην προβούμε σε επικρίσεις εις βάρος κανενός. Έτσι κι αλλιώς ο καθένας μας κρίνεται από τις πράξεις του.

Ούτε θεωρούμε ότι ως εμβολιασμένοι πολίτες και ηθοποιοί, διαχωριζόμαστε με οποιονδήποτε τρόπο από λοιπούς τυχόν ανεμβολίαστους συμπολίτες μας.

Και παρά το ότι είναι εύλογο να εκφράζει κανείς επιφυλάξεις ως προς τη διαχείριση της υγειονομικής κρίσης, θεωρούμε ότι η αποχή από την τέχνη μας, η οικειοθελής διακοπή μίας παράστασης, δεν θα μπορούσε να αποτελεί λύση στα μέτρα που επιβάλλει η κυβέρνηση.

Το Θέατρο είναι τόπος επικοινωνίας, ανταλλαγής απόψεων. Είναι τόπος συνάντησης ανθρώπων, σκέψεων, ιδεών .Είναι τόπος που ο δημόσιος λόγος αρθρώνεται και πλάθονται συνειδήσεις. Είναι ένα από τα πιο βασικά κύτταρα της Δημοκρατίας. Γι’ αυτό τα θέατρα σε καιρούς κρίσης πρέπει να μένουν ανοιχτά. Για μας αυτό είναι χρέος μας.

Με αυτές τις σκέψεις, την Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου, οι ηθοποιοί της παράστασης συναντηθήκαμε με τον σκηνοθέτη και τον εκπρόσωπο της παραγωγής και αποφασίσαμε ομόφωνα να συνεχιστεί η παράσταση προχωρώντας σε αντικατάσταση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κίνηση στους δρόμους: Μποτιλιάρισμα σε Κηφισό και Λεωφόρο Αθηνών

Ελλάδα 22.12.2025
Πού έχει κίνηση τώρα: Προβλήματα από νωρίς στους δρόμους, καθυστερήσεις και στην Αττική Οδό

Μαρουσάκης: Ξεκινά βροχερή εβδομάδα ‑ «Γκρίζα» Χριστούγεννα με καταιγίδες

Καιρός 22.12.2025
Αστατος ο καιρός τη Δευτέρα, έρχονται πιο έντονα φαινόμενα τις επόμενες ημέρες

Politico: Η Γαλλία μπροστά σε μια Ευρώπη χωρίς την αμερικανική ομπρέλα

Κόσμος 22.12.2025
Η ανάλυση του Politico για τις γεωπολιτικές εξελίξεις

Επίδομα θέρμανσης πληρωμή: Πιστώνεται σε 1.000.000 δικαιούχους ‑ Πόσα χρήματα είναι η Α` δόση

Ελλάδα 22.12.2025
Όλες οι λεπτομέρειες για την καταβολή του επιδόματος θέρμανσης

Έπιασαν «δουλειά» οι «έξυπνες» κάμερες της Τροχαίας

Ελλάδα 22.12.2025
Πάνω από 1.500 παραβάσεις σε μόλις 4 ημέρες

Ο τιμοκατάλογος των ναρκωτικών του κυκλώματος στα σχολεία και ο εξευτελισμός των ανήλικων

Ελλάδα 22.12.2025
Εκτός από το ξύλο, υπήρχαν και χρηματικές ποινές, που τα μέλη τους αποκαλούσαν χρέωμα και λειτουργούσε ως μέσο πειθαρχικής συμμόρφωσης

Έφυγε από την ζωή ο Νίκος Λαζαρίδης

Ελλάδα 22.12.2025
Έβαλε τη Δράμα στον παγκόσμιο οινικό χάρτη

Πέθανε ο Νίκος Λαζαρίδης, ιδρυτής του ομώνυμου γνωστού οινοποιείου

Ελλάδα Χτες
Τι αναφέρει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της

«Βούλιαξε» από Αϊ‑Βασίληδες η Αθήνα για το Santa Run ‑ Πάνω από 1000 συμμετοχές

Ελλάδα Χτες
​Το σύνθημα για την εκκίνηση έδωσε λίγο μετά τις 10:00 το πρωί ο Δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας

Έφοδος του ΣΔΟΕ στα γραφεία του Συλλόγου των Θυμάτων των Τεμπών ‑ Η αντίδραση της Καρυστιανού

Ελλάδα Χτες
«Πόσοι φορολογικοί έλεγχοι και με ποια ευρήματα έκλεισαν όταν σκόνταψαν σε μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα;»

Αγνοούμενη στις ΗΠΑ εμφανίστηκε 40 χρόνια μετά, δεν γνώριζε ότι την είχε απαγάγει η μητέρα της όταν ήταν 3 ετών

Κόσμος Χτες
Συγκλονιστική υπόθεση από τις ΗΠΑ, με μητέρα που κατηγορείται για απαγωγή, αλλαγή ταυτότητας και μια οικογενειακή επανένωση έπειτα από τέσσερις δεκαετίες

Πέθανε η Ντόρα Γιαννακοπούλου

Ελλάδα Χτες
Έφυγε σε ηλικία 88 ετών η ηθοποιός και συγγραφέας