E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μνημόσυνο «καρμανιόλα»: Κόλλησαν κορωνοϊό 25 άτομα, ένας κατέληξε, 2 σε ΜΕΘ

Στο ίδιο μνημόσυνο προσβλήθηκαν από Covid ακόμη 24 άνθρωποι, οι δύο από τους οποίους νοσηλεύονται σε ΜΕΘ

Δημοσίευση 23/11/2021 | 18:38

Μνημόσυνο «καρμανιόλα»: Κόλλησαν κορωνοϊό 25 άτομα, ένας κατέληξε, 2 σε ΜΕΘ

Παλαιοημερολογίτης δικηγόρος έχασε τη ζωή του μετά από πολυήμερη μάχη με τον κορωνοϊό, καθώς αρνούνταν πεισματικά, λόγω πεποιθήσεων, να κάνει το εμβόλιο.

Η περιπέτεια της υγείας του άτυχου άνδρα ξεκίνησε στις 31 Οκτωβρίου, όταν μολύνθηκε από τη φονική νόσο σε ένα μνημόσυνο στον Παλαιοημερολογίτικο Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Οβρυάς στην Αχαΐα. Μάλιστα, στο ίδιο μνημόσυνο προσβλήθηκαν από Covid-19 ακόμη 24 άνθρωποι, οι δύο από τους οποίους νοσηλεύονται σε ΜΕΘ.

Όπως αποκαλύπτει το flamis.gr, αρχικά στον δικηγόρο χορηγήθηκε αντιβίωση, ωστόσο, την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου, η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και χρειάστηκε να διακομιστεί στο νοσοκομείο, όπου και κατέληξε.

Ο δικηγόρος ανήκε στο λεγόμενο «παλαιό ημερολόγιο» και σύμφωνα με την σύζυγό του, κάποιοι από την εκκλησία τον είχαν επηρεάσει να μην κάνει το εμβόλιο. «Δυστυχώς, δεν τηρήθηκαν τα μέτρα προστασίας από τους παριστάμενους στο μνημόσυνο, βασιζόμενοι στην πεποίθηση ότι στον οίκο του Θεού ο ιός δεν μεταδίδεται. Κάτι, που αποδείχθηκε εγκληματικά λανθασμένο», δήλωσε, μεταξύ άλλων, η χήρα του αδικοχαμένου δικηγόρου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αφρικανική σκόνη «σκεπάζει» την Ελλάδα: Ποιες περιοχές θα πληγούν περισσότερο και πότε θα υποχωρήσει

E-Daily 2.TopNews 20.07.2026
Το φαινόμενο αναμένεται να κορυφωθεί την Τρίτη 21 και Τετάρτη 22 Ιουλίου, με τις μεγαλύτερες επιβαρύνσεις στη δυτική και νότια Ελλάδα.

Ρόδος: Το σπαρακτικό μήνυμα του πατέρα του 19χρονου ΕΠΟΠ ‑ «Ήρθαμε, όμως εσύ έλειπες»

E-Daily 2.TopNews 20.07.2026
Η οικογένεια του 19χρονου έφτασε στο νησί για το ταξίδι που σχεδίαζαν να κάνουν όλοι μαζί, πριν από τη μοιραία στρατιωτική εκπαίδευση

Καιρός: Μπουρίνι απόψε στη Βόρεια Ελλάδα – Στο «στόχαστρο» και η Θεσσαλονίκη

E-Daily 2.TopNews 20.07.2026
Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί για σύντομο αλλά τοπικά έντονο πέρασμα καταιγίδων με απότομη ενίσχυση ανέμων και αυξημένη ηλεκτρική δραστηριότητα.

Φωτιά σε διαμέρισμα στον Πειραιά – Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής

Ελλάδα 20.07.2026
Η φωτιά εκδηλώθηκε στον πρώτο όροφο πολυκατοικίας στην οδό Καλλιγά – Αγνωστο αν υπάρχουν εγκλωβισμένοι.

Πρόστιμο 550 εκατ. ευρώ στην AliExpress από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για παράνομα προϊόντα

E-Daily 2.TopNews 20.07.2026
Η Κομισιόν διαπίστωσε ότι η πλατφόρμα απέτυχε να εντοπίσει και να αφαιρέσει έγκαιρα παράνομα, μη ασφαλή και απομιμητικά προϊόντα από τη διάθεσή της.

Ryanair: Τι αποκάλυψε ο CEO για το ατύχημα με το σπασμένο παράθυρο στην πτήση από Θεσσαλονίκη

E-Daily 2.TopNews 20.07.2026
Ο Μάικλ Ο`Λίρι δήλωσε ότι τα αρχικά ευρήματα παραπέμπουν σε «ζημιά από ξένο αντικείμενο» στον κινητήρα κατά την απογείωση από τη Θεσσαλονίκη.

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Νεκρή 71χρονη που παρασύρθηκε από τουριστικό λεωφορείο

Ελλάδα 20.07.2026
Το δυστύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στη λεωφόρο Κωνσταντίνου Καραμανλή - ο οδηγός του λεωφορείου συνελήφθη.

Πέθανε ο Κέβιν Κίγκαν: Έφυγε από τη ζωή ο θρύλος του αγγλικού ποδοσφαίρου σε ηλικία 75 ετών

E-Daily 3.Left 20.07.2026
Ο δις νικητής της Χρυσής Μπάλας είχε αποκαλύψει τον Ιούνιο ότι έπασχε από καρκίνο σταδίου 4.

Διανομέας φαγητού κέρδισε ένα από τα σημαντικότερα λογοτεχνικά βραβεία της Κίνας

E-Daily 3.Left 20.07.2026
Ο 56χρονος Ουάνγκ Τζιμπίνγκ έγραφε ποιήματα σε χαρτάκια ανάμεσα στις παραδόσεις και κέρδισε το Λογοτεχνικό Βραβείο Λου Σιν με τη συλλογή «Low Flight».

ΑΑΔΕ: Δήλωνε άστεγη και έμενε σε βίλα 280 τ.μ. με πισίνα!

E-Daily 2.TopNews 20.07.2026
Τρεις συλλήψεις από τους ελεγκτές του ΔΕΟΣ - εντοπίστηκαν εικονικά τιμολόγια και συναλλαγές άνω των 40 εκατ. ευρώ.

Guardian: Τι κινδύνους κρύβει για τη Μεσσηνία η «Οδύσσεια» του Νόλαν;

E-Daily 2.TopNews 20.07.2026
Η κινηματογραφική αίγλη που απέκτησε η Μεσσηνία, αφού επιλέχθηκε για τα γυρίσματα της νέας «Οδύσσειας» του Κρίστοφερ Νόλαν, έφερε τη Βοϊδοκοιλιά στο επίκεντρο του διεθνούς ενδιαφέροντος

Νέοι αυστηροί κανόνες για τα πατίνια: Ποιοι δεν θα μπορούν πλέον να τα οδηγούν

E-Daily 2.TopNews 20.07.2026
Νομοσχέδιο που έρχεται προς ψήφιση περιορίζει τη χρήση ηλεκτρικών πατινιών