E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κλοντιάνα Τσέλο: Το όπλο δεν ήταν δικό μου

Υποστηρίζει ότι οι σφαίρες βρέθηκαν σε διαφορετικό σημείο από το οποίο είχε διαπληκτισμό με τον οφθαλμίατρο

Δημοσίευση 22/11/2021 | 11:04

Κλοντιάνα Τσέλο: Το όπλο δεν ήταν δικό μου

Υποστηρίζει ότι δεν έφερε τσάντα και πως οι σφαίρες βρέθηκαν σε διαφορετικό σημείο από το οποίο είχε διαπληκτισμό με τον οφθαλμίατρο – Υποστηρίζει πως η κόρη τους είναι προϊόν βιασμού

Την δική της οπτική για τα γεγονότα που την έστειλαν στην φυλακή δίνει η εικαστικός Κλοντιάνα Τσέλο, όσον αφορά στην υπόθεση επίθεσης στον οφθαλμίατρο στο Χαλάνδρι.

Υπενθυμίζεται πως η Εισαγγελία είχε ασκήσει σε βάρος της ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία κατ’ εξακολούθηση, παράνομη οπλοχρησία, ενδοοικογενειακή απειλή και απόπειρα αρπαγής ανηλίκου, που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 χρόνια.

Συγκεκριμένα, όπως η ίδια είπε σε συνέντευξή της στον ΑΝΤ1, αρνείται ότι είχε όπλο. «Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Οι σφαίρες που βρέθηκαν στο γκαράζ, η αστυνομία επιβεβαίωσε πως η διαμάχη που είχαμε έγινε στην είσοδο στην πολυκατοικίας. Όχι στο γκαράζ που βρέθηκαν σφαίρες», είπε χαρακτηριστικά.

Η 49χρονη εικαστικός, που βρίσκεται υπό κράτηση μετά την επίθεση με όπλο εις βάρος του 68χρονου οφθαλμίατρου Γιώργου Νέου, με τον οποίο έχει αποκτήσει μία κόρη, 13 ετών σήμερα τονίζει πως ο παραπάνω ισχυρισμός επιβεβαιώνεται και από γείτονα, ο οποίος είναι όπως λέει «ουδέτερος μάρτυρας» ενώ δεν διστάζει να πει πως το ότι η ίδια έφερε τσάντα είναι λόγια τα οποία τα «δασκάλεψαν» στο παιδί της να πει. «Ανέβηκαν στο διαμέρισμα και του είπαν τι να πει, πως έβγαλα το όπλο από την τσάντα μου, τον δασκάλεψαν», είπε η ίδια.

Σε άλλο σημείο η Κλοντιάνα Τσέλο ισχυρίζεται πως το παιδί είναι προϊόν βιασμού. «Ο άνθρωπος αυτός εμφανιζόταν μετά από ένα σημείο ως σύντροφός μου και αναγκάστηκα και εγώ να αφήσω την ντροπή μου και να αισθάνομαι ενοχές, όπως αισθάνονται πολλές φορές οι γυναίκες που βιάζονται», είπε. Όσον αφορά στον βιασμό η ίδια είπε πως τον είχε καταγγείλει. Τέλος απαντώντας στο ότι ο οφθαλμίατρος ήταν στην βάπτιση του παιδιού, η εικαστικός είπε πως τον είχε φέρει η ίδια δια της βίας απειλώντας του πως θα μιλήσει για τον βιασμό.

Τέλος σημειώνεται πως όσον αφορά στις αναρτήσεις που γίνονται στον λογαριασμό της στα social media, αυτές γίνονται σε συνεννόηση με την ίδια από φίλη της στην οποία έχει δώσει τους προσωπικούς της κωδικούς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αίγιο: Ο Ιταλός θα ζητήσει να αποφυλακιστεί ‑ Ισχυρίστηκε ότι η 54χρονη σκότωσε τον γιο της

E-Daily 2.TopNews 15.06.2026
Στο 16σέλιδο απολογητικό του υπόμνημα, ο 65χρονος υποστήριξε ότι η 54χρονη ήταν εκείνη που σκότωσε τον γιο της και στη συνέχεια αυτοτραυματίστηκε

ΗΠΑ‑Ιράν: Στη Γενεύη οι υπογραφές για τη συμφωνία – Τα 14 σημεία του deal

E-Daily 2.TopNews 15.06.2026
Το άνοιγμα του Ορμούζ, η παύση των στρατιωτικών επιχειρήσεων και το πλαίσιο των διαπραγματεύσεων για την επόμενη ημέρα στη Μέση Ανατολή

Nέο νομοσχέδιο ‑ Επίδομα 150 ευρώ ανά παιδί, 72 δόσεις και επιστροφή ενοικίου

E-Daily 2.TopNews 15.06.2026
Το νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών ψηφίζεται έως τις 24 Ιουνίου και περιλαμβάνει επίδομα παιδιού, ρύθμιση χρεών σε 72 δόσεις και διεύρυνση της επιστροφής ενοικίου.

Έμπολα στο Κονγκό: Τι αποκαλύπτουν τα νέα στοιχεία για την εξάπλωση της επιδημίας

E-Daily 2.TopNews 15.06.2026
Με 676 κρούσματα και 136 θανάτους, ο ΠΟΥ προειδοποιεί ότι ο αριθμός των ασθενών σχεδόν διπλασιάζεται κάθε εβδομάδα, ενώ παραπληροφόρηση και ένοπλη βία παρεμποδίζουν την αντιμετώπιση.

«Παράθυρο» εξοικονόμησης για όσους έχουν στεγαστικό – Τι αλλάζει στα step up δάνεια

E-Daily 2.TopNews 15.06.2026
Η μετατροπή των step up δανείων σε τοκοχρεωλυτικά με σταθερό επιτόκιο 3% μπορεί να εξοικονομήσει στους δανειολήπτες έως και 90.800 ευρώ, με το συνολικό όφελος να αγγίζει το 41%.

Τραγωδία στη Βραζιλία: Ο γνωστός τραγουδιστής Oliver Tree σκοτώθηκε στη σύγκρουση των ελικοπτέρων

E-Daily 2.TopNews 15.06.2026
Το βράδυ της Κυριακής 14/6 συγκρούστηκαν στον αέρα δύο ελικόπτερα

Θεσσαλονίκη: Έσπασε το ρεκόρ Γκίνες για το ζεϊμπέκικο με πάνω από 750 χορευτές

E-Daily 2.TopNews 15.06.2026
Στην πρωτοβουλία συμμετείχαν χορευτές από 10 χώρες

ΒΙΝΤΕΟ: Ο «Σκοπελίτης» συνόδευσε τον «καπετάν Γιάννη» στην τελευταία του κατοικία

E-Daily 2.TopNews 15.06.2026
Το θρυλικό πλοίο που σημάδεψε τις Μικρές Κυκλάδες αποχαιρέτησε τον άνθρωπο που συνέδεσε το όνομά του με τη θάλασσα

ΗΠΑ – Ιράν: Τι ανακοίνωσε ο Τραμπ για τη συμφωνία που αλλάζει τα δεδομένα στη Μέση Ανατολή

E-Daily 2.TopNews 15.06.2026
Ο πρωθυπουργός του Πακιστάν ανακοίνωσε παύση των στρατιωτικών επιχειρήσεων, με την επίσημη υπογραφή να προγραμματίζεται στη Γενεύη στις 19 Ιουνίου.

Μουντιάλ 2026: Η Γερμανία διέλυσε 7‑1 το Κουρασάο στην πρεμιέρα – Δείτε τα γκολ

Αθλητικά Νέα Χτες
Η Εθνική Γερμανίας επικράτησε με συντριπτικό σκορ του Κουρασάο, το οποίο πανηγύρισε ιστορικό γκολ στο πρώτο του Παγκόσμιο Κύπελλο.