E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Χαλάνδρι: Τι ισχυρίζεται στην αστυνομία η γυναίκα που πυροβόλησε τον γιατρό

Ακατάληπτα τα όσα λέει η Κλοντιάνα Τσέλο που πυροβόλησε τον πατέρα του παιδιού της

Δημοσίευση 11/11/2021 | 19:56

Χαλάνδρι: Τι ισχυρίζεται στην αστυνομία η γυναίκα που πυροβόλησε τον γιατρό

 Είπε στους αστυνομικούς ότι η μητέρα της είναι μέλος εγκληματικής οργάνωσης και ζήτησε να τη... συλλάβουν - Τα ασφαλιστικά μέτρα και η πολύχρονη δικαστική διαμάχη με τον γνωστό οφθαλμίατρο

Την ώρα που ο 68χρονος οφθαλμίατρος Γεώργιος Νέος δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή, νέα στοιχεία που φθάνουν στις αστυνομικές αρχές, δείχνουν ότι τα όσα συνέβησαν το μεσημέρι στην οδό Ζαν Μωρεάς στο Χαλάνδρι ήταν η δραματική κορύφωση ενός δικαστικού θρίλερ με πολλά θερμά επεισόδια.

Ποια είναι η εικαστικός που πυροβόλησε και τραυμάτισε σοβαρά τον πατέρα του παιδιού της...

Οι αναλυτές της Ασφάλειας αδυνατούν να βγάλουν άκρη για την Κλοντιάνα Τσέλο, καθώς μέσα σε ένα ακατάληπτο παραλήρημα τη μια μιλάει για το παιδί της και την άλλη αναφέρεται σε μια γυναίκα η οποία λέει ότι προσποιείται ότι είναι μητέρα της, ζητώντας από τους αστυνομικούς να πάνε να την πιάσουν γιατί είναι όπως ισχυρίζεται μέλος εγκληματικής οργάνωσης.

Σε πρώτη φάση, αυτό που προσπαθούν να εξακριβώσουν είναι από ποιους, πότε και πως προμηθεύτηκε το όπλο που με το οποίο πυροβόλησε δυο φορές στην κοιλιά και στο στήθος τον γιατρό και επίσης αν υπάρχουν συνεργοί που την βοήθησαν να στήσει ενέδρα για να δολοφονήσει τον πατέρα του παιδιού της.

Όλα δείχνουν ότι αιτία της μεγάλης κόντρας που είχε η γυναίκα από την Αλβανία που δηλώνει εικαστικός με τον οφθαλμίατρο είναι το κοριτσάκι που απέκτησαν πριν 13 χρόνια και για το οποίο έχει κερδίσει την επιμέλεια με δικαστική απόφαση ο 68χρονος. Μια απόφαση την οποία όπως φαίνεται δεν μπόρεσε να δεχθεί με αποτέλεσμα να χάνει συχνά τον έλεγχο του εαυτού της και να του επιτίθεται ανεβάζοντας ακόμα και screenshots των προσωπικών τους μηνυμάτων στα πολλά προφίλ που διατηρούσε στο Facebook.

Σήμερα το μεσημέρι, έστησε για ακόμη μια φορά καρτέρι έξω από το σπίτι του οφθαλμιάτρου στο Χαλάνδρι γνωρίζοντας ότι θα επέστρεφε μαζί με την κόρη τους από το σχολείο.

Κρύφτηκε στην πυλωτή της πολυκατοικίας και όταν εμφανίσθηκε με το κοριτσάκι πετάχτηκε μπροστά του και άρχισε να φωνάζει. Πάνω στην διαπληκτισμό, σήκωσε το περίστροφο και πάτησε τη σκανδάλη δύο φορές. Οι σφαίρες βρήκαν στην κοιλιακή χώρα τον γιατρό ο οποίος σωριάστηκε αιμόφυρτος. Μάρτυρας του φρικτού αυτού σκηνικού το 13χρονο κοριτσάκι… Στη συνέχεια η Αλβανίδα, σαν να μην τρέχει τίποτα, έφυγε από το σημείο όμως λίγα τετράγωνα πιο κάτω αστυνομικοί που είχαν ενημερωθεί για το συμβάν την εντόπισαν και της πέρασαν χειροπέδες. Ως δικαιολογία τους είπε ότι προέβη σε αυτή την πράξη γιατί της απήγαγαν και της βίασαν το παιδί.

Αξίζει να επισημανθεί ότι η οικογένεια του γιατρού που είχε δεχθεί επιθέσεις από την Τσέλο, μάλιστα η Αγγλίδα σύζυγος του είχε ξυλοκοπηθεί από την γυναίκα καθώς της είχε στήσει καρτέρι και πάλι μπροστά στο παιδί, της όρμησε και της χτυπούσε το κεφάλι, είχε προβεί σε ενέργειες ασφαλιστικών μέτρων. Σύμφωνα με αυτά, απαγορευόταν να πλησιάζει την οικογένεια σε απόσταση 100 μέτρων, το σπίτι στο Χαλάνδρι, το νοσοκομείο που εργαζόταν ο οφθαλμίατρος στη λεωφόρο Κηφισίας και το ιατρείο του στο Ψυχικό. Όμως, από ότι λένε άνθρωποι που γνωρίζουν την οικογένεια, η Τσέλο δεν τα τηρούσε και μετά από κάθε παραβίαση οι επισκέψεις στην Αστυνομία ήταν συχνές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Νότια Κορέα: 160 αστυνομικοί στο αεροδρόμιο για την εθνική ‑ Απειλούν να σκοτώσουν τον προπονητή

E-Daily 3.Left 29.06.2026
Έρευνα για την κακή απόδοση της εθνικής ομάδας ζήτησε και ο πρόεδρος της χώρας

Καταδίωξη από τη Θεσπρωτία στην Πρέβεζα‑ Μοτοσικλετιστής σήκωσε τις αρχές στο πόδι

E-Daily 2.TopNews 29.06.2026
Σε βάρος του δικυκλιστή σχηματίζεται δικογραφία για επικίνδυνη οδήγηση και παραβάσεις του ΚΟΚ

WhatsApp: Νέα αλλαγή στην εφαρμογή – Οι χρήστες θα συνδέονται με ονόματα και όχι αριθμό τηλεφώνου

E-Daily 3.Left 29.06.2026
Η πλατφόρμα εισάγει ονόματα χρηστών, τα οποία θα σας επιτρέπουν να επικοινωνείτε με άλλους χρήστες, χωρίς να χρειάζεται να μοιραστείτε τον αριθμό τηλεφώνου σας μαζί τους

Μυστήριο στα 3.000 πόδια: Αεροσκάφος συγκρούστηκε με drone πριν προσγειωθεί στο JFK

E-Daily 2.TopNews 29.06.2026
Το περιστατικό ανέφερε ο πιλότος, ενώ η εταιρία διαβεβαίωσε πως κανείς επιβάτης δεν κινδύνευσε

Κοντά στην αποχώρηση από τους Λέικερς ο Λεμπρόν Τζέιμς ‑ Του ζήτησαν ραντεβού, όμως δεν μπορούσε επειδή έπαιζε γκολφ

E-Daily 3.Left 29.06.2026
Ο Αμερικανός σταρ δεν φαίνεται πως είναι και πολύ «ζεστός» για την παραμονή του στην ομάδα του Λος Αντζελες

Δήμος Θεσσαλονίκης: Επίδομα ύψους 1.000 ευρώ για τη γέννηση τρίτου και τέταρτου παιδιού

E-Daily 2.TopNews 29.06.2026
Ανακοινώθηκε, μεταξύ άλλων, η διάθεση διαμερισμάτων με προσιτό ενοίκιο σε οικονομικά ευάλωτες οικογένειες και η δημιουργία προγράμματος κατ` οίκον υποστήριξης της μητρότητας με κοινωνικό βοηθό

Η στιγμή της σύλληψης των υπόπτων για το μακελειό με τους 6 νεκρούς στη Γερμανία, έπεσαν σε μπλόκο ενώ προσπαθούσαν να το σκάσουν

E-Daily 2.TopNews 29.06.2026
Οι πυροβολισμοί έπεσαν κοντά σε παιδικό σταθμό στο Stade της Βόρειας Γερμανίας ενώ οι γονείς παραλάμβαναν τα παιδιά τους - Το κίνητρο πίσω από την επίθεση φέρεται να είναι οι προσωπικές διαφορές

Τρόμος σε ροντέο στη Νέα Υόρκη: Ταύρος ποδοπάτησε 25χρονο αναβάτη, δείτε βίντεο

E-Daily 2.TopNews 29.06.2026
Βίντεο καταγράφει τη στιγμή που ο αθλητής εκτοξεύεται από το ζώο και παρασύρεται στο έδαφος – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Ηράκλειο: Σώθηκε από θαύμα μωρό 11 μηνών που κατάπιε ελατήριο

E-Daily 2.TopNews 29.06.2026
Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί αφαίρεσαν το ξένο σώμα

Τουρκία: Οργή Τσελίκ για την απόφαση του Ισραήλ να αναγνωρίσει τη Γενοκτονία των Αρμενίων

Κόσμος 29.06.2026
Στον χορό των τουρκικών επιθέσεων κατά του Ισραήλ και προσωπικά κατά του Νετανιάχου μπήκε και ο αντιπρόεδρος του κυβερνώντος κόμματος Ερντογάν, Ομέρ Τσελίκ

Έφτιαξε προφίλ της πρώην συντρόφου του στο Tinder – Καλούσε αγνώστους να την βιάσουν

E-Daily 2.TopNews 29.06.2026
Ποινή φυλάκισης 8 ετών επιβλήθηκε στον 36χρονο που επιχείρησε να εκδικηθεί την πρώην σύντροφό του

Ποιος είναι ο 15χρονος που «σαρώνει» λαγοκέφαλους και κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό αλιείας

E-Daily 3.Left 29.06.2026
Ο νεαρός Γιάννης Τσουκτουρίδης από το Παλαιό Φάληρο αναδείχθηκε νικητής στην παιδική κατηγορία, αλιεύοντας 158 λαγοκέφαλους σε μία μόνο εξόρμηση.