E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Βιέννη: Οίκος ανοχής εμβολιάζει πελάτες ‑ Δίνει δώρο 30 λεπτά δωρεάν υπηρεσιών

Προσφέρεται μια 30λεπτη συνεδρία μέσα σε σάουνα με την «κυρία της επιλογής τους», εάν δεχτούν να κάνουν το εμβόλιο κορωνοϊού

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 9/11/2021 | 20:43

Βιέννη: Οίκος ανοχής εμβολιάζει πελάτες ‑ Δίνει δώρο 30 λεπτά δωρεάν υπηρεσιών

Πολύ συζήτηση έχει γίνει για τα κίνητρα εμβολιασμού και το τι θα μπορούσε να μεταστρέψει κάποιους ανεμβολίαστους να αλλάξουν στάση. Ένας οίκος ανοχής στη Βιέννη της Αυστρίας βάζει το δικό του λιθαράκι για να μεταπείσει κάποιους από τους πελάτες τους.

Το «Fun Palast» είδε τα έσοδά του να μηδενίζονται στην περίοδο της καραντίνας αλλά και γενικό στην πανδημία του κορωνοϊού. Υπό τον φόβο νέων περιοριστικών μέτρων και θέλοντας να αυξήσει τα έσοδά του (αλλά και να κρατήσει υγιείς τους πελάτες και το προσωπικό του) πήρε μια πρωτότυπη απόφαση.

Οι πελάτες του «Fun Palast» μπορούν να απολαύσουν μια 30λεπτη συνεδρία μέσα σε σάουνα με την «κυρία της επιλογής τους», εάν δεχτούν να κάνουν το εμβόλιο κορωνοϊού.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην Αυστρία, τα ποσοστά εμβολιασμού είναι από τα χειρότερα της δυτικής Ευρώπης (64%), με αποτέλεσμα η Κυβέρνηση να επιβάλλει περισσότερους περιορισμούς, που σημαίνει ότι οι ανεμβολίαστοι δεν μπορούν να εισέρχονται σε καφετέριες, εστιατόρια και κομμωτήρια.

«Λόγω της πανδημίας, έχουμε καταγράψει μείωση 50% στους πελάτες μας, οπότε με αυτή την πρωτοβουλία ελπίζουμε ότι ο αριθμός των πελατών μας θα αυξηθεί ξανά», ανακοίνωσε το «Fun Palast»

Ο Γκέρχαρντ που επισκέφτηκε τον οίκο ανοχής είπε: «Θα είχα εμβολιαστεί ούτως ή άλλως, αλλά ο κανόνας 2G (σ.σ. απαιτεί πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης για την είσοδο σε διάφορους χώρους υγειονομικού ενδιαφέροντος) έχει σίγουρα επιταχύνει λίγο τα πράγματα. Νομίζω ότι αυτό είναι απολύτως εντάξει γιατί μπορούμε να επιτύχουμε καλύτερο ποσοστό εμβολιασμού με αυτόν τον τρόπο, κάτι που είναι απαραίτητο για να τερματιστεί η πανδημία κάποια στιγμή».

Ο Πίτερ Λάσκαρης, διευθυντής του «Fun Palast», δήλωσε στο Reuters: «Βασικά, κοίταζα τα στατιστικά στοιχεία και διάβασα ότι χρειαζόμαστε περίπου 70-75% για να φτάσουμε στην «ανοσία της αγέλης», αλλά αυτή τη στιγμή είμαστε μόνο στο 63%.

Μετά παρατήρησα στις στατιστικές ότι πολλοί άνδρες, πάρα πολλοί με μεταναστευτικό υπόβαθρο, ουσιαστικά αρνούνται τον εμβολιασμό ή δεν ξέρουν καν ότι μπορούν να εμβολιαστούν. Επειδή βασικά αυτό είναι το κοινό όπου απευθυνόμαστε, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε ένα εμβολιαστικό κέντρο εδώ».

Μια από τις γυναίκες που εργάζονται στο «Fun Palast», η οποία έδωσε το όνομα Μίνα, είπε: «Λοιπόν, νομίζω ότι είναι πολύ καλή ιδέα να έχουμε ένα κέντρο εμβολιασμού στο «Fun Palast», επειδή το όνομα του καταστήματος σημαίνει ακριβώς αυτό: Διασκεδάστε λιγάκι εδώ και επιστρέψτε στην κανονικότητα λίγο περισσότερο!»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κώστας Μακέδος: «Στο σπίτι όλα λειτουργούν με τηλεκοντρόλ γιατί δεν μπορώ να κουνηθώ»

Tabloid 13.02.2026
Ο ηθοποιός μίλησε με ειλικρίνεια για τη μάχη που δίνει τα τελευταία χρόνια με την παχυσαρκία καθώς πλέον βρίσκεται κλεισμένος στο σπίτι του

Απίστευτο σκηνικό στη λεωφόρο Σχιστού: Πήγαινε με όπισθεν στο αντίθετο ρεύμα για να γλιτώσει την κίνηση

Παράξενα 13.02.2026
Όπως εξηγούν χρήστες των social media αυτή είναι μια πρακτική που εφαρμόζεται για χρόνια από τους οδηγούς που κινούνται στον συγκεκριμένο δρόμο

Φαίη Σκορδά: «Για να κρατήσω το δικό μου επίπεδο, είπα ότι δεν θα ήθελα να ξαναπαίξουμε τα συγκεκριμένα άτομα»

TV Buzz 13.02.2026
H Φαίη Σκορδά αναφέρθηκε στα τηλέφωνα που κάνουν κάποιοι κάθε χρόνο

Τέιλορ Σουίφτ: Το αίτημά της προς την αμερικανική κυβέρνηση

Tabloid 13.02.2026
Σε νομικές ενέργειες έχει προχωρήσει η δημοφιλής τραγουδίστρια

Κατερίνα Καινούργιου: «Ανήμερα Αγίου Βαλεντίνου είχα χωρίσει – 3 χρόνια μετά άλλαξαν τα πράγματα!»

Tabloid 13.02.2026
Η παρουσιάστρια του Alpha θέλησε να δώσει μήνυμα στις γυναίκες που την ακολουθούν ότι όλα είναι πιθανά να συμβούν

Έβαλε κατά λάθος τη γάτα στο πλυντήριο – Η επιχείρηση διάσωσης

Social 13.02.2026
Η περιπέτεια της Τζόι της γατούλας που εγκλωβίστηκε σε ένα πλυντήριο εν λειτουργία

Ανθή Βούλγαρη: Οι εξωσωματικές και η εξομολόγηση για τον σύζυγό της – «Ήταν σκληρό έτσι όπως του το έθεσα»

Tabloid 13.02.2026
Η Ανθή Βούλγαρη βρέθηκε καλεσμένη στο Anestea με τον Ανέστη Ευαγγελόπουλο

Παύλος Ντε Γκρες για Μαρί Σαντάλ: «Είμαστε 30 χρόνια μαζί! Την γνώρισα και έμεινα ξερός»

Tabloid 13.02.2026
Ο Παύλος Ντε Γκρες βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω με τον Νίκος Χατζηνικολάου, σε μια συνέντευξη με έντονο προσωπικό χαρακτήρα

Η Σοφία Βεργκάρα επανέρχεται στο παρελθόν της με μπικίνι στα... χακί, δείτε φωτογραφίες

Tabloid 13.02.2026
«Αχ τι γυναίκα», «είσαι η πιο όμορφη», «πανέμορφη όπως πάντα» ήταν μερικά από τα εκατοντάδες αποθεωτικά σχόλια για τη Σοφία Βεργκάρα

Στο χειρουργείο ο Γιώργος Μαζωνάκης

Tabloid 13.02.2026
Στο χειρουργείο θα βρίσκεται ο Γιώργος Μαζωνάκης την ημέρα που οι υπόλοιποι θα γιορτάζουν τον έρωτα.

Πληρωμένη απάντηση on air: Η Kaley Cuoco ισοπέδωσε την Ashley Tisdale για το πιο τοξικό μαμαδίστικο drama

Tabloid 13.02.2026
Από παιδικά χαμόγελα και baby groups… σε δημόσιο roast χωρίς φρένα στο «Watch What Happens Live»

Ο θρυλικός rocker που δημιούργησε ένα εστιατόριο για να τρώνε όλοι με αξιοπρέπεια – είτε πληρώσουν είτε όχι

Celebrity Stories 13.02.2026
Το μυστικό ενός διάσημου τραγουδιστή πίσω από τα εστιατόρια χωρίς τιμές