E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Βιέννη: Οίκος ανοχής εμβολιάζει πελάτες ‑ Δίνει δώρο 30 λεπτά δωρεάν υπηρεσιών

Προσφέρεται μια 30λεπτη συνεδρία μέσα σε σάουνα με την «κυρία της επιλογής τους», εάν δεχτούν να κάνουν το εμβόλιο κορωνοϊού

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 9/11/2021 | 20:43

Βιέννη: Οίκος ανοχής εμβολιάζει πελάτες ‑ Δίνει δώρο 30 λεπτά δωρεάν υπηρεσιών

Πολύ συζήτηση έχει γίνει για τα κίνητρα εμβολιασμού και το τι θα μπορούσε να μεταστρέψει κάποιους ανεμβολίαστους να αλλάξουν στάση. Ένας οίκος ανοχής στη Βιέννη της Αυστρίας βάζει το δικό του λιθαράκι για να μεταπείσει κάποιους από τους πελάτες τους.

Το «Fun Palast» είδε τα έσοδά του να μηδενίζονται στην περίοδο της καραντίνας αλλά και γενικό στην πανδημία του κορωνοϊού. Υπό τον φόβο νέων περιοριστικών μέτρων και θέλοντας να αυξήσει τα έσοδά του (αλλά και να κρατήσει υγιείς τους πελάτες και το προσωπικό του) πήρε μια πρωτότυπη απόφαση.

Οι πελάτες του «Fun Palast» μπορούν να απολαύσουν μια 30λεπτη συνεδρία μέσα σε σάουνα με την «κυρία της επιλογής τους», εάν δεχτούν να κάνουν το εμβόλιο κορωνοϊού.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην Αυστρία, τα ποσοστά εμβολιασμού είναι από τα χειρότερα της δυτικής Ευρώπης (64%), με αποτέλεσμα η Κυβέρνηση να επιβάλλει περισσότερους περιορισμούς, που σημαίνει ότι οι ανεμβολίαστοι δεν μπορούν να εισέρχονται σε καφετέριες, εστιατόρια και κομμωτήρια.

«Λόγω της πανδημίας, έχουμε καταγράψει μείωση 50% στους πελάτες μας, οπότε με αυτή την πρωτοβουλία ελπίζουμε ότι ο αριθμός των πελατών μας θα αυξηθεί ξανά», ανακοίνωσε το «Fun Palast»

Ο Γκέρχαρντ που επισκέφτηκε τον οίκο ανοχής είπε: «Θα είχα εμβολιαστεί ούτως ή άλλως, αλλά ο κανόνας 2G (σ.σ. απαιτεί πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης για την είσοδο σε διάφορους χώρους υγειονομικού ενδιαφέροντος) έχει σίγουρα επιταχύνει λίγο τα πράγματα. Νομίζω ότι αυτό είναι απολύτως εντάξει γιατί μπορούμε να επιτύχουμε καλύτερο ποσοστό εμβολιασμού με αυτόν τον τρόπο, κάτι που είναι απαραίτητο για να τερματιστεί η πανδημία κάποια στιγμή».

Ο Πίτερ Λάσκαρης, διευθυντής του «Fun Palast», δήλωσε στο Reuters: «Βασικά, κοίταζα τα στατιστικά στοιχεία και διάβασα ότι χρειαζόμαστε περίπου 70-75% για να φτάσουμε στην «ανοσία της αγέλης», αλλά αυτή τη στιγμή είμαστε μόνο στο 63%.

Μετά παρατήρησα στις στατιστικές ότι πολλοί άνδρες, πάρα πολλοί με μεταναστευτικό υπόβαθρο, ουσιαστικά αρνούνται τον εμβολιασμό ή δεν ξέρουν καν ότι μπορούν να εμβολιαστούν. Επειδή βασικά αυτό είναι το κοινό όπου απευθυνόμαστε, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε ένα εμβολιαστικό κέντρο εδώ».

Μια από τις γυναίκες που εργάζονται στο «Fun Palast», η οποία έδωσε το όνομα Μίνα, είπε: «Λοιπόν, νομίζω ότι είναι πολύ καλή ιδέα να έχουμε ένα κέντρο εμβολιασμού στο «Fun Palast», επειδή το όνομα του καταστήματος σημαίνει ακριβώς αυτό: Διασκεδάστε λιγάκι εδώ και επιστρέψτε στην κανονικότητα λίγο περισσότερο!»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Το σόι σου»: Πότε κλείνει η αυλαία για φέτος και τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο;

E-Daily 3.Left 29.06.2026
Η αγαπημένη κωμωδία του ALPHA αποχαιρετά το κοινό με ένα επεισόδιο γεμάτο εκπλήξεις, ενώ έχει ήδη εξασφαλίσει τη συνέχειά της για τη νέα σεζόν.

Τιλάν Μπλοντό: Το «πιο όμορφο κορίτσι στον κόσμο» παντρεύτηκε

E-Daily 3.Left 29.06.2026
Η 26χρονη Γαλλίδα και ο επί οκτώ χρόνια σύντροφός της και επιχειρηματίας Μπέντζαμιν Ατάλι αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης στο Παρίσι

Οι πόζες της Ευγενίας Σαμαρά με μαγιό σε πισίνα στην Πάρο, δείτε φωτογραφίες

E-Daily 3.Left 29.06.2026
Η ηθοποιός βρέθηκε στο νησί των Κυκλάδων για την ανταλλαγή όρκων της Αθηνάς Οικονομάκου και του Μπρούνο Τσερέλα

«Γιατροί ή χασάπηδες;»: Ξέσπασε ο πατέρας της 35χρονης από τη Λιβαδειά που έχασε τη ζωή της λίγες μέρες μετά τη γέννηση του μωρού της

E-Daily 3.Left 29.06.2026
«Μου φάγανε την κόρη μου. Θέλω να αποδοθούν ευθύνες» - ο συντετριμμένος πατέρας μιλά στην κάμερα

Οικονομάκου ‑ Τσερέλα: Τα πρώτα λόγια μετά το 3ημερο γλέντι στην Πάρο! Η αντίδραση της Αθηνάς στο «με το καλό να μεγαλώσετε την οικογένειά σας»

E-Daily 3.Left 29.06.2026
Λίγες ημέρες μετά τον γάμο τους στην Αθήνα παρουσία περίπου 10 ατόμων, η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα διοργάνωσαν

Αρναούτογλου: Οι σπαρακτικά δύσκολες τελευταίες ημέρες με την μαμά του

E-Daily 3.Left 29.06.2026
Η μητέρα του Γρηγόρη Αρναούτογλου, Κική, έφυγε από τη ζωή τον Ιανουάριο του 2026, έπειτα από σοβαρά προβλήματα υγείας που

Σκορδά: Στενή συνεργάτιδά της τα λέει όλα για το τέλος του Buongiorno

E-Daily 3.Left 29.06.2026
Μιλά ανοιχτά για το κόψιμο της εκπομπής

Αντελίνα Βαρθακούρη: Αποκάλυψε πως παραλίγο να πάρει διαζύγιο με τον Χάρη

E-Daily 3.Left 29.06.2026
Η Αντελίνα Βαρθακούρη βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό του Happy Day στον ALPHA, σήμερα Δευτέρα 29/6. Με αφορμή τα γενέθλιά της, μίλησε για την οικογένειά της.

Συγκλονιστική εξομολόγηση: «Η διαφορά ηλικίας δεν με ενοχλούσε, όμως τώρα είμαι χήρα στα 43»

E-Daily 3.Left 29.06.2026
Η απώλεια του συζύγου της, τον Φεβρουάριο, ύστερα από 16 χρόνια γάμου, υπήρξε μια οδυνηρή εμπειρία για την 43χρονη influencer μόδας

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Σίσσυ Χρηστίδου: Τι αποκάλυψε on air για τη σιωπή της και το μέλλον της εκπομπής

E-Daily 3.Left 29.06.2026
Η παρουσιάστρια του Alpha σχολίασε την άρνηση της Σίσσυς Χρηστίδου και των συνεργατών της να μιλήσουν στις κάμερες, αποκαλύπτοντας και νέα πληροφορία για τις διαπραγματεύσεις με το Mega.

Εκτός εκπομπής η Ανθή Βούλγαρη – Τι είπε ο Χασαπόπουλος

E-Daily 3.Left 29.06.2026
Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος παρουσίασε μόνος του το «Κοινωνία Ώρα» στο Mega, αποκαλύπτοντας τον λόγο απουσίας της συμπαρουσιάστριάς του.