E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Βόλος: Παραδόθηκε ο 39χρονος που σκότωσε τη νονά του

Ο δράστης της δολοφονίας είναι ο 39χρονος βαφτισιμιός της 75χρονης ο οποίος εργαζόταν ως ντελίβερι

Δημοσίευση 8/11/2021 | 21:30

Βόλος: Παραδόθηκε ο 39χρονος που σκότωσε τη νονά του

Παραδόθηκε ο 39χρονος που σκότωσε τη 75χρονη νονά του στον Βόλο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από τις αστυνομικές πηγές, στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βόλου παρουσιάστηκε και συνελήφθη ο 39χρονος για την ανθρωποκτονία της νονάς του.

Το χρονικό

Τραγική εξέλιξη είχε η αναζήτηση 75χρονης, η οποία βρέθηκε νεκρή σε υπόγειο της πολυκατοικίας όπου και κατοικούσε στη Νέα Ιωνία, Βόλου.

Τα ίχνη της άτυχης γυναίκας είχαν χαθεί από το πρωί της Πέμπτης όταν έφυγε από το διαμέρισμά της, στον 1ο όροφο της πολυκατοικίας που διέμενε, για να πάει να κάνει τα απαραίτητα ψώνια για το σπίτι της.

Ο δράστης της δολοφονίας είναι ο 39χρονος βαφτισιμιός της 75χρονης ο οποίος εργαζόταν ως ντελίβερι και όπως είχε αναφέρει το thenewspaper, μέσα στην αποθήκη του υπογείου της πολυκατοικίας όπου εντοπίστηκε το πτώμα της άτυχης γυναίκας βρέθηκε και η σφουγγαρίστρα με τον κουβά που χρησιμοποίησε για να καθαρίσει τα αίματα ο δράστης της δολοφονίας.

Μάλιστα, έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για διάφορες υποθέσεις και για αυτό οι έρευνες μεταξύ των υπόπτων στράφηκαν από την πρώτη στιγμή προς εκείνον, ενώ για τον 39χρονο μίλησαν και οι γονείς του, αναφέροντας πως «δεν είχαν σχέσεις το τελευταίο διάστημα».

Και όπως έχουν αναφέρει πηγές, ο 39χρονος βαφτισιμιός ισχυρίσθηκε ότι σκότωσε την 75χρονη νονά του, όταν απαίτησε 2.000 ευρώ και εκείνη αρνήθηκε, με το πόρισμα του ιατροδικαστή προκαλεί σοκ καθώς η γυναίκα δολοφονήθηκε με 42 μαχαιριές σε πρόσωπο, θώρακα, καρδιά και κοιλιακή χώρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ηλεία: «Αν δεν επενέβαινε εισαγγελέας, το μωρό δεν θα ζούσε ‑ Οι γονείς να κάτσουν στο σκαμνί»

Ελλάδα 27.03.2026
Αποκαλύψεις για την κακοποίηση του 10 μηνών βρέφους

Ευθύμης Λέκκας ‑ Σεισμός: «Στο Αγιο Όρος έχουμε έναν επιστημονικό γρίφο»

Ελλάδα 27.03.2026
O καθηγητής περιέγραψε μια εξελισσόμενη κατάσταση

Έκλεψε εκκλησία και έκρυψε τα κλοπιμαία σε παρτέρι ‑ Πού τον τσάκωσαν

Ελλάδα 27.03.2026
Είχε αφαιρέσει χρήματα και τιμαλφή

ΗΠΑ: Πράκτορας των μυστικών υπηρεσιών της Μπάιντεν... πυροβολεί το πόδι του

Κόσμος 27.03.2026
Η πρώην πρώτη κυρία βρισκόταν στο αεροδρόμιο αλλά δεν ήταν παρούσα κατά τη διάρκεια του περιστατικού, σύμφωνα με την Μυστική Υπηρεσία των ΗΠΑ.

ΗΠΑ: Ο Τραμπ τα ...βρήκε σκούρα με τα ελληνικά ονόματα ‑ Βίντεο

Κόσμος 27.03.2026
Μπέρδεψε λίγο τα ονόματα όταν κλήθηκε να μιλήσει για τους Ελληνοαμερικανούς αξιωματούχους στην κυβέρνησή του, αλλά και για μέλη του Κογκρέσου.

Έφοδος του Ελληνικού FBI σε οίκους ανοχής στην Αθήνα ‑ Συνελήφθησαν 12 άτομα

Ελλάδα 27.03.2026
Οι συλληφθέντες οδηγούνται στον εισαγγελέα, ενώ οι αρχές προχωρούν ξανά στη σφράγιση των χώρων

Ζάκυνθος: 62χρονος πυροβόλησε τη γειτόνισσά του ‑ Τραυματίστηκε η γυναίκα

Ελλάδα 27.03.2026
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικοί

Αλλάζουν τα πάντα για τα τροχόσπιτα ‑ Αρση των περιορισμών για την στάση και την στάθμευση

Ελλάδα 27.03.2026
Ο Σ.Ε.Α.Ρ.Τ.Ε. ανακοίνωσε την έκδοση της νέας διευκρινιστικής διαταγής του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας

Περιβαλλοντικό έγκλημα στη Βόρεια Πίνδο – Νεκρά ζώα και παγίδες θανάτου παντού

Ελλάδα 27.03.2026
Ένα ιδιαίτερα σοβαρό περιβαλλοντικό έγκλημα

«Είσαι ακόμα πιο όμορφη»: Η αμηχανία από κομπλιμέντο του Τραμπ σε παρουσιάστρια on air

Κόσμος 27.03.2026
«Δεν επιτρέπεται πια να λέμε σε μια γυναίκα ότι είναι όμορφη»