E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Θεσσαλονίκη: Ομόφωνα αθώος ο γόνος εύπορης οικογένειας για τον θάνατο του μπάτλερ

Ανεξιχνίαστη παραμένει η υπόθεση ανθρωποκτονίας με θύμα έναν 25χρονο οικιακό βοηθό από τη Σρι Λάνκα

Δημοσίευση 8/11/2021 | 15:06

Θεσσαλονίκη: Ομόφωνα αθώος ο γόνος εύπορης οικογένειας για τον θάνατο του μπάτλερ

Ομόφωνα αθώος λόγω αμφιβολιών κρίθηκε από το Πενταμελές Στρατοδικείο Θεσσαλονίκης ο 36χρονος γόνος εύπορης οικογένειας για τη δολοφονία οικιακού βοηθού, υπηκόου Σρι Λάνκα. Ο κατηγορούμενος, ο οποίος ήταν βασικός ύποπτος, κάθισε στο εδώλιο του δικαστηρίου, αντιμετωπίζοντας το αδίκημα της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως.

Την αθώωση του κατηγορουμένου πρότεινε και ο εισαγγελέας της έδρας, αναφέροντας ότι δεν είναι απολύτως σίγουρος πως ο 36χρονος ήταν ο δράστης της δολοφονίας, αλλά το θεωρεί ως πιθανότερο ενδεχόμενο. Κατά τη διάρκεια της αγόρευσής του, ο εισαγγελικός λειτουργός επισήμανε ότι δεν προέκυψε το κίνητρο της ανθρωποκτονίας και ζήτησε να κηρυχθεί αθώος ο κατηγορούμενος λόγω αμφιβολιών.

Ακόμη, ο εισαγγελέας άφησε σαφείς αιχμές για τις παραλείψεις της αστυνομίας που δεν εξέτασε τα ρούχα του θύματος για την εύρεση γενετικού υλικού, ενώ επισήμανε ότι ο ιατροδικαστής τα έβαλε όλα μαζί (στεγνά και βρεγμένα) σε μια σακούλα, ζητώντας εξέταση DNA.

Στην αρχή της απολογίας του, ο 36χρονος εξέφρασε τη θλίψη του για το γεγονός και δήλωσε ότι δεν έχει καμία σχέση με το θάνατο του 25χρονου μπάτλερ. Ανέφερε ότι είδε δύο φορές ζωντανό τον παθόντα, όταν έφτασε στην οικία από το στρατόπεδο όπου υπηρετούσε τη θητεία του. Όμως ισχυρίστηκε ότι δεν προκάλεσε αυτός το θάνατό του και ότι δεν είδε το πτώμα του στην πισίνα της έπαυλης, όπου βρέθηκε το πρωί της 17ης Φεβρουαρίου 2013.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Εντοπίστηκε η σορός του 34χρονου δύτη στα Λιμανάκια Βουλιαγμένης

Ελλάδα Χτες
Η επιχείρηση για την ανάσυρση της σορού δεν θα πραγματοποιηθεί σήμερα

Ιράν: «Υπερβολικές οι απαιτήσεις Τραμπ» – Οι 5 όροι της Τεχεράνης για κατάπαυση του πυρός

Κόσμος Χτες
Ιρανικός αξιωματούχος τόνισε ότι η χώρα θα τερματίσει τον πόλεμο μόνο όταν το αποφασίσει η ίδια και εφόσον ικανοποιηθούν οι δικές της προϋποθέσεις.

Πώς έγινε η τραγωδία με τις δύο νεκρές στον Βόλο: Συγκλονιστική μαρτυρία, «είδα άνθρωπο να φλέγεται στην αυλή»

Ελλάδα Χτες
Γειτόνισσα περιέγραψε πως ένας γείτονας προσπάθησε να βοηθήσει τον άνθρωπο που φλεγόταν ρίχνοντας πάνω του μπουφάν

Τραγωδία στον Βόλο: Μάνα και κόρη νεκρές από έκρηξη σε σπίτι – Σοβαρά τραυματισμένος 39χρονος

Ελλάδα Χτες
Η έκρηξη σημειώθηκε λίγο πριν τις 16:00 στην περιοχή Αγία Παρασκευή και αποδίδεται πιθανώς σε φιάλη υγραερίου από σόμπα.

Fuel Pass 2026: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα, ποια τα εισοδηματικά κριτήρια και πόσα ευρώ δικαιούστε

Οικονομία Χτες
Η πλατφόρμα αναμένεται να ανοίξει την ερχόμενη εβδομάδα στο gov.gr, με στόχο οι πληρωμές να ολοκληρωθούν πριν το Πάσχα.

Το Ιράν ισχυρίζεται ότι εκτόξευσε πυραύλους προς το αμερικανικό αεροπλανοφόρο Abraham Lincoln

Κόσμος Χτες
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Πολεμικού Ναυτικού του Ιράν, οι πύραυλοι ανάγκασαν το αεροπλανοφόρο που έχει αναπτυχθεί στην περιοχή του Κόλπου «να αλλάξει θέση»

Τα νέα οπλικά συστήματα που παρουσιάστηκαν σήμερα στην παρέλαση – Το αντι‑drone σύστημα «Κένταυρος», το «Aster 30» και η τορπίλη «Seahake‑4»

Ελλάδα Χτες
Μεγαλειώδης η στρατιωτική παρέλαση στην Αθήνα για την 25η Μαρτίου - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Τι δείχνουν οι δημοσκοπήσεις, ένα χρόνο πριν τις εκλογές – Πώς τις διαβάζει το Μαξίμου

Πολιτική Χτες
Τι δείχνουν οι δημοσκοπήσεις, ένα χρόνο πριν τις εκλογές – Πώς τις διαβάζει το Μαξίμου

25η Μαρτίου: Δείτε live τη στρατιωτική παρέλαση στην Αθήνα

Ελλάδα Χτες
Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

25η Μαρτίου: Η Αθήνα έτοιμη για τη μεγάλη στρατιωτική παρέλαση – Σε ισχύ οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Ελλάδα Χτες
Η παρέλαση θα ξεκινήσει στις 11:00 - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

25η Μαρτίου: Η έπαρση της γαλανόλευκης στην Ακρόπολη – Βίντεο από τον Ιερό Βράχο

Ελλάδα Χτες
Στις 08:00 το πρωί η ελληνική σημαία υψώθηκε στον Ιερό Βράχο, σηματοδοτώντας την έναρξη των εορτασμών για την επέτειο της Εθνικής Παλιγγενεσίας.