E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Θεσσαλονίκη: Ομόφωνα αθώος ο γόνος εύπορης οικογένειας για τον θάνατο του μπάτλερ

Ανεξιχνίαστη παραμένει η υπόθεση ανθρωποκτονίας με θύμα έναν 25χρονο οικιακό βοηθό από τη Σρι Λάνκα

Δημοσίευση 8/11/2021 | 15:06

Θεσσαλονίκη: Ομόφωνα αθώος ο γόνος εύπορης οικογένειας για τον θάνατο του μπάτλερ

Ομόφωνα αθώος λόγω αμφιβολιών κρίθηκε από το Πενταμελές Στρατοδικείο Θεσσαλονίκης ο 36χρονος γόνος εύπορης οικογένειας για τη δολοφονία οικιακού βοηθού, υπηκόου Σρι Λάνκα. Ο κατηγορούμενος, ο οποίος ήταν βασικός ύποπτος, κάθισε στο εδώλιο του δικαστηρίου, αντιμετωπίζοντας το αδίκημα της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως.

Την αθώωση του κατηγορουμένου πρότεινε και ο εισαγγελέας της έδρας, αναφέροντας ότι δεν είναι απολύτως σίγουρος πως ο 36χρονος ήταν ο δράστης της δολοφονίας, αλλά το θεωρεί ως πιθανότερο ενδεχόμενο. Κατά τη διάρκεια της αγόρευσής του, ο εισαγγελικός λειτουργός επισήμανε ότι δεν προέκυψε το κίνητρο της ανθρωποκτονίας και ζήτησε να κηρυχθεί αθώος ο κατηγορούμενος λόγω αμφιβολιών.

Ακόμη, ο εισαγγελέας άφησε σαφείς αιχμές για τις παραλείψεις της αστυνομίας που δεν εξέτασε τα ρούχα του θύματος για την εύρεση γενετικού υλικού, ενώ επισήμανε ότι ο ιατροδικαστής τα έβαλε όλα μαζί (στεγνά και βρεγμένα) σε μια σακούλα, ζητώντας εξέταση DNA.

Στην αρχή της απολογίας του, ο 36χρονος εξέφρασε τη θλίψη του για το γεγονός και δήλωσε ότι δεν έχει καμία σχέση με το θάνατο του 25χρονου μπάτλερ. Ανέφερε ότι είδε δύο φορές ζωντανό τον παθόντα, όταν έφτασε στην οικία από το στρατόπεδο όπου υπηρετούσε τη θητεία του. Όμως ισχυρίστηκε ότι δεν προκάλεσε αυτός το θάνατό του και ότι δεν είδε το πτώμα του στην πισίνα της έπαυλης, όπου βρέθηκε το πρωί της 17ης Φεβρουαρίου 2013.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τέλη κυκλοφορίας 2026: Όλες οι παγίδες που «καίνε» χιλιάδες οδηγούς

Οικονομία 09.12.2025
Όσα ξεκαθαρίζει ο νέος οδηγός της ΑΑΔΕ

Τι αλλάζει στο Δημόσιο το 2026: Προσλήψεις, αυξήσεις μισθών και νέα επιδόματα

Οικονομία 09.12.2025
Αυξήσεις αποδοχών και μισθολογικές παρεμβάσεις

Ελεύθεροι επαγγελματίες: Αύξηση ασφαλιστικών εισφορών φέρνει το 2026

Οικονομία 09.12.2025
Η κρίσιμη επιλογή του Ιανουαρίου

Γερμανία: Ρεκόρ πτωχεύσεων για επιχειρήσεις και φυσικά πρόσωπα

Οικονομία 09.12.2025
Έως το τέλος του έτους στη Γερμανία θα έχουν υποβάλει αίτηση πτώχευσης 8% περισσότερες εταιρείες από πέρυσι

Πρόεδρος Κτηνοτρόφων Χανίων: «Μεγάλη συγγνώμη» από τους αστυνομικούς που τραυματίστηκαν

Ελλάδα 09.12.2025
«Κακώς έγιναν αυτά τα πράγματα», δήλωσε ο Γιάννης Βερυκάκης

Αμετακίνητοι αγρότες και κτηνοτρόφοι – Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους

Ελλάδα 09.12.2025
Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι με μπλόκα σε αεροδρόμια, λιμάνια και βασικούς οδικούς άξονες σε όλη τη χώρα.

Πόσα δισεκατομμύρια θα δώσει η Ελλάδα στην Ουκρανία, αν εγκριθεί το δάνειο της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Ελλάδα Χτες
Η Κομισιόν παρουσίασε τα συνολικά ποσά στους διπλωμάτες

Αγρότης κατά αστυνομικού με την... κατσούνα ‑ Η φωτογραφία από τα Χανιά που έγινε viral

Ελλάδα Χτες
Επεισόδια σημειώθηκαν και στο αεροδρόμιο Χανίων

Χολαργός: Επίθεση με επτά μαχαιριές σε 14χρονο ‑ Είχε κλείσει ραντεβού με μία 20χρονη

Ελλάδα Χτες
Είχε κλείσει ραντεβού με νεαρό κορίτσι και του έστησαν καρτέρι