E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Θεσσαλονίκη: Ομόφωνα αθώος ο γόνος εύπορης οικογένειας για τον θάνατο του μπάτλερ

Ανεξιχνίαστη παραμένει η υπόθεση ανθρωποκτονίας με θύμα έναν 25χρονο οικιακό βοηθό από τη Σρι Λάνκα

Δημοσίευση 8/11/2021 | 15:06

Θεσσαλονίκη: Ομόφωνα αθώος ο γόνος εύπορης οικογένειας για τον θάνατο του μπάτλερ

Ομόφωνα αθώος λόγω αμφιβολιών κρίθηκε από το Πενταμελές Στρατοδικείο Θεσσαλονίκης ο 36χρονος γόνος εύπορης οικογένειας για τη δολοφονία οικιακού βοηθού, υπηκόου Σρι Λάνκα. Ο κατηγορούμενος, ο οποίος ήταν βασικός ύποπτος, κάθισε στο εδώλιο του δικαστηρίου, αντιμετωπίζοντας το αδίκημα της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως.

Την αθώωση του κατηγορουμένου πρότεινε και ο εισαγγελέας της έδρας, αναφέροντας ότι δεν είναι απολύτως σίγουρος πως ο 36χρονος ήταν ο δράστης της δολοφονίας, αλλά το θεωρεί ως πιθανότερο ενδεχόμενο. Κατά τη διάρκεια της αγόρευσής του, ο εισαγγελικός λειτουργός επισήμανε ότι δεν προέκυψε το κίνητρο της ανθρωποκτονίας και ζήτησε να κηρυχθεί αθώος ο κατηγορούμενος λόγω αμφιβολιών.

Ακόμη, ο εισαγγελέας άφησε σαφείς αιχμές για τις παραλείψεις της αστυνομίας που δεν εξέτασε τα ρούχα του θύματος για την εύρεση γενετικού υλικού, ενώ επισήμανε ότι ο ιατροδικαστής τα έβαλε όλα μαζί (στεγνά και βρεγμένα) σε μια σακούλα, ζητώντας εξέταση DNA.

Στην αρχή της απολογίας του, ο 36χρονος εξέφρασε τη θλίψη του για το γεγονός και δήλωσε ότι δεν έχει καμία σχέση με το θάνατο του 25χρονου μπάτλερ. Ανέφερε ότι είδε δύο φορές ζωντανό τον παθόντα, όταν έφτασε στην οικία από το στρατόπεδο όπου υπηρετούσε τη θητεία του. Όμως ισχυρίστηκε ότι δεν προκάλεσε αυτός το θάνατό του και ότι δεν είδε το πτώμα του στην πισίνα της έπαυλης, όπου βρέθηκε το πρωί της 17ης Φεβρουαρίου 2013.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο influencer εγγονός του Φιντέλ Κάστρο προκαλεί με την χλιδάτη ζωή του και θέλει συμφωνία με τον Τραμπ για την Κούβα

Κόσμος 31.03.2026
«Νομίζω ότι η πλειοψηφία των Κουβανών θέλει να είναι καπιταλιστές, όχι κομμουνιστές», ανέφερε σε μία συνέντευξη που είχε παραχωρήσει

Μαντόνα και Πέδρο Πασκάλ ανάμεσα στους celebrities που ζητούν να κλείσει κέντρο της ICE στο Τέξας

Κόσμος 31.03.2026
Τι αναφέρεται στη σχετική επιστολή που συνυπογράφουν γνωστές προσωπικότητες

Το τελευταίο αντίο στη Μαρινέλλα στη Μητρόπολη Αθηνών

Ελλάδα 31.03.2026
Αυτή την ώρα η νεκρώσιμη ακολουθία - Γιώργος Νταλάρας και Χάρις Αλεξίου θα εκφωνήσουν επικήδειους

Χωρίς τράπεζες για 2 ημέρες ‑ Πότε και πώς θα κάνουμε τις συναλλαγές μας

Ελλάδα 31.03.2026
Η ανακοίνωση της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών για την ειδική τραπεζική αργία

Η μέρα θα γίνει νύχτα: Η μεγαλύτερη έκλειψη Ηλίου του αιώνα ‑ Δεν θα επαναληφθεί για 157 χρόνια

Tech + Science 31.03.2026
Μία ολόκληρη γενιά δεν θα δει ποτέ το σπάνιο αστρονομικό φαινόμενο, η επανάληψη του οποίου προσδιορίζεται για το έτος 2183

Μαλδίβες: Καρχαρίες κολυμπούν σε ρηχά νερά και επισκέπτες τους παρακολουθούν από απόσταση αναπνοής

Κόσμος 31.03.2026
Εντυπωσιακό βίντεο - Το τάισμα καρχαριών απαγορεύεται αυστηρά καθώς μπορεί να επηρεάσει τη συμπεριφορά τους

Πλησιάζει με άγριες διαθέσεις η κακοκαιρία Erminio ‑ Οι περιοχές που θα βρεθούν σε κόκκινο συναγερμό

Καιρός 31.03.2026
Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από σήμερα Τρίτη (31/3) στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές, τις καταιγίδες, τις χαλαζοπτώσεις και τους κατά τόπους θυελλώδεις ανέμους.