E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Θεόδωρος Βασιλακόπουλος: Δεν καθίσαμε με τα χέρια κατεβασμένα να φάμε ξύλο

Στην επίθεση που δέχτηκε σε ταβέρνα στην Καλαμπάκα αναφέρθηκε εκ νέου ο καθηγητής πνευμονολογίας

Δημοσίευση 1/11/2021 | 08:33

Θεόδωρος Βασιλακόπουλος: Δεν καθίσαμε με τα χέρια κατεβασμένα να φάμε ξύλο

Στην επίθεση που δέχτηκε σε ταβέρνα στην Καλαμπάκα αναφέρθηκε εκ νέου ο καθηγητής πνευμονολογίας, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, εξηγώντας πως βρέθηκαν στο σημείο «να πιαστούν στα χέρια» με τον ιδιοκτήτη της ταβέρνας.

Συγκεκριμένα, ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος δήλωσε στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ πως τα αίματα άναψαν στην ταβέρνα όταν περίμεναν να γίνει έλεγχος για τα πιστοποιητικά εμβολιασμού ή νόσησης. Τότε, ο κ. Λουκίδης έβλεπε πως κάτι τέτοιο δεν γίνεται και αρχικά αποφάσισαν να μην δώσουν συνέχεια.

Ωστόσο, όταν διαμαρτυρήθηκαν για τα πιστοποιητικά ο ιδιοκτήτης τους ενημέρωσε πως και οι 25 επιστήμονες θα έπρεπε να φύγουν από την ταβέρνα και ξεκίνησε να μιλάει άσχημα στον πρόεδρο της Ελληνικής Εταιρίας Πνευμονολογίας, Στέλιο Λουκίδη.

Ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος σημείωσε πως είναι γελοίος ο ισχυρισμός του ιδιοκτήτη ότι «δεν θέλαμε έλεγχο» όπως είπε, καθώς «εγώ έχω πιστοποιητικό και ελληνικό και ευρωπαϊκό». Συνέχισε λέγοντας πως ξαφνικά ένας «μπρατσωμένος νεαρός έλεγε στον κ. Τρύφωνα πως “αν είσαι άντρας, έλα έξω”», ενώ «μια κυρία από μακριά έλεγε εμείς ήρθαμε να φάμε εδώ, ησυχάστε».

Μάλιστα, ο κ. Βασιλακόπουλος υποστήριξε πως ένας ακόμα θαμώνας του έστειλε μήνυμα στο Messenger πως βρέθηκε και εκείνος στην ίδια ταβέρνα και δεν του είχε γίνει κανένας έλεγχος.

«Μας έδιωξαν έξω, έλεγαν ξεκουμπιστείτε, μια νεαρή μας έσπρωχνε να φύγουμε με αγριάδα και όταν τους είπα θα το δημοσιοποιήσω, με έσπρωξε ξανά και εγώ της είπα για “σταμάτα, πήγαινε παραπέρα”» πρόσθεσε.

Όπως είπε, η παρέα των πνευμονολόγων δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν καθίσαμε με τα χέρια κατεβασμένα να φάμε ξύλο, προσπαθήσαμε να προστατεύσουμε τον εαυτό μας, ζητούμε συγγνώμη».

Συνέχισε αποκαλύπτοντας πως τον έπιασαν από τον λαιμό και τον πέταξαν κάτω, με τους ιδιοκτήτες να λένε «εδώ είναι δικό μας μαγαζί, δεν θα μας πείτε τι θα κάνουμε. Τι νομίζεις θα σε φοβηθούμε επειδή βγαίνεις στον ΣΚΑΙ;».

Σημείωσε πως εκείνη τη στιγμή ο ιδιοκτήτης άρχισε να του λέει πως αν μείνει στην Καλαμπάκα, θα του κάψει το αμάξι εκτοξεύοντας κι άλλες απειλές.

Αποκάλυψε πως δέχεται ακόμα απειλές με το τελευταίο μήνυμα να είναι το εξής: «Μείνε μακριά από μας και πρόσεχε τα λόγια και το βρώμικο στόμα σου. Βγάλε τον καρκίνο της Φώφης εσύ και τα παιδιά σου».

Τέλος, αποκάλυψε ότι σήμερα θα στείλει επιστολή στην αστυνομία με αναλυτικά τις περιγραφές για το περιστατικό και χαρακτήρισε ως «καραγκιοζιλίκια» τις κατηγορίες πως «τα παίρνω από φαρμακευτικές».

Αξίζει να σημειωθεί πως οι ιδιοκτήτες της ταβέρνας υποστηρίζουν πως: «Όταν σηκώθηκαν να φύγουν, άρχισαν να βρίζουν γιατί δεν κάναμε έλεγχο στο τραπέζι τους. Δεν τους επιτεθήκαμε, δεν έπεσε κανένας, απλά τους είπαμε “περάστε έξω κύριοι, φύγετε, δεν σας θέλουμε στο μαγαζί”. Έκατσαν, έφαγαν και μετά από δύο ώρες μας έκαναν σκηνικό. Αν μας το έκαναν στην αρχή, θα τους έβγαζα το καπέλο. Όλο το μαγαζί τους έκραζε, τους έβριζε γιατί ήταν προκλητικοί. Η εταιρεία που τους έκανε το τραπέζι, μας είχε ενημερώσει ότι είναι εμβολιασμένοι. Εμείς κάνουμε κανονικά τους ελέγχους, πάντα. Πριν έρθει η συγκεκριμένη παρέα, πέρασε και η αστυνομία και έκανε έλεγχο, είχαμε μέσα 10 παρέες και είχαμε και έξι που κάθονταν έξω γιατί ήταν ανεμβολίαστοι. Για εμάς έχει λήξει το θέμα»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ανατροπή στο διπλό φονικό της Φοινικούντας: Κατηγορείται ως φυσικός αυτουργός ο 22χρονος που δήλωνε συνεργός

Ελλάδα Χτες
Η ανακρίτρια του Πρωτοδικείου Καλαμάτας που χειρίζεται την υπόθεση αποδίδει στον 22χρονο τον ρόλο του φυσικού αυτουργού της διπλής δολοφονίας, καθώς φέρεται να ήταν το πρόσωπο που εισήλθε το μοιραίο βράδυ στη σκηνή του εγκλήματος, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος το είχε αρνηθεί στην πρώτη του απολογία

Τουλάχιστον 100 κλήσεις στην Πυροσβεστική λόγω της κακοκαιρίας

Ελλάδα Χτες
Οι κλήσεις αφορούν κυρίως κοπές δέντρων, αφαιρέσεις αντικειμένων και αντλήσεις υδάτων

Τριήμερο ψυχρής εισβολής στη χώρα με βουτιά της θερμοκρασίας, σε ποιες περιοχές θα χιονίσει

Καιρός Χτες
Σύμφωνα με τον Θοδωρή Κολυδά, η αλλαγή του καιρού που ξεκινά από αύριο, Κυριακή, σηματοδοτεί πτώση της θερμοκρασίας, η οποία θα γίνει αρχικά αισθητή στα βόρεια και σταδιακά θα επεκταθεί και στην υπόλοιπη χώρα

Απειλή κατά διαδηλωτών από τον γενικό εισαγγελέα του Ιράν: Όλοι τους αντιμέτωποι με θανατική ποινή

Κόσμος Χτες
Οι εισαγγελείς πρέπει να προετοιμάσουν γρήγορα τις δίκες και να μην δείξουν «επιείκεια, συμπόνια ή επιείκεια», πρόσθεσε ο Mohammad Movahedi Azad, γενικός εισαγγελέας της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Ιράν

Καρυστιανού: Το Σύνταγμα της χώρας έχει γίνει κουρελόχαρτο, καταργήστε το Αρθρο 86 για την ατιμωρησία των πολιτικών

Ελλάδα Χτες
Με αιχμηρή ανάρτηση, καταγγέλλει διαπλοκή, συμφωνία EU–Mercosur και νομοσχέδιο για τις Ένοπλες Δυνάμεις, ενώ ζητά άμεση αναθεώρηση του Συντάγματος και κατάργηση του άρθρου 86 και της βουλευτικής ασυλίας

Κραν Μοντανά ‑ Ο ιδιοκτήτης του μπαρ παραδέχεται: «Η έξοδος κινδύνου ήταν κλειδωμένη»

Κόσμος Χτες
Η ανάκριση του Ζακ Μορέτι: «Εγώ άνοιξα εκείνη την πόρτα, δεν ξέρω γιατί ήταν κλειστή»

Τουρκία: Συνελήφθη ο Τούρκος ηθοποιός που έγινε γνωστός στην Ελλάδα από τη σειρά «Φτερωτός Θεός»

Κόσμος Χτες
Ο Τζαν Γιαμάν συνελήφθη στην Τουρκία στο πλαίσιο έρευνας για διακίνηση και χρήση ναρκωτικών

Η απόφαση των αγροτών πριν τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό

Ελλάδα Χτες
Παραμένουν τα τρακτέρ στους δρόμους

Θλίψη στο Ηράκλειο για τον 27χρονο Στέλιο – Είχε πάει για κυνήγι με τον πατέρα και τον αδελφό του

Ελλάδα Χτες
«Παγωμένη» η τοπική κοινωνία του Δήμου Βιάννου από τον αδόκητο χαμό του Στέλιου Τσικνάκη – Ήταν μόλις 27 ετών

Κάτοικοι στην Κολομβία γδύνουν και διαπομπεύουν κλέφτες στον δρόμο

Κόσμος Χτες
Βίντεο από το Μεντεγίν δείχνει κατοίκους να διαπομπεύουν δύο φερόμενους κλέφτες, εν μέσω έξαρσης της εγκληματικότητας στην Κολομβία

Κυνηγώντας το «Bella 1»: Θρίλερ 18 ημερών στον Ατλαντικό με Navy SEALs και Night Stalkers

Κόσμος Χτες
Μήνυμα Τραμπ στον σκιώδη στόλο, «δεν είστε ασφαλείς πουθενά»