E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Θεόδωρος Βασιλακόπουλος: Δεν καθίσαμε με τα χέρια κατεβασμένα να φάμε ξύλο

Στην επίθεση που δέχτηκε σε ταβέρνα στην Καλαμπάκα αναφέρθηκε εκ νέου ο καθηγητής πνευμονολογίας

Δημοσίευση 1/11/2021 | 08:33

Θεόδωρος Βασιλακόπουλος: Δεν καθίσαμε με τα χέρια κατεβασμένα να φάμε ξύλο

Στην επίθεση που δέχτηκε σε ταβέρνα στην Καλαμπάκα αναφέρθηκε εκ νέου ο καθηγητής πνευμονολογίας, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, εξηγώντας πως βρέθηκαν στο σημείο «να πιαστούν στα χέρια» με τον ιδιοκτήτη της ταβέρνας.

Συγκεκριμένα, ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος δήλωσε στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ πως τα αίματα άναψαν στην ταβέρνα όταν περίμεναν να γίνει έλεγχος για τα πιστοποιητικά εμβολιασμού ή νόσησης. Τότε, ο κ. Λουκίδης έβλεπε πως κάτι τέτοιο δεν γίνεται και αρχικά αποφάσισαν να μην δώσουν συνέχεια.

Ωστόσο, όταν διαμαρτυρήθηκαν για τα πιστοποιητικά ο ιδιοκτήτης τους ενημέρωσε πως και οι 25 επιστήμονες θα έπρεπε να φύγουν από την ταβέρνα και ξεκίνησε να μιλάει άσχημα στον πρόεδρο της Ελληνικής Εταιρίας Πνευμονολογίας, Στέλιο Λουκίδη.

Ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος σημείωσε πως είναι γελοίος ο ισχυρισμός του ιδιοκτήτη ότι «δεν θέλαμε έλεγχο» όπως είπε, καθώς «εγώ έχω πιστοποιητικό και ελληνικό και ευρωπαϊκό». Συνέχισε λέγοντας πως ξαφνικά ένας «μπρατσωμένος νεαρός έλεγε στον κ. Τρύφωνα πως “αν είσαι άντρας, έλα έξω”», ενώ «μια κυρία από μακριά έλεγε εμείς ήρθαμε να φάμε εδώ, ησυχάστε».

Μάλιστα, ο κ. Βασιλακόπουλος υποστήριξε πως ένας ακόμα θαμώνας του έστειλε μήνυμα στο Messenger πως βρέθηκε και εκείνος στην ίδια ταβέρνα και δεν του είχε γίνει κανένας έλεγχος.

«Μας έδιωξαν έξω, έλεγαν ξεκουμπιστείτε, μια νεαρή μας έσπρωχνε να φύγουμε με αγριάδα και όταν τους είπα θα το δημοσιοποιήσω, με έσπρωξε ξανά και εγώ της είπα για “σταμάτα, πήγαινε παραπέρα”» πρόσθεσε.

Όπως είπε, η παρέα των πνευμονολόγων δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν καθίσαμε με τα χέρια κατεβασμένα να φάμε ξύλο, προσπαθήσαμε να προστατεύσουμε τον εαυτό μας, ζητούμε συγγνώμη».

Συνέχισε αποκαλύπτοντας πως τον έπιασαν από τον λαιμό και τον πέταξαν κάτω, με τους ιδιοκτήτες να λένε «εδώ είναι δικό μας μαγαζί, δεν θα μας πείτε τι θα κάνουμε. Τι νομίζεις θα σε φοβηθούμε επειδή βγαίνεις στον ΣΚΑΙ;».

Σημείωσε πως εκείνη τη στιγμή ο ιδιοκτήτης άρχισε να του λέει πως αν μείνει στην Καλαμπάκα, θα του κάψει το αμάξι εκτοξεύοντας κι άλλες απειλές.

Αποκάλυψε πως δέχεται ακόμα απειλές με το τελευταίο μήνυμα να είναι το εξής: «Μείνε μακριά από μας και πρόσεχε τα λόγια και το βρώμικο στόμα σου. Βγάλε τον καρκίνο της Φώφης εσύ και τα παιδιά σου».

Τέλος, αποκάλυψε ότι σήμερα θα στείλει επιστολή στην αστυνομία με αναλυτικά τις περιγραφές για το περιστατικό και χαρακτήρισε ως «καραγκιοζιλίκια» τις κατηγορίες πως «τα παίρνω από φαρμακευτικές».

Αξίζει να σημειωθεί πως οι ιδιοκτήτες της ταβέρνας υποστηρίζουν πως: «Όταν σηκώθηκαν να φύγουν, άρχισαν να βρίζουν γιατί δεν κάναμε έλεγχο στο τραπέζι τους. Δεν τους επιτεθήκαμε, δεν έπεσε κανένας, απλά τους είπαμε “περάστε έξω κύριοι, φύγετε, δεν σας θέλουμε στο μαγαζί”. Έκατσαν, έφαγαν και μετά από δύο ώρες μας έκαναν σκηνικό. Αν μας το έκαναν στην αρχή, θα τους έβγαζα το καπέλο. Όλο το μαγαζί τους έκραζε, τους έβριζε γιατί ήταν προκλητικοί. Η εταιρεία που τους έκανε το τραπέζι, μας είχε ενημερώσει ότι είναι εμβολιασμένοι. Εμείς κάνουμε κανονικά τους ελέγχους, πάντα. Πριν έρθει η συγκεκριμένη παρέα, πέρασε και η αστυνομία και έκανε έλεγχο, είχαμε μέσα 10 παρέες και είχαμε και έξι που κάθονταν έξω γιατί ήταν ανεμβολίαστοι. Για εμάς έχει λήξει το θέμα»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ιταλία: Μπόνους σε δικηγόρους για να πείθουν τους μετανάστες‑πελάτες τους να επιστρέψουν στην πατρίδα τους

Κόσμος Χτες
Το ακριβές ποσό δεν καθορίζεται στο νομοσχέδιο της κυβέρνησης Μελόνι, ωστόσο σύμφωνα με εκτιμήσεις του ιταλικού Τύπου ανέρχεται περίπου στα 615 ευρώ

Τραμπ: Προειδοποίηση σε Ιράν – «Αν δεν υπογράψει τη συμφωνία, θα ανατινάξουμε ολόκληρη τη χώρα»

Κόσμος Χτες
Η Τεχεράνη δεν έχει αποφασίσει προς το παρόν αν θα στείλει διαπραγματευτική ομάδα στο Πακιστάν, ο Τραμπ στέλνει Βανς, Γουίτκοφ και Κούσνερ

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 3‑0: Τον διέλυσε και αγκάλιασε το πρωτάθλημα

Αθλητικά Νέα Χτες
Η ομάδα του Νίκολιτς είχε την απόλυτη υπεροχή του αγώνα και με αυτογκόλ του Κεντζιόρα και γκολάρα του Κοϊτά πήρε το τρίποντο

Πέθανε ο Νίκος Καραγεωργίου, ο ιδρυτής της «3 άλφα»

Ελλάδα Χτες
Έφυγε από τη ζωή την Παρασκευή 17 Απριλίου, ο Νίκος Καραγεωργίου ιδρυτής της «3 άλφα» και Α΄ αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Αττικής και Πειραιώς

Μυρτώ: Νέα πρόσωπα στο στόχαστρο για τον θάvατό – «Έπεσε θύμα κυκλώματος μαστροπείας» λέει ο πατέρας της

Ελλάδα Χτες
Η οικογένεια της Μυρτούς αμφισβητεί ευθέως τα μηνύματα που φέρεται να αντάλλαξε η 19χρονη με τον 66χρονο, γιαστημένο σχέδια μιλά ο πατέρας της

Τι απαντά ο Δημήτρης Μαρκόπουλος στις φήμες ότι δεν έχει πανεπιστημιακό πτυχίο

Πολιτική Χτες
Ο Δημήτρης Μαρκόπουλος διαψεύδει φήμες περί έλλειψης πανεπιστημιακού πτυχίου, δηλώνοντας ότι είναι απόφοιτος του ΕΑΠ και κάτοχος διπλώματος δημοσιογραφίας

Πικροδάφνη και άλλα τοξικά φυτά: Πόσο επικίνδυνα είναι τελικά σε σχολεία και δημόσιους χώρους

Ελλάδα Χτες
«Ναι» στην εγρήγορση αλλά «όχι» σε υπερβολές, επισημαίνεται στο μήνυμα της επιστημονικής κοινότητας

Ιράν: Βίντεο από υπόγειες πυραυλικές εγκαταστάσεις ‑ Ανανεώνει το οπλοστάσιό του ταχύτερα απ` ό,τι πριν τον πόλεμο

Κόσμος Χτες
Στο επεξεργασμένο βίντεο Ιρανός αξιωματούχος εμφανίζεται να επιθεωρεί υπόγεια εγκατάσταση πυραύλων, χωρίς να προσδιορίζεται η τοποθεσία

Αργία Πρωτομαγιάς: Πότε μεταφέρεται, τι ισχύει φέτος

Ελλάδα Χτες
Φέτος η Πρωτομαγιά πέφτει ημέρα Παρασκευή και δίνει τη δυνατότητα σε εργαζόμενους και μαθητές για μία ακόμα τριήμερη απόδραση από τη ρουτίνα της καθημερινότητας

Γατάκι 6 εβδομάδων διασώθηκε από ένα δοχείο κόλλας ‑ «Το μόνο που θέλει είναι αγάπη»

Κόσμος Χτες
Χρειάστηκαν περίπου 7 ώρες για να αφαιρεθεί το μεγαλύτερο μέρος της κόλλας