E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Πώς να χτυπήσω τη γυναίκα μου χωρίς να το καταλάβει κανείς» ‑ 163 εκ. αναζητήσεις

Σοκάρουν τα στοιχεία από τις αναζητήσεις στη Google

Δημοσίευση 31/10/2021 | 16:31

«Πώς να χτυπήσω τη γυναίκα μου χωρίς να το καταλάβει κανείς» ‑ 163 εκ. αναζητήσεις

Σοκ προκαλούν τα στοιχεία που έδωσε η ψυχολόγος Στέλλα Αργυρίου. Μέσα στην πανδημία, αναζητήθηκε 163 εκατομμύρια φορές στη Google, η φράση: «Πώς να χτυπήσω τη γυναίκα μου χωρίς να το καταλάβει κανείς».

Η ψυχολόγος Στέλλα Αργυρίου μίλησε στον ΣΚΑΪ στον απόηχο της νέας γυναικοκτονίας στη χώρα, τονίζοντας πως έχουμε μια δεύτερη πανδημία, «αυτή της έμφυλης βίας, την οποία πρέπει να διαχειριστούμε με σοβαρότητα, γιατί δυστυχώς τα περιστατικά πληθαίνουν, και η μια τραγωδία δίνει τη σκυτάλη στην άλλη».

Η ίδια διευκρίνισε ότι η πανδημία έχει παίξει ρόλο στην αύξηση των βιαιοπραγιών και των δολοφονιών.

«Η βία έχει μπει μέσα στα σπίτια. Πρέπει να υπάρχει υποστηρικτικό περιβάλλον, για να μπορέσει η μάνα, η σύζυγος, η σύντροφος να στηριχθεί για να εγκαταλείψει το δυνάστη. Δολοφονούνται και αφήνουν πίσω υποχρεώσεις αφήνουν πίσω παιδιά. Πρέπει αυτές οι γυναίκες να υποστηριχτούν από την πολιτεία» υπογράμμισε η κ. Αργυρίου.

«Δεν υπάρχει σεβασμός και υπομονή στις σχέσεις, πρέπει να βγούμε καλύτεροι από την πανδημία. Να ασχολούμαστε καθημερινά με το πώς θα γινόμαστε καλύτεροι», τόνισε.

Οι 13 γυναικοκτονίες που σόκαραν την Ελλάδα μέσα στο 2021

Μέσα σε 10 μήνες η ελληνική κοινωνία μετρά 13 γυναικοκτονίες. Δεκατρείς γυναίκες έπεσαν νεκρές από το χέρι του συζύγου ή συντρόφου. Άγρια εγκλήματα που συγκλόνισαν.

Δολοφονίες που συντάραξαν την Ελλάδα και προκάλεσαν αντιδράσεις αλλά και ανησυχία για την έκρηξη του φαινομένου.

Η 13η γυναικοκτονία στη χώρα μας ήταν αυτή που διαπράχθηκε σήμερα στην Ιεράπετρα, με θύμα μια 48χρονη και δράστη τον 54χρονο πρώην σύζυγό της.

Ως έναν άνθρωπο βίαιο και απειλητικό περιγράφει τον 54χρονο δράστη φίλη του θύματος.

Όπως αποκαλύπτει φίλη της 48χρονης γυναίκας μιλώντας στο Mega, ο δράστης την είχε απειλήσει και χτυπήσει στο παρελθόν, με αποτέλεσμα το θύμα ενδοοικογενειακής βίας να απευθυνθεί στην αστυνομία.

«Ήταν αρκετά χρόνια σε διάσταση. Αυτός έμενε στο σπίτι, δεν έφευγε. Η Νεκταρία δούλευε 2 δουλειές για να μπορεί να συντηρεί το σπίτι, τα 4 παιδιά τους και αυτόν. Δεν τη βοηθούσε καθόλου».

Οι εντάσεις μεταξύ τους ήταν συχνές, όπως υποστηρίζει η φίλη του θύματος: «Την είχε απειλήσει, την είχε χτυπήσει αρκετές φορές. Τύχαινε πολλές φορές να πάω στο σπίτι και ο κύριος αυτός ήταν εκεί, κοιμόταν, και μας έλεγε “μιλάτε σιγά να μην τον ενοχλήσουμε”. Τον φοβόταν. Τον φοβόντουσαν και τα 2 τα παιδιά τα μικρά».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Οι Ευρωπαίοι να αναλάβουμε μεγαλύτερη ευθύνη για την ασφάλειά μας»

E-Daily 2.TopNews 02.05.2026
Η πρώτη αντίδραση του Βερολίνου για την απόσυρση Αμερικανών στρατιωτών από Τραμπ

Τραμπ για Ιράν: Έχουμε ήδη κερδίσει, θέλω μεγαλύτερη νίκη

E-Daily 2.TopNews 02.05.2026
Οι τιμές των καυσίμων θα πέσουν σαν πέτρα

Χαμός στη Σερβία: Ο Κάλινιτς του Ερυθρού Αστέρα έκανε λαβή ελληνορωμαϊκής σε αντίπαλο

E-Daily 2.TopNews 02.05.2026
Ακολούθησε απόλυτο χάος, με τον αγώνα να διακόπτεται για τουλάχιστον δέκα λεπτά, ενώ ο φόργουορντ των «ερυθρόλευκων» ήρθε σε αντιπαράθεση και με άλλους παίκτες

Η πιο κρύα Πρωτομαγιά εδώ και 70 χρόνια στη χώρα ‑ Αφησε... πίσω 1944 και 1987

E-Daily 2.TopNews 02.05.2026
Μια ασυνήθιστη Πρωτομαγιά, με βοριάδες, βροχοπτώσεις και πτώση της θερμοκρασίας υποδέχθηκαν πολλές περιοχές της χώρας

Με 80.000 κενές θέσεις η σεζόν σε εστίαση, τουρισμό ‑ Σε ποιες χώρες ψάχνουν δουλειά

E-Daily 2.TopNews 02.05.2026
Οι αιτήσεις επαναπρόσληψης μέσω των σωματείων ήταν φέτος μειωμένες κατά 25%

Ποιες περιοχές σήμερα θα δουν βροχές και καταιγίδες

E-Daily 2.TopNews 02.05.2026
Αναλυτική πρόγνωση της ΕΜΥ ανά περιοχή

Αποσύρει ο Τραμπ 5.000 στρατιώτες από τη Γερμανία

E-Daily 2.TopNews 02.05.2026
Ποιες θα είναι οι συνέπειες για την ευρωπαϊκή ασφάλεια και ποιο το κόστος για τις ΗΠΑ

Νέες αποκαλύψεις για τον 89χρονο πιστολέρο: «Πίστευε ότι του έχουν κάνει μάγια»

Ελλάδα 02.05.2026
Αίτηση αποφυλάκισης από τον δικηγόρο του

Ρήγμα στις σχέσεις ΗΠΑ – ΕΕ: Ο Τραμπ πυροδοτεί ξανά εμπορική κρίση με δασμούς 25%

Οικονομία 02.05.2026
«Θα διατηρήσουμε ανοιχτές τις επιλογές μας για την προστασία των συμφερόντων της ΕΕ», απαντά η Κομισιόν