E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Θ. Βασιλακόπουλος: Τον χτύπησαν σε ταβέρνα όταν ζήτησε να ελέγχουν τα πιστοποιητικά

Δράστης ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας και ο γιός του

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 30/10/2021 | 20:28

Θ. Βασιλακόπουλος: Τον χτύπησαν σε ταβέρνα όταν ζήτησε να ελέγχουν τα πιστοποιητικά

Σε μια σοβαρή καταγγελία προχώρησε το βράδυ του Σαββάτου (30/10) ο καθηγητής πνευμονολογίας, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος.

Ο καθηγητής καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα τραμπούκικης επίθεσης σε μια ταβέρνα, από τον ιδιοκτήτη και τον γιο του, επειδή… ζήτησε να γίνει έλεγχος για πιστοποιητικά εμβολιασμού!

Όπως δήλωσε μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του MEGA, ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος αποκάλυψε πως ο ίδιος μαζί με συναδέλφους του βρέθηκαν σε μια ταβέρνα στην επαρχία ενώ βρίσκονταν στην περιοχή για ένα συνέδριο.

«Αφού τρώγαμε, ζητήσαμε με πολύ ευγενικό τρόπο από τον ιδιοκτήτη να κάνει κάποιο έλεγχο για πιστοποιητικά εμβολιασμού», λέει ο ίδιος, καθώς όπως υποστηρίζει μέχρι εκείνη τη στιγμή δε γινόταν έλεγχος ούτε… για δείγμα.

Και συνεχίζει: «Μας έδιωξαν αφού μας έβρισαν, με προπηλάκισαν, με έριξαν κάτω, μου έσκισαν το πουκάμισο, με απείλησαν ότι θα έρθουν να με βρουν στο νοσοκομείο που δουλεύω στην Αθήνα, ότι θα μου κάψουν το αυτοκίνητο» είπε συγκεκριμένα προκαλώντας σοκ.

Ερωτηθείς ποιος του επιτέθηκε, κατηγόρησε ξεκάθαρα τον ιδιοκτήτη της ταβέρνας και τον γιο του, λέγοντας ακολούθως πως κάλεσε την αστυνομία και όταν ήρθαν τα περιπολικά κατέγραψαν το περιστατικό, έγιναν μηνύσεις και η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης.

Ο κ. Βασιλακόπουλος ρωτήθηκε γιατί θεωρεί πως δέχτηκε την επίθεση -ειδικά εφόσον δε ζήτησε εκείνος να γίνουν έλεγχοι- και απάντησε «επειδή είμαι δημόσιο πρόσωπο κι επειδή είμαι υπέρ του εμβολιασμού σθεναρά».

Tα μέτρα δεν τηρούνται σχεδόν πουθενά

Σε πρόσφατες δηλώσεις του στον ΣΚΑΙ ο κ. Βασιλακόπουλος είχε προτείνει την απαγόρευση των μεικτών χώρων στην εστίαση. "Tα μέτρα δεν τηρούνται σχεδόν πουθενά, ο κόσμος έχει αποφασίσει ότι δεν θα τα ακολουθεί" είχε πει χαρακτηριστικά.

Ως λύση στην έξαρση της διασποράς του ιού ο κ. Βασιλακόπουλος πρότεινε να απαγορευτεί η χρήση μεικτών χώρων στην εστίαση, με αυτούς να λειτουργούν μόνο για εμβολιασμένους τόσο μέσα όσο και έξω από τα μαγαζιά.

Παράλληλα, σημείωσε πως θα πρέπει να γίνει επέκταση της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού σε ομάδες ανθρώπων που έρχονται σε επαφή με πολύ κόσμο

"Είναι αστείο σε ένα κατάστημα όλοι οι θαμώνες να πρέπει να είναι εμβολιασμένοι και εργαζόμενοι να μπορούν να είναι ανεμβολίαστοι", ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σεισμός 5,2 Ρίχτερ στην Κάρπαθο

E-Daily 2.TopNews 02.07.2026
Σημειώθηκε 4 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της Καρπάθου

Ελαφόνησος: Πλοίο μπήκε στο λιμάνι με ανοιχτό καταπέλτη ‑ Επιβιβάστηκε κολυμβητής από θαλάσσης

E-Daily 2.TopNews 02.07.2026
Προβληματισμός για περιστατικό ασφαλείας σε Ε/Γ-Ο/Γ στην Ελαφόνησο – Καταπέλτης ανοικτός κατά τους ελιγμούς και επιβίβαση κολυμβητή

Κηδεία Χαμενεΐ: Ως και 20 εκατομμύρια Ιρανοί αναμένεται να συμμετάσχουν στις τελετές

E-Daily 2.TopNews 02.07.2026
Οι τελετές θα ξεκινήσουν στις 4 Ιουλίου και θα ολοκληρωθούν με την ταφή του Χαμενεΐ στις 9 του μήνα - Θα γίνουν σε Τεχεράνη, Κομ, Μασχάντ και Ιράκ - Θα βρεθούν εκπρόσωποι από 100 χώρες - Προειδοποίηση του Ιράν προς ΗΠΑ και Ισραήλ για πιθανές επιθέσεις εκείνες τις ημέρες

Κεραμέως: Τέλος στην περικοπή των συντάξεων χηρείας μετά την τριετία

E-Daily 2.TopNews 02.07.2026
Η υπουργός Εργασίας ανακοίνωσε ότι καταργείται η μείωση 35% που προέβλεπε ο νόμος Κατρούγκαλου και δεν θα ζητηθούν αναδρομικά από τους δικαιούχους

Δολοφονήθηκε 21χρονος ποδοσφαιριστής για ένα σκληρό μαρκάρισμα!

E-Daily 2.TopNews 02.07.2026
Μια ανείπωτη τραγωδία συγκλονίζει το ιταλικό ποδόσφαιρο, καθώς 21χρονος ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής δολοφονήθηκε έξω από το σπίτι του.

Θεσσαλονίκη: Η στιγμή των δύο διαδοχικών εκρήξεων στο σπίτι της Αφροδίτης Νέστορα

Ελλάδα 02.07.2026
Στο οπτικό υλικό διακρίνεται η λάμψη της πρώτης έκρηξης ενώ 15 δευτερόλεπτα αργότερα σημειώνεται μια δεύτερη, πολύ πιο ισχυρή, με τη φωτιά να καίει τα οχήματα που βρίσκονταν στην πιλοτή

Βάγια Νέστορα: Η συνταρακτική περιγραφή του συζύγου της για τον θάνατό της

Ελλάδα 02.07.2026
Με τρεμάμενη φωνή, ο Παναγιώτης Νέστορας περιέγραψε τα όσα έζησε τη νύχτα που δολοφονήθηκε η σύζυγός του, Βάγια Νέστορα, κατά την εμπρηστική επίθεση

Air condition πήρε φωτιά στον Πύργο ‑ Στο νοσοκομείο μητέρα και γιος

Ελλάδα 02.07.2026
Η φωτιά ξεκίνησε από την εσωτερική μονάδα κλιματιστικού και επεκτάθηκε στο σαλόνι, με δύο ενοίκους να μεταφέρονται προληπτικά στο νοσοκομείο.

Ξετυλίγεται η φρίκη στο Οχάιο: Τα 16 παιδιά ήταν κλειδωμένα χρόνια σε ένα δωμάτιο γεμάτο περιττώματα

E-Daily 2.TopNews 02.07.2026
Τα θύματα της απίστευτης ενδοοικογενειακής βίας, μοιάζουν με «άγρια ζώα». Δεν μιλούν, μία 18χρονη δεν ξέρει καν να γράφει τ΄όνομά της.

Ραφήνα: Δεμένα τα πλοία την Παρασκευή λόγω 24ωρης απεργίας των ναυτεργατών

Ελλάδα 02.07.2026
Σε 24ωρη απεργία προχωρούν οι ναυτικοί στο λιμάνι της Ραφήνας αύριο Παρασκευή (3/7). Δεν θα πραγματοποιούνται δρομολόγια.