E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Θ. Βασιλακόπουλος: Τον χτύπησαν σε ταβέρνα όταν ζήτησε να ελέγχουν τα πιστοποιητικά

Δράστης ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας και ο γιός του

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 30/10/2021 | 20:28

Θ. Βασιλακόπουλος: Τον χτύπησαν σε ταβέρνα όταν ζήτησε να ελέγχουν τα πιστοποιητικά

Σε μια σοβαρή καταγγελία προχώρησε το βράδυ του Σαββάτου (30/10) ο καθηγητής πνευμονολογίας, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος.

Ο καθηγητής καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα τραμπούκικης επίθεσης σε μια ταβέρνα, από τον ιδιοκτήτη και τον γιο του, επειδή… ζήτησε να γίνει έλεγχος για πιστοποιητικά εμβολιασμού!

Όπως δήλωσε μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του MEGA, ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος αποκάλυψε πως ο ίδιος μαζί με συναδέλφους του βρέθηκαν σε μια ταβέρνα στην επαρχία ενώ βρίσκονταν στην περιοχή για ένα συνέδριο.

«Αφού τρώγαμε, ζητήσαμε με πολύ ευγενικό τρόπο από τον ιδιοκτήτη να κάνει κάποιο έλεγχο για πιστοποιητικά εμβολιασμού», λέει ο ίδιος, καθώς όπως υποστηρίζει μέχρι εκείνη τη στιγμή δε γινόταν έλεγχος ούτε… για δείγμα.

Και συνεχίζει: «Μας έδιωξαν αφού μας έβρισαν, με προπηλάκισαν, με έριξαν κάτω, μου έσκισαν το πουκάμισο, με απείλησαν ότι θα έρθουν να με βρουν στο νοσοκομείο που δουλεύω στην Αθήνα, ότι θα μου κάψουν το αυτοκίνητο» είπε συγκεκριμένα προκαλώντας σοκ.

Ερωτηθείς ποιος του επιτέθηκε, κατηγόρησε ξεκάθαρα τον ιδιοκτήτη της ταβέρνας και τον γιο του, λέγοντας ακολούθως πως κάλεσε την αστυνομία και όταν ήρθαν τα περιπολικά κατέγραψαν το περιστατικό, έγιναν μηνύσεις και η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης.

Ο κ. Βασιλακόπουλος ρωτήθηκε γιατί θεωρεί πως δέχτηκε την επίθεση -ειδικά εφόσον δε ζήτησε εκείνος να γίνουν έλεγχοι- και απάντησε «επειδή είμαι δημόσιο πρόσωπο κι επειδή είμαι υπέρ του εμβολιασμού σθεναρά».

Tα μέτρα δεν τηρούνται σχεδόν πουθενά

Σε πρόσφατες δηλώσεις του στον ΣΚΑΙ ο κ. Βασιλακόπουλος είχε προτείνει την απαγόρευση των μεικτών χώρων στην εστίαση. "Tα μέτρα δεν τηρούνται σχεδόν πουθενά, ο κόσμος έχει αποφασίσει ότι δεν θα τα ακολουθεί" είχε πει χαρακτηριστικά.

Ως λύση στην έξαρση της διασποράς του ιού ο κ. Βασιλακόπουλος πρότεινε να απαγορευτεί η χρήση μεικτών χώρων στην εστίαση, με αυτούς να λειτουργούν μόνο για εμβολιασμένους τόσο μέσα όσο και έξω από τα μαγαζιά.

Παράλληλα, σημείωσε πως θα πρέπει να γίνει επέκταση της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού σε ομάδες ανθρώπων που έρχονται σε επαφή με πολύ κόσμο

"Είναι αστείο σε ένα κατάστημα όλοι οι θαμώνες να πρέπει να είναι εμβολιασμένοι και εργαζόμενοι να μπορούν να είναι ανεμβολίαστοι", ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ουρές, ξύλο, δακρυγόνα: Χάος σε Αμερική και Ευρώπη για... ένα ρολόι 400 ευρώ

E-Daily 2.TopNews 18.05.2026
Ξύλο, δακρυγόνα και ουρές χιλιάδων για το ρολόι των 400 ευρώ

Πάτρα: Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες ενώ βρισκόταν εν κινήσει

E-Daily 2.TopNews 18.05.2026
Η οδηγός μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο

Θεσσαλονίκη: Ξυλοκόπησαν 22χρονο και βιντεοσκόπησαν την πράξη τους

E-Daily 2.TopNews 18.05.2026
Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης

«Ιπτάμενος» στην Περιφερειακή Θεσσαλονίκης – Έτρεχε με 209 χιλιόμετρα

E-Daily 2.TopNews 18.05.2026
Το ραντάρ της Τροχαίας τον κατέγραψε στον Εύοσμο

Θεσσαλονίκη: Δελφίνι ξεβράστηκε νεκρό στην ακτή – Το πέταξαν δίπλα σε κάδο σκουπιδιών

E-Daily 2.TopNews 18.05.2026
Δελφίνι εντοπίστηκε νεκρό δίπλα σε κάδο σκουπιδιών στην Επανομή Θεσσαλονίκης.

Καιρός: Ανοιξιάτικο σκηνικό ‑ Πού θα σημειωθούν βροχές ‑ Πώς θα κυλήσει η εβδομάδα

E-Daily 2.TopNews 18.05.2026
Ο υδράργυρος δεν θα ξεπεράσει τους 26 βαθμούς

«Chat» με πολίτες και επιχειρήσεις ετοιμάζει η κυβέρνηση ‑ Πώς θα λειτουργεί το Gov.gr Messenger

Οικονομία 18.05.2026
Ένα νέο, κεντρικό ψηφιακό κανάλι επικοινωνίας ετοιμάζει η κυβέρνηση

Στις 26 Μαΐου ανακοινώνει το νέο κόμμα του ο Τσίπρας, η ανάρτησή του

E-Daily 2.TopNews 18.05.2026
«Ούτε νωρίς ούτε αργά, τώρα είναι η ώρα», σημειώνει ο πρώην πρωθυπουργός

Νέο «Ανακαινίζω»: Πότε ανοίγουν οι αιτήσεις, οι εργασίες που επιδοτούνται

E-Daily 2.TopNews 18.05.2026
Θα επιδοτήσει ποσοστό έως και 95% της δαπάνης, ανάλογα με τα δεδομένα των δικαιούχων

Ελευσίνα: Ένας νεκρός και 3 τραυματίες από το τροχαίο στην Αθηνών ‑ Κορίνθου

E-Daily 2.TopNews 18.05.2026
Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες είναι ο απολογισμός του σοβαρού τροχαίου