E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Θ. Βασιλακόπουλος: Τον χτύπησαν σε ταβέρνα όταν ζήτησε να ελέγχουν τα πιστοποιητικά

Δράστης ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας και ο γιός του

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 30/10/2021 | 20:28

Θ. Βασιλακόπουλος: Τον χτύπησαν σε ταβέρνα όταν ζήτησε να ελέγχουν τα πιστοποιητικά

Σε μια σοβαρή καταγγελία προχώρησε το βράδυ του Σαββάτου (30/10) ο καθηγητής πνευμονολογίας, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος.

Ο καθηγητής καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα τραμπούκικης επίθεσης σε μια ταβέρνα, από τον ιδιοκτήτη και τον γιο του, επειδή… ζήτησε να γίνει έλεγχος για πιστοποιητικά εμβολιασμού!

Όπως δήλωσε μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του MEGA, ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος αποκάλυψε πως ο ίδιος μαζί με συναδέλφους του βρέθηκαν σε μια ταβέρνα στην επαρχία ενώ βρίσκονταν στην περιοχή για ένα συνέδριο.

«Αφού τρώγαμε, ζητήσαμε με πολύ ευγενικό τρόπο από τον ιδιοκτήτη να κάνει κάποιο έλεγχο για πιστοποιητικά εμβολιασμού», λέει ο ίδιος, καθώς όπως υποστηρίζει μέχρι εκείνη τη στιγμή δε γινόταν έλεγχος ούτε… για δείγμα.

Και συνεχίζει: «Μας έδιωξαν αφού μας έβρισαν, με προπηλάκισαν, με έριξαν κάτω, μου έσκισαν το πουκάμισο, με απείλησαν ότι θα έρθουν να με βρουν στο νοσοκομείο που δουλεύω στην Αθήνα, ότι θα μου κάψουν το αυτοκίνητο» είπε συγκεκριμένα προκαλώντας σοκ.

Ερωτηθείς ποιος του επιτέθηκε, κατηγόρησε ξεκάθαρα τον ιδιοκτήτη της ταβέρνας και τον γιο του, λέγοντας ακολούθως πως κάλεσε την αστυνομία και όταν ήρθαν τα περιπολικά κατέγραψαν το περιστατικό, έγιναν μηνύσεις και η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης.

Ο κ. Βασιλακόπουλος ρωτήθηκε γιατί θεωρεί πως δέχτηκε την επίθεση -ειδικά εφόσον δε ζήτησε εκείνος να γίνουν έλεγχοι- και απάντησε «επειδή είμαι δημόσιο πρόσωπο κι επειδή είμαι υπέρ του εμβολιασμού σθεναρά».

Tα μέτρα δεν τηρούνται σχεδόν πουθενά

Σε πρόσφατες δηλώσεις του στον ΣΚΑΙ ο κ. Βασιλακόπουλος είχε προτείνει την απαγόρευση των μεικτών χώρων στην εστίαση. "Tα μέτρα δεν τηρούνται σχεδόν πουθενά, ο κόσμος έχει αποφασίσει ότι δεν θα τα ακολουθεί" είχε πει χαρακτηριστικά.

Ως λύση στην έξαρση της διασποράς του ιού ο κ. Βασιλακόπουλος πρότεινε να απαγορευτεί η χρήση μεικτών χώρων στην εστίαση, με αυτούς να λειτουργούν μόνο για εμβολιασμένους τόσο μέσα όσο και έξω από τα μαγαζιά.

Παράλληλα, σημείωσε πως θα πρέπει να γίνει επέκταση της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού σε ομάδες ανθρώπων που έρχονται σε επαφή με πολύ κόσμο

"Είναι αστείο σε ένα κατάστημα όλοι οι θαμώνες να πρέπει να είναι εμβολιασμένοι και εργαζόμενοι να μπορούν να είναι ανεμβολίαστοι", ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Δολοφονία 27χρονης συγκλονίζει το Μεξικό: Πεθερά γάζωσε την νύφη της και είπε στον γιο της «είσαι δικός μου, σε έκλεψε»

E-Daily 2.TopNews 24.04.2026
Βίντεο από το περιστατικό δείχνει την πεθερά να ακολουθεί τη νύφη ενώ στη συνέχεια ακούγονται κραυγές

«Τρέμει» η γη στο Λασίθι – Σε λιγότερο από 24 ώρες πάνω από 50 σεισμοί

E-Daily 2.TopNews 24.04.2026
Δεν υπάρχουν αναφορές για ζημιές

Στη φυλακή οι Έλληνες που άνοιξαν σημαία με τον βυζαντινό αετό στην Αγιά Σοφιά

E-Daily 2.TopNews 24.04.2026
Το Ελληνικό Προξενείο στην Κωνσταντινούπολη παρακολουθεί στενά την υπόθεση

Πειραματικά σχολεία: Ολοκληρώθηκε η κλήρωση ‑ Πού θα δείτε τα αποτελέσματα

E-Daily 2.TopNews 24.04.2026
Το Σαββατοκύριακο, οι εξετάσεις εισαγωγής στα Πρότυπα, Δημόσια Ωνάσεια και Πρότυπα Εκκλησιαστικά σχολεία

Δίκη Τέμπη: Ένταση όταν παρουσιάστηκε ανακοίνωση σωματείου αντί για πιστοποιητικό θανάτου

E-Daily 2.TopNews 24.04.2026
Αντιδράσεις από τους συγγενείς για την ενέργεια του νομικού συμβούλου - Διεκόπη για λίγο η δίκη

Η Meta κλείνει συμφωνία πολλών δισ. δολαρίων για τη χρήση τσιπ της Amazon σε υπηρεσίες ΑΙ

Tech + Science 24.04.2026
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Amazon, δήλωσε πρόσφατα ότι ο τομέας ημιαγωγών της εταιρείας βρίσκεται σε καλό δρόμο για να πραγματοποιήσει πωλήσεις ύψους 20 δισ. δολαρίων σε ετήσια βάση

Κεφαλονιά: «Η γυναίκα μου φταίει που πέθανε η Μυρτώ»

E-Daily 2.TopNews 24.04.2026
Ξεσπά ο πατέρας της Μυρτώς για τα κρυφά SMS

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Επιθεωρητές εργασίας κατέληξαν στο ΑΤ Ομονοίας μετά από καταγγελία

E-Daily 2.TopNews 24.04.2026
Έλεγχαν υπόθεση υπαλλήλου της Πλεύσης Ελευθερίας

Αποσύρονται 130 λεωφορεία του ΟΑΣΘ ‑ Τι συνέβη

E-Daily 2.TopNews 24.04.2026
Είχαν καλύψει 1,5 εκατομμύριο χιλιόμετρα το κάθε ένα!

Θρήνος στην κηδεία της 43χρονης Ελευθερίας Γιακουμάκη

Ελλάδα 24.04.2026
«Μια γυναίκα 43-44 χρονών δεν είχε δικαίωμα να ζήσει; Γιατί; Επειδή χώρισε;»