E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Έσφαξε δυο κοπέλες γιατί είχε κάνει «συμφωνία με έναν δαίμονα» για να κερδίσει το λόττο

Καταδικάστηκε σε ισόβια

Δημοσίευση 29/10/2021 | 11:18

Έσφαξε δυο κοπέλες γιατί είχε κάνει «συμφωνία με έναν δαίμονα» για να κερδίσει το λόττο

Ένας Βρετανός έφηβος καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη για τη στυγνή δολοφονία δύο αδερφών σε ένα πάρκο του Λονδίνου αφού όπως ισχυρίστηκε είχε κάνει σύμβαση αίματος με έναν δαίμονα. Ο 19χρονος Ντάνιαλ Χουσείν καταδικάστηκε σε ελάχιστη ποινή 35 χρόνων κάθειρξης.

Ο Χουσεΐν είχε χρησιμοποιήσει το αίμα του για να υπογράψει ένα… συμφωνητικό με τον δαίμονα «Lucifuge Rofocale» για να κάνει «έξι θυσίες» γυναικών κάθε έξι μήνες με αντάλλαγμα να κερδίσει το λόττο.

Έμεινε πιστός στο δικό του κομμάτι της συμφωνίας τον Ιούνιο του 2020 επιτιθέμενος στη Μπίμπα Χένρι, 46 ετών και στην ετεροθαλή αδερφή της Νικόλ Σμολμαν, 27, καθώς έφευγαν από ένα πάρτι γενεθλίων.

Ο 19χρονος μαχαίρωσε επανειλημμένα τα θύματά του στο Fryent Country Park, κόβοντας το χέρι του και ψεκάζοντας το αίμα του πάνω στα πτώματά τους και στα υπάρχοντά τους. Μαχαίρωσε την Χένρι οκτώ φορές και την Σμολμαν 28 προτού σύρει τα σώματά τους πίσω από θάμνους.

«Αυτή ήταν μια υπολογισμένη και σκόπιμη ενέργεια που σχεδιάστηκε και πραγματοποιήθηκε με ακρίβεια», δήλωσε η δικαστής Philippa Whipple, ανέφερε ο Guardian.

«Όσο παράξενη κι αν φαίνεται στους άλλους η συμφωνία με τον διάβολο, αυτό ήταν το σύστημα πεποιθήσεων σας, η δική σας δέσμευση για τη δολοφονία αθώων γυναικών».

Ο έφηβος αρνήθηκε να καταθέσει στη δίκη και αρνήθηκε την ευθύνη για το ανατριχιαστικό δαιμονικό συμβόλαιο και τις δολοφονίες.

Κρίθηκε ένοχος τον Ιούλιο.

Ο Χουσεΐν ήταν προκλητικός κατά τη διάρκεια της δίκης καθώς γελούσε ενώ άκουγε την αναγγελία της ποινής του ενώ όταν η δικαστής του μίλησε, εκείνος γύρισε την καρέκλα του από την κάμερα σαν να ήθελε να γυρίσει την πλάτη του στην δικαστή, ανέφερε το BBC.

Η Μίνα Σμόλμαν, η μητέρα των θυμάτων, είπε ότι η δικαιοσύνη είχε αποδοθεί μετά την καταδίκη. «Είναι ένας κατεστραμμένος άνθρωπος που –αν δεν τον είχαν πιάσει– άλλες τέσσερις οικογένειες μπορεί να υπέφεραν αυτό που περνάμε εμείς», είπε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Brexit: Πάνω από τους μισούς Βρετανούς υποστηρίζουν την επανένταξη στην ΕΕ, δέκα χρόνια μετά το δημοψήφισμα

Κόσμος 17.04.2026
Η αυξανόμενη στήριξη των Βρετανών για επανένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση, φέρνει το Εργατικό Κόμμα αντιμέτωπο με πολιτικά διλήμματα, καθώς η «προσεκτική στάση» του κινδυνεύει να του κοστίσει σε ψηφοφόρους

Το Ιράν δεσμεύτηκε να μην κλείσει ποτέ ξανά τα Στενά του Ορμούζ, λέει ο Τραμπ: «Είναι μία υπέροχη μέρα για τον κόσμο»

Κόσμος 17.04.2026
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ τόνισε ότι το στρατηγικής σημασίας πέρασμα δεν θα χρησιμοποιείται πλέον ως εργαλείο πίεσης σε βάρος της διεθνούς κοινότητας

Κεφαλονιά: Βίντεο ντοκουμέντο ‑ Η στιγμή που ο 26χρονος αρσιβαρίστας σηκώνει περιπολικό

Ελλάδα 17.04.2026
Και όμως ο πρώην αρσιβαρίστας κυκλοφορούσε ελεύθερος

Αγγλία: 7χρονη με αυτισμό εντοπίστηκε νεκρή σε λίμνη ‑ Συνελήφθη για ανθρωποκτονία η παιδοκόμος της

Κόσμος 17.04.2026
Η 30χρονη συνελήφθη με την υποψία ανθρωποκτονίας από βαριά αμέλεια και παραμέλησης ανηλίκου

Youth Pass 2026 αίτηση: Πώς θα λάβουν οι δικαιούχοι το voucher των €300

Οικονομία 17.04.2026
«Τρέχει» η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων

Στο νοσοκομείο η Μαρέβα Γκραμπόφσκι ‑ Μητσοτάκη

Ελλάδα 17.04.2026
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη είναι καλά στην υγεία της

Ιράν: Ανοίγει τα Στενά του Ορμούζ για όσο διαρκεί η εκεχειρία Ισραήλ ‑ Λιβάνου

Κόσμος 17.04.2026
Κίνηση καλής θέλησης από την Τεχεράνη – Τι ανακοίνωσε ο υπουργός Εξωτερικών του Ιράν

Τιτανικός: Σωσίβιο επιζώντα βγαίνει σε δημοπρασία ‑ Η αξία του μπορεί να ξεπεράσει τις 500.000 ευρώ

Κόσμος 17.04.2026
Σωσίβιο από τον Τιτανικό, που ανήκε σε επιβάτιδα πρώτης θέσης, βγαίνει σε δημοπρασία με εκτιμώμενη αξία έως και 558.000 ευρώ.

Κεφαλονιά: Αυτή την ώρα το τελευταίο «αντίο» στην 19χρονη Μυρτώ ‑ «Καλό ταξίδι αγγελούδι μου»

Ελλάδα 17.04.2026
Συγγενείς και φίλοι αποχαιρετούν την Μυρτώ στον Ιερό Ναό Μητροπόλεως Αργοστολίου

Όταν η Σαχάρα «κατάπιε» την Κρήτη – Η μέρα που ο ουρανός έγινε πορτοκαλί από την αφρικανική σκόνη

Κόσμος 17.04.2026
Όταν η «εισβολή» της Σαχάρας σκέπασε την Κρήτη, σαν σήμερα πριν από 21 χρόνια

Αφθώδης πυρετός: Στη Μυτιλήνη 10 κτηνίατροι για επιτήρηση της νόσου – Τι αποφασίστηκε στη σύσκεψη

Ελλάδα 17.04.2026
Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε έπειτα από πρωτοβουλία του υπουργού Μαργαρίτη Σχοινά