E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Έσφαξε δυο κοπέλες γιατί είχε κάνει «συμφωνία με έναν δαίμονα» για να κερδίσει το λόττο

Καταδικάστηκε σε ισόβια

Δημοσίευση 29/10/2021 | 11:18

Έσφαξε δυο κοπέλες γιατί είχε κάνει «συμφωνία με έναν δαίμονα» για να κερδίσει το λόττο

Ένας Βρετανός έφηβος καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη για τη στυγνή δολοφονία δύο αδερφών σε ένα πάρκο του Λονδίνου αφού όπως ισχυρίστηκε είχε κάνει σύμβαση αίματος με έναν δαίμονα. Ο 19χρονος Ντάνιαλ Χουσείν καταδικάστηκε σε ελάχιστη ποινή 35 χρόνων κάθειρξης.

Ο Χουσεΐν είχε χρησιμοποιήσει το αίμα του για να υπογράψει ένα… συμφωνητικό με τον δαίμονα «Lucifuge Rofocale» για να κάνει «έξι θυσίες» γυναικών κάθε έξι μήνες με αντάλλαγμα να κερδίσει το λόττο.

Έμεινε πιστός στο δικό του κομμάτι της συμφωνίας τον Ιούνιο του 2020 επιτιθέμενος στη Μπίμπα Χένρι, 46 ετών και στην ετεροθαλή αδερφή της Νικόλ Σμολμαν, 27, καθώς έφευγαν από ένα πάρτι γενεθλίων.

Ο 19χρονος μαχαίρωσε επανειλημμένα τα θύματά του στο Fryent Country Park, κόβοντας το χέρι του και ψεκάζοντας το αίμα του πάνω στα πτώματά τους και στα υπάρχοντά τους. Μαχαίρωσε την Χένρι οκτώ φορές και την Σμολμαν 28 προτού σύρει τα σώματά τους πίσω από θάμνους.

«Αυτή ήταν μια υπολογισμένη και σκόπιμη ενέργεια που σχεδιάστηκε και πραγματοποιήθηκε με ακρίβεια», δήλωσε η δικαστής Philippa Whipple, ανέφερε ο Guardian.

«Όσο παράξενη κι αν φαίνεται στους άλλους η συμφωνία με τον διάβολο, αυτό ήταν το σύστημα πεποιθήσεων σας, η δική σας δέσμευση για τη δολοφονία αθώων γυναικών».

Ο έφηβος αρνήθηκε να καταθέσει στη δίκη και αρνήθηκε την ευθύνη για το ανατριχιαστικό δαιμονικό συμβόλαιο και τις δολοφονίες.

Κρίθηκε ένοχος τον Ιούλιο.

Ο Χουσεΐν ήταν προκλητικός κατά τη διάρκεια της δίκης καθώς γελούσε ενώ άκουγε την αναγγελία της ποινής του ενώ όταν η δικαστής του μίλησε, εκείνος γύρισε την καρέκλα του από την κάμερα σαν να ήθελε να γυρίσει την πλάτη του στην δικαστή, ανέφερε το BBC.

Η Μίνα Σμόλμαν, η μητέρα των θυμάτων, είπε ότι η δικαιοσύνη είχε αποδοθεί μετά την καταδίκη. «Είναι ένας κατεστραμμένος άνθρωπος που –αν δεν τον είχαν πιάσει– άλλες τέσσερις οικογένειες μπορεί να υπέφεραν αυτό που περνάμε εμείς», είπε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Βρέθηκε το κινητό της αγνοούμενης Κινέζας στο κέντρο της Αθήνας, το ενεργοποίησε ένας άνδρας από την Αλβανία

E-Daily 2.TopNews Χτες
Οι αστυνομικοί πήραν τη συσκευή προκειμένου να την εξετάσουν - Οι έρευνες για τον εντοπισμό της γυναίκας βρίσκονται σε εξέλιξη

Τι ώρα ανακοινώνονται οι βάσεις για τις Πανελλήνιες: Οι εκτιμήσεις για όλα τα πεδία

E-Daily 2.TopNews Χτες
Νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά, οι υποψήφιοι θα μάθουν σε ποια σχολή εισάγονται

Γλυπτά του Παρθενώνα: Ο νέος πρωθυπουργός της Βρετανίας είναι υπέρ της επιστροφής

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ο Αντι Μπέρναμ έχει τοποθετηθεί επανειλημμένα υπέρ της επιστροφής των Γλυπτών, ωστόσο το νομικό και πολιτικό πλαίσιο παραμένει πολύπλοκο.

Ο Μαδούρο θα βρεθεί ξανά σήμερα στο δικαστήριο – Το χρονοδιάγραμμα της δίκης του στις ΗΠΑ

Κόσμος Χτες
Ο ανατραπείς πρόεδρος της Βενεζουέλας κατηγορείται για ναρκωτρομοκρατία και διακίνηση κοκαΐνης

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ ανέβηκε σε σκάφος οικογένειας στην Κρήτη ‑ δείτε τι έκανε όταν το παιδί είπε «Ολυμπιακός»

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Ισπανός φόργουορντ του Παναθηναϊκού απόλαυσε τις διακοπές του στην Κρήτη με χιούμορ, ανεβαίνοντας σε σκάφος και κάνοντας πλάκα σε παιδιά για το ποια ομάδα υποστηρίζουν.

Η Ντόρτμουντ είναι έτοιμη να αποκτήσει τον Καρέτσα με συμβόλαιο έως και το 2031

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Έλληνας διεθνής είναι μια ανάσα από τους Βεστφαλούς, με τη Μίλαν να προσπαθεί να αλλάξει τα δεδομένα

Πειραιάς: Γιατί υπήρξε διαρροή υγραερίου σε κλειστό βενζινάδικο – Το σκοτεινό ιστορικό του

E-Daily 2.TopNews Χτες
Το πρατήριο είχε δεχτεί βομβιστική επίθεση το 2024 και σφραγίστηκε λόγω παρατυπιών, ενώ φερόταν να συνδέεται με δολοφονηθέν πρόσωπο της νύχτας.

Φωτιές στην Καλαβρία: Οι εμπρηστές έδεναν υφάσματα σε γάτες και τους έβαζαν φωτιά

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ιταλοί ακτιβιστές για τα δικαιώματα των ζώων κατήγγειλαν πράξεις άνευ προηγουμένου βαρβαρότητας, με αμοιβή 1.000 ευρώ για όποιον οδηγήσει στον εντοπισμό των δραστών.

Αλλάζει ο καιρός: Έρχεται κακοκαιρία με βροχές και καταιγίδες σε μεγάλο μέρος της χώρας

E-Daily 2.TopNews Χτες
Τι είναι οι άνεμοι τύπου foehn που «εκτινάσσουν» θερμοκρασία και πότε αναμένεται πτώση έως και 10 βαθμών - Η πρόγνωση του Γιώργου Τσατραφύλια

Πανσέληνος Ιουλίου 2026: Πότε θα εμφανιστεί το «Φεγγάρι του Κόκκινου Ελαφιού»

E-Daily 2.TopNews Χτες
Η προέλευση της ονομασίας της πανσελήνου του Ιουλίου – Τι φταίει για το μέγεθος και την πορτοκαλί απόχρωσή της

«Φέρτε φίλους στο Ντουμπάι και κερδίστε» – Το εμιράτο μοιράζει 700 ευρώ σε κατοίκους που προσκαλούν τουρίστες

Κόσμος Χτες
Η κυβέρνηση διοχετεύει χρήματα για να στηρίξει τις επιχειρήσεις που έχουν δεχτεί το πλήγμα του πολέμου