E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Έσφαξε δυο κοπέλες γιατί είχε κάνει «συμφωνία με έναν δαίμονα» για να κερδίσει το λόττο

Καταδικάστηκε σε ισόβια

Δημοσίευση 29/10/2021 | 11:18

Έσφαξε δυο κοπέλες γιατί είχε κάνει «συμφωνία με έναν δαίμονα» για να κερδίσει το λόττο

Ένας Βρετανός έφηβος καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη για τη στυγνή δολοφονία δύο αδερφών σε ένα πάρκο του Λονδίνου αφού όπως ισχυρίστηκε είχε κάνει σύμβαση αίματος με έναν δαίμονα. Ο 19χρονος Ντάνιαλ Χουσείν καταδικάστηκε σε ελάχιστη ποινή 35 χρόνων κάθειρξης.

Ο Χουσεΐν είχε χρησιμοποιήσει το αίμα του για να υπογράψει ένα… συμφωνητικό με τον δαίμονα «Lucifuge Rofocale» για να κάνει «έξι θυσίες» γυναικών κάθε έξι μήνες με αντάλλαγμα να κερδίσει το λόττο.

Έμεινε πιστός στο δικό του κομμάτι της συμφωνίας τον Ιούνιο του 2020 επιτιθέμενος στη Μπίμπα Χένρι, 46 ετών και στην ετεροθαλή αδερφή της Νικόλ Σμολμαν, 27, καθώς έφευγαν από ένα πάρτι γενεθλίων.

Ο 19χρονος μαχαίρωσε επανειλημμένα τα θύματά του στο Fryent Country Park, κόβοντας το χέρι του και ψεκάζοντας το αίμα του πάνω στα πτώματά τους και στα υπάρχοντά τους. Μαχαίρωσε την Χένρι οκτώ φορές και την Σμολμαν 28 προτού σύρει τα σώματά τους πίσω από θάμνους.

«Αυτή ήταν μια υπολογισμένη και σκόπιμη ενέργεια που σχεδιάστηκε και πραγματοποιήθηκε με ακρίβεια», δήλωσε η δικαστής Philippa Whipple, ανέφερε ο Guardian.

«Όσο παράξενη κι αν φαίνεται στους άλλους η συμφωνία με τον διάβολο, αυτό ήταν το σύστημα πεποιθήσεων σας, η δική σας δέσμευση για τη δολοφονία αθώων γυναικών».

Ο έφηβος αρνήθηκε να καταθέσει στη δίκη και αρνήθηκε την ευθύνη για το ανατριχιαστικό δαιμονικό συμβόλαιο και τις δολοφονίες.

Κρίθηκε ένοχος τον Ιούλιο.

Ο Χουσεΐν ήταν προκλητικός κατά τη διάρκεια της δίκης καθώς γελούσε ενώ άκουγε την αναγγελία της ποινής του ενώ όταν η δικαστής του μίλησε, εκείνος γύρισε την καρέκλα του από την κάμερα σαν να ήθελε να γυρίσει την πλάτη του στην δικαστή, ανέφερε το BBC.

Η Μίνα Σμόλμαν, η μητέρα των θυμάτων, είπε ότι η δικαιοσύνη είχε αποδοθεί μετά την καταδίκη. «Είναι ένας κατεστραμμένος άνθρωπος που –αν δεν τον είχαν πιάσει– άλλες τέσσερις οικογένειες μπορεί να υπέφεραν αυτό που περνάμε εμείς», είπε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο Λευκός Πύργος το πρώτο ελληνικό μνημείο στους «Θησαυρούς της Ευρωπαϊκής Κινηματογραφικής Κληρονομιάς»

Ελλάδα Χτες
Με τη διάκριση για τον Λευκό Πύργο, επιβεβαιώνει η σχέση της Θεσσαλονίκης με την έβδομη τέχνη

Παναθηναϊκός, Αταμάν για Λεσόρ: «Θα αποφασίσει με την ομάδα τι θεραπεία ή χειρουργείο θα κάνει»

Αθλητικά Νέα Χτες
Ο Εργκίν Αταμαν αποκάλυψε το ενδεχόμενο ο Ματίας Λεσόρ να χρειαστεί κι άλλο χειρουργείο

Παιδοψυχολόγοι μεταβαίνουν στα Βορίζια – «Τα παιδιά δεν πρέπει να κουβαλούν τη βεντέτα»

Ελλάδα Χτες
Στα Βορίζια αναμένεται να βρεθεί ειδική διεπιστημονική επιτροπή, με στόχο την ψυχολογική στήριξη των κατοίκων και κυρίως των παιδιών

Shutdown και πείνα στις ΗΠΑ: Σε καθεστώς αβεβαιότητας εκατομμύρια Αμερικανοί – «Πράσινο φως» στον Τραμπ να παγώσει τα κουπόνια τροφίμων

Κόσμος Χτες
Συνεχίζεται η δημοσιονομική παράλυση της χώρας - Πάνω από 1.000 πτήσεις ακυρώθηκαν

Κυνική παραδοχή Μελόνι: «Με την δεξιά στην κυβέρνηση, δεν θα εγκριθεί ποτέ ειδικός φόρος για τις μεγάλες περιουσίες»

Κόσμος Χτες
Η Τζόρτζια Μελόνι δεν δίστασε να παραδεχθεί δημοσίως ότι με τη δεξιά στην κυβέρνηση φόρος στις μεγάλες περιουσίες δεν πρόκειται να επιβληθεί ποτέ

Τέμπη: Με τους συγγενείς των θυμάτων στα έδρανα η δίκη στις 3/3 – Απορρίφθηκε αίτημα του κράτους να αποβληθούν

Ελλάδα Χτες
Ένταση επικράτησε στη δίκη για τα Τέμπη και την αμαρτωλή σύμβαση 717 με κατηγορούμενους δύο ελεγκτές της Αρχής Διαφάνειας καθώς το Νομικό Συμβούλιο του κράτους βρέθηκε στα έδρανα της υπεράσπισης

Ηλεκτρονικό μπλόκο σε καπνό και αλκοόλ για ανηλίκους – Τι αλλάζει στα κέντρα ψυχαγωγίας

Ελλάδα Χτες
Δημήτρης Παπαστεργίου: Η προστασία των παιδιών είναι ζήτημα ευθύνης και τεχνολογίας

Έφοδοι της ΕΛΑΣ σε οίκους ανοχής στην Αθήνα‑ Συνελήφθησαν 15 γυναίκες

Ελλάδα Χτες
Κινούνται οι διαδικασίες σφράγισης και επανασφράγισης των συγκεκριμένων οίκων ανοχής

«Με βασάνιζαν επτά φορές τη μέρα για 20 λεπτά»: Ισραηλινός όμηρος περιγράφει τη φρίκη που έζησε δύο χρόνια στη Γάζα

Κόσμος Χτες
«Μου έβαλαν πέτρες στα αφτιά και μου έκλεισαν τα μάτια για εβδομάδες» λέει ο 21χρονος Ρομ Μπρασλάβσκι που βίωσε ακραία ψυχολογική και σωματική κακοποίηση

Σοκ στην Πάτρα: Χειροπέδες σε 40χρονο εκπαιδευτικό για πορνογραφία ανηλίκων

Ελλάδα Χτες
Έδειξε γυμνές φωτογραφίες των παιδιών του σε μαθήτρια