E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Έσφαξε δυο κοπέλες γιατί είχε κάνει «συμφωνία με έναν δαίμονα» για να κερδίσει το λόττο

Καταδικάστηκε σε ισόβια

Δημοσίευση 29/10/2021 | 11:18

Έσφαξε δυο κοπέλες γιατί είχε κάνει «συμφωνία με έναν δαίμονα» για να κερδίσει το λόττο

Ένας Βρετανός έφηβος καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη για τη στυγνή δολοφονία δύο αδερφών σε ένα πάρκο του Λονδίνου αφού όπως ισχυρίστηκε είχε κάνει σύμβαση αίματος με έναν δαίμονα. Ο 19χρονος Ντάνιαλ Χουσείν καταδικάστηκε σε ελάχιστη ποινή 35 χρόνων κάθειρξης.

Ο Χουσεΐν είχε χρησιμοποιήσει το αίμα του για να υπογράψει ένα… συμφωνητικό με τον δαίμονα «Lucifuge Rofocale» για να κάνει «έξι θυσίες» γυναικών κάθε έξι μήνες με αντάλλαγμα να κερδίσει το λόττο.

Έμεινε πιστός στο δικό του κομμάτι της συμφωνίας τον Ιούνιο του 2020 επιτιθέμενος στη Μπίμπα Χένρι, 46 ετών και στην ετεροθαλή αδερφή της Νικόλ Σμολμαν, 27, καθώς έφευγαν από ένα πάρτι γενεθλίων.

Ο 19χρονος μαχαίρωσε επανειλημμένα τα θύματά του στο Fryent Country Park, κόβοντας το χέρι του και ψεκάζοντας το αίμα του πάνω στα πτώματά τους και στα υπάρχοντά τους. Μαχαίρωσε την Χένρι οκτώ φορές και την Σμολμαν 28 προτού σύρει τα σώματά τους πίσω από θάμνους.

«Αυτή ήταν μια υπολογισμένη και σκόπιμη ενέργεια που σχεδιάστηκε και πραγματοποιήθηκε με ακρίβεια», δήλωσε η δικαστής Philippa Whipple, ανέφερε ο Guardian.

«Όσο παράξενη κι αν φαίνεται στους άλλους η συμφωνία με τον διάβολο, αυτό ήταν το σύστημα πεποιθήσεων σας, η δική σας δέσμευση για τη δολοφονία αθώων γυναικών».

Ο έφηβος αρνήθηκε να καταθέσει στη δίκη και αρνήθηκε την ευθύνη για το ανατριχιαστικό δαιμονικό συμβόλαιο και τις δολοφονίες.

Κρίθηκε ένοχος τον Ιούλιο.

Ο Χουσεΐν ήταν προκλητικός κατά τη διάρκεια της δίκης καθώς γελούσε ενώ άκουγε την αναγγελία της ποινής του ενώ όταν η δικαστής του μίλησε, εκείνος γύρισε την καρέκλα του από την κάμερα σαν να ήθελε να γυρίσει την πλάτη του στην δικαστή, ανέφερε το BBC.

Η Μίνα Σμόλμαν, η μητέρα των θυμάτων, είπε ότι η δικαιοσύνη είχε αποδοθεί μετά την καταδίκη. «Είναι ένας κατεστραμμένος άνθρωπος που –αν δεν τον είχαν πιάσει– άλλες τέσσερις οικογένειες μπορεί να υπέφεραν αυτό που περνάμε εμείς», είπε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Επίσημο: Ερχονται 1.000 κάμερες στους δρόμους – Τέλος στο «σβήσιμο» των κλήσεων

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ο διεθνής διαγωνισμός προκηρύχθηκε, τα χρονοδιαγράμματα είναι δεσμευτικά και ο πρωθυπουργός μίλησε ανοιχτά για το τέλος των ανεπίσημων ακυρώσεων κλήσεων ΚΟΚ

Ζελένσκι: Απέρριψε την πρόταση για κατάπαυση πυρός την 9η Μαΐου

E-Daily 2.TopNews Χτες
Διήμερη κατάπαυση του πυρός με την Ουκρανία για τις 8-9 Μαΐου κήρυξε η Μόσχα

Κρήτη: Σκηνές τρόμου έξω από μπαρ στο Ηράκλειο ‑ Αγρια επίθεση σε 57χρονο πορτιέρη

E-Daily 2.TopNews Χτες
3 νεαροί επιτέθηκαν με μαχαίρι σε 57χρονο πορτιέρη έξω από νυχτερινό μαγαζί στο Ηράκλειο μετά από άρνηση εισόδου

Αστυπάλαια: Σε καθεστώς έκτακτης ανάγκης, λόγω λειψυδρίας

Ελλάδα Χτες
Παράταση του μέτρου για την Πάτμο

Πειραιάς: Εμπλοκή άγκυρας στο Blue Star Naxos ‑ Tαλαιπωρία για 514 επιβάτες

Ελλάδα Χτες
Γίνονται προσπάθειες απεμπλοκής της άγκυρας με τη συνδρομή ρυμουλκού για την επανέναρξη του ταξιδιού

Ιράν: Δεν είχαμε κανένα σχέδιο να επιτεθούμε στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Κόσμος Χτες
Τι μεταδίδει η κρατική τηλεόραση του Ιράν για την πυραυλική επίθεση κατά των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων

Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη για τη Ryanair: Φόβοι για περικοπές πτήσεων στο «Μακεδονία»

E-Daily 2.TopNews Χτες
Έκτακτη κινητοποίηση φορέων και αυτοδιοίκησης μετά τα σενάρια μείωσης δρομολογίων που προκαλούν ανησυχία για τον τουρισμό και τη συνδεσιμότητα της πόλης

Αυτοκίνητο παρέσυρε πεζούς στη Λειψία, τουλάχιστον δύο νεκροί και 8 τραυματίες

Κόσμος Χτες
Μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας βρίσκεται σε εξέλιξη στην πόλη