E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Δεν είδα την ίδια ευαισθητοποίηση για την δολοφονία του πατέρα μου»

Ξεσπάει η κόρη του άτυχου Μανώλη Καντάρη, που δολοφονήθηκε το 2011 από τρεις αλλοδαπούς για μία βιντεοκάμερα

Δημοσίευση 27/10/2021 | 15:16

«Δεν είδα την ίδια ευαισθητοποίηση για την δολοφονία του πατέρα μου»

Τις επιλεκτικές ευαισθησίες του ΣΥΡΙΖΑ και του βουλευτή και Γ.Γ του κόμματος κ. Δημήτρη Τζανακόπουλου, για τη δολοφονία του 20χρονου Ρομά στο Πέραμα, σχολίασε η κόρη του Μανώλη Καντάρη που τον Μάιο του 2011 δολοφονήθηκε από δύο Αφγανούς και έναν Πακιστανό για μία … βιντεοκάμερα.

Με ανάρτησή της στα κοινωνικά δίκτυα η Ανδριάννα Καντάρη, σχολίασε την επίσκεψη του κ.Τζανακόπουλου στην οικογένεια του 20χρονο Ρομά και όσα δήλωσε μπροστά τις τηλεοπτικές κάμερες.

«Ο κύριος Τζανακόπουλος επισκέφθηκε την οικογένεια Ρομά και δήλωσε ότι θα διεκδικήσει από το κράτος «ν’ αναλάβει την ευθύνη για την στήριξη της οικογένειας του, των τριών παιδιών του και της συζύγου του». Δεν είδα την ίδια ευαισθητοποίηση για τον πατέρα μου, Μανώλη Καντάρη» έγραψε, καταλήγοντας: «Δέκα χρόνια μετά από τον άδικο θάνατο του μπαμπά μου, κανείς δεν μας έχει επισκεφθεί και ουδέποτε λάβαμε καμία απολύτως βοήθεια από το κράτος. Τέτοιες κινήσεις μας αποδεικνύουν πως η ευαισθητοποίηση είναι επιλεκτική και πως επικρατεί το θέατρο του παραλόγου».

Ο 44χρονος τότε Μανώλης Καντάρης, στέλεχος ιδιωτικής εταιρείας δολοφονήθηκε στην οδό Γ’ Σεπτεμβρίου κοντά στο σπίτι του, ενώ βρισκόταν στο δρόμο για το μαιευτήριο. Κοντά στο χώρο στάθμευσης του αυτοκινήτου του, του είχαν στήσει καρτέρι τρεις αλλοδαποί ληστές που κρατούσαν μαχαίρια. Του επιτέθηκαν. Ο 44χρονος προσπάθησε μάταια όμως δυστυχώς, να τους ξεφύγει. Τον μαχαίρωσαν στα τρεις φορές στα πλευρά, στο λαιμό και στα χέρια.

Σκοπός της δολοφονίας ήταν η ληστεία για μια κάμερα την οποία είχε πάνω του το θύμα προκειμένου να απαθανατίσει την κόρη του που θα γεννιόνταν σε λίγες ώρες. Η δολοφονία μονοπώλησε για αρκετές ημέρες τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων και τα δελτία ειδήσεων.

Το 2016 οι δύο Αφγανοί καταδικάστηκαν από το Εφετείο σε ισόβια, ενώ ακόμη καταζητείται ο τρίτος συνεργός, πακιστανικής καταγωγής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μπράβο! Πρώτη στην Ιατρική Αθηνών με 19.710 μόρια: Τι λέει η μαθήτρια από τη Ρόδο

E-Daily 3.Left 23.07.2026
Η Μαρία-Μιχαέλα Χαιρέτη κατέκτησε την πρώτη θέση στην Ιατρική ΕΚΠΑ, στέλνοντας ένα ισχυρό μήνυμα στους συνομηλίκους της για την αξία πέρα από τα μόρια.

Φωτιά στο Δερβένι Θεσσαλονίκης: 120 πυροσβέστες και 10 εναέρια μέσα στη μάχη με τις φλόγες

E-Daily 2.TopNews 23.07.2026
Το 112 ήχησε νωρίς το πρωί στα κινητά κατοίκων γύρω περιοχών, ενώ ενεργοποιήθηκε ανακριτικό κλιμάκιο για τη διερεύνηση των αιτίων της πυρκαγιάς.

Πάρος: Κάτοικοι διαμαρτύρονται για την ιδιωτικοποίηση παραλίας στην Τρυπητή

E-Daily 2.TopNews 23.07.2026
Για πρώτη φορά φέτος η παραλία μισθώθηκε σε ιδιώτη για εμπορική εκμετάλλευση, προκαλώντας την αντίδραση συλλόγων και φορέων του νησιού.

Βάσεις 2026: Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα – Πώς μαθαίνουν οι υποψήφιοι σε ποια σχολή μπήκαν

E-Daily 2.TopNews 23.07.2026
Νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά αναρτήθηκαν οι βάσεις εισαγωγής για την τριτοβάθμια εκπαίδευση, με τους υποψηφίους να ενημερώνονται μέσω διαδικτύου ή SMS.

Κρατικός «Τειρεσίας»: Τι θα «σκανάρει» το νέο credit score για πολίτες και επιχειρήσεις

E-Daily 2.TopNews 23.07.2026
Με κοινή υπουργική απόφαση θεσπίζεται ενιαία πιστοληπτική βαθμολογία που συνδυάζει δεδομένα Δημοσίου και ιδιωτικού τομέα, εκδίδεται σε 24 ώρες και επηρεάζει δάνεια και άλλες οικονομικές συναλλαγές.

Ισπανία: 400 ευρώ για πολιτισμό σε κάθε νέο 18 ετών – και 200.000 τα ζήτησαν σε έναν μήνα

E-Daily 3.Left 23.07.2026
Το ισπανικό Bono Cultural Joven επεκτείνεται φέτος και σε μουσικά όργανα και καλλιτεχνικά μαθήματα, αλλά αποκαλύπτει και μια βαθιά ανισότητα στην πρόσβαση.

Δολοφονία Σταύρου Γεωργίου: Πώς έφτασαν στη σύλληψη του 28χρονου ‑ Διαφωνία που κατέληξε σε τσακωμό το κίνητρο

E-Daily 2.TopNews 23.07.2026
Ο 28χρονος φέρεται να ομολόγησε την πράξη του κατά την εξέτασή του από τις Αρχές

Χανιά: Κάλεσαν ΕΚΑΒ για αναίσθητο στην παραλία – Τι βρήκαν οι διασώστες

E-Daily 3.Left 23.07.2026
Λουόμενοι στους Αγίους Αποστόλους ανησύχησαν βλέποντας έναν άνδρα ξαπλωμένο, ο οποίος τελικά απλώς κοιμόταν υπό την επήρεια μέθης.

Τηλεφωνικές απάτες με Τεχνητή Νοημοσύνη: Τι συμβουλεύουν οι ειδικοί όταν απαντάτε σε κλήση

E-Daily 3.Left 23.07.2026
Η κλωνοποίηση φωνής μέσω AI καθιστά τις απάτες ολοένα πιο αξιόπιστες - ειδικοί προτείνουν ψυχραιμία, επαλήθευση πληροφοριών και χρήση μυστικής λέξης ως ασπίδα προστασίας

14 χρόνια από την επίθεση στη Μυρτώ: Η συγκλονιστική ανάρτηση της μητέρας της

E-Daily 2.TopNews 23.07.2026
Η Μαρία Κοτρώτσου εξομολογείται τον καθημερινό αγώνα επιβίωσης και αξιοπρέπειας δίπλα στην κόρη της, που παραμένει καθηλωμένη σε αναπηρικό αμαξίδιο από την επίθεση στην Πάρο.

«Λιώσιμο» στο μετρό για άλλα 3 καλοκαίρια: Στον αέρα ο διαγωνισμός για τον κλιματισμό

E-Daily 2.TopNews 23.07.2026
Υπομονή για τουλάχιστον ακόμη τρία καλοκαίρια θα χρειαστεί να κάνουν οι χιλιάδες επιβάτες

Καύσιμα: Στο τραπέζι νέα επιδότηση στο ντίζελ – Σχέδιο παρέμβασης αν οι τιμές συνεχίσουν την άνοδο

E-Daily 3.Left 23.07.2026
Τα τελευταία στοιχεία δείχνουν ότι η μέση πανελλαδική τιμή της αμόλυβδης βενζίνης διαμορφώθηκε στα 1,982 ευρώ το λίτρο