E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Δεν είδα την ίδια ευαισθητοποίηση για την δολοφονία του πατέρα μου»

Ξεσπάει η κόρη του άτυχου Μανώλη Καντάρη, που δολοφονήθηκε το 2011 από τρεις αλλοδαπούς για μία βιντεοκάμερα

Δημοσίευση 27/10/2021 | 15:16

«Δεν είδα την ίδια ευαισθητοποίηση για την δολοφονία του πατέρα μου»

Τις επιλεκτικές ευαισθησίες του ΣΥΡΙΖΑ και του βουλευτή και Γ.Γ του κόμματος κ. Δημήτρη Τζανακόπουλου, για τη δολοφονία του 20χρονου Ρομά στο Πέραμα, σχολίασε η κόρη του Μανώλη Καντάρη που τον Μάιο του 2011 δολοφονήθηκε από δύο Αφγανούς και έναν Πακιστανό για μία … βιντεοκάμερα.

Με ανάρτησή της στα κοινωνικά δίκτυα η Ανδριάννα Καντάρη, σχολίασε την επίσκεψη του κ.Τζανακόπουλου στην οικογένεια του 20χρονο Ρομά και όσα δήλωσε μπροστά τις τηλεοπτικές κάμερες.

«Ο κύριος Τζανακόπουλος επισκέφθηκε την οικογένεια Ρομά και δήλωσε ότι θα διεκδικήσει από το κράτος «ν’ αναλάβει την ευθύνη για την στήριξη της οικογένειας του, των τριών παιδιών του και της συζύγου του». Δεν είδα την ίδια ευαισθητοποίηση για τον πατέρα μου, Μανώλη Καντάρη» έγραψε, καταλήγοντας: «Δέκα χρόνια μετά από τον άδικο θάνατο του μπαμπά μου, κανείς δεν μας έχει επισκεφθεί και ουδέποτε λάβαμε καμία απολύτως βοήθεια από το κράτος. Τέτοιες κινήσεις μας αποδεικνύουν πως η ευαισθητοποίηση είναι επιλεκτική και πως επικρατεί το θέατρο του παραλόγου».

Ο 44χρονος τότε Μανώλης Καντάρης, στέλεχος ιδιωτικής εταιρείας δολοφονήθηκε στην οδό Γ’ Σεπτεμβρίου κοντά στο σπίτι του, ενώ βρισκόταν στο δρόμο για το μαιευτήριο. Κοντά στο χώρο στάθμευσης του αυτοκινήτου του, του είχαν στήσει καρτέρι τρεις αλλοδαποί ληστές που κρατούσαν μαχαίρια. Του επιτέθηκαν. Ο 44χρονος προσπάθησε μάταια όμως δυστυχώς, να τους ξεφύγει. Τον μαχαίρωσαν στα τρεις φορές στα πλευρά, στο λαιμό και στα χέρια.

Σκοπός της δολοφονίας ήταν η ληστεία για μια κάμερα την οποία είχε πάνω του το θύμα προκειμένου να απαθανατίσει την κόρη του που θα γεννιόνταν σε λίγες ώρες. Η δολοφονία μονοπώλησε για αρκετές ημέρες τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων και τα δελτία ειδήσεων.

Το 2016 οι δύο Αφγανοί καταδικάστηκαν από το Εφετείο σε ισόβια, ενώ ακόμη καταζητείται ο τρίτος συνεργός, πακιστανικής καταγωγής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Σε γέννησα για να μου φύγεις στα 13»: Η σπαρακτική ανάρτηση της μητέρας του 13χρονου

E-Daily 2.TopNews 30.04.2026
Η οικογένειά του και η τοπική κοινωνία της Ηλείας έχουν βυθιστεί στο πένθος μετά τον τραγικό χαμό του 13χρονου αγοριού

Έφοδος της ΕΛΑΣ σε παράνομο γηροκομείο στους Αμπελόκηπους

E-Daily 2.TopNews 30.04.2026
Αιφνιδιαστική έφοδος αποκάλυψε παράτυπη δομή «φροντίδας» ηλικιωμένων που λειτουργούσε κάτω υπό άθλιες συνθήκες

Εκκένωση σιδηροδρομικού σταθμού του Λονδίνου λόγω «ύποπτης διαρροής αερίου» – Επιβάτες αισθάνθηκαν αδιαθεσία

E-Daily 2.TopNews 30.04.2026
Oι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης διαχειρίζονται το περιστατικό

H Eυρώπη έχει πρόβλημα: Δεν γνωρίζει πόσα καύσιμα της απομένουν

E-Daily 2.TopNews 30.04.2026
Εν μέσω ανησυχίας ότι η κάνουλα θα στερέψει, η Ευρωπαϊκή Ενωση δεν φαίνεται να έχει σαφή εικόνα για τα αποθέματα που έχει στη διάθεσή της.

Θρίλερ ανοιχτά της Κρήτης: Ισραηλινές δυνάμεις κατέλαβαν τη διεθνή ανθρωπιστική βοήθεια για τη Γάζα

E-Daily 2.TopNews 30.04.2026
Καταγγελίες για χρήση όπλων, λέιζερ και παρεμβολές στις επικοινωνίες

Νέα εποχή στις αθλητικές μεταδόσεις: Το Disney+ εξασφάλισε τα δικαιώματα για το Champions League

E-Daily 3.Left 30.04.2026
Μετά τη δημοπρασία για 19 τηλεοπτικές αγορές που αφορούν την περίοδο 2027-2031

Αντιδράσεις φαρμακοποιών για την delivery παράδοση φαρμάκων κατ’ οίκον

E-Daily 2.TopNews 30.04.2026
Η απάντησή τους - Τι υποστηρίζουν

Σοκάρουν τα νέα στοιχεία για τη δολοφονία της 14χρονης από τον ράπερ

E-Daily 2.TopNews 30.04.2026
Είχε αγοράσει φτυάρι και αλυσοπρίονα για να τη διαμελίσει

Πρωτομαγιά: Τι ισχύει με τις τράπεζες αύριο

Οικονομία 30.04.2026
Πώς πληρώνονται οι εργαζόμενοι