E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Δεν είδα την ίδια ευαισθητοποίηση για την δολοφονία του πατέρα μου»

Ξεσπάει η κόρη του άτυχου Μανώλη Καντάρη, που δολοφονήθηκε το 2011 από τρεις αλλοδαπούς για μία βιντεοκάμερα

Δημοσίευση 27/10/2021 | 15:16

«Δεν είδα την ίδια ευαισθητοποίηση για την δολοφονία του πατέρα μου»

Τις επιλεκτικές ευαισθησίες του ΣΥΡΙΖΑ και του βουλευτή και Γ.Γ του κόμματος κ. Δημήτρη Τζανακόπουλου, για τη δολοφονία του 20χρονου Ρομά στο Πέραμα, σχολίασε η κόρη του Μανώλη Καντάρη που τον Μάιο του 2011 δολοφονήθηκε από δύο Αφγανούς και έναν Πακιστανό για μία … βιντεοκάμερα.

Με ανάρτησή της στα κοινωνικά δίκτυα η Ανδριάννα Καντάρη, σχολίασε την επίσκεψη του κ.Τζανακόπουλου στην οικογένεια του 20χρονο Ρομά και όσα δήλωσε μπροστά τις τηλεοπτικές κάμερες.

«Ο κύριος Τζανακόπουλος επισκέφθηκε την οικογένεια Ρομά και δήλωσε ότι θα διεκδικήσει από το κράτος «ν’ αναλάβει την ευθύνη για την στήριξη της οικογένειας του, των τριών παιδιών του και της συζύγου του». Δεν είδα την ίδια ευαισθητοποίηση για τον πατέρα μου, Μανώλη Καντάρη» έγραψε, καταλήγοντας: «Δέκα χρόνια μετά από τον άδικο θάνατο του μπαμπά μου, κανείς δεν μας έχει επισκεφθεί και ουδέποτε λάβαμε καμία απολύτως βοήθεια από το κράτος. Τέτοιες κινήσεις μας αποδεικνύουν πως η ευαισθητοποίηση είναι επιλεκτική και πως επικρατεί το θέατρο του παραλόγου».

Ο 44χρονος τότε Μανώλης Καντάρης, στέλεχος ιδιωτικής εταιρείας δολοφονήθηκε στην οδό Γ’ Σεπτεμβρίου κοντά στο σπίτι του, ενώ βρισκόταν στο δρόμο για το μαιευτήριο. Κοντά στο χώρο στάθμευσης του αυτοκινήτου του, του είχαν στήσει καρτέρι τρεις αλλοδαποί ληστές που κρατούσαν μαχαίρια. Του επιτέθηκαν. Ο 44χρονος προσπάθησε μάταια όμως δυστυχώς, να τους ξεφύγει. Τον μαχαίρωσαν στα τρεις φορές στα πλευρά, στο λαιμό και στα χέρια.

Σκοπός της δολοφονίας ήταν η ληστεία για μια κάμερα την οποία είχε πάνω του το θύμα προκειμένου να απαθανατίσει την κόρη του που θα γεννιόνταν σε λίγες ώρες. Η δολοφονία μονοπώλησε για αρκετές ημέρες τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων και τα δελτία ειδήσεων.

Το 2016 οι δύο Αφγανοί καταδικάστηκαν από το Εφετείο σε ισόβια, ενώ ακόμη καταζητείται ο τρίτος συνεργός, πακιστανικής καταγωγής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η μεγάλη ανακαίνιση των συρμών: Πώς αλλάζουν όψη τα τρένα σε μετρό και ηλεκτρικό

Ελλάδα 04.02.2026
Κλιματισμός και «δεύτερη ζωή» με νέες αναβαθμίσεις άνω των 200 εκατ. ευρώ για το παλαιότερο τροχαίο υλικό της Αθήνας

Αποζημίωση‑έκπληξη: Πότε και πώς παίρνετε έως 100 ευρώ για γυαλιά

Ελλάδα 04.02.2026
Δείτε τι δικαιούστε, κάθε πότε και πώς θα κάνετε την αίτηση

Λιμενικό για την τραγωδία στη Χίο με τους 15 νεκρούς: Το δουλεμπορικό χτύπησε το σκάφος μας στο πλάι, ανετράπη και βυθίστηκε

Ελλάδα 04.02.2026
Ο χειριστής του «δεν συμμορφώθηκε στα φωτεινά και ηχητικά σήματα, αντιθέτως ανέστρεψε πορεία και ακολούθησε πρόσκρουση»

Έπεσε η υπογραφή Τραμπ: Τέλος το shutdown στις ΗΠΑ

Κόσμος 04.02.2026
Και επίσημα «τελεία» μπήκε για το shutdown

Ρεκόρ ελάχιστης θερμοκρασίας στην Κούβα

Κόσμος 04.02.2026
Nέο ρεκόρ σε εθνικό επίπεδο

Δασκάλα γιόγκα ανατίναζε αυτοκίνητα εκβιάζοντας για χρήματα

Ελλάδα 04.02.2026
Στο παρελθόν η 56χρονη είχε κάψει και το αμάξι του πατέρα της

Νέα Πέραμος: «Το πού ήταν μπλεγμένος ο γιος μου το ξέρει η μάνα του και η σύντροφός του»

Ελλάδα 04.02.2026
Είχε δολοφονηθεί και ο θείος του 27χρονου το 1999

Συνήγορος του Πολίτη για την υπόθεση Λόρα – «Ρεπορτάζ καναλιών θίγουν την αξιοπρέπεια παιδιών»

Ελλάδα 04.02.2026
Προειδοποιεί για τις σοβαρές συνέπειες αυτών των πρακτικών

Μαραθώνια η κατάθεση της συντρόφου του 27χρονου που δολοφονήθηκε στη Νέα Πέραμο

Ελλάδα 04.02.2026
Τα βίντεο από την απαγωγή, η κληρονομιά και οι κακές παρέες