E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Δεν είδα την ίδια ευαισθητοποίηση για την δολοφονία του πατέρα μου»

Ξεσπάει η κόρη του άτυχου Μανώλη Καντάρη, που δολοφονήθηκε το 2011 από τρεις αλλοδαπούς για μία βιντεοκάμερα

Δημοσίευση 27/10/2021 | 15:16

«Δεν είδα την ίδια ευαισθητοποίηση για την δολοφονία του πατέρα μου»

Τις επιλεκτικές ευαισθησίες του ΣΥΡΙΖΑ και του βουλευτή και Γ.Γ του κόμματος κ. Δημήτρη Τζανακόπουλου, για τη δολοφονία του 20χρονου Ρομά στο Πέραμα, σχολίασε η κόρη του Μανώλη Καντάρη που τον Μάιο του 2011 δολοφονήθηκε από δύο Αφγανούς και έναν Πακιστανό για μία … βιντεοκάμερα.

Με ανάρτησή της στα κοινωνικά δίκτυα η Ανδριάννα Καντάρη, σχολίασε την επίσκεψη του κ.Τζανακόπουλου στην οικογένεια του 20χρονο Ρομά και όσα δήλωσε μπροστά τις τηλεοπτικές κάμερες.

«Ο κύριος Τζανακόπουλος επισκέφθηκε την οικογένεια Ρομά και δήλωσε ότι θα διεκδικήσει από το κράτος «ν’ αναλάβει την ευθύνη για την στήριξη της οικογένειας του, των τριών παιδιών του και της συζύγου του». Δεν είδα την ίδια ευαισθητοποίηση για τον πατέρα μου, Μανώλη Καντάρη» έγραψε, καταλήγοντας: «Δέκα χρόνια μετά από τον άδικο θάνατο του μπαμπά μου, κανείς δεν μας έχει επισκεφθεί και ουδέποτε λάβαμε καμία απολύτως βοήθεια από το κράτος. Τέτοιες κινήσεις μας αποδεικνύουν πως η ευαισθητοποίηση είναι επιλεκτική και πως επικρατεί το θέατρο του παραλόγου».

Ο 44χρονος τότε Μανώλης Καντάρης, στέλεχος ιδιωτικής εταιρείας δολοφονήθηκε στην οδό Γ’ Σεπτεμβρίου κοντά στο σπίτι του, ενώ βρισκόταν στο δρόμο για το μαιευτήριο. Κοντά στο χώρο στάθμευσης του αυτοκινήτου του, του είχαν στήσει καρτέρι τρεις αλλοδαποί ληστές που κρατούσαν μαχαίρια. Του επιτέθηκαν. Ο 44χρονος προσπάθησε μάταια όμως δυστυχώς, να τους ξεφύγει. Τον μαχαίρωσαν στα τρεις φορές στα πλευρά, στο λαιμό και στα χέρια.

Σκοπός της δολοφονίας ήταν η ληστεία για μια κάμερα την οποία είχε πάνω του το θύμα προκειμένου να απαθανατίσει την κόρη του που θα γεννιόνταν σε λίγες ώρες. Η δολοφονία μονοπώλησε για αρκετές ημέρες τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων και τα δελτία ειδήσεων.

Το 2016 οι δύο Αφγανοί καταδικάστηκαν από το Εφετείο σε ισόβια, ενώ ακόμη καταζητείται ο τρίτος συνεργός, πακιστανικής καταγωγής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μπήκαν σε ξένο μαντρί και έσφαξαν 40 αρνιά – Τρεις συλλήψεις

Ελλάδα 02.01.2026
Τους 3 Κρητικούς φέρεται να υπέδειξε o 38χρονος ιδιοκτήτης των ζώων εξαιτίας προγενέστερων απειλών

Οι χειμερινές εκπτώσεις πλησιάζουν – Πόσο θα διαρκέσουν

Ελλάδα 02.01.2026
Ενημερωθείτε αναλυτικά για τα κριτήρια που πρέπει να έχετε

Αγρότες: Στα Μάλγαρα την Κυριακή οι κρίσιμες αποφάσεις για τα μπλόκα

Ελλάδα 02.01.2026
Αντίστροφη μέτρηση για την πανελλαδική σύσκεψη - Ποιοι δεν θα δώσουν το παρών

«Είμαστε έτοιμοι για δράση»: Ο Τραμπ δήλωσε ότι οι ΗΠΑ θα επέμβουν εάν το Ιράν καταστείλει βίαια τις διαμαρτυρίες

Κόσμος 02.01.2026
Σε περίπτωση που το Ιράν ανοίξει πυρ και υπάρξουν νεκροί ανάμεσα σε πολίτες που διαδηλώνουν, οι Ηνωμένες Πολιτείες θα παρέμβουν για να τους προστατεύσουν

Πατέρας έδωσε κοκαΐνη στον 14χρονο γιο του στα Γιάννενα και συνελήφθη

Ελλάδα 02.01.2026
Για την ίδια υπόθεση κατηγορείται και ένας ακόμη άνδρας, ο οποίος βρισκόταν μαζί με τον πατέρα και τον ανήλικο

Διεγράφησαν από τα πανεπιστήμια 308.605 μη ενεργοί φοιτητές με την είσοδο της νέας χρονιάς

Ελλάδα 02.01.2026
Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση εκκαθάρισης των φοιτητικών καταλόγων

15χρονη Ελληνίδα αγνοείται μετά την τραγωδία στο κλαμπ στο Κραν Μοντανά

Ελλάδα 02.01.2026
Οι συγγενείς της ζητούν από όποιον γνωρίζει κάτι σχετικό με την τύχη της να επικοινωνήσει άμεσα με τις αρχές

Κραν Μοντάνα: Τα δευτερόλεπτα πριν την τραγωδία ‑ Αυτή είναι η σερβιτόρα που έκαψε το μοιραίο κλαμπ

Κόσμος 02.01.2026
Οι επιζώντες περιέγραψαν σκηνές φρίκης μέσα στο κλαμπ

Θεσσαλονίκη: Παρενόχλησε 20χρονη μέσα σε μπαρ κι εκείνη τον έδειρε μαζί με τον σύντροφό της

Ελλάδα 02.01.2026
Σοβαρό επεισόδιο σε μπαρ στη Θεσσαλονίκη, λίγο μετά την αλλαγή του χρόνου