E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ξεσπά ο αδερφός του νεκρού για τον «σαμουράι» στη Νέα Ερυθραία

Πώς γίνεται να αφήνουν ελεύθερο με χαρτί έναν ψυχάκια

Δημοσίευση 24/10/2021 | 14:33

Ξεσπά ο αδερφός του νεκρού για τον «σαμουράι» στη Νέα Ερυθραία

Κοινό μυστικό μεταξύ των γειτόνων ήταν η περίεργη συμπεριφορά του 40χρονου δράστη ο οποίος χθες πυροβόλησε εν ψυχρώ δύο υπαλλήλους τεχνικής εταιρείας με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ο ένας και να τραυματιστεί σοβαρά ο άλλος.

Ο έβγαινε ο δράστης ντυμένος «σαμουράι» πυροβολώντας στον αέρα και κρεμούσε ανδρείκελα προκαλώντας φόβο στους περίοικους. Σε αυτό το σπίτι βρήκε η αστυνομία σπαθιά, όπλα και σφαίρες μερικά από τα οποία κράδαινε ο 40χρονος επιδεικνύοντάς τα στους γείτονές του.

Την ώρα που η αστυνομία συνεχίζει να συλλέγει πληροφορίες για τη δραστηριότητα του 40χρονου, ο αδερφός του άτυχου άνδρα που έχασε τη ζωή του από τα πυρά του δράστη ξεσπά αποκλειστικά στο protothema.gr

«Mας πήραν τηλέφωνο και μας είπαν «τρέξτε στο ΚΑΤ». Δεν τον πρόλαβα τον αδερφό μου. Είχε ήδη φύγει από τη ζωή. Πώς γίνεται έναν ψυχάκια, να τον αφήνουν ελεύθερο από το ψυχιατρείο με χαρτί στα χέρια, να κυκλοφορεί ελεύθερος και να έχει ολόκληρο οπλισμό στο σπίτι του και να θερίζει κόσμο. Από που τα βρήκε, ποιος του τα έδωσε όλα αυτά. Δεν μπορώ να το πιστέψω.. Να φοβόμαστε να βγούμε έξω. Ο αδερφός μου έφυγε άδικα και δεν μπορεί να το χωρέσει το μυαλό μου αυτό το πράγμα. Πρέπει κάτι να αλλάξει γιατί θα υπάρξουν κι άλλα θύματα σε όλη την Ελλάδα, δυστυχώς» λέει στο protothema.gr ο αδερφός του άνδρα που έφυγε από τη ζωή χθες το μεσημέρι από τα πυρά του 40χρονου δράστη.

Η μητέρα του τραυματία ο οποίος έχει διαφύγει τον κίνδυνο και ήταν γείτονας με τον δράστη, σοκάρει με τα όσα έζησε η ίδια βλέποντας τον γιο της αιμόφυρτο στο έδαφος. «Εγώ άκουσα τον γιο μου να φωνάζει: «Μας σκοτώνει, βοήθεια» κι έτρεξα ξυπόλητη και βλέπω τον δράστη να φεύγει και του φωνάζω: «γιατί μου σκότωσες, το παιδί μου» και γυρίζει και μου λέει: «καλά τους έκανα», λέει στο protothema.gr.

«Τον είδα τον δράστη την ώρα που οι αστυνομικοί του έβαζαν με χειροπέδες μέσα στο περιπολικό, ήταν ψυχρός και παγωμένος και η μπλούζα του είχε αίμα» λέει κάτοικος της περιοχής και συνεχίζει: «Toν βλέπαμε νυχτερινές ώρες πάντα με κουκούλα στο κεφάλι , περπατούσε σχετικά προκλητικά, θα έλεγα. Υπήρχαν φορές που σταματούσε και κοιτούσε τους ανθρώπους που ήταν στο πεζοδρόμιο , στην αυλή τους χωρίς να μιλάει και κάποιο βράδυ εντελώς τυχαία βρεθήκαμε γύρω στις 5 το πρωί , τον είδαμε να βγάζει περίστροφο και να πυροβολεί τον κάδο των σκουπιδιών», λέει στο protothema.gr κάτοικος της περιοχής ενώ ένας άλλος κάτοικος λέει: «Αυτός ο άνθρωπος με είχε τρομάξει κι εμένα και τα παιδιά μου. Τον βλέπαμε να βγαίνει αργά τη νύχτα φορώντας κουκούλα στο κεφάλι, να βγάζει το όπλο, να πυροβολεί στον αέρα, να μπαίνει μέσα στο σπίτι του και μετά πάλι να βγαίνει και να πυροβολεί τον κάδο των σκουπιδιών. Εγώ ο ίδιος είχα πάρει πολλές φορές την αστυνομία αλλά ο δράστης όταν έβλεπε να περνάει το περιπολικό απέξω, κρυβόταν», λέει γείτονας του δράστη.

Ο 40χρονος συνελήφθη για ανθρωποκτονία, απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και αναμένεται μέσα στην ημέρα να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κατέρρευσε ο Λουτσέσκου κατά τη διάρκεια της προπόνησης ‑ Εσπευσμένα στο νοσοκομείο

Αθλητικά Νέα 29.03.2026
Περιπέτεια με την υγεία του αντιμετωπίζει ο Μιρτσέα Λουτσέσκου, ο οποίος κατέρρευσε στην προπόνηση της Εθνικής Ρουμανίας

Λουκέτο σε αλυσίδα καφέ στο Ιράν επειδή τα ποτήρια παρέπεμπαν στον θάνατο του Αλί Χαμενεΐ

Κόσμος 29.03.2026
Στη διακοσμητική εικόνα του ποτηριού απεικονιζόταν μία άδεια καρέκλα, που ερμηνεύτηκε ως απουσία ηγεσίας

Ξύπνησαν μνήμες Κραν Μοντανά ‑ Στις φλόγες κλαμπ με 750 θαμώνες κοντά στο Στρασβούργο

Κόσμος 29.03.2026
Αγνωστα τα αίτια της πυρκαγιάς - Πρόλαβαν να απομακρυνθούν οι θαμώνες και το προσωπικό, τρεις ελαφρά τραυματίες

Ιωάννινα: «Ασπρισε» το Πάπιγκο από το χαλάζι‑ Αυτοκίνητο έπεσε σε γκρεμό

Ελλάδα 29.03.2026
Η χαλαζόπτωση είχε διάρκεια λίγα λεπτά αλλά ήταν αρκετή για να μετατρέψει την περιοχή σε χειμωνιάτικο τοπίο

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για την τραγωδία στην Εγνατία Οδό: 54χρονος και 73χρονη οι δύο νεκροί

Ελλάδα 29.03.2026
Τι αναφέρει η ΕΛΑΣ για το τροχαίο δυστύχημα στην Εγνατία Οδό

Κοζάνη: Συνελήφθη 39χρονος δραπέτης από τις φυλακές Κασσάνδρας

Ελλάδα 29.03.2026
Ο 39χρονος ήταν έγκλειστος, εκτίοντας ποινή φυλάκισης έξι ετών, για το αδίκημα της παράνομης μεταφοράς αλλοδαπών

Αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος»: Τι αλλάζει από αύριο για τους ταξιδιώτες εκτός Σένγκεν

Ελλάδα 29.03.2026
Το νέο σύστημα αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο γινόταν μέχρι πρότινος η ταυτοποίηση των ταξιδιωτών

Θεσσαλονίκη: Νεκρός βρέθηκε 82χρονος που είχε καταγγείλει ότι τον κακοποιούσε η 77χρονη σύζυγός του

Ελλάδα 29.03.2026
Ο 82χρονος εντοπίστηκε νεκρός μία ημέρα μετά την αθώωση της συζύγου του για ενδοοικογενειακή βία

Αιματηρό επεισόδιο στο κέντρο του Αγρινίου: Πληροφορίες για τραυματισμό νεαρού από μαχαίρι

Ελλάδα 29.03.2026
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τον τραυματισμένο στο νοσοκομείο Αγρινίου

Σεισμός 4,3 Ρίχτερ στην Κεφαλονιά

Ελλάδα 29.03.2026
Πού εντοπίζεται το επίκεντρο

Τραγωδία στην Εγνατία Οδό: Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στο Νοσοκομείο Ιωαννίνων

Ελλάδα Χτες
Υπάλληλος της Εγνατίας και γυναίκα συνοδηγός έχασαν τη ζωή τους σε αλυσιδωτό τροχαίο κοντά στη σήραγγα της Δωδώνης

Μαρινέλλα: Τα αθάνατα τραγούδια που χάρισε στον ελληνικό κινηματογράφο ‑ δείτε βίντεο

Ελλάδα Χτες
Από το «Ανοιξε πέτρα» ως το «Δώσ` μου τ` αθάνατο νερό», η φωνή της σημάδεψε τις μεγαλύτερες ταινίες της εποχής