E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Έκαναν ενέσεις με θηλυκές ορμόνες στον Χουάν Κάρλος για να μην έχει τόσες ορμές

«Ήταν πρόβλημα για τη χώρα το γεγονός ότι είχε τόσο πάθος»

Δημοσίευση 22/10/2021 | 13:38

Έκαναν ενέσεις με θηλυκές ορμόνες στον Χουάν Κάρλος για να μην έχει τόσες ορμές

Για να χαλιναγωγήσουν τις σeξουαλικές ορμές του «Δον Ζουάν» του ισπανικού θρόνου, Χουάν Κάρλος, οι μυστικές υπηρεσίας της ιβηρικής χώρας φέρεται να του έκαναν ενέσεις με θηλυκές ορμόνες όταν ήταν βασιλιάς της Ισπανίας.

Αυτό ισχυρίστηκε στους «Times» του Λονδίνου ο πρώην αρχηγός της ισπανικής αστυνομίας, Χοσέ Μανουέλ Βιλαρέχο, ο οποίος δικάζεται για εκβιασμό και διαφθορά, στους κύκλους της πολιτικής και επιχειρηματικής ελίτ της χώρας.Οι πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας έρχονται ενώ από το 2016 ένας Ισπανός Ιστορικός είχε γράψει στο βιβλίο του ότι ο Χουάν Κάρλος είχε πέντε χιλιάδες ερωμένες.

Στο βιβλίο του, υπό τον τίτλο: «Juan Carlos The King of 5000 lovers», έχει συγκεντρώσει στοιχεία για τις κατακτήσεις του πρώην βασιλιά της Ισπανίας.

Απευθυνόμενος στα μέλη κοινοβουλευτικής επιτροπής, ο Βιλαρέχο υποστήριξε ότι οι άνδρες των μυστικών υπηρεσιών χρειάστηκε να κάνουν τις ενέσεις στον εξόριστο πλέον Χουάν Κάρλος «για να μειώσουν τις σeξουαλικές του ορέξεις γιατί ήταν πρόβλημα για τη χώρα το γεγονός ότι είχε τόσο πάθος». Οι Ισπανοί βουλευτές, πάντως δεν πίστεψαν ούτε λέξη από τα λεγόμενά του επισημαίνοντας ότι πρόκειται για σενάριο της ταινίας του Τζέιμς Μποντ.

Ο Βιλαρέχο δεν δίστασε να αποκαλύψει την πηγή του που δεν είναι άλλη από την πρώην ερωμένη του Χουάν Κάρλος, Κορίνα τσου Ζάιν-Βίτγκενσταϊν. Ο Κάρλος διατηρούσε σχέση μαζί της από το 2004 έως το 2009.Το 2016, η Κορίνα εκμυστηρεύθηκε στον τότε αρχηγό της ισπανικής αστυνομίας ότι μέλη της συνοδείας του «του έκαναν τις ενέσεις με θηλυκές ορμόνες για να του φρενάρουν τις σeξουαλικές του ορμές». Η ίδια πρόσθεσε ότι, μετά τις ενέσεις, «ο Χουάν Κάρλος δεν μπορούσε πια να πάει με γυναίκα».

Εκτός από τις ενέσεις, όπως είπε στον Βιλαρέχο η Ζάιν Βίτγκενσταιν, οι μυστικές υπηρεσίες του έδιναν μετά το 2011 και πολλά υπνωτικά χάπια.

Υπενθυμίζεται ότι η πρώην ερωμένη του Κάρλος έχει καταθέσει αγωγή εναντίον του, κατηγορώντας τον ότι με εντολή του την παρακολουθούν από το 2012 οι ισπανικές μυστικές υπηρεσίες στη Βρετανία, όπου διαμένει.

Η ίδια, μάλιστα, εμπλέκεται σε σκάνδαλο του 2008, όταν οι οι Σαουδάραβες δώρισαν 100 εκατομμύρια δολάρια στον Χουάν Κάρλος κι αυτός με τη σειρά του, της έδωσε 65 εκατομμύρια δολάρια επειδή «την αγαπούσε», όπως κατέθεσε.

Η Κορίνα τσου Ζάιν-Βίτγκενσταιν είναι μία από τις πέντε χιλιάδες ερωμένες τις οποίες φέρεται να είχε ο Χουάν Κάρλος, όπως υποστηρίζει στο βιβλίο του που κυκλοφόρησε το 2016 ο Ισπανός Ιστορικός Μαρτινέζ Ινγκλές.

Ο Ισπανός συγγραφέας χαρακτηρίζει τον πρώην βασιλιά εθισμένο στο σeξ.

Συγκεκριμένα ισχυρίζεται ότι ο Χουάν Κάρλος είχε 62 ερωμένες σε μία περίοδο έξι μηνών ενώ, ότι από το 1976 έως το 1994, είχε δώσει... ρέστα στο κρεβάτι αφού είχε κοιμηθεί με 2.154 γυναίκες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κεφαλονιά: Συνελήφθη και τρίτος για τον θάνατο της 19χρονης – Εξελίξεις στην υπόθεση

Ελλάδα 14.04.2026
Οι αρχές προχώρησαν σε νέα σύλληψη στο Αργοστόλι, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για να αποσαφηνιστούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή της η 19χρονη

Γνωστός πρωταθλητής της άρσης βαρών ένας από τους συλληφθέντες για το θάνατο της 19χρονης Μυρτούς στο Αργοστόλι

Ελλάδα 14.04.2026
Το βίντεο δείχνει δύο άντρες να μεταφέρουν την 19χρονη κοπέλα

Κοσμικός «χορός θανάτου»: Δύο γιγάντιες μαύρες τρύπες θα συγκρουστούν σε λιγότερο από 100 χρόνια

Tech + Science 14.04.2026
Αστρονόμοι εντόπισαν ισχυρές ενδείξεις για ένα από τα πιο σπάνια φαινόμενα στο σύμπαν: δύο υπερμεγέθεις μαύρες τρύπες που κινούνται σε εξαιρετικά κοντινή τροχιά, λίγο πριν από μια πιθανή κοσμική συγχώνευση

Πολωνία: Bουλευτής σηκώνει στη Βουλή σημαία του Ισραήλ με σβάστικα – «Διαπράττει γενοκτονία»

Κόσμος 14.04.2026
Σφοδρές αντιδράσεις προκάλεσε στη Βουλή της Πολωνίας η ενέργεια βουλευτή της ακροδεξιάς αντιπολίτευσης να υψώσει ισραηλινή σημαία με ναζιστική σβάστικα, προκαλώντας οργή εντός και εκτός κοινοβουλίου

Μυτιλήνη: Στο «κόκκινο» οι αγρότες εξαιτίας του αφθώδους πυρετoύ ‑ Απέκλεισαν το λιμάνι

Ελλάδα 14.04.2026
Σε δυναμική κινητοποίηση προχώρησαν οι κτηνοτρόφοι της Λέσβου, αντιδρώντας στα περιοριστικά μέτρα για τον αφθώδη πυρετό και την οικονομική ασφυξία που, όπως καταγγέλλουν, απειλεί την επιβίωσή τους

Ανακαινίζω ‑ Νοικιάζω: Πότε ανοίγει το πρόγραμμα ‑ Έως 36.000 ευρώ η επιδότηση

Οικονομία 14.04.2026
Το νέο σχήμα θα καλύπτει ακίνητα έως 120 τετραγωνικά μέτρα

Fuel Pass: Τι να προσέξετε πριν κάνετε αίτηση ‑ Μέχρι πότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το voucher

Οικονομία 14.04.2026
Ανοιχτή χωρίς περιορισμό ΑΦΜ η πλατφόρμα από την Παρασκευή

Συνελήφθησαν δυο Έλληνες που άνοιξαν ελληνική σημαία στην Αγιά Σοφιά

Κόσμος 14.04.2026
Το χρονικό της σύλληψης στο Φατίχ και οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν

Bloomberg: Το Ιράν καταθέτει νέο σχέδιο για τα Στενά του Ορμούζ

Κόσμος 14.04.2026
Η Τεχεράνη εξετάζει το ενδεχόμενο βραχείας διακοπής της ναυσιπλοϊας μέσω του Ορμούζ για να αποφύγει να θέσει σε κίνδυνο τις συνομιλίες με τις ΗΠΑ

Νορβηγία: 14χρονος έκλεψε λεωφορείο και οδήγησε μέχρι τη Σουηδία

Κόσμος 14.04.2026
200 χιλιόμετρα οδήγησε ο ανήλικος το κλεμμένο λεωφορείο