E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης και δολοφονίας της Γκάμπι Πετίτο

Νεκρός ο αρραβωνιαστικός της

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Δημοσίευση 22/10/2021 | 08:12

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης και δολοφονίας της Γκάμπι Πετίτο

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης και δολοφονίας της 22χρονης Γκάμπι Πετίτο, η υπόθεση της οποίας δεν έχει συγκλονίσει μόνο τις ΗΠΑ αλλά και ολόκληρο τον πλανήτη. Το ενδιαφέρον στράφηκε στον 23χρονο αρραβωνιαστικό της άτυχης κοπέλας, Μπράιαν Λόντρι, ο οποίος αναζητούνταν από το FBI.

Την Τετάρτη (20/10) σε μια ερημική περιοχή της Φλόριντας στις ΗΠΑ, όπου οι αρχές διεξήγαγαν έρευνες για τον εντοπισμό του Μπράιαν Λόντρι, του αρραβωνιαστικού της Γκάμπι Πετίτο, εντοπίστηκαν ανθρώπινα λείψανα. Σήμερα, Παρασκευή 22 Οκτωβρίου, οι αμερικανικές Αρχές επιβεβαίωσαν ότι αυτά ανήκουν στον 23χρονο Μπράιαν Λόντρι.

Το πτώμα του Μπράιαν Λόντρι, όπως αναφέρει δημοσίευμα BBC, αναγνωρίσθηκε από οδοντιατρικά αρχεία. Στο περιβαλλοντικό πάρκο Myakkahatchee Creek εντοπίστηκαν – όπως αναφέρουν αμερικανικά ΜΜΕ – ένα κρανίο και προσωπικά αντικείμενα του Μπράιαν Λόντρι. Ο 23χρονος αγνοούνταν για περισσότερο από ένα μήνα και είχε χαρακτηρισθεί ως «άτομο ενδιαφέροντος» στις έρευνες εξαφάνισης και δολοφονίας της 22χρονης Γκάμπι Πετίτο.

Tο χρονικό της εξαφάνισης και το ένταλμα σύλληψης

Τον Ιούλιο η 22χρονη Γκαμπριέλ Πετίτο είχε φύγει με τον 23χρονο αρραβωνιαστικό της Μπράιαν Λόντρι για ένα road trip. Το ζευγάρι ξεκίνησε με ένα βανάκι από τη Νέα Υόρκη και υποτίθεται ότι σε διάρκεια τεσσάρων μηνών θα έκαναν 4 σταθμούς. Την 1η Σεπτεμβρίου όμως ο 23χρονος επέστρεψε μόνος του στο σπίτι τους στη Φλόριντα. Η οικογένεια της 22χρονης Γκαμπριέλ Πετίτο ενημέρωσε τις αρχές για την εξαφάνισή της στις 11 Σεπτεμβρίου, σημειώνοντας ότι δεν έχει νέα της από τα τέλη Αυγούστου.

Τα λείψανα της Γκαμπριέλ Πετίτο εντοπίστηκαν στο εθνικό πάρκο Grand Teton και ιατροδικαστής επιβεβαίωσε ότι η άτυχη κοπέλα είχε πέσει θύμα δολοφονίας. Οι Αρχές χαρακτήρισαν τον Μπράιαν Λάντρι, ο οποίος αγνοούνταν για περισσότερο από ένα μήνα, ως «άτομο ενδιαφέροντος» και έκαναν έρευνες στο σπίτι του στη Φλόριντα. Ο 23χρονος αρραβωνιαστικός της, Μπράιαν Λόντρι, δεν είχε δώσει σημεία ζωής από τις 14 Σεπτεμβρίου και είχε αρνηθεί να συνεργαστεί με τις αρχές στην υπόθεση εξαφάνισης της αρραβωνιαστικιάς του πριν χαθούν τα ίχνη του.

Το Ομοσπονδιακό Γραφείο Ερευνών (FBI) προχώρησε στην έκδοση εντάλματος σύλληψης για τον 23χρονο και αφορούσε παράνομη χρήση πιστωτικής κάρτας που ανήκε στην Γκάμπι Πετίτο. Ο Μπράιαν Λόντρι, όπως αναφέρει το ένταλμα, αναζητούνταν για «χρήση μη εξουσιοδοτημένης συσκευής πρόσβασης» που σχετίζεται με τις δραστηριότητές του μεταξύ 30 Αυγούστου και 1ης Σεπτεμβρίου, μετά την ανθρωποκτονία της 22χρονης αρραβωνιαστικιάς του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η τελευταία φορά που εθεάθη ζωντανή η Γκάμπι Πετίτο ήταν η 27η Αυγούστου όταν ένα ζευγάρι την είδε σε εστιατόριο του Γουαϊόμινγκ.

Οι καυγάδες στο road trip

Το ζευγάρι είχε ανεβάσει αρκετά στιγμιότυπα από το ταξίδι τους στο Instagram και το YouTube. Όσο αυτό κράτησε… Κατά τη διάρκεια του road trip, σε ένα από τα βίντεο τους βλέπουμε το ζευγάρι, στις αναρτήσεις του στα social media, να χαμογελάει, να αγκαλιάζεται και να περπατά χέρι χέρι στην παραλία.

Ωστόσο, η αστυνομία του Μόαμπ -μιας μικρής πόλης της Γιούτα – έδωσε στη δημοσιότητα ακόμα ένα βίντεο και ενίσχυσε τους όποιους προβληματισμούς σχετικά με τον ρόλο του συντρόφου της 22χρονης Αμερικανίδας.

H Η 22χρονη Γκαμπριέλ Πετίτο εμφανίζεται να κλαίει, μέσα σε ένα αυτοκίνητο, αφότου η αστυνομία επενέβη έπειτα από καυγά μεταξύ τους.

Δείτε βίντεο:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Παιδί που είχε κηρυχθεί νεκρό βρέθηκε ζωντανό στο νεκροτομείο του νοσοκομείου

E-Daily 2.TopNews 09.07.2026
Τι υποστηρίζει η αστυνομία για το συμβάν

Πέθανε η σπουδαία τραγουδίστρια, Μπόνι Τάιλερ

E-Daily 2.TopNews 09.07.2026
Έφυγε στα 75 της χρόνια

Σοβαρές καταγγελίες στον Ασπρόπυργο: «Ξέφραγο αμπέλι, κανένα μέτρο ασφαλείας»

E-Daily 2.TopNews 09.07.2026
«Μπορεί να γίνει ένα μεγάλης έκτασης βιομηχανικό ατύχημα στην περιοχή και να θρηνήσουμε θύματα»

Σαντορίνη: Τελεσίγραφο ξενοδόχων στην Trivago ‑ «Πληρώστε καμπάνια προβολής ή πάμε δικαστικά»

E-Daily 2.TopNews 09.07.2026
Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης, Αντώνη Παγώνη, η Trivago θα πρέπει να προχωρήσει με δικά της έξοδα σε μία ακριβή διαφημιστική καμπάνια για το νησί

Πέθανε η Πάολα Ρεβενιώτη σε ηλικία 68 ετών

E-Daily 2.TopNews 09.07.2026
Ποια ήταν η Πάολα Ρεβενιώτη

Ιός Δυτικού Νείλου: Πού εντοπίστηκε το πρώτο κρούσμα του 2026 και τι προειδοποιεί ο ΕΟΔΥ

E-Daily 2.TopNews 09.07.2026
Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα της φετινής περιόδου και καλεί τους πολίτες να τηρούν άμεσα μέτρα προστασίας από τα κουνούπια.

Τόκιο: Συνελήφθη γυναίκα που έραψε τα χείλια της συγκατοίκου της

E-Daily 2.TopNews 09.07.2026
Το θύμα ζήτησε βοήθεια με σημείωμα

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 54χρονη που κρατούσε δύο ανήλικα παιδιά σε «τρώγλη» με ακαθαρσίες ζώων

E-Daily 2.TopNews 09.07.2026
Το περιστατικό ήρθε στο φως το μεσημέρι της Τετάρτης, μετά από επώνυμες καταγγελίες που κινητοποίησαν τις αρχές

11 τραυματίες από τη φωτιά στον Ασπρόπυργο, οι 3 διασωληνωμένοι

E-Daily 2.TopNews 09.07.2026
Ανησυχία για φορτηγό με δεξαμενή προπανίου που είναι μέσα στην επιχείρηση

Διασωληνωμένος νεαρός που τραυματίστηκε σοβαρά μετά από βουτιά στη Σκάλα Περαίας

E-Daily 2.TopNews 09.07.2026
Στο σημείο που βούτηξε τα νερά είναι αρκετά ρηχά, με αποτέλεσμα να χτυπήσει σοβαρά στο κεφάλι

Η Γερουσιαστής από την Παραγουάη έβρισε τον Εμπαπέ: «Ο πουτ...ς γιος δεν έδωσε το χέρι στον τερματοφύλακά μας»

E-Daily 2.TopNews 09.07.2026
«Ένας Γάλλος δεν θα το έκανε ποτέ αυτό. Η Γαλλία είναι ο Ζαν Ζακ Ρουσσώ, ο Ρενέ Ντεκάρτ, ο Μοντεσκιέ, ο Βίκτορ Ουγκό, η Σιμόν Ντε Μποβουάρ» είπε στη Γερουσία η Σελέστε Αμαρίγια