E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ρόδος: Έπαθαν σοκ μόλις έμαθαν ποιος έστελνε τα πρόστυχα μηνύματα στην 12χρονη κόρη τους

Άναυδη από τις αποκαλύψεις η Ρόδος

Δημοσίευση 21/10/2021 | 09:50

Ρόδος: Έπαθαν σοκ μόλις έμαθαν ποιος έστελνε τα πρόστυχα μηνύματα στην 12χρονη κόρη τους

Άναυδη από τις αποκαλύψεις η Ρόδος, με τον δράστη να καταδικάζεται αφού προσπάθησε να εξηγήσει τις κινήσεις του…

Ποινή φυλάκισης 2 ετών με 3ετή αναστολή επέβαλε χθες (20-10-2021) το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου σε έναν 41χρονο Έλληνα, που κρίθηκε ένοχος με ελαφρυντικό για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατ’ εξακολούθηση.

Ο κατηγορούμενος κρίθηκε ένοχος ειδικότερα για το ό,τι την 12η Νοεμβρίου 2017, κάνοντας χρήση του διαδικτύου και της εφαρμογής «messenger», με στοιχεία άλλου ατόμου, που ο ίδιος διατηρεί, απέστειλε σε μια 12χρονη τα εξής μηνύματα: «Σε βλέπω συχνά στο δρόμο που περνάς και με ερεθίζεις πολύ», «θέλω πολύ να…» και «θα ήθελα πολύ να βρεθούμε οι δυο μας».

Επιπλέον φέρεται να πραγματοποίησε βιντεοκλήση με την ίδια ή να της κοινοποίησε ένα βίντεο στο οποίο έδειχνε σε απευθείας μετάδοση τα γεννητικά του όργανα σε στύση, ενώ παράλληλα αυνανιζόταν. Επιπλέον κρίθηκε ένοχος για το ό,τι την 20ή Δεκεμβρίου 2017, με πρόθεση, κάνοντας χρήση της ίδιας εφαρμογής απέστειλε στην ανήλικη μηνύματα με εξαιρετικά πρόστυχο περιεχόμενο.

H ανήλικη μάλιστα σε κατάθεσή της τόνισε ότι αισθάνθηκε με τους γονείς της αηδία και αποτροπιασμό και ότι ενώ του έγραψε να μην της ξαναστείλει μήνυμα αυτός συνέχισε να το κάνει αλλά και να της κάνει κλήσεις στο messenger, δίχως να του απαντά.

Μάλιστα της είχε στείλει μήνυμα «με τρελαίνεις με αυτό το κόκκινο κολάν» όταν η ίδια την 20η Δεκεμβρίου 2017 φορούσε κόκκινο κολάν χωρίς όμως να ανεβάσει φωτογραφίες στο Facebook ή σε οποιοδήποτε άλλο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Σημειώνεται ότι πρόθεση της οικογένειας της φερόμενης ως θύματος ήταν η υπόθεση να «κλείσει» καθώς διαπιστώθηκε μετά την καταγγελία και την παρέμβαση των αρχών ότι ο δράστης ήταν συγγενής τους. Σύμφωνα με το dimokratiki.gr, ο ίδιος αρνήθηκε χθες ότι γνώριζε την ηλικία του θύματος και ότι ήταν η συγγενής του και ότι αρχικά είχε ανεβάσει στο προφίλ της ότι είχε γεννηθεί το 1996 και στην πορεία το άλλαξε.

Επιπλέον, κατέθεσε ότι παρενέβη στις συνομιλίες τους ο πατέρας της ανήλικης για να τον σταματήσει, αλλά δεν πτοήθηκε και το έκανε γιατί πίστεψε ότι επρόκειτο για ψέμα της κοπέλας για να τον αποφύγει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τηλεφωνικές απάτες: Νέα θύματα σε Χαλκιδική και Σέρρες ‑ η λεία ξεπερνά τα 100.000 ευρώ

E-Daily 2.TopNews 09.06.2026
Παρά τις επανειλημμένες προειδοποιήσεις των Αρχών, οι δράστες συνεχίζουν να εντοπίζουν νέα θύματα

Σαγράδα Φαμίλια: Δείτε τι σηματοδοτεί η ιστορική στιγμή που όλος ο κόσμος περίμενε 144 χρόνια

E-Daily 3.Left 09.06.2026
Ο τελευταίος σταυρός στον Πύργο του Ιησού Χριστού ολοκλήρωσε την ψηλότερη εκκλησία στον κόσμο, με τον Πάπα Λέοντα ΙΔ΄ να αναλαμβάνει να εγκαινιάσει τον ναό στη Βαρκελώνη.

Ίος: 28χρονος δάγκωσε τον διοικητή του ΑΤ στο πόδι για να ξεφύγει μετά την προσαγωγή του

E-Daily 2.TopNews 09.06.2026
Δύο άτομα αλβανικής καταγωγής, 17 και 28 ετών, είχαν προκαλέσει αναστάτωση στο Κέντρο Υγείας του νησιού, οδηγώντας σε καταγγελία για διατάραξη υπηρεσίας

Τροχαίο με εγκλωβισμό οδηγού στη Θήβα

E-Daily 2.TopNews 09.06.2026
Τα αίτια του ατυχήματος παραμένουν άγνωστα - προανάκριση διενεργεί η τροχαία

Σοκ στην Αιγιάλεια: Δίπλα δίπλα νεκροί μάνα και γιος ‑ Το στοιχείο που εξετάζουν οι Αρχές

E-Daily 2.TopNews 09.06.2026
Νεκρό ζευγάρι μάνας και γιου εντοπίστηκε στο σπίτι τους στον Λόγγο

Γιατί μύριζε αέριο σε όλη την Αττική; Η απάντηση δόθηκε

E-Daily 2.TopNews 09.06.2026
Η επιστημονική ομάδα AtmoHUB εντόπισε την πιθανότερη πηγή της έντονης δυσοσμίας που αναστάτωσε την Αθήνα στις 19 Μαΐου

Θεσσαλονίκη: Φίδι φώλιασε σε μηχανή αυτοκινήτου σε νέο περιστατικό

Ελλάδα 09.06.2026
Ο οδηγός άνοιξε το καπό και βρέθηκε μπροστά στο ερπετό

Λαμία: Αγριογούρουνο ανακάλυψε μπάλα σε χωράφι και έκανε… ντρίπλες! – Δείτε βίντεο

E-Daily 2.TopNews 09.06.2026
Το ζώο σπρώχνει τη μπάλα με τη μουσούδα του και την ακολουθεί καθώς εκείνη κυλάει

Έφυγε από τη ζωή η δημοσιογράφος Νάντια Χριστολουκά

E-Daily 2.TopNews 09.06.2026
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ αποχαιρετά την εκλεκτή συνάδελφο

Σοκ: Ποια είναι η 37χρονη γυναίκα που έπεισε μια οικογένεια ότι ήταν 12χρονη για να την υιοθετήσουν

E-Daily 2.TopNews 09.06.2026
Η 37χρονη Αμάντα Μαρία Σόουζα ντε Ολιβέιρα έζησε 14 μήνες ως «θετή κόρη» σε οικογένεια στο Ζοϊνβίλ της Βραζιλίας πριν αποκαλυφθεί η απάτη.

Απόστρατος αξιωματικός της ΕΛΑΣ έκοψε το νερό στην πρώην γυναίκα του – Συνελήφθη για απειλές

Ελλάδα 09.06.2026
Στο σπίτι του συνταξιούχου αστυνομικού, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα όπλο, όπως και μεγάλος αριθμός φυσιγγίων που διατηρούσε παράνομα

Νέα απόφαση Πιτσιλή: Ποιες επιχειρήσεις κινδυνεύουν με «λουκέτο» και για πόσο

Οικονομία 09.06.2026
Αυστηρότερο πλαίσιο κυρώσεων για φορολογικές παραβάσεις, «πειραγμένες» ταμειακές μηχανές και βία κατά ελεγκτών της ΑΑΔΕ.