E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ρόδος: Έπαθαν σοκ μόλις έμαθαν ποιος έστελνε τα πρόστυχα μηνύματα στην 12χρονη κόρη τους

Άναυδη από τις αποκαλύψεις η Ρόδος

Δημοσίευση 21/10/2021 | 09:50

Ρόδος: Έπαθαν σοκ μόλις έμαθαν ποιος έστελνε τα πρόστυχα μηνύματα στην 12χρονη κόρη τους

Άναυδη από τις αποκαλύψεις η Ρόδος, με τον δράστη να καταδικάζεται αφού προσπάθησε να εξηγήσει τις κινήσεις του…

Ποινή φυλάκισης 2 ετών με 3ετή αναστολή επέβαλε χθες (20-10-2021) το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου σε έναν 41χρονο Έλληνα, που κρίθηκε ένοχος με ελαφρυντικό για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατ’ εξακολούθηση.

Ο κατηγορούμενος κρίθηκε ένοχος ειδικότερα για το ό,τι την 12η Νοεμβρίου 2017, κάνοντας χρήση του διαδικτύου και της εφαρμογής «messenger», με στοιχεία άλλου ατόμου, που ο ίδιος διατηρεί, απέστειλε σε μια 12χρονη τα εξής μηνύματα: «Σε βλέπω συχνά στο δρόμο που περνάς και με ερεθίζεις πολύ», «θέλω πολύ να…» και «θα ήθελα πολύ να βρεθούμε οι δυο μας».

Επιπλέον φέρεται να πραγματοποίησε βιντεοκλήση με την ίδια ή να της κοινοποίησε ένα βίντεο στο οποίο έδειχνε σε απευθείας μετάδοση τα γεννητικά του όργανα σε στύση, ενώ παράλληλα αυνανιζόταν. Επιπλέον κρίθηκε ένοχος για το ό,τι την 20ή Δεκεμβρίου 2017, με πρόθεση, κάνοντας χρήση της ίδιας εφαρμογής απέστειλε στην ανήλικη μηνύματα με εξαιρετικά πρόστυχο περιεχόμενο.

H ανήλικη μάλιστα σε κατάθεσή της τόνισε ότι αισθάνθηκε με τους γονείς της αηδία και αποτροπιασμό και ότι ενώ του έγραψε να μην της ξαναστείλει μήνυμα αυτός συνέχισε να το κάνει αλλά και να της κάνει κλήσεις στο messenger, δίχως να του απαντά.

Μάλιστα της είχε στείλει μήνυμα «με τρελαίνεις με αυτό το κόκκινο κολάν» όταν η ίδια την 20η Δεκεμβρίου 2017 φορούσε κόκκινο κολάν χωρίς όμως να ανεβάσει φωτογραφίες στο Facebook ή σε οποιοδήποτε άλλο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Σημειώνεται ότι πρόθεση της οικογένειας της φερόμενης ως θύματος ήταν η υπόθεση να «κλείσει» καθώς διαπιστώθηκε μετά την καταγγελία και την παρέμβαση των αρχών ότι ο δράστης ήταν συγγενής τους. Σύμφωνα με το dimokratiki.gr, ο ίδιος αρνήθηκε χθες ότι γνώριζε την ηλικία του θύματος και ότι ήταν η συγγενής του και ότι αρχικά είχε ανεβάσει στο προφίλ της ότι είχε γεννηθεί το 1996 και στην πορεία το άλλαξε.

Επιπλέον, κατέθεσε ότι παρενέβη στις συνομιλίες τους ο πατέρας της ανήλικης για να τον σταματήσει, αλλά δεν πτοήθηκε και το έκανε γιατί πίστεψε ότι επρόκειτο για ψέμα της κοπέλας για να τον αποφύγει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Καιρός – Αρναούτογλου: Ανατροπή σκηνικού με βροχές και καταιγίδες από την ερχόμενη εβδομάδα

Καιρός 17.04.2026
Τι καιρό θα κάνει τις επόμενες ημέρες – Αναλυτική πρόγνωση

«Χάρι, άνοιξε!»: Ηχητικό ντοκουμέντο με τη γυναίκα που βρέθηκε νεκρή στο κέντρο της Αθήνας να φωνάζει στον Ιταλό

Ελλάδα 17.04.2026
Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για μία 30χρονη από την Αιθιοπία

Μαρινάκης: Εδώ και 3 χρόνια βιώνουμε μια στοχοποίηση, μια νοσηρή μειοψηφία δολοφονεί χαρακτήρες

Ελλάδα 17.04.2026
«Να κοιταχτούν στον καθρέφτη όσοι διακινούν χυδαία ψέματα. Δεν έχουν ξαναγίνει ποτέ αυτά» είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

Δολοφονία παιδιού στο Τέξας: Κατέρρευσαν οι ένορκοι – «Είσαι απαγωγέας;» ρωτούσε η 7χρονη

Κόσμος 17.04.2026
Οι τελευταίες στιγμές της Αθένα συγκλόνισαν τους πάντες

Αρπαξαν από ηλικιωμένη 100.000 ευρώ, που είχε θαμμένα... στον κήπο

Ελλάδα 17.04.2026
Απάτη στον Λαγκαδα Θεσσαλονίκης

«Καλπάζουν» τα ενοίκια, οι περιοχές που εκτοξεύτηκαν

Ελλάδα 17.04.2026
Πότε και πώς μπορούν οι ιδιοκτήτες να ζητήσουν αύξηση, πότε είναι παράνομο

Θάνατος γυναίκας στο κέντρο της Αθήνας: Bίντεο ντοκουμέντο από τις φωνές της

Ελλάδα 17.04.2026
Η αστυνομία προήγαγε έναν 45χρονο Ιταλό

Στο αυτόφωρο μητέρα ανηλίκου για τον βανδαλισμό του σχολείου στη Γλυφάδα

Ελλάδα 17.04.2026
Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε μητέρα ανηλίκου, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, μετά τον βανδαλισμό και τη λεηλασία σχολικού συγκροτήματος στη Γλυφάδα.

Τίνα Μεσσαροπούλου: Η πρώτη ανάρτηση για τον Γιώργο Μυλωνάκη μέσα από το νοσοκομείο

Tabloid 17.04.2026
Δεν έχει φύγει λεπτό από το πλευρό του συζύγου της

Τραμπ: «Νομίζω πως είμαστε πολύ κοντά σε μια συμφωνία με το Ιράν»

Κόσμος 17.04.2026
«Νομίζω θα έχουμε και μια συμφωνία μεταξύ Ισραήλ και Λιβάνου», πρόσθεσε

Πάτρα: 13χρονος κατήγγειλε ότι ο πατέρας του τον χτυπούσε για να δουλεύει

Ελλάδα 17.04.2026
«Δεν είναι κανονικό για ένα παιδί να κάνει αυτό που κάνω εγώ. Οταν γυρίζουμε σπίτι ο πατέρας μου με χτυπάει πολύ»