E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ρόδος: Απίστευτη σκευωρία πίσω από την κακοποίηση της 8χρονης

Στο φως η άγνωστη αλήθεια

Δημοσίευση 19/10/2021 | 09:32

Ρόδος: Απίστευτη σκευωρία πίσω από την κακοποίηση της 8χρονης

Μια λοίμωξη του παιδιού αποτέλεσε αφορμή για να στηθεί μια ολόκληρη σκευωρία προκειμένου να εξασφαλιστεί ευτελές οικονομικό αντάλλαγμα. Βρέθηκε ποιος και πως προκάλεσε την ρήξη του παρθενικού υμένα του κοριτσιού. Μια απίστευτη υπόθεση απάτης λοιπόν, τετελεσμένης και σε απόπειρα, για την εξασφάλιση ευτελούς οικονομικού ανταλλάγματος αλλά και πρόκλησης σωματικής βλάβης στο άγουρο κορμί του 8χρονου κοριτσιού με νοητική υστέρηση, αποκάλυψαν οι ενδελεχείς έρευνες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗΟμολόγησε η θεία της 8χρονης στη Ρόδο τη σκευωρία πίσω από την κακοποίηση 19/10/2021

Αφού συγκεκριμένα ξεκαθάρισε ότι το 8χρονο κορίτσι ουδέποτε βιάστηκε, παρά φύσιν ή κατά φύσιν (δεν υπήρξε διείσδυση ή άλλου είδους σαρκική επαφή με σκοπό την διέγερση ή την σeξουαλική ικανοποίηση) οι έρευνες, όπως έγραψε η εφημερίδα «Δημοκρατική», επικεντρώθηκαν στο να διαπιστωθεί πως υπέστη ρήξη ο παρθενικός υμένας του παιδιού.

Θυμίζουμε ότι το ίδιο το παιδί περιέγραψε σε κατάθεση του, παρουσία παιδοψυχολόγου ότι αυτό του είχε συμβεί με κάποιο αντικείμενο το οποίο περιέγραψε σε σχήμα «μαχαιριού», ενώ από τις καταθέσεις των συγγενών του, μητέρας, παππούδων αλλά και του συντρόφου της μητέρας, υπήρξε ένα πινγκ – πονγκ ευθυνών για το ποιος θα μπορούσε να είχε κακοποιήσει το παιδί αλλά και τους λόγους που είχε να κάνει ένα τόσο σκληρό έγκλημα.

Ο παππούς κατέθεσε ανωμοτί, ως ύποπτος για κατηγορούμενος, ενώ η μητέρα το βράδυ του Σαββάτου (16-10-2021) σε νέα συμπληρωματική της κατάθεση απέκλεισε το ενδεχόμενο να έχει διαπράξει αδίκημα με θύμα το παιδί ο πατέρας της.
Το τι προέκυψε στην πορεία από τις εργαστηριακές εξετάσεις που ξεκίνησαν το πρωί του Σαββάτου, δεν το χωρά ο ανθρώπινος νους.

Κατόπιν εγγράφου αιτήματος του ιατροδικαστή διενεργήθηκε συμπληρωματική έρευνα από τον ίδιο αλλά και γυναικολογική, μικροβιολογική και ψυχιατρική εξέταση στο παιδί. Θυμίζουμε ότι από την ιατροδικαστική εξέταση των υπολοίπων παιδιών των αδελφών της 8χρονης, ηλικίας 10 και 12 ετών, δεν βρέθηκαν στοιχεία κακοποίησης.

Σε ό,τι αφορά στο 8χρονο παιδί ο ιατροδικαστής παρέδωσε αρμοδίως αναλυτική έκθεση περιγραφής των ευρημάτων στην οποία πιθανολογείται ο τρόπος προκλήσεώς τους. Από τις νέες έρευνες του ιατροδικαστή, γυναικολόγου αλλά και τον μικροβιολογικό έλεγχο, που συνεχίζεται με καλλιέργεια, προέκυψε πέραν πάσης αμφιβολίας ότι το παιδί είχε υποστεί λοίμωξη στα γεννητικά του όργανα (πιθανολογείται ότι πρόκειται για βαριά ουρολοίμωξη).

Η λοίμωξη αυτή του προκάλεσε ερυθρότητα και αίμα καθώς δεν είχε διαπιστωθεί έγκαιρα από την μητέρα και τους παππούδες και είχε υποτροπιάσει. Οταν το παιδί άρχισε να διαμαρτύρεται εντονότερα με πόνο και τσούξιμο η μητέρα, έχοντας και η ίδια μειωμένη αντίληψη, επέλεξε να βγάλει φωτογραφία τα απόκρυφα του παιδιού και να τη στείλει σε μια συγγενή της (από την πλευρά του πατέρα) για να την συμβουλεύσει και να ζητήσει την γνώμη ενός γιατρού.

Η συγκεκριμένη συγγενής, έθεσε σε εφαρμογή, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες της ιστοσελίδας dimokratiki.gr, ένα απίστευτο σε σύλληψη και εκτέλεση σχέδιο για να αφαιρέσει χρήματα από την μητέρα και ακολούθως από τον παππού του παιδιού. Πιο συγκεκριμένα, η γυναίκα αυτή προθυμοποιήθηκε να «δει» το παιδί και με το δάκτυλο της φέρεται να προκάλεσε ρήξη του παρθενικού της υμένα.

Φέρεται να έπεισε την μητέρα ότι το παιδί της είχε υποστεί κακοποίηση, ότι είχε ενημερωθεί προς τούτο το «Χαμόγελο του Παιδιού» και ότι εκεί δούλευε μια φίλη της, που έναντι 200 ευρώ θα μπορούσε να «κουκουλώσει» την υπόθεση. Η μητέρα του παιδιού δεν είχε λεφτά για να της δώσει γιατί δεν είχε πληρωθεί και η ξαδέλφη της φέρεται να της είπε ότι τα δανείστηκε η ίδια και πλήρωσε τον σύνδεσμο της στο «Χαμόγελο του Παιδιού» για να μην προχωρήσει η καταγγελία.

Ακολούθως ξεκίνησε, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, να ζητά 500 ευρώ για να μην αποκαλυφθεί ο ρόλος δήθεν του παππού, εμφανίζοντάς τον ως το άτομο που κακοποίησε σeξουαλικά την ανήλικη! Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η συγκεκριμένη γυναίκα φέρεται να έχει προβλήματα με ουσίες, ενώ εξετάζεται και τυχόν εμπλοκή ενός άνδρα στην όλη υπόθεση.

Οι εξελίξεις τρέχουν από το πρωί της Κυριακής και η δικογραφία που έχει σχηματιστεί αφού συμπληρωθεί με τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων θα υποβληθεί για τα περαιτέρω στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Η παιδοψυχολόγος έχει αποφανθεί, ότι το παιδί έχει νοητική υστέρηση και το τοποθετεί ως προς την αντίληψη του στην ηλικία των 3,5 ετών. Τα δύο του αδέλφια εξεταζόμενα, παρουσία παιδοψυχολόγου, εξέφρασαν σύμφωνα με τις πληροφορίες τη στεναχώρια τους για το γεγονός ότι δεν βρίσκονται μαζί με τους παππούδες τους, επεσήμαναν ότι ο παππούς τους είναι αυστηρός αλλά τα αγαπά και απέκλεισαν οιανδήποτε υποψία για τέλεση αδικημάτων εντός του στενού κύκλου της οικογενείας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Οριοθετήθηκε η πυρκαγιά στα Σελίνια της Σαλαμίνας

E-Daily 2.TopNews 19.07.2026
Μεγάλες πυροσβεστικές δυνάμεις επί τόπου - Οκτώ αεροσκάφη και ελικόπτερο επιχειρούν από αέρος

Ο Μέσι «μίλησε» πριν τον τελικό του Μουντιάλ ‑ το μήνυμα που συγκλόνισε εκατομμύρια

E-Daily 3.Left 19.07.2026
Ο αρχηγός της Αργεντινής ανάρτησε συγκινητικό μήνυμα λίγες ώρες πριν τον τελικό με την Ισπανία, εστιάζοντας στη διαδρομή της ομάδας και όχι στο τρόπαιο.

Ινδία: Πώς σχεδίασε η σύζυγος τον «τέλειο» θάνατο του άνδρα της με δηλητηριώδες φίδι

E-Daily 3.Left 19.07.2026
Η 32χρονη Νταμίνι, μαζί με τον εραστή της και δύο γητευτές φιδιών, φέρεται να νάρκωσε τον σύζυγό της και στη συνέχεια άφησε κράιτ να τον δαγκώσει ώστε ο θάνατος να μοιάζει με ατύχημα.

Τελικός Μουντιάλ 2026: Efood και Wolt σταματούν τις παραδόσεις – Από τι ώρα και γιατί

E-Daily 2.TopNews 19.07.2026
Οι διανομείς των δύο μεγάλων πλατφορμών κηρύσσουν στάση εργασίας από τις 19:00 έως τα μεσάνυχτα της Κυριακής, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τον θάνατο 20χρονου συναδέλφου τους.

ΟΠΕΚΕΠΕ – Μητσοτάκης: Υπουργοί και βουλευτές της ΝΔ στοχοποιήθηκαν και διασύρθηκαν χωρίς να έχει αποφανθεί η Δικαιοσύνη

E-Daily 2.TopNews 19.07.2026
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον εβδομαδιαίο απολογισμό του έθεσε στο επίκεντρο παρεμβάσεις σε υποδομές, υγεία, ασφάλιση και οικονομία

Η μεγαλύτερη πυραυλική επίθεση της Ρωσίας από την αρχή του πολέμου: Πάνω από 40 πύραυλοι και 120 drones κατά της Ουκρανίας

E-Daily 2.TopNews 19.07.2026
Σφοδρό σφυροκόπημα με στόχο κυρίως την ουκρανική πρωτεύουσα, τουλάχιστον ένας νεκρός και 16 τραυματίες - Το Κίεβο ζητά «συντριπτική πίεση» στη Μόσχα

Τι συμβαίνει με τη γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία ‑ τα στοιχεία που προκαλούν ανησυχία

E-Daily 3.Left 19.07.2026
Πάνω από 125.000 θέσεις εργασίας έχουν χαθεί από το 2019, με τον κλάδο να αντιμετωπίζει την πιο βαθιά αναδιάρθρωση των τελευταίων δεκαετιών.

Τραγωδία στα Χανιά: Ασθενοφόρο ανατράπηκε μετά από σύγκρουση με ΙΧ στη λεωφόρο Μουρνιών

E-Daily 2.TopNews 19.07.2026
Ο ασθενής που μεταφερόταν κατέληξε από ανακοπή, ενώ οι δύο διασώστες νοσηλεύονται με τραυματισμούς - η οδηγός του ΙΧ είναι νοσηλεύτρια που επέστρεφε από νυχτερινή βάρδια.

Θεσσαλονίκη: 66χρονος παρουσιάστηκε μόνος του στην Αστυνομία και κατήγγειλε τον εαυτό του για βιασμό

E-Daily 2.TopNews 19.07.2026
Ο άνδρας ομολόγησε ότι βίασε την 60χρονη σύντροφό του μέσα στο διαμέρισμά της και συνελήφθη επί τόπου.

Ιράν εναντίον ΗΠΑ: Βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους στην αμερικανική βάση στην Ιορδανία

E-Daily 2.TopNews 19.07.2026
Η CENTCOM επιβεβαίωσε τον θάνατο δύο Αμερικανών στρατιωτικών από ιρανική πυραυλική επίθεση, ενώ οι ΗΠΑ εξαπέλυσαν νέα αεροπορικά πλήγματα εναντίον του Ιράν.

Καύσωνας 4 ημερών: Ποιες περιοχές θα «καούν» με 43 βαθμούς και πότε έρχεται η ανάσα δροσιάς

E-Daily 2.TopNews 19.07.2026
Η κορύφωση της ζέστης αναμένεται Δευτέρα και Τρίτη, με τη Θεσσαλία και τη Στερεά Ελλάδα να «χτυπούν» κόκκινο, ενώ από την Πέμπτη το θερμόμετρο θα πέσει κατά 8–10 βαθμούς.

Ευρωπαϊκό Κ18: Η 17χρονη που έφερε την Ελλάδα στην κορυφή και δάκρυσε στον Εθνικό Ύμνο

E-Daily 2.TopNews 19.07.2026
Η Ελένη Ιακωβάκη κατέκτησε το χρυσό στα 400μ. εμποδίων με νέο πανελλήνιο ρεκόρ 52.38 και συγκίνησε στην απονομή.