E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αποτρoπιασμός από την κατάθεση της φρίκης στη Θεσσαλονίκη: Με βίαζε ο θείος μου, με έβαζε να βλέπω ποpνό

«Έχω μετανιώσει για όλα, έχω ζητήσει συγχώρεση από τον Θεό» λέει ο 51χρονος

Δημοσίευση 13/10/2021 | 09:18

Αποτρoπιασμός από την κατάθεση της φρίκης στη Θεσσαλονίκη: Με βίαζε ο θείος μου, με έβαζε να βλέπω ποpνό

Αποτροπιασμό και ανατριχίλα προκαλεί η υπόθεση σeξουαλικής κακοποίησης τριών παιδιών 3, 5 και 6 ετών από το θείο τους για πολλά χρόνια στη Θεσσαλονίκη. Ο 51χρονος κακοποιούσε σeξουαλικά τα παιδιά ενώ έλειπαν οι γονείς και οι παππούδες τους. Δηλώνει μετανιωμένος για τις πράξεις του και τονίζει ότι έχει ζητήσει από τον θεό να τον συγχωρέσει.

Εν τω μεταξύ οι καταθέσεις των θυμάτων για τον εφιάλτη τους προκαλούν σφίξιμο στο στομάχι.

«Ο αδερφός του πατέρα μου με κακοποιούσε σeξουαλικά για τρία χρόνια» εξομολογήθηκε ένα από τα τρία ανήλικα παιδιά. Ο 18χρονος, που βρήκε τη δύναμη να καταθέσει, ήταν μόλις 6 ετών το 2009 όταν και ξεκίνησε η συστηματική του κακοποίηση. Για τρία ολόκληρα χρόνια, όπως κατήγγειλε, ο θείος του ικανοποιούσε τις του ορέξεις τόσο στον ίδιο όσο και στα δύο μικρότερα ξαδερφάκια του.

Θεσσαλονίκη: Η συγκλονιστική κατάθεση

Όσα υποστήριξε ο 18χρονος ενώπιον του ανακριτή, για τη φρίκη που έζησε από την Α’ έως και την Γ’ Δημοτικού από το συγγενικό του πρόσωπο πέραν κάθε υποψίας, αδυνατεί να τα συλλάβει υγιής νους.

«Έκλεισα τα 18 μου χρονιά πριν έναν μήνα και τότε έκανα μια συζήτηση με τον μπαμπά μου και συνειδητοποίησα ότι ο θείος μου παραμένει ατιμώρητος για αυτά που έκανε και γι’ αυτό το καταγγέλλω. Είναι αδελφός του μπαμπά μου και μένει με τους γονείς του. Για 3 ολόκληρα χρονιά από όταν πήγαινα Α’ Δημοτικού έως και Γ’ Δημοτικού, οι γονείς μου επειδή εργάζονταν, ουσιαστικά τον πρώτο χρόνο καθημερινά, ενώ τα επόμενα μόνο κάθε Σαββατοκύριακο, με πήγαιναν στο σπίτι του παππού και της γιαγιάς οπού έμενε και ο θείος για να με προσέχουν. Εμένα πολλές ώρες και κατά κύριο λόγο διανυκτέρευα. Εκεί με κακοποιούσε σeξουαλικά» ανέφερε αρχικά ο 18χρονος σύμφωνα με το thesstoday.gr.

Ξετυλίγοντας το κουβάρι των φρικιαστικών αναμνήσεών του υποστήριξε ότι η κακοποίησή του άρχισε από απλές θωπείες σε διάφορα μέρη του σώματός του, όπως κεφάλι ή πόδια, ενώ αργότερα και μετά από κάποιο διάστημα, άρχισε να τον χαϊδεύει στα γεννητικά όργανα.

«Μετά άρχισε να μου κάνει κι αλλά πράγματα και αυνανιζόταν. Στις απλές θωπείες ήταν μέσα στο σπίτι, αλλά όχι στο ίδιο δωμάτιο, ο παππούς και η γιαγιά» πρόσθεσε, διευκρινίζοντας πως όταν «όταν όμως έκανε χοντρά πράγματα, απουσίαζαν ο παππούς και η γιαγιά».

Αρκετές μάλιστα φορές, σύμφωνα με την κατάθεση του 18χρονου, ο άντρας βιντεοσκοπούσε τις πράξεις του με το κινητό του τηλέφωνο, το οποίο τοποθετούσε σε κάποιο έπιπλο.

«Δεν μου τα έδειχνε ποτέ. Κάποιες φορές μου έβαζε να βλέπω βίντεο πορνογραφικού περιεχομένου με ενήλικες να κάνουν σeξ» συνέχισε ο 18χρονος, ο οποίος υποστηρίζει πως ο θείος του είχε καταφέρει με τον τρόπο του να κάνει να τον αγαπά, δίνοντάς του κάθε φορά δώρα, όπως γλυκά, πατατάκια ή χαρτάκια από συλλογές παικτών ποδοσφαίρου.

Επίσης, πολλές φορές τον πήγαινε βόλτες με το αυτοκίνητο και τον θώπευε όσο καθόταν στη θέση του συνοδηγού, πάνω από τα ρούχα, ενώ μια φορά τον οδήγησε σε ερημικό μέρος και άρχισε να τον θωπεύει γιατί του έλεγε επανειλημμένα ότι ήθελε να επιστρέψει σπίτι.

«Εμπλέκεται και ένας φίλος του θείου»

Στην Γ’ Δημοτικού συνέβη ωστόσο ένα περιστατικό που αποτέλεσε αφορμή για να μάθουν οι γονείς των παιδιών τι συνέβαινε.

Ο κατά τρία χρονιά μικρότερος ξάδελφός του εκμυστηρεύτηκε στον πατέρα του 18χρονου ότι ο θείος τους, 51 ετών σήμερα, επιχείρησε μια φορά να τον φιλήσει στο στόμα (ή τον φίλησε, δεν θυμόταν καλά). Τότε ο πατέρας του πηρέ το κινητό του κατηγορουμένου και βρήκε μέσα σε αυτό ένα βίντεο στο οποίο ο 18χρονος ήταν γuμνός στην μπανιερά και έπαιζαν ένα παιχνίδι.

«Ο θείος θώπευε και την ξαδέρφη μου και επίσης τη βιντεοσκοπούσε. Στα περιστατικά εμπλέκεται κι ένας φίλος του θείου» κατέληξε ο 18χρονος.

«Έχω μετανιώσει για όλα αυτά»

Από την πλευρά του ο 51χρονος ομολόγησε τις πράξεις του, δηλώνοντας μετανιωμένος. Δεν δίστασε να επικαλεστεί μάλιστα τη συγγνώμη που ζήτησε από τον Θεό για να παραγραφούν οι αμαρτίες του.

«Έχω μετανιώσει για όλα αυτά. Τα έκανα, άλλα πλέον τα έχω μετανιώσει και έχω ζητήσει συγχώρεση από τον Θεό. Έχω πειράξει μόνο το αγόρι και το ένα κορίτσι. Το κορίτσι το φιλούσα στο στόμα και τη χάιδευα. Τη θώπευα και στα γεννητικά της όργανα. Το αγόρι το χάιδευα και αυνανίστηκα μπροστά του» είπε.

Παράλληλα, ανέφερε ότι μια φορά μόνο του έκανε και στοματικό, ενώ τον έβγαζε βίντεο όταν ήταν γuμνός. Το άλλο αγόρι το χάιδευε στα ποδιά και τον φίλαγε στο μάγουλο.

«Είχα λίγο στύση. Δώρα δεν έκανα. Μόνο Χριστούγεννα και Πάσχα. Τα βίντεο με τα ανίψια μου τα έδειξα σε έναν φίλο μου. Δεν ξέρω αν τα αποθήκευσε γιατί τον άφηνα μόνο με το κινητό μου για να πηγαίνω τουαλέτα. Μου είχε πει ότι του αρέσει να βλέπει τέτοια» πρόσθεσε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πέθανε ο αδελφός του Μεβλούτ Τσαβούσογλου – Βρέθηκε πυροβολημένος στο γραφείο του

E-Daily 2.TopNews 18.05.2026
Ο 52χρονος επιχειρηματίας Αϊντίν Τσαβούσογλου εντοπίστηκε βαριά τραυματισμένος από πυροβόλο όπλο στο πρατήριό του στην Αλάνια και υπέκυψε μετά από δώδεκα μέρες νοσηλείας

ΗΠΑ: Νεκρός από χανταϊό στο Κολοράντο – Αυστηρότεροι έλεγχοι για τον Έμπολα

E-Daily 2.TopNews 18.05.2026
Ο ενήλικας που πέθανε από χανταϊό δεν σχετίζεται με το ολλανδικό κρουαζιερόπλοιο

ΣΥΡΙΖΑ: Τέλος και η Ελένη Αυλωνίτου ‑ «Θα ξανασυναντηθούμε γρήγορα!»

E-Daily 2.TopNews 18.05.2026
Αποχώρησε από τον ΣΥΡΙΖΑ η Ελένη Αυλωνίτου – «Νέο ξεκίνημα» προαναγγέλλει

Ηράκλειο: Ανδρας έπνιξε αδέσποτη γάτα και την πέταξε σε κάδο

E-Daily 2.TopNews 18.05.2026
Ο άνδρας επέστρεψε, πήρε το νεκρό ζώο από τον κάδο, το έβαλε σε σακούλα και το πέταξε σε άγνωστο σημείο, όπου το σώμα της γάτας δεν βρέθηκε

Κάλυμνος: Θρίλερ με τον 48χρονο ψαρά που βρέθηκε νεκρός ‑ Ερευνάται δολοφονία μετά από καυγά

E-Daily 2.TopNews 18.05.2026
Στην Κάλυμνο, 47χρονος άνδρας βρέθηκε νεκρός στη θάλασσα μετά από σοβαρό περιστατικό σε αλιευτικό σκάφος όπου επέβαινε με άλλον άνδρα

«Μαχαίρωσέ τον»: Αιματηρή συμπλοκή νεαρών με ματσέτες μέρα μεσημέρι σε πάρκο στο Λονδίνο

E-Daily 2.TopNews 18.05.2026
Εικόνες ωμής βίας καταγράφηκαν μέρα μεσημέρι σε πάρκο του Λονδίνου χθες, σε μια δολοφονική επίθεση που έγινε μπροστά σε δεκάδες οικογένειες με παιδιά που εκείνη την ώρα απολάμβαναν τη βόλτα τους

Πώς δρούσε το κύκλωμα εκβιασμών και παράνομων επιδοτήσεων στην Κρήτη – Θείος και ανιψιοί έδερναν και εκβίαζαν αγρότες

Ελλάδα 18.05.2026
Η σπείρα από τα Βορίζια είχε εισπράξει από παράνομες επιδοτήσεις 586.000 ευρώ ενώ οι ζημιές που προκλήθηκαν σε καλλιέργειες και περιουσίες αγροτών ξεπερνούν τις 200.000 ευρώ

Η Αβάνα προειδοποιεί ότι μια στρατιωτική δράση των ΗΠΑ κατά της χώρας θα προκαλέσει «αιματοχυσία»

E-Daily 2.TopNews 18.05.2026
Ο Τραμπ χαρακτήρισε τη νήσο υπό κομμουνιστική κυβέρνηση «εξαιρετική απειλή» για την «εθνική ασφάλεια των ΗΠΑ»

Θεσσαλονίκη: Νεαροί έβρεξαν με νεροπίστολα, έδειραν και βιντεοσκόπησαν 22χρονο

E-Daily 2.TopNews 18.05.2026
Οι νεαροί κατέγραψαν το περιστατικό με κινητά τηλέφωνα και κατηγορείται για παραβίαση νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων, εξύβριση και πρόκληση απλής σωματικής βλάβης

Τεράστιος αστεροειδής θα περάσει «ξυστά» από τη Γη: Θα πλησιάσει πιο κοντά από το ένα τέταρτο της απόστασης μέχρι τη Σελήνη

Tech + Science 18.05.2026
Δεν υπάρχει καμία πιθανότητα σύγκρουσης με τη Γη τουλάχιστον για τα επόμενα 100 χρόνια

Θείος και ανιψιοί ξυλοκοπούσαν και εκβίαζαν αγρότες στην Κρήτη

Ελλάδα 18.05.2026
Κατέστρεφαν καλλιέργειες, έκλεβαν χωράφια και εισέπρατταν παράνομες επιδοτήσεις από ΟΠΕΚΕΠΕ