E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Νταήδες» εκβίαζαν 13χρονο στον Γαλατά: Απειλούσαν την οικογένειά του και του έπαιρναν λεφτά

Σοκ από το περαστικό bullying στον Γαλατά Τροιζηνίας

Δημοσίευση 11/10/2021 | 17:33

«Νταήδες» εκβίαζαν 13χρονο στον Γαλατά: Απειλούσαν την οικογένειά του και του έπαιρναν λεφτά

Δεν έχει προηγούμενο το σοκαριστικό περιστατικό bullying και εκβιασμού που σημειώθηκε στον Γαλατά Τροιζηνίας.

Επί τρεις μήνες μια ομάδα νεαρών εξωσχολικών ενηλίκων , έκαναν συστηματικά bullying και εκβίαζαν 13χρονο μαθητή της Α’ Γυμνασίου, απειλώντας τον ότι θα έκαναν κακό στην οικογένεια του, αν δεν τους έδινε χρήματα.

Σύμφωνα με την μαρτυρία της μητέρας του παιδιού, σύμφωνα με το saronicmagazine.gr ο 13χρόνος υπέφερε από το bullying και τους εκβιασμούς των νεαρών από τον Αύγουστο, ωστόσο η ίδια ενημερώθηκε, από το παιδί της, για το πρόβλημα προσφάτως.

Οι νεαροί εκφόβιζαν και εκβίαζαν τον 13χρόνο αποσπώντας του χρήματα, με το μεγαλύτερο ποσό να είναι 150 ευρώ.

Μάλιστα πρόσφατα οι νεαροί ανάγκασαν το αγόρι να πηδήξει από ένα κοντέινερ, με αποτέλεσμα να σπάσει το πόδι του. Μέρες μετά το ατύχημα, το παιδί δεν πήγε στο σχολείο του, με αποτέλεσμα οι καθηγητές να ενημερώσουν την μητέρα του παιδιού και εκείνη να το αναζητήσει, εντοπίζοντας το μακριά από το σχολείο σε άθλια ψυχολογική κατάσταση, με τον 13χρονο να της εξομολογείται τα όσα είχε περάσει.

Στη συνέχεια η μητέρα του παιδιού κατήγγειλε το γεγονός στο Αστυνομικό Τμήμα του Γαλατά και οι αστυνομικοί εντόπισαν τους φερόμενους ως δράστες και διεξήγαγαν προανάκριση για την υπόθεση.

Οπως μας δήλωσε η μητέρα του μαθητή, ο διοικητής και το προσωπικό του Α.Τ. Γαλατά, χειρίστηκαν άριστα και με λεπτότητα την υπόθεση, χαρίζοντας στον 13χρόνο ξανά το αίσθημα ασφάλειας, ανεβάζοντας παράλληλα το ηθικό του, καθώς το αγόρι, εδώ και καιρό βρισκόταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση. “Ευχαριστώ τους αστυνομικούς με όλη μου την καρδιά, που βοήθησαν και έφεραν ξανά την ηρεμία στο παιδί μου” μας δήλωσε η μητέρα του αγοριού.

Να σημειώσουμε πως – σύμφωνα με την μαρτυρία της μητέρας του αγοριού – ο 13χρόνος, δεν ήταν ο μοναδικός μαθητής που είχε πέσει θύμα bullying της συγκεκριμένη ομάδας. Ωστόσο, όπως συμβαίνει συχνά σε τέτοιες περιπτώσεις, τα στόματα των θυμάτων παραμένουν κλειστά από φόβο. Σχηματίζεται δικογραφία και η υπόθεση θα ακολουθήσει τον δρόμο της δικαιοσύνης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Κατά συρροή νύφη» για να παίζει στα καζίνο του Λας Βέγκας: Τουλάχιστον 14 γάμοι ‑ αστραπή

E-Daily 2.TopNews 14.07.2026
Σύμφωνα με την κατάθεσή της στην αστυνομία «θα μπορούσε να βγάλει έως και 20.000 δολάρια από έναν γάμο»

Αγριος ξυλοδαρμός 17χρονης από τον σύντροφό της στη Ρόδο για 5,5 ώρες

E-Daily 2.TopNews 14.07.2026
«Αν θέλει σφαλιάρα κανείς για να συνέλθει, είναι οκ να του τη ρίξεις»

Η παμπ στη Μπανγκόκ που έγινε παγίδα θανάτου: Τι κρύβεται πίσω από την τραγωδία με τους 30 νεκρούς

E-Daily 2.TopNews 14.07.2026
Παράνομες κατασκευές, εύφλεκτα υλικά και άδεια εστιατορίου αντί διασκέδασης αποκαλύπτονται ως τα αίτια της φονικής πυρκαγιάς στη Μπανγκόκ.

Βγήκε για SUP στη Λήμνο και γύρισε με πρόστιμο 250 ευρώ: Τι πρέπει να θυμάστε πριν ανεβείτε στη σανίδα

E-Daily 2.TopNews 14.07.2026
Πρόστιμο 250 ευρώ επιβλήθηκε χθες το μεσημέρι σε αναβάτη στην παραλία του Αη Γιάννη στη Λήμνο, επειδή δεν φορούσε το υποχρεωτικό ατομικό σωσίβιο.

Αφησε τον υπολογιστή ανοιχτό για 309 ώρες και ζήτησε υπερωρίες ‑ Τι αποφάσισε το δικαστήριο

E-Daily 2.TopNews 14.07.2026
Δικαστήριο της Βαρκελώνης απέρριψε την αξίωση εργαζόμενης για 309 ώρες υπερωριακής απασχόλησης εξ αποστάσεως, κρίνοντας ότι η ενεργή σύνδεση υπολογιστή δεν αποδεικνύει πραγματική εργασία.

Προφυλακίστηκαν ο 29χρονος και η 26χρονη για τη δολοφονία της Βάγιας Νέστορα

E-Daily 2.TopNews 14.07.2026
Η 26χρονη όσο και ο 29χρονος φέρεται ότι αρνήθηκαν τις κατηγορίες και οποιαδήποτε συμμετοχή στην πράξη κάνοντας λόγο για σκευωρία των αρχών και επικαλέστηκαν το δικαίωμα της σιωπής

Γιατί το αναμμένο αυτοκίνητο σε κλειστό γκαράζ μπορεί να αποβεί μοιραίο ‑ Tι πρέπει να γνωρίζετε

E-Daily 3.Left 14.07.2026
Το τραγικό περιστατικό στον Πειραιά με δύο νεκρούς επαναφέρει στο προσκήνιο τους κινδύνους του μονοξειδίου του άνθρακα και τις απλές συνήθειες που μπορούν να σώσουν ζωές.

Αποχωρεί από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ ο Ανδρέας Παναγιωτόπουλος, παραμένει ως ανεξάρτητος στη Βουλή

Ελλάδα 14.07.2026
Ο βουλευτής Αχαΐας γνωστοποίησε την απόφασή του με επιστολή που απέστειλε στον πρόεδρο της Βουλής

Περιοδείες σε όλη την Ελλάδα ξεκινά η Καρυστιανού για να ανακόψει την πτώση του κόμματός της στις δημοσκοπήσεις

E-Daily 2.TopNews 14.07.2026
Από την Πελοπόννησο και τη Δυτική Ελλάδα ξεκινά η πρόεδρος της «Ελπίδας για τη Δημοκρατία» έναν κύκλο επισκέψεων, με στόχο τη συμμετοχή σε πολιτιστικές και κοινωνικές δράσεις και τη συνάντηση με στελέχη και μέλη του κινήματος

Θρίλερ με 20 τόνους Έμενταλ: Το τυρί εξαφανίστηκε μυστηριωδώς ανάμεσα στη Βαυαρία και τη Γαλλία

E-Daily 2.TopNews 14.07.2026
Αναπάντητο παραμένει το μυστήριο με τους 20 τόνους Έμενταλ αξίας άνω των 80.000 ευρώ που χάθηκαν στο δρόμο προς τη Γαλλία

Πακιστάν: 11 νεκροί από κατάρρευση οροφής κτηρίου εξαιτίας σφοδρών βροχοπτώσεων

Κόσμος 14.07.2026
Το περιστατικό σημειώθηκε στην πόλη Κοχάτ της επαρχίας Κχίμπερ-Πακτούνκβα, σύμφωνα με τον επικεφαλής της τοπικής υπηρεσίας έκτακτης ανάγκης, Μπιλάλ Φαΐζι

Γιατί φεύγουν οι εργαζόμενοι – Τι αποκαλύπτει νέα έρευνα για την αγορά εργασίας στην Ελλάδα

Οικονομία 14.07.2026
Νέα έρευνα του kariera.gr και του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών αποτυπώνει τις τάσεις στην προσέλκυση προσωπικού, τη μισθολογική διαφάνεια και τον ρόλο της τεχνητής νοημοσύνης στο HR.