E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Νταήδες» εκβίαζαν 13χρονο στον Γαλατά: Απειλούσαν την οικογένειά του και του έπαιρναν λεφτά

Σοκ από το περαστικό bullying στον Γαλατά Τροιζηνίας

Δημοσίευση 11/10/2021 | 17:33

«Νταήδες» εκβίαζαν 13χρονο στον Γαλατά: Απειλούσαν την οικογένειά του και του έπαιρναν λεφτά

Δεν έχει προηγούμενο το σοκαριστικό περιστατικό bullying και εκβιασμού που σημειώθηκε στον Γαλατά Τροιζηνίας.

Επί τρεις μήνες μια ομάδα νεαρών εξωσχολικών ενηλίκων , έκαναν συστηματικά bullying και εκβίαζαν 13χρονο μαθητή της Α’ Γυμνασίου, απειλώντας τον ότι θα έκαναν κακό στην οικογένεια του, αν δεν τους έδινε χρήματα.

Σύμφωνα με την μαρτυρία της μητέρας του παιδιού, σύμφωνα με το saronicmagazine.gr ο 13χρόνος υπέφερε από το bullying και τους εκβιασμούς των νεαρών από τον Αύγουστο, ωστόσο η ίδια ενημερώθηκε, από το παιδί της, για το πρόβλημα προσφάτως.

Οι νεαροί εκφόβιζαν και εκβίαζαν τον 13χρόνο αποσπώντας του χρήματα, με το μεγαλύτερο ποσό να είναι 150 ευρώ.

Μάλιστα πρόσφατα οι νεαροί ανάγκασαν το αγόρι να πηδήξει από ένα κοντέινερ, με αποτέλεσμα να σπάσει το πόδι του. Μέρες μετά το ατύχημα, το παιδί δεν πήγε στο σχολείο του, με αποτέλεσμα οι καθηγητές να ενημερώσουν την μητέρα του παιδιού και εκείνη να το αναζητήσει, εντοπίζοντας το μακριά από το σχολείο σε άθλια ψυχολογική κατάσταση, με τον 13χρονο να της εξομολογείται τα όσα είχε περάσει.

Στη συνέχεια η μητέρα του παιδιού κατήγγειλε το γεγονός στο Αστυνομικό Τμήμα του Γαλατά και οι αστυνομικοί εντόπισαν τους φερόμενους ως δράστες και διεξήγαγαν προανάκριση για την υπόθεση.

Οπως μας δήλωσε η μητέρα του μαθητή, ο διοικητής και το προσωπικό του Α.Τ. Γαλατά, χειρίστηκαν άριστα και με λεπτότητα την υπόθεση, χαρίζοντας στον 13χρόνο ξανά το αίσθημα ασφάλειας, ανεβάζοντας παράλληλα το ηθικό του, καθώς το αγόρι, εδώ και καιρό βρισκόταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση. “Ευχαριστώ τους αστυνομικούς με όλη μου την καρδιά, που βοήθησαν και έφεραν ξανά την ηρεμία στο παιδί μου” μας δήλωσε η μητέρα του αγοριού.

Να σημειώσουμε πως – σύμφωνα με την μαρτυρία της μητέρας του αγοριού – ο 13χρόνος, δεν ήταν ο μοναδικός μαθητής που είχε πέσει θύμα bullying της συγκεκριμένη ομάδας. Ωστόσο, όπως συμβαίνει συχνά σε τέτοιες περιπτώσεις, τα στόματα των θυμάτων παραμένουν κλειστά από φόβο. Σχηματίζεται δικογραφία και η υπόθεση θα ακολουθήσει τον δρόμο της δικαιοσύνης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πτώση δέντρου στο Ίλιον πάνω σε ταξί μετά το μπουρίνι στην Αττική – Πληροφορίες για εγκλωβισμένο άτομο

E-Daily 2.TopNews 24.07.2026
Σε εξέλιξη βρίσκεται η επιχείρηση της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό ατόμου

Συναγερμός στην Ιταλία για δαγκώματα από ψάρι σε λουόμενους

E-Daily 2.TopNews 24.07.2026
«Έχασε πολύ αίμα» – Γιατί οι αρχές αποκλείουν τον λαγοκέφαλο

Ανατροπή στο NBA: Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς υπογράφει με τη Φιλαδέλφεια

E-Daily 3.Left 24.07.2026
Θα αγωνιστεί στην τέταρτη ομάδα της καριέρας του στο NBA

Η κακοκαιρία σφυροκοπά τη χώρα με μπουρίνια, χαλάζι και πάνω από 100.000 κεραυνούς σε μία ώρα – Σε ετοιμότητα η Αττική

E-Daily 2.TopNews 24.07.2026
Οι καταιγίδες αναμένεται να συνοδεύονται από έντονη κεραυνική δραστηριότητα

Η εκκένωση του Καπ Φερέ στη Γαλλία, ένα πρωτοφανές σχέδιο, που είχε εκπονηθεί από το 2023

E-Daily 2.TopNews 24.07.2026
Η πυρκαγιά έχει ήδη κάψει περισσότερα από 125.000 στρέμματα, μια επιφάνεια μεγαλύτερη εκείνης του Παρισιού και οδήγησε στην εκκένωση 44.000 ανθρώπων σε διάστημα δύο ημερών

Συγκλονίζει η ναυαγοσώστρια που έσωσε το κοριτσάκι: «Ήταν παγωμένο, μελανιασμένο, με πρησμένα μάτια»

E-Daily 2.TopNews 24.07.2026
«Όλα γίνονται εντελώς μηχανικά. Βγαίνουν χωρίς να το σκεφτούμε καν»

ΟΠΕΚΕΠΕ: Παραπέμπεται σε δίκη για ψευδή κατάθεση ο «Φραπές»

E-Daily 2.TopNews 24.07.2026
Εκκρεμεί επίσης δεύτερη δίκη για απείθεια, η οποία έχει οριστεί για τον ερχόμενο Οκτώβριο

Φωτιά στον Μαρμαρά Χαλκιδικής – Χαμός στην περιοχή από τους κεραυνούς

E-Daily 2.TopNews 24.07.2026
Η Πυροσβεστική βρίσκεται ήδη στο σημείο

«Τσουχτερό» πρόστιμο 1.312 ευρώ σε οδηγό για αποτσίγαρο

E-Daily 2.TopNews 24.07.2026
Υπάλληλοι του κλιμακίου αντιμετώπισης εγκλημάτων εμπρησμού της Πυροσβεστικής επέβαλαν χρηματική ποινή 1.312 ευρώ στον οδηγό.