E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πήδηξε από τον 9ο όροφο, προσγειώθηκε πάνω σε αυτοκίνητο και σώθηκε

Σοκαριστικές εικόνες

Δημοσίευση 8/10/2021 | 09:22

Πήδηξε από τον 9ο όροφο, προσγειώθηκε πάνω σε αυτοκίνητο και σώθηκε

Δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους και στο θέαμα που έβλεπαν περαστικοί και εργαζόμενοι στο Νιου Τζέρσεϊ όταν είδαν μπροστά τους έναν άνδρα να προσγειώνεται στην οροφή ενός αυτοκινήτου αφού έχει πραγματοποιήσει βουτιά-θανάτου από τον ένατο όροφο κτηρίου!

Ο 31χρονος έσκασε στην οροφή της μαύρης BWW Beemer 330i που ήταν σταθμευμένη κάτω από το πολυόροφο κτήριο το πρωί της Τετάρτης και στη συνέχεια σηκώθηκε με το δεξί του χέρι να κρέμεται στο πλάι του ενώ ήταν εμφανώς σπασμένο και ρώτησε χαμένος: «Τι συνέβη;».

«Άκουσα ένα μεγάλο μπαμ και δεν πίστευα ότι ήταν ένας άνθρωπος στην αρχή», είπε ένας αυτόπτης μάρτυρας Smith. «Το πίσω παράθυρο του αυτοκινήτου έσπασε μόλις έσκασε πάνω του. Τότε ο τύπος σηκώθηκε και άρχισε να ουρλιάζει. Το χέρι του ήταν όλο στριμμένο».

«Ήμουν σοκαρισμένη. Ήταν σαν να ήσουν σε ταινία », είπε ο μάρτυρας

«Σκεφτόμουν, δόξα τω Θεώ, πιθανότατα βοήθησε που φορούσε ένα χνουδωτό μπουφάν», είπε, προσθέτοντας ότι πίστευε ότι το παλτό μπορεί να τον βοήθησε από πιο σοβαρά τραύματα.

Για απόπειρα αυτοκτονίας κάνουν λόγο αυτόπτες μάρτυρες

Στα βίντεο που τράβηξαν πολίτες φαίνεται ο άνδρας που ουρλιάζει από τον πόνο με τραύματα στο πάνω μέρος του σώματος. Το βίντεο δείχνει επίσης μία μάσκα προσώπου που κρέμεται ακόμα από το αυτί του άντρα, παρά το ότι έχει πέσει περίπου από 30 μέτρα ύψος.

Ο άνδρας, που πήδηξε από ένα ανοιχτό παράθυρο στον ένατο όροφο, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο και ήταν σε κρίσιμη κατάσταση την Πέμπτη, δήλωσε η εκπρόσωπος της Τζέρσεϊ Σίτι, Κίμπερλι Γουάλας-Σκαλτσιόνε.

Ο άνδρας δεν δούλευε μέσα στο κτίριο και δεν ήταν σαφές γιατί βρισκόταν εκεί, είπαν εργαζόμενοι και μάρτυρες. Αρνήθηκε να δώσει στους αστυνομικούς το όνομά του και δεν συνεργάστηκε από το απόγευμα της Πέμπτης.

«Έπεσε στην οροφή του αυτοκινήτου, στη συνέχεια κατέβηκε από το αυτοκίνητο και έπεσε στο έδαφος. Προσπαθούσε να σηκωθεί αλλά οι άνθρωποι προσπαθούσαν να τον κάνουν να μείνει κάτω – «Δεν ξέρεις πόσο πληγωμένος είσαι», του έλεγαν πολίτες είπε ο Μαρκ Μπορντό, 50 ετών, ο οποίος εργάζεται στο κτίριο και είδε από κοντά το περιστατικό.

«Έτσι έμεινε εκεί μέχρι να έρθει η αστυνομία και τα ασθενοφόρα. Έλεγε συνέχεια, “Άσε με ήσυχο, θέλω να πεθάνω”. Είδατε ότι το ένα του χέρι ήταν σαφώς σπασμένο, αλλά είχε τις αισθήσεις του, κινούνταν », είπε. «Ήθελε να πεθάνει. Αυτή ήταν η ατζέντα του. Αλλά ο Θεός είχε κάτι άλλο στο μυαλό του» Τον Νοέμβριο του 2019, ένα 7χρονο αγόρι του Μπρονξ επέζησε από μια τρομακτική πτώση εννέα ορόφων από το διαμέρισμα της οικογένειάς του, αλλά αργότερα πέθανε ως αποτέλεσμα των τραυμάτων του.

Την Τετάρτη, η αστυνομία του Τζέρσεϊ Σίτι έκλεισε για λίγο τους δρόμους κοντά στο πολυώροφο, συμπεριλαμβανομένου του σταθμού Journal Square PATH και του Κοινοτικού Κολλεγίου Hudson County.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αντετοκούνμπο και Καραλής υποψήφιοι για τον τίτλο του κορυφαίου αθλητή της χρονιάς στην Ελλάδα

Αθλητικά Νέα 18.12.2025
Μάχη πόλο και μπάσκετ στις περισσότερες κατηγορίες - Την Δευτέρα η εκδήλωση του ΠΣΑΤ στην οποία θα ανακοινωθούν οι νικητές

Ταϊλάνδη: Τραγικός θάνατος τουρίστα σε εστιατόριο ‑ Πέρασε από γυάλινη πόρτα

Κόσμος 18.12.2025
Αυστραλός τουρίστας έχασε τη ζωή του - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με πολύ βαθύ κόψιμο στο πόδι

Μαχαίρωσαν για δεύτερη χρονιά τον Αγιο Βασίλη στον Ασπρόπυργο

Ελλάδα 18.12.2025
«Είχαν πρόβλημα με τον Αγιο» δηλώνει ο εστιάτορας

Τέμπη: Απολογήθηκε για το «μπάζωμα» στα Τέμπη ο Χρήστος Τριαντόπουλος

Ελλάδα 18.12.2025
Έκλεισε ο κύκλος των απολογιών για την υπόθεση

Σοβαρό εργατικό ατύχημα στην Πάτρα ‑ Εργάτης έπεσε από στέγη

Ελλάδα 18.12.2025
Το περιστατικό σημειώθηκε την ώρα που εκτελούσε εργασίες σε κτίριο

Οσβάλντο Νέτο: Αγριος τσακωμός του ποδοσφαιριστή έξω από μπαρ της Ταϊλάνδης

Κόσμος 18.12.2025
Τον πήραν στο κυνήγι οι υπάλληλοι ζητώντας τον λογαριασμό - Επιτέθηκε σε ηλικιωμένο τουρίστα

ΟΠΕΚΕΠΕ: Προφυλακιστέος ο 54χρονος λογιστής από τα Γιαννιτσά

Ελλάδα 18.12.2025
Στη φυλακή οδηγείται ο λογιστής για την υπόθεση με τις παράνομες αγροτικές επιδοτήσεις