E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Mad Clip: Πού κατέληξαν τα 8.000 ευρώ που βρέθηκαν στο παντελόνι του τράπερ

Αιτία διαμάχης των συγγενών τα χρήματα

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 29/9/2021 | 00:12

Mad Clip: Πού κατέληξαν τα 8.000 ευρώ που βρέθηκαν στο παντελόνι του τράπερ

Αντικείμενο διαμάχης έγιναν τα 8.000 ευρώ που βρέθηκαν στο παντελόνι του Mad Clip που φορούσε τη νύχτα που έσβησε στην άσφαλτο μετά τη σφοδρή σύγκρουση του αυτοκινήτου του σε κολόνα και δέντρο στη Βουλιαγμένη.

Σύμφωνα με το Mega, τα χρήματα είχαν παραμείνει στο αστυνομικό τμήμα γιατί υπήρχε διαφωνία μεταξύ των συγγενών για το ποσό που θα λάβει ο καθένας.

Για τον λόγο αυτό τα χρήματα παρέμειναν στο αστυνομικό τμήμα όλο αυτό το διάστημα και η αστυνομία σήμερα τα κατέθεσε στο παρακαταθηκών και δανείων.

Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, θα αρχίσει ξεχωριστή διαδικασία αν θέλουν να διεκδικήσουν το χρηματικό ποσό. Τα χρήματα αυτά δεν έχουν δοθεί μέχρι στιγμής σε κάποιο συγγενικό πρόσωπο, αναφέρει το κανάλι.

Αναζητούσαν τον σταυρό και το κινητό του για δύο εβδομάδες

Υπενθυμίζεται ότι η οικογένεια του τράπερ αναζητούσε 18 μέρες μετά το δυστύχημα τον σταυρό και το κινητό τηλέφωνο του τράπερ, που δεν είχαν εντοπιστεί μετά το τροχαίο.

Τελικά τόσο ο σταυρός όσο και το κινητό του τράπερ εντοπίστηκαν μέσα στις λαμαρίνες της Porsche, που, μετά το δυστύχημα, μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών.

Την καταγγελία για τον σταυρό του Mad Clip είχε κάνει από την πρώτη στιγμή ο παππούς του αναφέροντας ότι «από τη σορό έλειπε ο σταυρός του που έκανε 10.000 ευρώ, που κάποιος τον πήρε, όπως και το κινητό τηλέφωνο».

Το πόρισμα για τα αίτια του δυστυχήματος

Στο μεταξύ φως στα αίτια του δυστυχήματος έδωσε το πόρισμα που δόθηκε στη δημοσιότητα του πραγματογνώμονα της οικογένειας του τράπερ, Παναγιώτη Μαδιά. Σε αυτό περιγράφεται τι έγινε το μοιραίο βράδυ και πώς η Porsche έφυγε από τον δρόμο.

«Η πιθανολογούμενη εκτίμησή μου ως προς τα αίτια είναι ότι αυτά θα πρέπει να αναζητηθούν στο αν συνέβη κάτι στον οδηγό ή στο αυτοκίνητο, μήπως σε αυτή τη στιγμή ο οδηγός, αντιλαμβανόμενος ότι πάει να χάσει τον έλεγχο του οχήματος, προβαίνει σε ξαφνικό υπερδιορθωτικό ελιγμό προς τα αριστερά χάνοντας εντελώς τον έλεγχο του οχήματος, με τα επερχόμενα αποτελέσματα» αναφέρεται, μεταξύ άλλων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κακοκαιρία Byron: Σε ποια περιοχή έριξε το απόγευμα την περισσότερη βροχή στην Αθήνα

Καιρός Χτες
Το Meteo δημοσίευσε χάρτη με τις περιοχές που δέχθηκαν την περισσότερη βροχή λόγω κακοκαιρίας Byron

Με τηλεκπαίδευση τα μαθήματα για τα σχολεία που θα παραμείνουν κλειστά λόγω της κακοκαιρίας

Ελλάδα Χτες
Ποια σχολεία θα παραμείνουν κλειστά λόγω των καιρικών συνθηκών

Μαγειρίας για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Τη Ferrari την πήραμε από αναγκαστική απαλλοτρίωση οικοπέδου»

Ελλάδα Χτες
Ο Χρήστος Μαγειρίας στάθηκε και στα τυχερά δελτία που κέρδισε - Έκανε λόγο πως πήρε το «πολύ 25 χιλιάρικα»

Eurovision 2026: Το Ισραήλ παραμένει στον διαγωνισμό τραγουδιού

Eurovision Χτες
Αρκετές χώρες θα μποϊκοτάρουν

«Έσκασαν» φρεάτια από τη βροχή στην Καλλιθέα ‑ Βίντεο

Ελλάδα Χτες
Σημαντικά προβλήματα από την κακοκαιρία Byron στην Αττική

Μαγειρίας στη Βουλή: Με λεφτά που μου δώρισε η μάνα μου αγόρασα τη Ferrari

Ελλάδα Χτες
Η μητέρα του, είπε, τού παραχώρησε το μερίδιό της από απαλλοτρίωση έκτασης - Εχω κερδίσει συνολικά από τζόκερ σε έξι χρόνια 25.000 ευρώ, είπε

«Με βίαζαν, με βασάνιζαν και με κρέμασαν από το ταβάνι»

Κόσμος Χτες
«Με βίαζαν, με βασάνιζαν και με κρέμασαν από το ταβάνι» - Ακαδημαϊκός περιγράφει τις 903 ημέρες αιχμαλωσίας στο Ιράκ

Συγκλονιστικές εικόνες, η ΕΜΑΚ διέσωσε οικογένεια από πλημμυρισμένο δρόμο στη Λακωνία

Ελλάδα Χτες
Σε εξέλιξη επιχείρηση απεγκλωβισμών σε Λακωνία και Δήμο Ανατολικής Μάνης