E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Mad Clip: Πού κατέληξαν τα 8.000 ευρώ που βρέθηκαν στο παντελόνι του τράπερ

Αιτία διαμάχης των συγγενών τα χρήματα

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 29/9/2021 | 00:12

Mad Clip: Πού κατέληξαν τα 8.000 ευρώ που βρέθηκαν στο παντελόνι του τράπερ

Αντικείμενο διαμάχης έγιναν τα 8.000 ευρώ που βρέθηκαν στο παντελόνι του Mad Clip που φορούσε τη νύχτα που έσβησε στην άσφαλτο μετά τη σφοδρή σύγκρουση του αυτοκινήτου του σε κολόνα και δέντρο στη Βουλιαγμένη.

Σύμφωνα με το Mega, τα χρήματα είχαν παραμείνει στο αστυνομικό τμήμα γιατί υπήρχε διαφωνία μεταξύ των συγγενών για το ποσό που θα λάβει ο καθένας.

Για τον λόγο αυτό τα χρήματα παρέμειναν στο αστυνομικό τμήμα όλο αυτό το διάστημα και η αστυνομία σήμερα τα κατέθεσε στο παρακαταθηκών και δανείων.

Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, θα αρχίσει ξεχωριστή διαδικασία αν θέλουν να διεκδικήσουν το χρηματικό ποσό. Τα χρήματα αυτά δεν έχουν δοθεί μέχρι στιγμής σε κάποιο συγγενικό πρόσωπο, αναφέρει το κανάλι.

Αναζητούσαν τον σταυρό και το κινητό του για δύο εβδομάδες

Υπενθυμίζεται ότι η οικογένεια του τράπερ αναζητούσε 18 μέρες μετά το δυστύχημα τον σταυρό και το κινητό τηλέφωνο του τράπερ, που δεν είχαν εντοπιστεί μετά το τροχαίο.

Τελικά τόσο ο σταυρός όσο και το κινητό του τράπερ εντοπίστηκαν μέσα στις λαμαρίνες της Porsche, που, μετά το δυστύχημα, μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών.

Την καταγγελία για τον σταυρό του Mad Clip είχε κάνει από την πρώτη στιγμή ο παππούς του αναφέροντας ότι «από τη σορό έλειπε ο σταυρός του που έκανε 10.000 ευρώ, που κάποιος τον πήρε, όπως και το κινητό τηλέφωνο».

Το πόρισμα για τα αίτια του δυστυχήματος

Στο μεταξύ φως στα αίτια του δυστυχήματος έδωσε το πόρισμα που δόθηκε στη δημοσιότητα του πραγματογνώμονα της οικογένειας του τράπερ, Παναγιώτη Μαδιά. Σε αυτό περιγράφεται τι έγινε το μοιραίο βράδυ και πώς η Porsche έφυγε από τον δρόμο.

«Η πιθανολογούμενη εκτίμησή μου ως προς τα αίτια είναι ότι αυτά θα πρέπει να αναζητηθούν στο αν συνέβη κάτι στον οδηγό ή στο αυτοκίνητο, μήπως σε αυτή τη στιγμή ο οδηγός, αντιλαμβανόμενος ότι πάει να χάσει τον έλεγχο του οχήματος, προβαίνει σε ξαφνικό υπερδιορθωτικό ελιγμό προς τα αριστερά χάνοντας εντελώς τον έλεγχο του οχήματος, με τα επερχόμενα αποτελέσματα» αναφέρεται, μεταξύ άλλων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η έκρηξη στο λιμάνι του Μπαντάρ Αμπάς στο Ιράν οφείλεται σε διαρροή αερίου, ανακοίνωσε η πυροσβεστική

Κόσμος 31.01.2026
Από την έκρηξη σκοτώθηκε τουλάχιστον ένας άνθρωπος και τραυματίστηκαν 14

Η τοιχογραφία της Μαρίας Κάλλας στην Καλαμάτα η κορυφαία στον κόσμο για το 2025

Πολιτισμός 31.01.2026
Τελικά τα καταφέραμε, δώσαμε φωνή σε έναν τοίχο και ακούστηκε παντού, αναφέρει ο εικαστικός Κλεομένης Κωστόπουλος

«Κόκκινος συναγερμός» σε 4 Περιφέρειες για την κακοκαιρία που θα πλήξει αύριο τη χώρα

Καιρός 31.01.2026
Σε κατάσταση κινητοποίησης (red code) η μιση χώρα

Θεσσαλονίκη: Έφοδος της ΕΛΑΣ σε δύο οίκους ανοχής

Ελλάδα 31.01.2026
Συνελήφθησαν δύο γυναίκες, οι οποίες λειτουργούσαν παράνομα τους οίκους ανοχής, παραβιάζοντας αποφάσεις σφράγισης

Τούρκοι γεμίζουν λεωφορεία και έρχονται στην Ελλάδα για να αγοράσουν βασικά είδη διατροφής

Κόσμος 31.01.2026
Ο πληθωρισμός και η υποτίμηση της λίρας έχουν εκτοξεύσει της τιμές στην Τουρκία

Θρήνος στο ελληνικό μπάσκετ: Πέθανε 33χρονος αθλητής κατά τη διάρκεια αγώνα ερασιτεχνικού πρωταθλήματος

Ελλάδα 31.01.2026
Μία τραγωδία χτύπησε τον ελληνικό αθλητισμό τις πρώτες ημέρες του 2026

Οπαδοί ΠΑΟΚ: Σήμερα η τελευταία πράξη του δράματος με το «αντίο» στα άλλα πέντε «αετόπουλα»

Ελλάδα 31.01.2026
Το «παρών» αναμένεται να δώσει και ο 28χρονος τραυματίας που χθες πήρε εξιτήριο από το «Παπαγεωργίου»

Νέο έκτακτο της ΕΜΥ: Κόκκινη προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες

Καιρός 31.01.2026
Οι περιοχές που βρίσκονται στο επίκεντρο

Κεραμεικός: Παράτησε το όχημά του στις γραμμές του τρένου και έφυγε

Ελλάδα 31.01.2026
Για 1,5 ώρα διακόπηκε η κυκλοφορία