E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Mad Clip: Πού κατέληξαν τα 8.000 ευρώ που βρέθηκαν στο παντελόνι του τράπερ

Αιτία διαμάχης των συγγενών τα χρήματα

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 29/9/2021 | 00:12

Mad Clip: Πού κατέληξαν τα 8.000 ευρώ που βρέθηκαν στο παντελόνι του τράπερ

Αντικείμενο διαμάχης έγιναν τα 8.000 ευρώ που βρέθηκαν στο παντελόνι του Mad Clip που φορούσε τη νύχτα που έσβησε στην άσφαλτο μετά τη σφοδρή σύγκρουση του αυτοκινήτου του σε κολόνα και δέντρο στη Βουλιαγμένη.

Σύμφωνα με το Mega, τα χρήματα είχαν παραμείνει στο αστυνομικό τμήμα γιατί υπήρχε διαφωνία μεταξύ των συγγενών για το ποσό που θα λάβει ο καθένας.

Για τον λόγο αυτό τα χρήματα παρέμειναν στο αστυνομικό τμήμα όλο αυτό το διάστημα και η αστυνομία σήμερα τα κατέθεσε στο παρακαταθηκών και δανείων.

Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, θα αρχίσει ξεχωριστή διαδικασία αν θέλουν να διεκδικήσουν το χρηματικό ποσό. Τα χρήματα αυτά δεν έχουν δοθεί μέχρι στιγμής σε κάποιο συγγενικό πρόσωπο, αναφέρει το κανάλι.

Αναζητούσαν τον σταυρό και το κινητό του για δύο εβδομάδες

Υπενθυμίζεται ότι η οικογένεια του τράπερ αναζητούσε 18 μέρες μετά το δυστύχημα τον σταυρό και το κινητό τηλέφωνο του τράπερ, που δεν είχαν εντοπιστεί μετά το τροχαίο.

Τελικά τόσο ο σταυρός όσο και το κινητό του τράπερ εντοπίστηκαν μέσα στις λαμαρίνες της Porsche, που, μετά το δυστύχημα, μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών.

Την καταγγελία για τον σταυρό του Mad Clip είχε κάνει από την πρώτη στιγμή ο παππούς του αναφέροντας ότι «από τη σορό έλειπε ο σταυρός του που έκανε 10.000 ευρώ, που κάποιος τον πήρε, όπως και το κινητό τηλέφωνο».

Το πόρισμα για τα αίτια του δυστυχήματος

Στο μεταξύ φως στα αίτια του δυστυχήματος έδωσε το πόρισμα που δόθηκε στη δημοσιότητα του πραγματογνώμονα της οικογένειας του τράπερ, Παναγιώτη Μαδιά. Σε αυτό περιγράφεται τι έγινε το μοιραίο βράδυ και πώς η Porsche έφυγε από τον δρόμο.

«Η πιθανολογούμενη εκτίμησή μου ως προς τα αίτια είναι ότι αυτά θα πρέπει να αναζητηθούν στο αν συνέβη κάτι στον οδηγό ή στο αυτοκίνητο, μήπως σε αυτή τη στιγμή ο οδηγός, αντιλαμβανόμενος ότι πάει να χάσει τον έλεγχο του οχήματος, προβαίνει σε ξαφνικό υπερδιορθωτικό ελιγμό προς τα αριστερά χάνοντας εντελώς τον έλεγχο του οχήματος, με τα επερχόμενα αποτελέσματα» αναφέρεται, μεταξύ άλλων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πάτρα: Προφυλακιστέος ο συνταξιούχος γυναικολόγος μετά την απολογία του για την παιδική ποpνογραφία

Ελλάδα 09.03.2026
Η έρευνα – Βρέθηκαν γυμνές φωτογραφίες ανήλικων στα ηλεκτρονικά αρχεία του

Συνελήφθη 25χρονος που οδηγούσε με 151 χιλιόμετρα στη λεωφόρο Μαραθώνος

Ελλάδα 09.03.2026
Σε βάρος του 25χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία για επικίνδυνη οδήγηση

Μακρόν: Οποιος επιτίθεται στην Κύπρο επιτίθεται στην Ευρώπη

Κόσμος 09.03.2026
Κοινές δηλώσεις μετά την τριμερή

Ομόνοια: 65χρονος εισέβαλε στα γραφεία του ΕΦΚΑ ‑ Απείλησε τους υπαλλήλους με στυλιάρι

Ελλάδα 09.03.2026
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ

Τουρκία: Το ΝΑΤΟ αναχαίτισε βαλλιστικό πύραυλο από το Ιράν

Κόσμος 09.03.2026
Οι ΗΠΑ εκκενώνουν το προξενείο στα Αδανα

Λίβανος: Οργανώσεις κατηγορούν το Ισραήλ πως χτύπησε σπίτια αμάχων με λευκό φώσφορο

Κόσμος 09.03.2026
Το Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων έκανε έκθεση κατά την οποία κάνει λόγο για παραβίαση του Διεθνούς δικαίου

Ιράν: Τι είναι και τι περιέχει η «όξινη βροχή» που έπεσε στην Τεχεράνη;

Κόσμος 09.03.2026
Εξειδικευμένος επιστήμονας στο κομμάτι της ατμόσφαιρας εξηγεί το φαινόμενο - Πώς επηρεάζεται η υγεία των κατοίκων στην Τεχεράνη

Δώρο Πάσχα 2026: Μέχρι πότε πρέπει να το έχετε λάβει

Οικονομία 09.03.2026
Φέτος το Πάσχα «πέφτει» στις 12 Απριλίου

Ράλι τιμών στα καύσιμα: Στα 2 ευρώ η αμόλυβδη μέχρι τα τέλη της εβδομάδας

Οικονομία 09.03.2026
Αν συνεχιστεί η κούρσα ανόδου του Brent

Μεγάλη ανησυχία με τις μονάδες αφαλάτωσης στον Περσικό Κόλπο μετά το χτύπημα του Ιράν: Η τεράστια σημασία του νερού στην περιοχή

Κόσμος 09.03.2026
«Και οι πολιτικές περιοχές έχουν βρεθεί υπό σοβαρή απειλή και στοχοποίηση»