E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ξέφυγε ο καβγάς δύο γυναικών: Της δάγκωσε και της έκοψε τα δάχτυλα

Όλα έγιναν σε ένα διαμέρισμα στην Ισπανία μπροστά στο εξάχρονο παιδί της

Δημοσίευση 28/9/2021 | 18:19

Ξέφυγε ο καβγάς δύο γυναικών: Της δάγκωσε και της έκοψε τα δάχτυλα
Φωτογραφία από τον χρήστη Karolina Grabowska στο Pexels

Ένα απίστευτο περιστατικό βλέπει το φως της δημοσιότητας με πρωταγωνίστρια μια 45χρονη μητέρα, η οποία φέρεται να δάγκωσε και να έκοψε δύο δάχτυλα της συγκατοίκου της, στη διάρκεια ενός άγριου καβγά που έγινε μπροστά στην 6χρονη κόρη της.

Η γυναίκα συνελήφθη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, με την ισπανική αστυνομία να σημειώνει πως η 45χρονη από την Κένυα φέρεται να επιτέθηκε στην 48χρονη από το Κονγκό σε ένα διαμέρισμα στη Σεβίλλη επειδή πίστευε ότι ήταν «δαιμονισμένη», σύμφωνα με τη Daily Mail.

Οι αστυνομικοί βρήκαν τη μητέρα πάνω από την άλλη γυναίκα όταν έκαναν έφοδο στο διαμέρισμα μετά από τηλεφωνήματα από ανήσυχους γείτονες. Η εξάχρονη κόρη της 45χρονης λέγεται πως ήταν μέσα στο διαμέρισμα.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 18 Σεπτεμβρίου, ωστόσο λεπτομέρειες γύρω από αυτό έγιναν γνωστές τώρα.

Πώς ξεκίνησε ο καβγάς που εξελίχθηκε σε βίαιη επίθεση
Η αστυνομία πιστεύει ότι ο καβγάς ξεκίνησε ως μια λεκτική διαμάχη γιατί η μία γυναίκα πέταξε ένα μπουκάλι με νερό στην άλλη. Η τοπική Diario de Sevilla σημείωσε πως η κατάσταση ξέφυγε όταν άρχισαν οι κατηγορίες για μαγεία, με τη γυναίκα που φέρεται να εξαπέλυσε την επίθεση να πιστεύει πως η άλλη γυναίκα ήταν «δαιμονισμένη». Ξεκίνησε λοιπόν η βίαιη επίθεση και μάλιστα φέρεται να τη χτύπησε στο κεφάλι με μια μεγάλη πέτρα προτού τη ρίξει στο έδαφος και δαγκώσει τα δύο δάχτυλά της.

Η γυναίκα που τραυματίστηκε μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να υποβληθεί επειγόντως σε χειρουργική επέμβαση.

Η άλλη γυναίκα μεταφέρθηκε στην ψυχιατρική πτέρυγα ενός άλλου νοσοκομείου, όμως αναμένεται να οδηγηθεί στη φυλακή μόλις πάρει εξιτήριο. Το παιδί έχουν αναλάβει οι αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου.

Δεν είναι ξεκάθαρο αν η επέμβαση για να σωθούν τα δάχτυλα της τραυματισμένης γυναίκας ήταν πετυχημένη και ποια είναι η κατάσταση της υγείας της τώρα. Δεν είναι επίσης γνωστό αν η ύποπτη γυναίκα θα εμφανιστεί ενώπιον δικαστή για την υπόθεση. Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποιο σχόλιο από την αστυνομία της Σεβίλλης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κατατέθηκε το νομοσχέδιο του υπ. Αμυνας: Δείτε τις αλλαγές σε μισθούς και βαθμολόγιο στις Ένοπλες Δυνάμεις

Ελλάδα 15.12.2025
Ρυθμίσεις για τη σταδιοδρομία και την εξέλιξη Αξιωματικών, μονίμων Υπαξιωματικών και Επαγγελματιών Οπλιτών

Σίδνεϊ: Εξετάζονται δεσμοί των δραστών με το ΙSΙS ‑ Τι βρήκαν οι αστυνομικοί μέσα στο όχημά τους

Κόσμος 15.12.2025
Οι ερευνητές εκτιμούν πως οι δύο δράστες που είπαν ψέματα στην οικογένειά τους για το πού βρίσκονται, είχαν ορκιστεί πίστη στο Ισλαμικό Κράτος - Τι λένε γείτονές τους

Τέλη κυκλοφορίας 2026: Πότε λήγει η προθεσμία και ποιο το πρόστιμο εκπρόθεσμης πληρωμής

Ελλάδα 15.12.2025
Η ΑΑΔΕ μέσα από 11 ερωταπαντήσεις δίνει διευκρινίσεις σε βασικά ερωτήματα των πολιτών

Τιμές τροφίμων στην Ευρώπη: Ποιες χώρες είναι οι πιο ακριβές ‑ Η θέση της Ελλάδας

Οικονομία 15.12.2025
Τα νοικοκυριά σε αυτές τις χώρες συχνά δαπανούν μεγαλύτερο μέρος του προϋπολογισμού τους σε τρόφιμα.

Συνεχίζεται το θρίλερ με τον 33χρονο γιατρό στα Χανιά ‑ Ακαρπες οι έρευνες για τον εντοπισμό του

Ελλάδα 15.12.2025
Μια εβδομάδα έχει πλέον συμπληρωθεί από την ημέρα που τα ίχνη του χάθηκαν

Σαφάρι ελέγχων από την ΑΑΔΕ για «ύποπτες» επιστροφές ΦΠΑ

Οικονομία 15.12.2025
Ποιες υποθέσεις μπαίνουν στο στόχαστρο

Σκάφος ελληνικών συμφερόντων με κοκαΐνη εντοπίστηκε στον Ατλαντικό ‑ Συνελήφθη ο «Έλληνας Εσκομπάρ»

Κόσμος 15.12.2025
Μεγάλη επιχείρηση της Δίωξης Ναρκωτικών. Το σκάφος ρυμουλκείται με τη συμβολή του γαλλικού Πολεμικού Ναυτικού.

Ποιοι πάνε ταμείο αυτήν την εβδομάδα

Οικονομία 15.12.2025
Όλες οι πληρωμές για συντάξεις, επιδόματα και δώρα

Έρχεται νέος φόρος για τα ακίνητα το 2027 ‑ Τι είναι το Τέλος Τοπικής Ανάπτυξης

Οικονομία 15.12.2025
Τι καταγγέλλει η ΠΟΜΙΔΑ για τον νέο φόρο