E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ξέφυγε ο καβγάς δύο γυναικών: Της δάγκωσε και της έκοψε τα δάχτυλα

Όλα έγιναν σε ένα διαμέρισμα στην Ισπανία μπροστά στο εξάχρονο παιδί της

Δημοσίευση 28/9/2021 | 18:19

Ξέφυγε ο καβγάς δύο γυναικών: Της δάγκωσε και της έκοψε τα δάχτυλα
Φωτογραφία από τον χρήστη Karolina Grabowska στο Pexels

Ένα απίστευτο περιστατικό βλέπει το φως της δημοσιότητας με πρωταγωνίστρια μια 45χρονη μητέρα, η οποία φέρεται να δάγκωσε και να έκοψε δύο δάχτυλα της συγκατοίκου της, στη διάρκεια ενός άγριου καβγά που έγινε μπροστά στην 6χρονη κόρη της.

Η γυναίκα συνελήφθη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, με την ισπανική αστυνομία να σημειώνει πως η 45χρονη από την Κένυα φέρεται να επιτέθηκε στην 48χρονη από το Κονγκό σε ένα διαμέρισμα στη Σεβίλλη επειδή πίστευε ότι ήταν «δαιμονισμένη», σύμφωνα με τη Daily Mail.

Οι αστυνομικοί βρήκαν τη μητέρα πάνω από την άλλη γυναίκα όταν έκαναν έφοδο στο διαμέρισμα μετά από τηλεφωνήματα από ανήσυχους γείτονες. Η εξάχρονη κόρη της 45χρονης λέγεται πως ήταν μέσα στο διαμέρισμα.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 18 Σεπτεμβρίου, ωστόσο λεπτομέρειες γύρω από αυτό έγιναν γνωστές τώρα.

Πώς ξεκίνησε ο καβγάς που εξελίχθηκε σε βίαιη επίθεση
Η αστυνομία πιστεύει ότι ο καβγάς ξεκίνησε ως μια λεκτική διαμάχη γιατί η μία γυναίκα πέταξε ένα μπουκάλι με νερό στην άλλη. Η τοπική Diario de Sevilla σημείωσε πως η κατάσταση ξέφυγε όταν άρχισαν οι κατηγορίες για μαγεία, με τη γυναίκα που φέρεται να εξαπέλυσε την επίθεση να πιστεύει πως η άλλη γυναίκα ήταν «δαιμονισμένη». Ξεκίνησε λοιπόν η βίαιη επίθεση και μάλιστα φέρεται να τη χτύπησε στο κεφάλι με μια μεγάλη πέτρα προτού τη ρίξει στο έδαφος και δαγκώσει τα δύο δάχτυλά της.

Η γυναίκα που τραυματίστηκε μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να υποβληθεί επειγόντως σε χειρουργική επέμβαση.

Η άλλη γυναίκα μεταφέρθηκε στην ψυχιατρική πτέρυγα ενός άλλου νοσοκομείου, όμως αναμένεται να οδηγηθεί στη φυλακή μόλις πάρει εξιτήριο. Το παιδί έχουν αναλάβει οι αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου.

Δεν είναι ξεκάθαρο αν η επέμβαση για να σωθούν τα δάχτυλα της τραυματισμένης γυναίκας ήταν πετυχημένη και ποια είναι η κατάσταση της υγείας της τώρα. Δεν είναι επίσης γνωστό αν η ύποπτη γυναίκα θα εμφανιστεί ενώπιον δικαστή για την υπόθεση. Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποιο σχόλιο από την αστυνομία της Σεβίλλης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η έκρηξη στο λιμάνι του Μπαντάρ Αμπάς στο Ιράν οφείλεται σε διαρροή αερίου, ανακοίνωσε η πυροσβεστική

Κόσμος 31.01.2026
Από την έκρηξη σκοτώθηκε τουλάχιστον ένας άνθρωπος και τραυματίστηκαν 14

Η τοιχογραφία της Μαρίας Κάλλας στην Καλαμάτα η κορυφαία στον κόσμο για το 2025

Πολιτισμός 31.01.2026
Τελικά τα καταφέραμε, δώσαμε φωνή σε έναν τοίχο και ακούστηκε παντού, αναφέρει ο εικαστικός Κλεομένης Κωστόπουλος

«Κόκκινος συναγερμός» σε 4 Περιφέρειες για την κακοκαιρία που θα πλήξει αύριο τη χώρα

Καιρός 31.01.2026
Σε κατάσταση κινητοποίησης (red code) η μιση χώρα

Θεσσαλονίκη: Έφοδος της ΕΛΑΣ σε δύο οίκους ανοχής

Ελλάδα 31.01.2026
Συνελήφθησαν δύο γυναίκες, οι οποίες λειτουργούσαν παράνομα τους οίκους ανοχής, παραβιάζοντας αποφάσεις σφράγισης

Τούρκοι γεμίζουν λεωφορεία και έρχονται στην Ελλάδα για να αγοράσουν βασικά είδη διατροφής

Κόσμος 31.01.2026
Ο πληθωρισμός και η υποτίμηση της λίρας έχουν εκτοξεύσει της τιμές στην Τουρκία

Θρήνος στο ελληνικό μπάσκετ: Πέθανε 33χρονος αθλητής κατά τη διάρκεια αγώνα ερασιτεχνικού πρωταθλήματος

Ελλάδα 31.01.2026
Μία τραγωδία χτύπησε τον ελληνικό αθλητισμό τις πρώτες ημέρες του 2026

Οπαδοί ΠΑΟΚ: Σήμερα η τελευταία πράξη του δράματος με το «αντίο» στα άλλα πέντε «αετόπουλα»

Ελλάδα 31.01.2026
Το «παρών» αναμένεται να δώσει και ο 28χρονος τραυματίας που χθες πήρε εξιτήριο από το «Παπαγεωργίου»

Νέο έκτακτο της ΕΜΥ: Κόκκινη προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες

Καιρός 31.01.2026
Οι περιοχές που βρίσκονται στο επίκεντρο

Κεραμεικός: Παράτησε το όχημά του στις γραμμές του τρένου και έφυγε

Ελλάδα 31.01.2026
Για 1,5 ώρα διακόπηκε η κυκλοφορία