E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ρόδος: Αυτό είναι το σημείωμα που άφησε ο 40χρονος δολοφόνος της Δώρας

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για τον δράστη της γυναικοκτονίας

Δημοσίευση 26/9/2021 | 10:22

Αυτό είναι το σημείωμα που άφησε πίσω του ο 40χρονος που δολοφόνησε τη Δώρα με κυνηγετική καραμπίνα στη Ρόδο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από το MEGA, το εν λόγω σημείωμα εντόπισαν οι αστυνομικοί μέσα στο σπίτι του 40χρονου γυναικοκτόνου, λίγη ώρα αφού είχε βάλει τέλος στη ζωή του.

Το εν λόγω σημείωμα γράφει πάνω το εξής: «Δεν έχει νόημα η ζωή μου χωρίς τη μικρή μου», με τη μικρή φράση «ζωή μου» να είναι με κεφαλαία.

Επικίνδυνος και εμμονικός ο γυναικοκτόνος, καταγγελίες από πρώην του

Συγκλονισμένη παραμένει τόσο η κοινωνία της Ρόδου, όσο και ολόκληρο το πανελλήνιο, από ακόμα μία γυναικοκτονία στη χώρα, με θύμα αυτή τη φορά την 32χρονη Δώρα, η οποία εκτελέστηκε εν ψυχρώ από τον 40χρονο πρώην σύντροφό της, που εν συνεχεία αυτοκτόνησε.

Μάλιστα, όσο διερευνάται η υπόθεση, τόσο περισσότερο βλέπουν το φως της δημοσιότητας περιστατικά από το «σκοτεινό» παρελθόν του δολοφόνου και αυτόχειρα, ο οποίος φέρεται να ήταν εξίσου χειριστικός, εμμονικός και επικίνδυνος και με προηγούμενες σχέσεις του, έχοντας ιδιαίτερα επιβαρυμένο παρελθόν.

«Ήμαστε σαν αδέρφια, όχι σαν ξαδέρφια. Τον γνώρισα, δυστυχώς, μία φορά στο σπίτι που είχαν νοικιάσει. Όταν έμειναν μαζί, αυτός άρχισε να έχει κάποιες συμπεριφορές πολύ περίεργες. Τότε πήγα εγώ και τη βρήκα στο σπίτι να μου το δείξει, γιατί είχε χαρεί» είπε, μεταξύ άλλων, η ξαδέρφη της Δώρας, Μαρία, σε τηλεφωνική σύνδεση στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1.

Η ξαδέρφη της 32χρονης Δώρας Ζαχαριά στη συνέχεια αποκάλυψε πως, κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών τους διακοπών, οι δυο τους είχαν ένα άσχημο σκηνικό, που έκανε τη Δώρα να αποφασίσει να χωρίσει.

«Θα γίνω σαν αυτές στις ειδήσεις…»

Αποκάλυψε επίσης πως «τις τελευταίες 4-5 μέρες η Δώρα είπε πως σταμάτησε να την ενοχλεί. Προχθές το βράδυ, μια μέρα πριν γίνει αυτό, έβγαινα από το σπίτι με τη μητέρα της και μου λέει «αυτός μπήκε στο αμάξι και την παρακολουθεί». Και της λέω «πρόσεχε μη μας σκοτώσει το παιδί». Και η Δώρα η ίδια μου είχε πει, πριν λίγες μέρες, «Μαρία, θα γίνω σαν αυτές στις ειδήσεις». Και κάναμε πλάκα. Η Δώρα ήταν πολύ δυνατή».

Σύμφωνα με πληροφορίες του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star, η εκπαιδευτικός μίλησε με την καλύτερη φίλη της στο τηλέφωνο το βράδυ της Τρίτης και ήταν πολύ χαρούμενη. Φέρεται να της είπε: «Γλίτωσα από αυτόν τον εφιάλτη που βίωνα. Γλίτωσα από ένα μαρτύριο. Ευτυχώς, χώρισα».

«Με απήγαγε και με σημάδευε με το όπλο»

Η «Δημοκρατική της Ρόδου» αποκάλυψε ότι ο 40χρονος είχε επιδείξει επιθετική συμπεριφορά έναντι συντρόφων του και στο παρελθόν.

Στην πρώην σύζυγό του, ο 40χρονος είχε προκαλέσει ομοίως προβλήματα. Μάλιστα, ενώ βρισκόταν σε διάσταση μαζί του, είχε προσφύγει στα αστικά και ποινικά δικαστήρια, με αίτημα την έκδοση απόφασης με την οποία θα του απαγορευόταν να προσβάλλει την προσωπικότητά της, καθώς και να μην πλησιάζει την ίδια, την κατοικία και τον τόπο εργασίας της, στα 500 μέτρα.

Η πρώην σύζυγός του είχε περιγράψει στα δικόγραφα περιστατικά βίας και απειλών εις βάρος της που ακολούθησαν, ενώ υποστήριξε ότι την εκβίασε. Υποστηρίζει ακόμη ότι σε μια περίσταση, με την απειλή όπλου, την απήγαγε και την έβαλε να οδηγεί το αυτοκίνητό της, ενώ ο ίδιος βρισκόταν στο πίσω κάθισμα, με την κάννη του όπλου να τη σημαδεύει.

Γονείς 40χρονου: «Το παιδί ήταν ψυχούλα, την αγαπούσε»

Την ίδια στιγμή, οργή προκαλούν οι αντιδράσεις των συγγενών του δράστη. Μιλώντας για τον 40χρονο δολοφόνο και αυτόχειρα οι γονείς του, έκαναν λόγο για «ένα καλό παιδί».

«Έγινε το γεγονός; Τελείωσε. Έφυγε το παιδί μου; Ήταν και οι δύο δυναμικοί. Δεν ρίχνω βάρος σε κανέναν. Κι ο γιος μου έκανε απλά λάθος επιλογές. Κι ήταν πολύ ευαίσθητος. Έμπλεξε με λάθος πρόσωπα. Δεν κατηγορώ καμία, καμία δεν κατηγορώ. Καμία. Η κάθε μία κατά τη δύναμή της. Το παιδί μου έμπλεξε με λάθος άτομα. Το παιδί μου είναι καλό. Έμπλεξε λάθος. Απλά», είπε η μητέρα του 40χρονου δολοφόνου και αυτόχειρα, που δίνει τη δική της εκδοχή για τη σχέση που διατηρούσε το ζευγάρι.

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις από τους γονείς της Δώρας -«Δεν την άφηνε να βγαίνει»

Η μητέρα της Δώρας, Κατερίνα, μιλώντας στην «Κοινωνία Ωρα MEGA», δήλωσε ότι ο 40χρονος της έλεγε «δεν θα βγεις έξω. Και όταν θα βγαίνεις, το κλειδί θα είναι πίσω από την πόρτα για να βλέπω τι ώρα γυρνάς''». Συνεχίζοντας, έκανε λόγο για σκηνές ζηλοτυπίας και τόνισε ότι η κόρη της της εκμυστηρεύθηκε μετά τις διακοπές ότι σκοπεύει να χωρίσει. «Μαμά, αποφάσισα να χωρίσω. Της λέω ''το κρεβάτι σου είναι εδώ, σε περιμένει''».

«Μια μέρα», συνέχισε η μητέρα του θύματος, «με πήρε 4:00 η ώρα τα ξημερώματα η κόρη μου και μου λέει ''μαμά, αυτός ο άνθρωπος είναι τρελός, έχει πρόβλημα. Θέλω να χωρίσω''. Και μετά του λέει ''τα είπα και στη μάνα μου. Μη νομίζεις ότι δεν μιλάω'', και καλά τον προετοίμαζε ότι δεν πάμε καλά». Η συμπεριφορά του δράστη ήταν απαράδεκτη. Μεταξύ άλλων, έλεγε στο θύμα «δεν θέλω να βλέπεις τηλεόραση μόνη σου. Θέλω όταν πάω για ύπνο να κοιμάσαι».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σεισμός 3,5 Ρίχτερ στην Εύβοια ‑ Αισθητός και στην Αττική

E-Daily 2.TopNews Χτες
Το εστιακό βάθος της νέας δόνησης εκτιμήθηκε στα 5 χιλιόμετρα

Ρόδος: Μαχαιρωμένος νεκρός από τον φίλο του – Τραγωδία στις Καλυθιές

E-Daily 2.TopNews Χτες
Οι δύο άνδρες φέρεται να ήρθαν σε σφοδρή αντιπαράθεση

Χανιά: Σύλληψη άνδρα που παρενόχλησε ανήλικα αγόρια – Τους πρότεινε χρήματα για να πάνε μαζί του

E-Daily 2.TopNews Χτες
Μετά από καταγγελία των γονέων, ο 34χρονος αλλοδαπός συνελήφθη την επόμενη μέρα στο Ενετικό Λιμάνι

Δολοφονήθηκε στο Λονδίνο ο βραβευμένος με Grammy τραγουδιστής Talay Riley

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ο Talay Riley έχασε τη ζωή του από επίθεση με μαχαίρι στο ανατολικό Λονδίνο

Σύλληψη 70χρονου Γάλλου για την πυρκαγιά στο Λουτράκι – Σε ύφεση το μέτωπο

E-Daily 2.TopNews Χτες
Η πυρκαγιά ξέσπασε περίπου στις 15:45 σε δασική έκταση, με ανέμους μέτριας έντασης να πνέουν στην περιοχή

Τροχαίο στη Σαντορίνη: Ένας νεκρός και μία σοβαρά τραυματισμένη

E-Daily 2.TopNews Χτες
Μετωπική σύγκρουση μοτοσικλέτας με ΙΧ - ο 50χρονος οδηγός του δικύκλου έχασε τη ζωή του, ενώ η 24χρονη συνεπιβάτισσά του νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση

Βρέφος 4 μηνών εκτοξεύεται από SUV σε τρομακτική καταδίωξη με αστυνομία

E-Daily 2.TopNews Χτες
Τέσσερα παιδιά επέβαιναν στο όχημα - την παρουσία τους αγνοούσε η αστυνομία όταν ξεκίνησε την καταδίωξη, όπως υποστηρίζει

Αυστρία: 28χρονος φέρεται να επιτέθηκε με μαχαίρι στη σύντροφό του επιχειρώντας να της κόψει τη θηλή

E-Daily 2.TopNews Χτες
Το περιστατικό στο St. Pölten πυροδότησε έντονη πολιτική αντιπαράθεση με επίκεντρο το μεταναστευτικό

Μέση Ανατολή: Σε μια κλωστή η εκεχειρία ‑ Ιράν σε Ισραήλ: «Κόλαση αν ο Σατανάς κάνει άλλο ένα λάθος»

Κόσμος Χτες
Η πιο επικίνδυνη κλιμάκωση στη Μέσα Ανατολή μετά την εκεχειρία της 8ης Απριλίου - Το γραφείο του Μπενιαμίν Νετανιάχου δήλωσε ότι ο Ισραηλινός πρωθυπουργός θα προβεί σε λίγο σε δηλώσεις στα ΜΜΕ

Αυτή είναι η ποινή για Γιαννακόπουλο και Παναθηναϊκό

E-Daily 2.TopNews Χτες
Δείτε την ανακοίνωση

Η μεταγραφική «βόμβα» που κυνηγάει ο Ηρακλής

E-Daily 3.Left Χτες
Τι αποκαλύπτουν οι Ιταλοί

Χαοτικές εικόνες στο αεροδρόμιο του Δελχί: Υπάλληλοι «κυνηγούν» τον εξοπλισμό που παρασύρουν άνεμοι

Κόσμος Χτες
Προκλήθηκαν ζημιές σε τρία αεροσκάφη από τον «εκτός ελέγχου» εξοπλισμό που παρασύρθηκε από την ξαφνική μπόρα