E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Θάνατος αρνητή στη Δράμα: Νεκρός 60χρονος που δεν έλαβε την αντιβίωση που του χορήγησαν

Συγκλονίζουν τα στοιχεία που έρχονται καθημερινά στο φως της δημοσιότητας

Δημοσίευση 24/9/2021 | 09:56

Θάνατος αρνητή στη Δράμα: Νεκρός 60χρονος που δεν έλαβε την αντιβίωση που του χορήγησαν

Συγκλονίζουν τα στοιχεία που έρχονται καθημερινά στο φως της δημοσιότητας με τους αρνητές που νοσούν και αρνούνται είτε να λάβουν αγωγή ή ακόμα και να διασωληνωθούν.

Στην «πρωταθλήτρια» στις εκδηλώσεις αντιεμβολιαστών, Δράμα, σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Δράμας, Γιώργο Παπαδόπουλο, χαρακτηριστική είναι η περίπτωση ενός 60χρονη αρνητή, στον οποίο αν και χορηγήθηκε αντιβίωση, εκείνος δεν την έλαβε, και στη συνέχεια έχασε τη ζωή του.

Μιλώντας στο GrTimes για τα ποσοστά εμβολιασμού, ο κ. Παπαδόπουλος σημείωσε πως «είναι ιδιαίτερα χαμηλά, διότι δυστυχώς υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που δεν πιστεύουν ότι το εμβόλιο είναι ο μόνος τρόπος να επιστρέψουμε σε μια κανονική ζωή. Μόλις παραβρέθηκα σε κηδεία ενός 60χρονου αρνητή, ο οποίος ενώ νόσησε και του χορήγησαν αντιβίωση, εκείνος δεν την πήρε!».

400 θάνατοι από κορωνοϊό

Ο κ. Παπαδόπουλος έκανε λόγο για… πρωταθλητισμό στη Δράμα όσον αφορά τις εκδηλώσεις των αντιεμβολιαστών.

«Γνωρίζετε επίσης ότι η Δράμα είναι πρωταθλήτρια στις εκδηλώσεις των αντιεμβολιαστών. Και είναι περίεργο να αρνούνται κάποιοι τον κορωνοϊό μέχρι σήμερα, διότι η περιοχή μας από την έναρξη της πανδημίας μέχρι σήμερα, μετρά πάνω από 400 θανάτους!».

Υπενθυμίζεται ότι από σήμερα στις 6 το πρωί οι Περιφερειακές Ενότητες Δράμας, Καστοριάς και Ξάνθης, μπαίνουν σε καθεστώς μίνι – lockdown.

Ο αντιπεριφερειάρχης Δράμας, εύχεται μάλιστα τα μέτρα να αποδώσουν διότι είναι «λυπηρό για τον επιχειρηματικό κόσμο αυτό που συμβαίνει. Πολύ περισσότερο από τη στιγμή που αυτή την εποχή πέφτουν οι θερμοκρασίες. Σήμερα το πρωί στη Δράμα είχαμε μόλις 6 βαθμούς Κελσίου, γεγονός που σημαίνει ότι αρχίζουμε να μαζευόμαστε σε κλειστούς χώρους. Και δε μιλάω για το Νευροκόπι, μιλάω για την πόλη. Οφείλουμε λοιπόν, να εναρμονιστούμε με τα μέτρα γιατί δεν θα αντέξουμε άλλον μαύρο Νοέμβρη σαν αυτό που βιώσαμε πέρσι».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αρκτική: Ιστορικό χαμηλό στον θαλάσσιο πάγο ‑ Ανησυχία για το καλοκαίρι

Κόσμος 27.03.2026
Πρόκειται για το χαμηλότερο επίπεδο που έχει καταγραφεί στα 48 χρόνια δορυφορικών μετρήσεων

Οι χώρες που η ευθανασία είναι νόμιμη: Τι ισχύει στην Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο, ποια η άποψη των Ελλήνων

Κόσμος 27.03.2026
Η ευθανασία επιτρέπεται σε περιορισμένο αριθμό χωρών και υπό αυστηρές προϋποθέσεις

Νεπάλ: Ο πρώην ράπερ Μπαλέντρα Σαχ ορκίστηκε πρωθυπουργός

Κόσμος 27.03.2026
Πριν αναλάβει επίσημα τα καθήκοντά του, κυκλοφόρησε ένα τραγούδι που συγκέντρωσε περισσότερα από 2.000.000 προβολές μέσα σε λίγες ώρες

Νοέλια Καστίγιο: Τo βίντεο που είχε δημοσιεύσει ο πατέρας της για να σταματήσει την ευθαvασία

Κόσμος 27.03.2026
Ο πατέρας της Νοέλια Καστίγιο που ήθελε να εμποδίσει την ευθανασία της, δημοσίευε βίντεο για να δείξει πώς η κόρη του κατάφερε να περπατήσει ξανά μετά την πτώση της από τον πέμπτο όροφο

Instagram: Νέα δυνατότητα λύνει ένα από τα πιο συχνά προβλήματα στα posts

Tech + Science 27.03.2026
Μια από τις πιο συχνές «διορθώσεις» που ζητούσαν οι χρήστες γίνεται πλέον δυνατή μετά το post

Αγιο Φως: Πώς θα έρθει στην Ελλάδα εν μέσω πολέμου

Ελλάδα 27.03.2026
Αν οι συνθήκες το επιτρέψουν, η διαδικασία για το Αγιο Φως και τη μεταφορά του στην Ελλάδα, θα πραγματοποιηθεί κανονικά, αν και το ΥΠΕΞ φέρεται να έχει και εναλλακτικές λύσεις

Το Netflix προχωράει σε αυξήσεις τιμών – Τι ισχύει για την Ελλάδα

Tech + Science 27.03.2026
To Netflix προχώρησε σε νέες αυξήσεις των πακέτων της, στην αγορά “πιλότο”. Σύντομα λοιπόν, αναμένονται προσαραμογές σε όλον τον κόσμο