E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Θάνατος αρνητή στη Δράμα: Νεκρός 60χρονος που δεν έλαβε την αντιβίωση που του χορήγησαν

Συγκλονίζουν τα στοιχεία που έρχονται καθημερινά στο φως της δημοσιότητας

Δημοσίευση 24/9/2021 | 09:56

Θάνατος αρνητή στη Δράμα: Νεκρός 60χρονος που δεν έλαβε την αντιβίωση που του χορήγησαν

Συγκλονίζουν τα στοιχεία που έρχονται καθημερινά στο φως της δημοσιότητας με τους αρνητές που νοσούν και αρνούνται είτε να λάβουν αγωγή ή ακόμα και να διασωληνωθούν.

Στην «πρωταθλήτρια» στις εκδηλώσεις αντιεμβολιαστών, Δράμα, σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Δράμας, Γιώργο Παπαδόπουλο, χαρακτηριστική είναι η περίπτωση ενός 60χρονη αρνητή, στον οποίο αν και χορηγήθηκε αντιβίωση, εκείνος δεν την έλαβε, και στη συνέχεια έχασε τη ζωή του.

Μιλώντας στο GrTimes για τα ποσοστά εμβολιασμού, ο κ. Παπαδόπουλος σημείωσε πως «είναι ιδιαίτερα χαμηλά, διότι δυστυχώς υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που δεν πιστεύουν ότι το εμβόλιο είναι ο μόνος τρόπος να επιστρέψουμε σε μια κανονική ζωή. Μόλις παραβρέθηκα σε κηδεία ενός 60χρονου αρνητή, ο οποίος ενώ νόσησε και του χορήγησαν αντιβίωση, εκείνος δεν την πήρε!».

400 θάνατοι από κορωνοϊό

Ο κ. Παπαδόπουλος έκανε λόγο για… πρωταθλητισμό στη Δράμα όσον αφορά τις εκδηλώσεις των αντιεμβολιαστών.

«Γνωρίζετε επίσης ότι η Δράμα είναι πρωταθλήτρια στις εκδηλώσεις των αντιεμβολιαστών. Και είναι περίεργο να αρνούνται κάποιοι τον κορωνοϊό μέχρι σήμερα, διότι η περιοχή μας από την έναρξη της πανδημίας μέχρι σήμερα, μετρά πάνω από 400 θανάτους!».

Υπενθυμίζεται ότι από σήμερα στις 6 το πρωί οι Περιφερειακές Ενότητες Δράμας, Καστοριάς και Ξάνθης, μπαίνουν σε καθεστώς μίνι – lockdown.

Ο αντιπεριφερειάρχης Δράμας, εύχεται μάλιστα τα μέτρα να αποδώσουν διότι είναι «λυπηρό για τον επιχειρηματικό κόσμο αυτό που συμβαίνει. Πολύ περισσότερο από τη στιγμή που αυτή την εποχή πέφτουν οι θερμοκρασίες. Σήμερα το πρωί στη Δράμα είχαμε μόλις 6 βαθμούς Κελσίου, γεγονός που σημαίνει ότι αρχίζουμε να μαζευόμαστε σε κλειστούς χώρους. Και δε μιλάω για το Νευροκόπι, μιλάω για την πόλη. Οφείλουμε λοιπόν, να εναρμονιστούμε με τα μέτρα γιατί δεν θα αντέξουμε άλλον μαύρο Νοέμβρη σαν αυτό που βιώσαμε πέρσι».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Συνωμοσιολόγος έβγαλε στη φόρα sms του Τσάρλι Κερκ για τις πρώην του ‑ Έκρηξη της χήρας του

Κόσμος Χτες
Η Κάντας Οουενς προκαλεί αντιδράσεις με αποκαλύψεις για τον Τσάρλι Κερκ, ενώ η Έρικα ζητά να σταματήσουν οι θεωρίες.

Το Reddit μήνυσε την Αυστραλία για την απαγόρευση των social media στους κάτω των 16

Κόσμος Χτες
Το Reddit κατέθεσε αγωγή εναντίον της Αυστραλίας χαρακτηρίζοντας την απαγόρευση των social media παρέμβαση στην ελεύθερη πολιτική έκφραση.

Ευβοια: Μεθυσμένη οδηγός μετά από τρελή πορεία συγκρούστηκε με σταθμευμένα οχήματα

Ελλάδα Χτες
Το περιστατικό σημειώθηκε σε κεντρικό σημείο του Μαρμαρίου

Αυτή είναι η λίστα με τα αιτήματα των αγροτών για τον πρωθυπουργό: Ενισχύουν τα μπλόκα τους

Ελλάδα Χτες
Οι αγρότες έχουν μία σειρά αιτημάτων προς τον πρωθυπουργό και μόνο εάν υπάρξουν απαντήσεις σε αυτά, θα πάνε σε διάλογο μαζί του.

Μερτς: «Αν ο Πούτιν κατακτούσε την Ουκρανία, θα έβαζε στο στόχαστρο την ΕΕ»

Κόσμος Χτες
Ο Γερμανός καγκελάριος Φρίντριχ Μερτς έκανε λόγο για «πραγματική τεκτονική μετατόπιση των πολιτικών και οικονομικών κέντρων εξουσίας».

Θεσσαλονίκη: Δίχρονο παιδί περιπλανιόταν μόνο στους δρόμους – Συνελήφθη ο θείος που το άφησε μόνο

Ελλάδα Χτες
Στη Θεσσαλονίκη, περαστικοί βρήκαν ένα ανήλικο παιδί να περιπλανιέται μόνο του στους δρόμους, προκαλώντας σοκ με το αδιανόητο περιστατικό

Η τεταμένη στιγμή ανάμεσα στον Τζέικομπ Ελόρντι και φωτογράφο: Μου το κάνετε πραγματικά πολύ δύσκολο να ζήσω

Αθλητικά Νέα Χτες
«Τζέικομπ, σε αγαπάμε», είπε παπαράτσι στον ηθοποιό με εκείνον να απαντά «Εγώ δεν σας αγαπώ»

Αποκάλυψη BBC για τα «μωρά των Βίκινγκ»: Βιομηχανία 2 δισ. δολαρίων πίσω από τον Δανό δότη σπέρματος

Κόσμος Χτες
Πώς εξηγείται η δημοφιλία του δανέζικου ή λεγόμενου «σπέρματος των Βίκινγκ» και χρειάζεται τελικά αυστηρότερος έλεγχος του κλάδου, αναρωτιέται το BBC

Αγρια επεισόδια στην Ινδία: Οπαδοί τα έκαναν γης μαδιάμ επειδή ο Μέσι εμφανίστηκε μόνο για λίγα λεπτά

Κόσμος Χτες
Καταγγέλλουν ότι είχαν πληρώσει έναν μισθό για να δουν τον Αργεντίνο σταρ που έμεινε μόνο για 20 λεπτά στο γήπεδο

Καιρός ‑ Τσατραφύλλιας: «Σκληρό καρύδι ο αντικυκλώνας»

Καιρός Χτες
Τι προβλέπει για τα Χριστούγεννα