E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σκότωσε τη γυναίκα του με δέκα μαχαιριές επειδή έβγαζε πολλά χρήματα ως sεx coach

Ύστερα πέταξε τη σορό της από τον 13ο όροφο ενός κτιρίου

Δημοσίευση 23/9/2021 | 15:28

Σκότωσε τη γυναίκα του με δέκα μαχαιριές επειδή έβγαζε πολλά χρήματα ως sεx coach

Με μανία την μαχαίρωνε στο κεφάλι. Η σύζυγος και μητέρα των δύο μικρών παιδιών του τον ικέτευε να την αφήσει σφαδάζοντας από τον πόνο. Mάταια όμως!

Ο 24χρονος Ρώσος Ραστάμ Μαρσάλοφ ήταν αποφασισμένος να κόψει το νήμα της ζωής της καθώς την ζήλευε παράφορα. Κυρίως επειδή έβγαζε πολλά χρήματα ως sεx coach.

Αφού την σκότωσε, πέταξε το πτώμα της από τον 13ο όροφο ενός πολυώροφου κτιρίου στην Αγία Πετρούπολη.

Το έγκλημα πάθους και ζήλιας συγκλονίζει τη Ρωσία με τον Μαρσάλοφ να παραδέχεται στις ρωσικές αρχές ότι είναι ο δολοφόνος της 25χρονης συζύγου του, Αλεξάνδρα Μαρσάλοβα, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail».

Η άτυχη μητέρα είχε δημοσιεύσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι δεχόταν απειλές από τον σύζυγό της, personal trainer στο επάγγελμα. Μάλιστα είχε γράψει ότι ο Μαρσάλοφ είχε απειλήσει ότι θα την μαχαιρώσει.

Η Μαρσάλοβα συνεργαζόταν με πλούσιους πελάτες στην Αγία Πετρούπολη.

Υποστήριζε ότι μπορούσε να «διδάξει στους ανθρώπους πώς να αγαπούν», λέγοντας χαρακτηριστικά: «Βλέπω το πρόβλημα σε 15 λεπτά. Λύνω τα πάντα σε τέσσερις συνεδρίες».

Η 25χρονη Ρωσίδα δεν δίστασε να μιλήσει στους ακολούθους της για την κρίση στο γάμο της κι ότι ο άνδρας της την είχε απειλήσει ουκ ολίγες φορές ότι θα την σκοτώσει. Κι όχι μόνο αυτήν αλλά και τα παιδιά τους, ηλικίας επτά και δύο ετών.

«Χτύπησε την πόρτα, λέγοντας ότι θα με σκοτώσει και μετά ότι θα σκοτώσει τα παιδιά», ήταν ένα από τα μηνύματα της Μαρσάλοβα στα social media.

«Πήρα τα παιδιά και άλλαζα σπίτια αλλά ερχόταν κάθε βράδυ, χτύπαγε την πόρτα, μας ξυπνούσε και τρόμαζε τα παιδιά», είχε γράψει.

Δεν ήταν πάντως σαφές εάν η νεαρή μητέρα ανέφερε αυτή τη συμπεριφορά στην αστυνομία ή είχε ζητήσει προστασία από τις αρχές. Διαβεβαίωσε, ωστόσο, τους ακολούθους της ότι ήξερε πώς να αντιμετωπίσει την κατάσταση.

«Έβγαζα πολλά χρήματα και με ζήλευε γι' αυτό. Ο σύζυγός μου προσπάθησε να μου πάρει το τηλέφωνο για να μην κλείνω δουλειές», τόνισε.

«Πήγαμε σε οικογενειακή σύμβουλο. Αυτό έκανε τα πάντα πιο εύκολα, η σχέση μας αποκαταστάθηκε με τον ίδιο να παραδέχεται ότι έκανε λάθος... Όλο το καλοκαίρι, η σχέση ήταν απλά υπέροχη. Η καλύτερη περίοδος που είχαν ποτέ στη σχέση μας. Αλλά τον Αύγουστο άρχισε πάλι να εκνευρίζεται. Το χρήμα είναι ένα σταθερό εμπόδιο στη σχέση μας», είχε παραδεχτεί η άτυχη Ρωσίδα.

«Σήμερα ο σύζυγός μου, είπε ότι τα χρήματα χαλάνε τα πάντα κι ότι μία μέρα, θα πρέπει να επιλέξω ή αυτόν ή τα χρήματα»...

«Αγαπώ τον άντρα μου, αλλά δεν είμαι έτοιμη να εγκαταλείψω τις επιθυμίες και τα όνειρά μου», έγραφε σε άλλη ανάρτησή της στα social media.

Επίσης, η Μαρσάλοβα είχε αναρωτηθεί εάν υπάρχει κάποια διέξοδος. «Τώρα πιστεύω ότι πρέπει να μετακομίσω στην Ευρώπη», είχε γράψει.

Μετά τη δολοφονία της συζύγου, ο Μαρσάλοφ ετράπη σε φυγή αλλά τελικά παραδόθηκε στην αστυνομία και, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, κατά την ανάκριση, «ομολόγησε ότι σχεδίαζε τη δολοφονία της».

«Πήρε ένα μαχαίρι και πήγε τα παιδιά στους συγγενείς τους για να μην δουν αυτή τη φρίκη», ανέφεραν οι αστυνομικές πηγές, σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα. «Το βράδυ της 21ης Σεπτεμβρίου, περίμενε τη γυναίκα του που έφτασε μ' έναν άλλο άντρα. Κι όταν έμεινε μόνος με τη γυναίκα του,την μαχαίρωσε δέκα φορές».

Τη σορό της συζύγου του την πέταξε από από το μπαλκόνι του 13ου ορόφου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η στιγμή της σύλληψης των υπόπτων για το μακελειό με τους 6 νεκρούς στη Γερμανία, έπεσαν σε μπλόκο ενώ προσπαθούσαν να το σκάσουν

E-Daily 2.TopNews 29.06.2026
Οι πυροβολισμοί έπεσαν κοντά σε παιδικό σταθμό στο Stade της Βόρειας Γερμανίας ενώ οι γονείς παραλάμβαναν τα παιδιά τους - Το κίνητρο πίσω από την επίθεση φέρεται να είναι οι προσωπικές διαφορές

Τρόμος σε ροντέο στη Νέα Υόρκη: Ταύρος ποδοπάτησε 25χρονο αναβάτη, δείτε βίντεο

E-Daily 2.TopNews 29.06.2026
Βίντεο καταγράφει τη στιγμή που ο αθλητής εκτοξεύεται από το ζώο και παρασύρεται στο έδαφος – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Ηράκλειο: Σώθηκε από θαύμα μωρό 11 μηνών που κατάπιε ελατήριο

E-Daily 2.TopNews 29.06.2026
Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί αφαίρεσαν το ξένο σώμα

Τουρκία: Οργή Τσελίκ για την απόφαση του Ισραήλ να αναγνωρίσει τη Γενοκτονία των Αρμενίων

E-Daily 2.TopNews 29.06.2026
Στον χορό των τουρκικών επιθέσεων κατά του Ισραήλ και προσωπικά κατά του Νετανιάχου μπήκε και ο αντιπρόεδρος του κυβερνώντος κόμματος Ερντογάν, Ομέρ Τσελίκ

Έφτιαξε προφίλ της πρώην συντρόφου του στο Tinder – Καλούσε αγνώστους να την βιάσουν

E-Daily 2.TopNews 29.06.2026
Ποινή φυλάκισης 8 ετών επιβλήθηκε στον 36χρονο που επιχείρησε να εκδικηθεί την πρώην σύντροφό του

Ποιος είναι ο 15χρονος που «σαρώνει» λαγοκέφαλους και κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό αλιείας

E-Daily 3.Left 29.06.2026
Ο νεαρός Γιάννης Τσουκτουρίδης από το Παλαιό Φάληρο αναδείχθηκε νικητής στην παιδική κατηγορία, αλιεύοντας 158 λαγοκέφαλους σε μία μόνο εξόρμηση.

Λευκάδα: Μάχη για τη ζωή της δίνει 50χρονη ‑ Αποκολλήθηκε βράχος και έπεσε στο κεφάλι της

E-Daily 2.TopNews 29.06.2026
Η άτυχη γυναίκα είχε επισκεφθεί μαζί με την παρέα της τους καταρράκτε στο Νυδρί

Οι Ρώσοι μαλώνουν στα βενζινάδικα ‑ Ελλείψεις καυσίμων πυροδοτούν ομηρικούς καυγάδες

E-Daily 2.TopNews 29.06.2026
Ουρές, τσακωμοί, ξυλοδαρμοί έξω από πρατήρια υγρών καυσίμων σε όλη τη Ρωσία, καθώς η έλλειψη γίνεται αισθητή

Σαρακίνικο Μήλου: Παραλίγο να πνιγεί γυναίκα που έδωσε μάχη με τα κύματα

E-Daily 2.TopNews 29.06.2026
Η γυναίκα παρασυρόταν επανειλημμένα από τα κύματα ενώ προσπαθούσε να πιαστεί από τους βράχους για να βγει στη στεριά.

«Όσο ήταν ζωντανό εκείνο, θα ήμουν κι εγώ»: Συγκλονίζει η μητέρα που βγήκε ζωντανή από τα ερείπια στη Βενεζουέλα μαζί με το νεογέννητό της

E-Daily 2.TopNews 29.06.2026
Η διάσωσή της άρχισε τη στιγμή που άκουσε τον αδερφό της να φωνάζει το όνομά της - «Είπα στον εαυτό μου: είναι η μόνη μου ευκαιρία, φώναξα με όλες μου τις δυνάμεις» - Δείτε το βίντεο της διάσωσής τους

Τι αλλάζει από τον Ιούλιο στις τιμές των σούπερ μάρκετ ‑ ποια η νέα συμφωνία του Μαξίμου

E-Daily 2.TopNews 29.06.2026
Η κυβέρνηση συμφώνησε με βιομηχανία και σούπερ μάρκετ να παγώσουν οι τιμές σε ~2.000 προϊόντα για όλο το καλοκαίρι, με νέο κύκλο μειώσεων να προαναγγέλλεται για τον Σεπτέμβριο.

Αιφνίδιος θάνατος για τη 41χρονη Αννα στα Χανιά – Βρέθηκε νεκρή σε τουριστικό κατάλυμα

E-Daily 2.TopNews 29.06.2026
Δεν προκύπτουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας