E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σκότωσε τη γυναίκα του με δέκα μαχαιριές επειδή έβγαζε πολλά χρήματα ως sεx coach

Ύστερα πέταξε τη σορό της από τον 13ο όροφο ενός κτιρίου

Δημοσίευση 23/9/2021 | 15:28

Σκότωσε τη γυναίκα του με δέκα μαχαιριές επειδή έβγαζε πολλά χρήματα ως sεx coach

Με μανία την μαχαίρωνε στο κεφάλι. Η σύζυγος και μητέρα των δύο μικρών παιδιών του τον ικέτευε να την αφήσει σφαδάζοντας από τον πόνο. Mάταια όμως!

Ο 24χρονος Ρώσος Ραστάμ Μαρσάλοφ ήταν αποφασισμένος να κόψει το νήμα της ζωής της καθώς την ζήλευε παράφορα. Κυρίως επειδή έβγαζε πολλά χρήματα ως sεx coach.

Αφού την σκότωσε, πέταξε το πτώμα της από τον 13ο όροφο ενός πολυώροφου κτιρίου στην Αγία Πετρούπολη.

Το έγκλημα πάθους και ζήλιας συγκλονίζει τη Ρωσία με τον Μαρσάλοφ να παραδέχεται στις ρωσικές αρχές ότι είναι ο δολοφόνος της 25χρονης συζύγου του, Αλεξάνδρα Μαρσάλοβα, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail».

Η άτυχη μητέρα είχε δημοσιεύσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι δεχόταν απειλές από τον σύζυγό της, personal trainer στο επάγγελμα. Μάλιστα είχε γράψει ότι ο Μαρσάλοφ είχε απειλήσει ότι θα την μαχαιρώσει.

Η Μαρσάλοβα συνεργαζόταν με πλούσιους πελάτες στην Αγία Πετρούπολη.

Υποστήριζε ότι μπορούσε να «διδάξει στους ανθρώπους πώς να αγαπούν», λέγοντας χαρακτηριστικά: «Βλέπω το πρόβλημα σε 15 λεπτά. Λύνω τα πάντα σε τέσσερις συνεδρίες».

Η 25χρονη Ρωσίδα δεν δίστασε να μιλήσει στους ακολούθους της για την κρίση στο γάμο της κι ότι ο άνδρας της την είχε απειλήσει ουκ ολίγες φορές ότι θα την σκοτώσει. Κι όχι μόνο αυτήν αλλά και τα παιδιά τους, ηλικίας επτά και δύο ετών.

«Χτύπησε την πόρτα, λέγοντας ότι θα με σκοτώσει και μετά ότι θα σκοτώσει τα παιδιά», ήταν ένα από τα μηνύματα της Μαρσάλοβα στα social media.

«Πήρα τα παιδιά και άλλαζα σπίτια αλλά ερχόταν κάθε βράδυ, χτύπαγε την πόρτα, μας ξυπνούσε και τρόμαζε τα παιδιά», είχε γράψει.

Δεν ήταν πάντως σαφές εάν η νεαρή μητέρα ανέφερε αυτή τη συμπεριφορά στην αστυνομία ή είχε ζητήσει προστασία από τις αρχές. Διαβεβαίωσε, ωστόσο, τους ακολούθους της ότι ήξερε πώς να αντιμετωπίσει την κατάσταση.

«Έβγαζα πολλά χρήματα και με ζήλευε γι' αυτό. Ο σύζυγός μου προσπάθησε να μου πάρει το τηλέφωνο για να μην κλείνω δουλειές», τόνισε.

«Πήγαμε σε οικογενειακή σύμβουλο. Αυτό έκανε τα πάντα πιο εύκολα, η σχέση μας αποκαταστάθηκε με τον ίδιο να παραδέχεται ότι έκανε λάθος... Όλο το καλοκαίρι, η σχέση ήταν απλά υπέροχη. Η καλύτερη περίοδος που είχαν ποτέ στη σχέση μας. Αλλά τον Αύγουστο άρχισε πάλι να εκνευρίζεται. Το χρήμα είναι ένα σταθερό εμπόδιο στη σχέση μας», είχε παραδεχτεί η άτυχη Ρωσίδα.

«Σήμερα ο σύζυγός μου, είπε ότι τα χρήματα χαλάνε τα πάντα κι ότι μία μέρα, θα πρέπει να επιλέξω ή αυτόν ή τα χρήματα»...

«Αγαπώ τον άντρα μου, αλλά δεν είμαι έτοιμη να εγκαταλείψω τις επιθυμίες και τα όνειρά μου», έγραφε σε άλλη ανάρτησή της στα social media.

Επίσης, η Μαρσάλοβα είχε αναρωτηθεί εάν υπάρχει κάποια διέξοδος. «Τώρα πιστεύω ότι πρέπει να μετακομίσω στην Ευρώπη», είχε γράψει.

Μετά τη δολοφονία της συζύγου, ο Μαρσάλοφ ετράπη σε φυγή αλλά τελικά παραδόθηκε στην αστυνομία και, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, κατά την ανάκριση, «ομολόγησε ότι σχεδίαζε τη δολοφονία της».

«Πήρε ένα μαχαίρι και πήγε τα παιδιά στους συγγενείς τους για να μην δουν αυτή τη φρίκη», ανέφεραν οι αστυνομικές πηγές, σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα. «Το βράδυ της 21ης Σεπτεμβρίου, περίμενε τη γυναίκα του που έφτασε μ' έναν άλλο άντρα. Κι όταν έμεινε μόνος με τη γυναίκα του,την μαχαίρωσε δέκα φορές».

Τη σορό της συζύγου του την πέταξε από από το μπαλκόνι του 13ου ορόφου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΣΤΑΣΥ απέρριψε το αίτημα του Athens Pride για αφίσες στο Μετρό

E-Daily 2.TopNews 11.06.2026
Για πρώτη φορά σε δέκα χρόνια, η ΣΤΑΣΥ αρνήθηκε την ανάρτηση αφισών του Athens Pride στους σταθμούς του Μετρό Αθήνας.

Στις φλόγες ξανά η Μέση Ανατολή: Οι ΗΠΑ ξεκίνησαν «πλήγματα αυτοάμυνας» κατά του Ιράν ‑«Θα τους χτυπήσουμε σκληρά», λέει ο Τραμπ

E-Daily 2.TopNews 11.06.2026
Οι Ηνωμένες Πολιτείες ανακοίνωσαν ότι ξεκίνησαν στρατιωτικές επιχειρήσεις που περιγράφονται ως «πλήγματα αυτοάμυνας» εναντίον του Ιράν, σύμφωνα με την αμερικανική Κεντρική Διοίκηση (CENTCOM).

Σαρδηνία: Έντονες αντιδράσεις για παραλία που απαγορεύει ομπρέλες σε ηλικίες 10‑65 ετών

E-Daily 2.TopNews Χτες
«Πρέπει να φέρουμε μαζί τον παππού;» - Οργισμένοι Ιταλοί αντιδρούν στο μέτρο γνωστού τουριστικού θερέτρου της Σαρδηνίας

Μπελφαστ: Σε ετοιμότητα για δεύτερη νύχτα επεισοδίων – Οι διαμαρτυρίες έφτασαν στη Γλασκώβη

E-Daily 2.TopNews Χτες
Η αστυνομία της Βόρειας Ιρλανδίας προετοιμάζεται για το ενδεχόμενο νέας νύχτας βίαιων συγκρούσεων

Βούλα: Νεκρός 74χρονος που ανασύρθηκε αναίσθητος από την παραλία

Ελλάδα Χτες
Συναγερμός στη Βούλα το απόγευμα της Τετάρτης μετά τον εντοπισμό άνδρα χωρίς τις αισθήσεις του στην παραλία

Μπιλ Γκέιτς: «Ο Έπσταϊν με εκβίαζε απειλώντας να αποκαλύψει την απιστία μου στη σύζυγό μου»

E-Daily 3.Left Χτες
«Δεν έπρεπε ποτέ να τον είχα γνωρίσει», δήλωσε ο συνιδρυτής της Microsoft, επαναλαμβάνοντας τη θέση που είχε εκφράσει και παλαιότερα για τις σχέσεις του με τον καταδικασμένο για σεξουαλικά εγκλήματα χρηματιστή

Διπλή δολοφονία στο Λόγγο Αιγίου: Τι ισχυρίζεται ο 65χρονος Ιταλός ενόψει της απολογίας του

E-Daily 2.TopNews Χτες
Την Παρασκευή 13 Ιουνίου απολογείται ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία μητέρας και γιου, ενώ η συνήγορός του επικαλείται κενά στη δικογραφία.

Ωρωπός: 32χρονος ξυλοκόπησε τη γυναίκα του και ανέβασε το βίντεο online – «Κοιτάξτε πώς κλαίει»

E-Daily 2.TopNews Χτες
Χρόνια κακοποίηση και συνεχείς αποσύρσεις καταγγελιών – Ο δράστης συνελήφθη αφού πέταξε το κινητό του στη θάλασσα

Αίγιο: Συγκλονίζει ο πρώτος μάρτυρας στον τόπο του εγκλήματος – «Πήγα να βοηθήσω»

Ελλάδα Χτες
«Θα τον κυνηγήσω μέχρι εκεί που δεν πάει», λέει η αδερφή του 54χρονου θύματος

Οι πέντε ασφαλέστερες χώρες για το 2026 ‑ Πού βρίσκεται η Ελλάδα στην κατάταξη

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Παγκόσμιος Δείκτης Ειρήνης αξιολογεί 163 χώρες βάσει 23 διαφορετικών κριτηρίων

Τραμπ: «Θα επιτεθούμε στο Ιράν πολύ σκληρά»

Κόσμος Χτες
Ο Αμερικανός πρόεδρος επικαλέστηκε την κατάρριψη του ελικοπτέρου Apache στα Στενά του Ορμούζ για να προειδοποιήσει ότι οι ΗΠΑ θα χτυπήσουν το Ιράν εάν δεν υπάρξει συμφωνία ειρήνης.

Βόλος: «Θα σκοτώσω εσάς και τα παιδιά σας» – Στο Αυτόφωρο 45χρονος

Ελλάδα Χτες
Ο κατηγορούμενος ισχυριζόταν ότι διαθέτει όπλο και μαχαίρι, γεγονός που ενέτεινε την ανησυχία των κατοίκων