E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σκότωσε τη γυναίκα του με δέκα μαχαιριές επειδή έβγαζε πολλά χρήματα ως sεx coach

Ύστερα πέταξε τη σορό της από τον 13ο όροφο ενός κτιρίου

Δημοσίευση 23/9/2021 | 15:28

Σκότωσε τη γυναίκα του με δέκα μαχαιριές επειδή έβγαζε πολλά χρήματα ως sεx coach

Με μανία την μαχαίρωνε στο κεφάλι. Η σύζυγος και μητέρα των δύο μικρών παιδιών του τον ικέτευε να την αφήσει σφαδάζοντας από τον πόνο. Mάταια όμως!

Ο 24χρονος Ρώσος Ραστάμ Μαρσάλοφ ήταν αποφασισμένος να κόψει το νήμα της ζωής της καθώς την ζήλευε παράφορα. Κυρίως επειδή έβγαζε πολλά χρήματα ως sεx coach.

Αφού την σκότωσε, πέταξε το πτώμα της από τον 13ο όροφο ενός πολυώροφου κτιρίου στην Αγία Πετρούπολη.

Το έγκλημα πάθους και ζήλιας συγκλονίζει τη Ρωσία με τον Μαρσάλοφ να παραδέχεται στις ρωσικές αρχές ότι είναι ο δολοφόνος της 25χρονης συζύγου του, Αλεξάνδρα Μαρσάλοβα, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail».

Η άτυχη μητέρα είχε δημοσιεύσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι δεχόταν απειλές από τον σύζυγό της, personal trainer στο επάγγελμα. Μάλιστα είχε γράψει ότι ο Μαρσάλοφ είχε απειλήσει ότι θα την μαχαιρώσει.

Η Μαρσάλοβα συνεργαζόταν με πλούσιους πελάτες στην Αγία Πετρούπολη.

Υποστήριζε ότι μπορούσε να «διδάξει στους ανθρώπους πώς να αγαπούν», λέγοντας χαρακτηριστικά: «Βλέπω το πρόβλημα σε 15 λεπτά. Λύνω τα πάντα σε τέσσερις συνεδρίες».

Η 25χρονη Ρωσίδα δεν δίστασε να μιλήσει στους ακολούθους της για την κρίση στο γάμο της κι ότι ο άνδρας της την είχε απειλήσει ουκ ολίγες φορές ότι θα την σκοτώσει. Κι όχι μόνο αυτήν αλλά και τα παιδιά τους, ηλικίας επτά και δύο ετών.

«Χτύπησε την πόρτα, λέγοντας ότι θα με σκοτώσει και μετά ότι θα σκοτώσει τα παιδιά», ήταν ένα από τα μηνύματα της Μαρσάλοβα στα social media.

«Πήρα τα παιδιά και άλλαζα σπίτια αλλά ερχόταν κάθε βράδυ, χτύπαγε την πόρτα, μας ξυπνούσε και τρόμαζε τα παιδιά», είχε γράψει.

Δεν ήταν πάντως σαφές εάν η νεαρή μητέρα ανέφερε αυτή τη συμπεριφορά στην αστυνομία ή είχε ζητήσει προστασία από τις αρχές. Διαβεβαίωσε, ωστόσο, τους ακολούθους της ότι ήξερε πώς να αντιμετωπίσει την κατάσταση.

«Έβγαζα πολλά χρήματα και με ζήλευε γι' αυτό. Ο σύζυγός μου προσπάθησε να μου πάρει το τηλέφωνο για να μην κλείνω δουλειές», τόνισε.

«Πήγαμε σε οικογενειακή σύμβουλο. Αυτό έκανε τα πάντα πιο εύκολα, η σχέση μας αποκαταστάθηκε με τον ίδιο να παραδέχεται ότι έκανε λάθος... Όλο το καλοκαίρι, η σχέση ήταν απλά υπέροχη. Η καλύτερη περίοδος που είχαν ποτέ στη σχέση μας. Αλλά τον Αύγουστο άρχισε πάλι να εκνευρίζεται. Το χρήμα είναι ένα σταθερό εμπόδιο στη σχέση μας», είχε παραδεχτεί η άτυχη Ρωσίδα.

«Σήμερα ο σύζυγός μου, είπε ότι τα χρήματα χαλάνε τα πάντα κι ότι μία μέρα, θα πρέπει να επιλέξω ή αυτόν ή τα χρήματα»...

«Αγαπώ τον άντρα μου, αλλά δεν είμαι έτοιμη να εγκαταλείψω τις επιθυμίες και τα όνειρά μου», έγραφε σε άλλη ανάρτησή της στα social media.

Επίσης, η Μαρσάλοβα είχε αναρωτηθεί εάν υπάρχει κάποια διέξοδος. «Τώρα πιστεύω ότι πρέπει να μετακομίσω στην Ευρώπη», είχε γράψει.

Μετά τη δολοφονία της συζύγου, ο Μαρσάλοφ ετράπη σε φυγή αλλά τελικά παραδόθηκε στην αστυνομία και, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, κατά την ανάκριση, «ομολόγησε ότι σχεδίαζε τη δολοφονία της».

«Πήρε ένα μαχαίρι και πήγε τα παιδιά στους συγγενείς τους για να μην δουν αυτή τη φρίκη», ανέφεραν οι αστυνομικές πηγές, σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα. «Το βράδυ της 21ης Σεπτεμβρίου, περίμενε τη γυναίκα του που έφτασε μ' έναν άλλο άντρα. Κι όταν έμεινε μόνος με τη γυναίκα του,την μαχαίρωσε δέκα φορές».

Τη σορό της συζύγου του την πέταξε από από το μπαλκόνι του 13ου ορόφου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ολική έκλειψη Ηλίου 2026: Ποιες ευρωπαϊκές χώρες θα τη δουν και τι πρέπει να ξέρετε

E-Daily 2.TopNews 13.07.2026
Στις 12 Αυγούστου 2026 η σκιά της Σελήνης θα διασχίσει Γροιλανδία, Ισλανδία και Ισπανία, σε ένα φαινόμενο που η Ευρώπη δεν έχει ζήσει από το 1999.

Τραγικές μνήμες Κραν Μοντανά στην Ταϊλάνδη: Πώς κάηκαν ζωντανοί, εγκλωβισμένοι στις τουαλέτες οι 27

E-Daily 2.TopNews 13.07.2026
Τα περισσότερα από τα θύματα, στην πλειονότητά τους νέοι, βρέθηκαν μέσα στις τουαλέτες του καταστήματος, σε μία προσπάθεια να σωθούν από τις φλόγες - Οι αρχές ερευνούν αν ο χώρος είχε ξεκλείδωτες και λειτουργικές εξόδους πυρκαγιάς, ψεκαστήρες, πυροσβεστήρες, συναγερμούς και άλλα μέτρα πυρασφάλειας

Σαμ Νιλ: Πέθανε ο πρωταγωνιστής των «Jurassic Park» και «Peaky Blinders» σε ηλικία 78 ετών

E-Daily 2.TopNews 13.07.2026
Ο Νεοζηλανδός ηθοποιός είχε διαγνωστεί με καρκίνο του αίματος στο στάδιο 3 το 2022 - Υποδύθηκε τον Δρ. Αλαν Γκραντ στο «Jurassic Park»

Ποια χώρα της ΕΕ έχει την υψηλότερη φορολόγηση εργασίας ‑ Η θέση «φωτιά» της Ελλάδας στην έκθεση της Κομισιόν

E-Daily 2.TopNews 13.07.2026
Η Ετήσια Έκθεση Φορολογίας 2026 της Ευρωπαϊκής Επιτροπής αναδεικνύει τις διαρθρωτικές αδυναμίες του ελληνικού φορολογικού συστήματος, με πρωτιά στον δείκτη επιβάρυνσης εργασίας και ισχυρή εξάρτηση από τον ΦΠΑ.

Marfin: Συνελήφθη από τις βρετανικές Aρχές η 46χρονη που αναζητούνταν

E-Daily 2.TopNews 13.07.2026
Είχε επικοινωνήσει με τις ελληνικές Αρχές και είχε δηλώσει πρόθεση να επιστρέψει στην Ελλάδα για να δώσει εξηγήσεις.

Κάτω Αχαΐα: Νεαρός μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας με τραύμα στο κεφάλι από αεροβόλο

Ελλάδα 13.07.2026
Οι αρχές έχουν ήδη ταυτοποιήσει έναν άνδρα, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε σχετική δικογραφία

Τι έγινε τελικά με τους τουρκικούς S‑400; Ακρα του τάφου σιωπή για την τύχη τους ‑ Τα σενάρια

E-Daily 2.TopNews 13.07.2026
Οι δύο χώρες που αναφέρονται συχνότερα ως πιθανοί αποδέκτες είναι τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και το Κατάρ

Στα ύψη ξανά το πετρέλαιο λόγω της κρίσης στο Ορμούζ ‑ Πάνω από τα 79 δολάρια το Brent

Οικονομία 13.07.2026
Οι τιμές του πετρελαίου σκαρφάλωσαν ξανά, καθώς νέες στρατιωτικές επιθέσεις απειλούν τη ναυσιπλοϊα στα στενά του Ορμούζ

Κόλαση φωτιάς με 27 νεκρούς σε παμπ στην Μπανγκόκ, άνθρωποι έτρεχαν πανικόβλητοι να σωθούν, βίντεο

E-Daily 2.TopNews 13.07.2026
Ο πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης Ανουτίν Τσαρνβιρακούλ δήλωσε, σύμφωνα με το AP, πως διεξάγονται έρευνες για να διαπιστωθούν τα αίτια της πυρκαγιάς

Απίστευτη υπόθεση στην Κρήτη: Ταξίδεψε από τη Γερμανία για να βρει την πρώην του και την ξυλοκόπησε

E-Daily 2.TopNews 13.07.2026
Εισέβαλε στην σουίτα ξενοδοχείου που διέμενε με τον νυν σύντροφο της, τον οποίο έβγαλε νοκ-άουτ - Την εντόπισε από μία διαδικτυακή παραγγελία φαγητού

Σημαντική ανακάλυψη: Εντοπίστηκαν ίχνη φωτιάς που χρονολογούνται 1,8 εκατομμύρια χρόνια πριν

E-Daily 2.TopNews 13.07.2026
Νέα αρχαιολογικά ευρήματα από σπήλαιο της Νότιας Αφρικής μεταθέτουν κατά εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια την παλαιότερη γνωστή χρήση φωτιάς από ανθρωπίδες.