E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πηγή Δεβετζη: Παράγοντας του αθλητισμού κατέβασε το παντελόνι και με έριξε στον καναπέ

Θύμα σeξουαλικής παρενόχλησης έπεσε στην αρχή της καριέρας της

Δημοσίευση 23/9/2021 | 13:54

Πηγή Δεβετζη: Παράγοντας του αθλητισμού κατέβασε το παντελόνι και με έριξε στον καναπέ

Θύμα σeξουαλικής παρενόχλησης από παράγοντα του αθλητισμού έπεσε η Πηγή Δεβετζή, όπως αποκάλυψε σήμερα η πρώην αθλήτρια του άλματος εις τριπλούν και του άλματος εις μήκους. Μετά τη Σοφία Μπεκατώρου, που άνοιξε τον ασκό του Αιόλου και ουσιαστικά «πυροδότησε» το ελληνικό #MeToo, η Πηγή Δεβετζή αποκαλύπτει ότι παράγοντας του αθλητισμού, όταν ήταν ακόμα κορίτσι «κατέβασε το παντελόνι του και την έριξε στον καναπέ».

«Έχω να σου πω κάτι που δεν το έχω πει ποτέ στη ζωή μου. Το είχα μέσα μου πάρα πολλά χρόνια. Τα τελευταία χρόνια το εξομολογήθηκα και θέλω να το μοιραστώ μαζί σας» είπε αρχικά η Πηγή Δεβετζή στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και περιέγραψε το ειδεχθές περιστατικό:

«Έχω κι εγώ μια κακοποιητική εμπειρία στον χώρο του αθλητισμού. Παράγοντας του αθλητισμού, όχι από τον στίβο, όταν είχα κατέβει στην Αθήνα, ένα κορίτσι από την επαρχία, που δεν είχα την πονηράδα να σκεφτώ ότι θα με πλησιάσει κάποιος για να εκμεταλλευτεί κάτι από εμένα. Γνώρισα αυτόν τον άνθρωπο τότε και μου έταξε λαγούς με πετραχήλια. Ήταν πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες, ήμουν ενήλικη, αλλά δεν είχα τις εμπειρίες, ήμουν ακόμα κορίτσι, δεν ήμουν γυναίκα. Μου έταξε μεγάλη ζωή, να με πάρει από το ΟΑΚΑ, να μου νοικιάσει σπίτι. Τον έβλεπα σαν πατέρα μου.

Μια μέρα με είχε καλέσει στο γραφείο του να μιλήσουμε για τον αθλητισμό και κάποια στιγμή με στρίμωξε, πήγε να με ακουμπήσει, κατέβασε το παντελόνι του και με έριξε στον καναπέ. Ευτυχώς, με βοήθησε ο Θεός και χτύπησε το τηλέφωνό του και προσπάθησα να ξεφύγω. Εκείνη τη στιγμή δεν ήξερα τι να κάνω, είχα παγώσει. Το έχω βιώσει όλο αυτό σε άσχημο βαθμό και πού να το πω; Ήταν παντρεμένος με παιδιά και ο λόγος που δεν το είπα ήταν επειδή σεβάστηκα τα παιδιά του και τίποτα άλλο.

Αυτόν τον συναντούσα συνέχεια. Τον έβλεπα και ήθελα να τον πνίξω. Τον συναντούσα και έκανε ότι δεν συνέβαινε τίποτα. Δεν μπορούσα να το πω στους γονείς μου. Είπα ότι δεν με θέλουν οι προπονητές και θα γυρίσω πίσω», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Απαντώντας για το αν έψαξε αν ο ίδιος άνθρωπος να έκανε κάτι αντίστοιχο σε άλλα κορίτσια, απάντησε: «Δεν έψαξα ποτέ. Έπαιρνα τα μετάλλια και δεν μπορούσα να τα χαρώ. Πολλά χρόνια λέω πρέπει να μιλήσω. Τελικά εξαφανίστηκα και πήγα σε μοναστήρι. Όχι για πολύ καιρό, βρήκα πνευματικούς και μίλησα. Έκανα προσευχή. Πριν από δύο χρόνια πήγα στα Ιεροσόλυμα, έπεσα πάνω στον Πανάγιο τάφο, είπα συγχώρεσε τον και βοήθησέ με να προχωρήσω».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Εξαφάνιση Σταυρούλας Λεβεντάκη: Ποιο «πρόσωπο‑κλειδί» εξέτασε ξανά η Αστυνομία

E-Daily 2.TopNews 18.06.2026
Σαρωτική έρευνα από μηδενική βάση διεξάγουν οι Αρχές στα Χανιά, επιστρέφοντας στο σπίτι της αγνοούμενης και ακολουθώντας βήμα-βήμα την τελευταία της διαδρομή.

«Αν πειράξετε την οικογένειά μου, δεν θα σταματήσω μέχρι να σας καταστρέψω όσο ζω»

E-Daily 2.TopNews 18.06.2026
Βουλευτής που αποχώρησε από το κόμμα του Ράμα καταγγέλλει απειλές κατά της οικογένειάς της

Aδιανόητο ‑ Το τραγικό φινάλε μιας 15χρονης μετά από επικίνδυνο challenge στα social media

E-Daily 2.TopNews 18.06.2026
Η ανήλικη υπέστη αλλεπάλληλες επιληπτικές κρίσεις και στη συνέχεια καρδιακή ανακοπή

Υπέγραψαν τη συμφωνία ηλεκτρονικά ΗΠΑ και Ιράν

E-Daily 2.TopNews 18.06.2026
H συμφωνία έχει πλέον τεθεί σε ισχύ

Γρατσία για γυναικοκτονίες: «Η αξία του ανθρώπου είναι ίδια ανεξαρτήτως φύλου»

E-Daily 2.TopNews 18.06.2026
Η Μαρία Γρατσία από το κόμμα της Μαρίας Καρυστιανού ερωτηθείσα αν αναγνωρίζει τον όρο «γυναικοκτονία», απέφυγε να τον υιοθετήσει

Γιατί μυρίζει άσχημα το air condition στο αμάξι; Το λάθος που κάνουν σχεδόν όλοι οι οδηγοί

E-Daily 3.Left 18.06.2026
Μια καθημερινή συνήθεια λίγων δευτερολέπτων αρκεί για να γεμίσει η καμπίνα με μούχλα και δυσάρεστες οσμές - και οι περισσότεροι οδηγοί δεν το γνωρίζουν.

Γιωτόπουλος: Ξέσπασε ο αδελφός του Κωστή Περατικού ‑ «Δεν μπορεί να περπατά ελεύθερος»

Ελλάδα Χτες
Ο Κωστής Περατικός είχε δολοφονηθεί από τη 17 Νοέμβρη

Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός Σωτήρης Τσόγκας

Ελλάδα Χτες
Την είδηση έκανε γνωστή ο Σπύρος Μπιμπίλας

Συγκίνηση στο Μουντιάλ 2026: Τίμησαν τη μνήμη του Ντιόγκο Ζότα μπροστά στους γονείς του

Αθλητικά Νέα Χτες
Οι γονείς του Ντιόγκο Ζότα βρέθηκαν στο Χιούστον για το Πορτογαλία-Κονγκό, όπου προβλήθηκε η μορφή του Πορτογάλου επιθετικού στα μάτριξ του γηπέδου - Τον τίμησε και ο Ζοάο Νέβες όταν σκόραρε.

Το κείμενο συμφωνίας ΗΠΑ – Ιράν: Τι αναφέρει για Στενά του Ορμούζ, Λίβανο, ουράνιο

Κόσμος Χτες
Οι ΗΠΑ έδωσαν στη δημοσιότητα το κείμενο συμφωνίας με το Ιράν – Δείτε και τα 14 σημεία όπως αυτά καταγράφονται στο MoU

Κινηματογραφική ληστεία στην Βρετανία: Συμμορία ξήλωσε ΑΤΜ με γερανό, δείτε βίντεο

Κόσμος Χτες
Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τη στιγμή που ληστές ξηλώνουν ΑΤΜ