E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Βόλος: Αγρια επίθεση σε γυναίκα με τσιμεντόλιθο

Την έστειλε για ράμματα και παρουσιάστηκε ως θύμα

Δημοσίευση 23/9/2021 | 09:27

Βόλος: Αγρια επίθεση σε γυναίκα με τσιμεντόλιθο

Ασχημη τροπή πήραν οι οικοπεδικές διαφορές μεταξύ γειτόνων χθες το πρωί (22-09-2021) στη Αγριά. Ηλικιωμένος 78 ετών κατά τη διάρκεια καβγά επιτέθηκε σε 77χρονη και της εκσφενδόνισε στο κεφάλι κομμάτι τσιμεντόλιθου, με αποτέλεσμα να την τραυματίσει. Η γυναίκα διακομίστηκε αιμόφυρτη στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου για την παροχή πρώτων βοηθειών. Υποβλήθηκε σε ράμματα και παραμένει νοσηλευόμενη για λόγους πρόληψης.

Το Αστυνομικό Τμήμα Βόλου σχημάτισε δικογραφία εναντίον του γείτονά της για επικίνδυνη σωματική βλάβη και εξύβριση. Ο ηλικιωμένος συνελήφθη και κρατήθηκε προκειμένου να οδηγηθεί στην Εισαγγελία Βόλου με τη διαδικασία του Αυτοφώρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του taxydromos.gr, όλα ξεκίνησαν γύρω στις 11:30, όταν ξαναβγήκαν για άλλη μία φορά στην επιφάνεια οι διαφορές τους. Ο 78χρονος τσακωνόταν με τον σύζυγο της τραυματία για τα σύνορα του οικοπέδου του, θεωρώντας ότι αδικείται. Παρούσα στο επεισόδιο, που αρχικά ήταν φραστικό, ήταν και η σύζυγός του, η οποία σε ανύποπτη χρονική στιγμή δέχτηκε επίθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες, την ώρα του επεισοδίου δεν υπήρχαν άλλοι μάρτυρες. Ετσι κανένας δεν μπόρεσε να σταματήσει την ένταση η οποία από στιγμή σε στιγμή φούντωνε και παρ’ ολίγον να πάρει δραματικές διαστάσεις.

Η Αστυνομία ειδοποιήθηκε για το επεισόδιο από τον γαμπρό της τραυματισμένης γυναίκας, που απευθύνθηκε στο «100» και ενημέρωσε για τον τσακωμό και τη μεταφορά της πεθεράς του στο Αχιλλοπούλειο. Οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη του 78χρονου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος φέρεται να υποστηρίζει ότι δεν είχε πρόθεση να χτυπήσει τη γυναίκα και ότι προέβη σε αυτή την πράξη από θέση άμυνας.

Συγκεκριμένα, φέρεται να ανέφερε ότι σε κάποια στιγμή την είδε να κρατάει κάτι στα χέρια της, ένα ξύλο, και φοβούμενος για τη ζωή του άρπαξε ένα κομμάτι τσιμεντόλιθου που βρήκε δίπλα του και το εκσφενδόνισε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πέθανε ο Νίκος Λαζαρίδης, ιδρυτής του ομώνυμου γνωστού οινοποιείου

Ελλάδα Χτες
Τι αναφέρει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της

«Βούλιαξε» από Αϊ‑Βασίληδες η Αθήνα για το Santa Run ‑ Πάνω από 1000 συμμετοχές

Ελλάδα Χτες
​Το σύνθημα για την εκκίνηση έδωσε λίγο μετά τις 10:00 το πρωί ο Δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας

Έφοδος του ΣΔΟΕ στα γραφεία του Συλλόγου των Θυμάτων των Τεμπών ‑ Η αντίδραση της Καρυστιανού

Ελλάδα Χτες
«Πόσοι φορολογικοί έλεγχοι και με ποια ευρήματα έκλεισαν όταν σκόνταψαν σε μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα;»

Αγνοούμενη στις ΗΠΑ εμφανίστηκε 40 χρόνια μετά, δεν γνώριζε ότι την είχε απαγάγει η μητέρα της όταν ήταν 3 ετών

Κόσμος Χτες
Συγκλονιστική υπόθεση από τις ΗΠΑ, με μητέρα που κατηγορείται για απαγωγή, αλλαγή ταυτότητας και μια οικογενειακή επανένωση έπειτα από τέσσερις δεκαετίες

Πέθανε η Ντόρα Γιαννακοπούλου

Ελλάδα Χτες
Έφυγε σε ηλικία 88 ετών η ηθοποιός και συγγραφέας

Τέλος τα ποδήλατα: H ευρωπαϊκή πρωτεύουσα που απαγορεύει τη χρήση τους σε πεζόδρομους

Κόσμος Χτες
Pεριορίζουν ποδήλατα και ηλεκτρικά σκούτερ στην κεντρική πεζοδρομημένη ζώνη από το 2026

«Ήταν κόλαση»: Καθαρίστρια μπήκε σε δωμάτιο ξενοδοχείου gamer μετά από δύο χρόνια

Κόσμος Χτες
Ένοικος έμεινε σχεδόν δύο χρόνια σε ξενοδοχείο για gamers στην Κίνα χωρίς να βγαίνει. Όταν έφυγε, το προσωπικό βρέθηκε μπροστά σε εικόνες σοκ και «κόλασης»

Συγκίνησε ο Ανδρέας Τεττέη: Ξέσπασε σε κλάματα on air κι αποχώρησε από συνέντευξη ‑ Βίντεο

Αθλητικά Νέα Χτες
Ο Ανδρέας Τεττέη αγωνίστηκε για τελευταία φορά με την Κηφισιά, στον αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό και δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή του.

Χάρτης κινητοποιήσεων των αγροτών – Όλα τα μπλόκα πανελλαδικά

Ελλάδα Χτες
Οι αγρότες διατηρούν ενεργά τα μπλόκα σε κομβικά σημεία της χώρας, προχωρώντας σε ανοίγματα διοδίων

Μαρία Καρυστιανού: Το κίνημα οργανώνεται ‑ Σχεδιάζουμε επιτροπή «σοφών» για τη σωτηρία της χώρας

Ελλάδα Χτες
Τις τελευταίες εβδομάδες, η κυρία Καρυστιανού δέχεται πολλαπλά αιτήματα από πολίτες που ζητούν την οργάνωση ενός συλλογικού εγχειρήματος