E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Έβαλαν δυο πρωτάκια σε λάθος σχολικό: Οι γονείς νόμιζαν ότι τα απήγαγαν

Στιγμές αγωνίας έζησαν γονείς στη Φθιώτιδα

Δημοσίευση 22/9/2021 | 14:29

Έβαλαν δυο πρωτάκια σε λάθος σχολικό: Οι γονείς νόμιζαν ότι τα απήγαγαν

Στιγμές αγωνίας έζησαν γονείς στη Φθιώτιδα όταν τα παιδιά τους δεν επέστρεψαν από το σχολείο και νόμισαν ότι έπεσαν θύματα απαγωγής.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, την Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου, στο χωριό Τσούκα, όπως κάθε μέρα, οι γονείς άφησαν το πρωί τα δύο κοριτσάκια τους, «πρωτάκια» στο Δημοτικό, στο σχολικό λεωφορείο για το σχολείο.

Το μεσημέρι γύρω στις 14.00 περίμεναν να παραλάβουν τις μικρές μαθήτριες αλλά όταν έφτασε το σχολικό λεωφορείο, τα παιδιά δεν ήταν μέσα. Ο οδηγός δεν μπορούσε να δώσει κάποια εξήγηση και το τηλέφωνο του σχολείου δεν απαντούσε.

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, οι γονείς πήραν τα αυτοκίνητά τους και πήγαν κατευθείαν στο σχολείο με την ελπίδα ότι θα είναι μέσα σε κάποια αίθουσα. Εκεί βρήκαν μόνο την καθαρίστρια και άρχισαν με αγωνία να ψάχνουν τα παιδιά τους.

Οι γονείς σε κατάσταση σοκ ενημέρωσαν το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα που κινητοποιήθηκε άμεσα και μαζί με γονείς και συγγενείς άρχισαν να αναζητούν τις μικρές μαθήτριες μέσα σε όλη τη Μακρακώμη.

Τελικά σε συνεργασία με την αστυνομία και το ΚΤΕΛ Φθιώτιδας που επικοινώνησε με όλους τους οδηγούς κατάφεραν να εντοπίσουν τα δύο κοριτσάκια στο σχολικό λεωφορείο που είχε φτάσει στο ορεινό χωριό Τυμρφηστός, το οποίο είναι σε εντελώς διαφορετική κατεύθυνση από το δρομολόγιο προς Τσούκα, που ήταν ο προορισμός τους.

«Ζήσαμε έναν εφιάλτη, πήγαμε να τρελαθούμε» Τα «πρωτάκια» τα είχαν επίσης, χαμένα αφού δεν μπορούσαν να εξηγήσουν στον οδηγό σε ποιο χωριό μένουν και ποιος είναι ο προορισμός τους και έτσι ο οδηγός είχε πάρει τον δρόμο της επιστροφής για το σχολείο στη Μακρακώμη με τα δύο κοριτσάκια. «Είχαμε περίπου μιάμιση ώρα που ψάχναμε τα παιδιά. Χάσαμε τη γη κάτω από τα πόδια μας. Ζήσαμε έναν εφιάλτη. Πήγαμε να τρελαθούμε. Νομίσαμε ότι απήγαγαν τα παιδιά μας.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε το ΚΤΕΛ Φθιώτιδας και τους αστυνομικούς της Μακρακώμης για την άμεση κινητοποίηση. Τέλος καλό, όλα καλά», είπαν οι γονείς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Στο στόχαστρο του ελληνικού FBI βρίσκονταν οι 3 συλληφθέντες για τον θάνατο της 19χρονης

Ελλάδα 16.04.2026
Την Παρασκευή το πρωί αναμένεται να απολογηθούν

ΕΛ.ΑΣ: «Μαϊμού» αστυνομικός στήνει απάτες σε επαγγελματίες εστίασης

Ελλάδα 16.04.2026
Επικοινώνησε τηλεφωνικά προσποιούμενος τον διοικητή αστυνομικού τμήματος

Αποκλεισμός των λιμανιών του Ιράν: Ο στρατός των ΗΠΑ λέει πως ανάγκασε 10 πλοία να γυρίσουν πίσω

Κόσμος 16.04.2026
Ο αμερικανικός στρατός ανακοίνωσε χθες Τετάρτη ότι εμπόδισε δέκα πλοία να φύγουν από ιρανικά λιμάνια κατά τη διάρκεια των πρώτων 48 ωρών του ναυτικού αποκλεισμού των ΗΠΑ στο Ιράν.

Τεράστιο σμήνος από μέλισσες εισέβαλε σε πόλη στο νότιο Ισραήλ ‑ Δείτε βίντεο

Κόσμος Χτες
Οι Αρχές ζήτησαν από τους κατοίκους να παραμείνουν στα σπίτια τους και να αποφεύγουν τα έντομα

Burj Al Arab: Κλείνει το «αστέρι» του Ντουμπάι

Κόσμος Χτες
Για πρώτη φορά μετά από 25 χρόνια, το εμβληματικό οικοδόμημα της Jumeirah Hotels & Resorts αποσύρεται προσωρινά από τον χάρτη της φιλοξενίας

Κεφαλονιά: Τα ρίχνει όλα στη Μυρτώ ο 23χρονος: «Εκείνη ήθελε ναρκωτικά, εκείνη έκλεισε δωμάτιο»

Ελλάδα Χτες
Όπως είπε στην κατάθεσή του ο 23χρονος κατηγορούμενος φίλος της, η 19χρονη ήθελε ναρκωτικά, εκείνη τα κανόνισε όλα, καθώς κι ότι η ίδια έκλεισε το δωμάτιο.

Χειρουργός Μυλωνάκη: «Δύσκολες οι πρώτες μέρες, μετά από δέκα μέρες αγωνίας θα έχουμε εικόνα»

Ελλάδα Χτες
«Δράσαμε γρήγορα, πολύ γρήγορα. Το ανεύρυσμα αποκλείστηκε πλήρως. Μένει να περιμένουμε», τόνισε

Συναγερμός στην Booking.com: Διέρρευσαν ονόματα, email, αριθμοί τηλεφώνου

Κόσμος Χτες
Πελάτες της πλατφόρμας επικοινώνησαν με το BBC και αναφέρουν ότι έχουν ήδη αρχίσει να λαμβάνουν ύποπτα μηνύματα, αφού οι hackers έχουν αποκτήσει πρόσβαση σε ονόματα, διευθύνσεις email, αριθμούς τηλεφώνου και πληροφορίες παλαιότερων ή και νέων κρατήσεων