E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Έβαλαν δυο πρωτάκια σε λάθος σχολικό: Οι γονείς νόμιζαν ότι τα απήγαγαν

Στιγμές αγωνίας έζησαν γονείς στη Φθιώτιδα

Δημοσίευση 22/9/2021 | 14:29

Έβαλαν δυο πρωτάκια σε λάθος σχολικό: Οι γονείς νόμιζαν ότι τα απήγαγαν

Στιγμές αγωνίας έζησαν γονείς στη Φθιώτιδα όταν τα παιδιά τους δεν επέστρεψαν από το σχολείο και νόμισαν ότι έπεσαν θύματα απαγωγής.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, την Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου, στο χωριό Τσούκα, όπως κάθε μέρα, οι γονείς άφησαν το πρωί τα δύο κοριτσάκια τους, «πρωτάκια» στο Δημοτικό, στο σχολικό λεωφορείο για το σχολείο.

Το μεσημέρι γύρω στις 14.00 περίμεναν να παραλάβουν τις μικρές μαθήτριες αλλά όταν έφτασε το σχολικό λεωφορείο, τα παιδιά δεν ήταν μέσα. Ο οδηγός δεν μπορούσε να δώσει κάποια εξήγηση και το τηλέφωνο του σχολείου δεν απαντούσε.

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, οι γονείς πήραν τα αυτοκίνητά τους και πήγαν κατευθείαν στο σχολείο με την ελπίδα ότι θα είναι μέσα σε κάποια αίθουσα. Εκεί βρήκαν μόνο την καθαρίστρια και άρχισαν με αγωνία να ψάχνουν τα παιδιά τους.

Οι γονείς σε κατάσταση σοκ ενημέρωσαν το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα που κινητοποιήθηκε άμεσα και μαζί με γονείς και συγγενείς άρχισαν να αναζητούν τις μικρές μαθήτριες μέσα σε όλη τη Μακρακώμη.

Τελικά σε συνεργασία με την αστυνομία και το ΚΤΕΛ Φθιώτιδας που επικοινώνησε με όλους τους οδηγούς κατάφεραν να εντοπίσουν τα δύο κοριτσάκια στο σχολικό λεωφορείο που είχε φτάσει στο ορεινό χωριό Τυμρφηστός, το οποίο είναι σε εντελώς διαφορετική κατεύθυνση από το δρομολόγιο προς Τσούκα, που ήταν ο προορισμός τους.

«Ζήσαμε έναν εφιάλτη, πήγαμε να τρελαθούμε» Τα «πρωτάκια» τα είχαν επίσης, χαμένα αφού δεν μπορούσαν να εξηγήσουν στον οδηγό σε ποιο χωριό μένουν και ποιος είναι ο προορισμός τους και έτσι ο οδηγός είχε πάρει τον δρόμο της επιστροφής για το σχολείο στη Μακρακώμη με τα δύο κοριτσάκια. «Είχαμε περίπου μιάμιση ώρα που ψάχναμε τα παιδιά. Χάσαμε τη γη κάτω από τα πόδια μας. Ζήσαμε έναν εφιάλτη. Πήγαμε να τρελαθούμε. Νομίσαμε ότι απήγαγαν τα παιδιά μας.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε το ΚΤΕΛ Φθιώτιδας και τους αστυνομικούς της Μακρακώμης για την άμεση κινητοποίηση. Τέλος καλό, όλα καλά», είπαν οι γονείς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Με δάκρυα στα μάτια αποχαιρετά κτηνοτρόφος τα 450 πρόβατά του, όλα ντόπιας ιστορικής φυλής

Ελλάδα Χτες
Εκατοντάδες ζώα της φυλής του Ρουμλουκίου θα θανατωθούν λόγω της ευλογιάς

Βρετανία: Διαδηλωτές πέταξαν φαγητό στο Αυτοκρατορικό Στέμμα του Κράτους‑ Tέσσερις συλλήψεις

Κόσμος Χτες
Πρόκειται για το στέμμα που φόρεσε ο βασιλιάς Κάρολος Γ΄ καθώς έφευγε από την τελετή στέψης του το 2023

Οργή Μασκ μετά το πρόστιμο στο X: Καταργήστε την Ευρωπαϊκή Ένωση

Κόσμος Χτες
Tι έγραψε ο δισεκατομμυριούχος

Τι ακολουθεί μετά τον Byron: Ερχεται έντονος και επίμονος αντικυκλώνας, λέει ο Θ. Κολυδάς

Καιρός Χτες
Η προοπτική του καιρού την ερχόμενη εβδομάδα

Τροχαίο για την Πηγή Δεβετζή με αυτοκίνητο που τούμπαρε στην Εγνατία Οδό

Ελλάδα Χτες
Μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο - Το ατύχημα σημειώθηκε σε τούνελ πάνω από το Παληό Καβάλας

Επέτειος Γρηγορόπουλου: Κλειστοί οι σταθμοί του Μετρό Σύνταγμα και Πανεπιστήμιο

Ελλάδα Χτες
Οι συρμοί θα διέρχονται από τους σταθμούς που έκλεισαν με εντολή ΕΛ.ΑΣ. χωρίς στάση

Τραγωδία στην Ζάκυνθο: Νεκρό παιδί 18 μηνών μετά από επίθεση σκύλου

Ελλάδα Χτες
Το παιδί βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού του

Οικογενειάρχης μετά από 3,5 χρόνια ο μοναχικός κύκνος της Καστοριάς που είχε χάσει το ταίρι του

Ελλάδα Χτες
Ο κύκνος της Καστοριάς βρήκε ξανά την ελπίδα και την αγάπη στην Ιωάννινα με τη νέα του οικογένεια

Λαμία: Σοβάδες έπεσαν στο κεφάλι περαστικού ‑ Διακομίστηκε στο νοσοκομείο

Ελλάδα Χτες
Η συνεχή βροχή έφερε προβλήματα στα παλιά κτήρια

Τραγωδία στα Χανιά: Νεκρός αθλητής μπάσκετ με αμαξίδιο σε θανατηφόρο τροχαίο στη Σούδα

Ελλάδα Χτες
Ο 45χρονος που κινούνταν με το αναπηρικό του αμαξίδιο, στην οδό Αγίου Νικολάου, στην Σούδα, φαίνεται πως έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε σε σταθμευμένο ΙΧ