E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Απίστευτη απάτη στη Λεμεσό: Νόμιζε ότι της αφαίρεσαν τη μήτρα, ενώ δεν τη χειρούργησαν

Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναικολόγος αρνείται ανάμιξη στην υπόθεση

Δημοσίευση 22/9/2021 | 11:30

Απίστευτη απάτη στη Λεμεσό: Νόμιζε ότι της αφαίρεσαν τη μήτρα, ενώ δεν τη χειρούργησαν
Photo by RF._.studio from Pexels

Γυναικολόγος είναι η 36χρονη γιατρός που συνελήφθη χθες στη Λεμεσό για εξαπάτηση 73χρονης ασθενούς, η οποία προχώρησε σε καταγγελία στην Αστυνομία με την οποία ανέφερε ότι της έκανε εγχείρηση ενώ στην πραγματικότητα δεν της έκανε. 

Σύμφωνα με τα γεγονότα, η 73χρονη, αφού είχε επισκεφθεί την 36χρονη γυναικολόγο στο ιατρείο όπου διατηρεί στη Λεμεσό, για θέματα υγείας, η τελευταία φαίνεται να έκρινε ότι η ηλικιωμένη έχριζε χειρουργικής επέμβασης για αφαίρεση μήτρας.

Αφού έγινε η υποτιθέμενη χειρουργική επέμβαση σε ιατρικό κέντρο, λίγους μήνες αργότερα, η 73χρονη χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε ιδιωτικό νοσοκομείο για ένα άλλο θέμα υγείας. Εκεί σύμφωνα με την καταγγελία, της είχε ανακοινωθεί από γυναικολόγο του νοσοκομείου ότι έχριζε της ίδιας χειρουργικής επέμβασης όπου έτυχε προηγουμένως από την 36χρονη.

Μετά από εξέταση που έτυχε η 73χρονη από ιδιώτη γιατρό, διαπιστώθηκε ότι δεν είχε τύχει της επέμβασης για αφαίρεση της μήτρας. 

Αρνείται την καταγγελία η γιατρός

Σύμφωνα με πληροφορίες η 36χρονη γυναικολόγος αρνείται ανάμιξη στην υπόθεση και δίνει διάφορους ισχυρισμούς οι οποίοι θα διερευνηθούν. Η γιατρός θα βρεθεί σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού. 

Παραλήφθηκε ο ιατρικός φάκελος και τεκμήρια

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, παραλήφθηκε ο ιατρικός της φάκελος όπου φαίνεται ότι η 36χρονη συμπλήρωσε βάση νομοθεσίας εξιτήριο έγγραφο της παραπονούμενης καθώς επίσης και της χειρουργικής επέμβασης της οποίας υποτίθεται έτυχε η 73χρονη.

Από το γραφείο της 36χρονης παραλήφθηκαν τεκμήρια για περαιτέρω επιστημονικές εξετάσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πέθανε η μεγάλη τραγουδίστρια Μαρινέλλα

Ελλάδα 28.03.2026
Η «μεγάλη κυρία του λαϊκού τραγουδιού» άφησε την τελευταία της πνοή, έπειτα από μήνες νοσηλείας μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη επί σκηνής στο Ηρώδειο

Τραγωδία στην Εγνατία Οδό: Δύο νεκροί σε διπλό τροχαίο ‑ Θύμα και ο υπάλληλος που έσπευσε σε βοήθεια

Ελλάδα 28.03.2026
Ο οδηγός ΙΧ σκοτώθηκε μετά από σύγκρουση με νταλίκα, ενώ λίγο αργότερα υπάλληλος του παραχωρησιούχου παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα

Ισχυρή κακοκαιρία την Τετάρτη: 7 περιοχές σε επιφυλακή με καταιγίδες, 10 μποφόρ και πλημμυρικό κίνδυνο

Καιρός 28.03.2026
Δύο σενάρια για την πορεία του βαρομετρικού χαμηλού - το πιο δύσκολο «χτυπά» Αττική, Πελοπόννησο και Θεσσαλία

Ανασύρθηκε η σορός του 34χρονου δύτη από το «Πηγάδι του Διαβόλου» στα Λιμανάκια Βουλιαγμένης

Ελλάδα 28.03.2026
Επτά εξειδικευμένοι σπηλαιοδύτες ολοκλήρωσαν το Σάββατο την επιχείρηση ανάσυρσης, ενώ από νωρίς το πρωί βρέθηκε στην περιοχή η οικογένεια του άτυχου δύτη.

Κλείνει στις 14:00 ο σταθμός Μετρό Σύνταγμα λόγω αντιπολεμικού συλλαλητηρίου

Ελλάδα 28.03.2026
Με εντολή της ΕΛ.ΑΣ. ο σταθμός των Γραμμών 2 και 3 κλείνει μία ώρα πριν τη συγκέντρωση που είναι προγραμματισμένη για τις 15:00 στην πλατεία Συντάγματος.

Βρετανία: Αφγανός μετανάστης καταδικάστηκε σε 15 χρόνια για βιασμό 12χρονης που έπαιζε στις κούνιες

Κόσμος 28.03.2026
Ο 23χρονος Αχμάντ Μουλαχίλ συνέλαβε και βίασε την ανήλικη στο Νιούνιτον, μόλις τέσσερις μήνες μετά την άφιξή του στο Ηνωμένο Βασίλειο ως αιτών άσυλο.

Βρέφος Πύργου: «Το δάγκωναν τα ξαδέρφια του, έπεσε από το καρότσι» – Οι δικαιολογίες της 18χρονης μητέρας

Ελλάδα 28.03.2026
Ο διοικητής του νοσοκομείου Πύργου αποκάλυψε τους ισχυρισμούς της μητέρας, ενώ οι γιατροί διαπίστωσαν από την πρώτη στιγμή ότι «κάτι περίεργο συνέβαινε».

Συναγερμός για iPhone και iPad: Διέρρευσαν προηγμένα εργαλεία hacking – Τι πρέπει να κάνετε τώρα

Tech + Science 28.03.2026
Τα εργαλεία Coruna και DarkSword κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο, αυξάνοντας τον κίνδυνο στοχευμένων επιθέσεων ακόμα και από λιγότερο έμπειρους χάκερ.

Κακοκαιρία Deborah: Πού θα χτυπήσουν οι ισχυρές καταιγίδες – Συναγερμός για 5 περιοχές

Καιρός 28.03.2026
Θράκη, βόρειο και ανατολικό Αιγαίο, Κρήτη, νότιες Κυκλάδες και Δωδεκάνησα στο επίκεντρο των έντονων φαινομένων - νέα κακοκαιρία αναμένεται από την 1η Απριλίου.

Νοέλια Καστίγιο: Τρεις βιασμοί, παραπληγία και ευθανασία στα 25 – «Θέλω να σταματήσω να υποφέρω»

Κόσμος 28.03.2026
Η 25χρονη Ισπανίδα επέλεξε να φύγει από τη ζωή μόνη της σε κέντρο της Βαρκελώνης, ζητώντας από την οικογένειά της να αποχωρήσει πριν της χορηγηθεί η θανατηφόρα ένεση.

Πάτρα: Η 18χρονη μητέρα του κακοποιημένου βρέφους είναι εκ νέου έγκυος χωρίς να το γνωρίζει

Ελλάδα 28.03.2026
Το 10 μηνών κοριτσάκι νοσηλεύεται στο Καραμανδάνειο με εγκαύματα, δαγκωματιές και πολλαπλά κατάγματα - η μητέρα κρατείται και αναμένεται ιατροδικαστική έκθεση.

Αχαΐα: Τρεις κουκουλοφόροι εισέβαλαν τη νύχτα σε σπίτι – Χτυπούσαν τη μητέρα μπροστά στην 15χρονη κόρη της

Ελλάδα 28.03.2026
Οι ληστές άσκησαν σωματική βία για να αποσπάσουν τον κωδικό χρηματοκιβωτίου, ενώ η ανήλικη παρακαλούσε: «Σας παρακαλώ μη την χτυπάτε».