E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Απίστευτη απάτη στη Λεμεσό: Νόμιζε ότι της αφαίρεσαν τη μήτρα, ενώ δεν τη χειρούργησαν

Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναικολόγος αρνείται ανάμιξη στην υπόθεση

Δημοσίευση 22/9/2021 | 11:30

Απίστευτη απάτη στη Λεμεσό: Νόμιζε ότι της αφαίρεσαν τη μήτρα, ενώ δεν τη χειρούργησαν
Photo by RF._.studio from Pexels

Γυναικολόγος είναι η 36χρονη γιατρός που συνελήφθη χθες στη Λεμεσό για εξαπάτηση 73χρονης ασθενούς, η οποία προχώρησε σε καταγγελία στην Αστυνομία με την οποία ανέφερε ότι της έκανε εγχείρηση ενώ στην πραγματικότητα δεν της έκανε. 

Σύμφωνα με τα γεγονότα, η 73χρονη, αφού είχε επισκεφθεί την 36χρονη γυναικολόγο στο ιατρείο όπου διατηρεί στη Λεμεσό, για θέματα υγείας, η τελευταία φαίνεται να έκρινε ότι η ηλικιωμένη έχριζε χειρουργικής επέμβασης για αφαίρεση μήτρας.

Αφού έγινε η υποτιθέμενη χειρουργική επέμβαση σε ιατρικό κέντρο, λίγους μήνες αργότερα, η 73χρονη χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε ιδιωτικό νοσοκομείο για ένα άλλο θέμα υγείας. Εκεί σύμφωνα με την καταγγελία, της είχε ανακοινωθεί από γυναικολόγο του νοσοκομείου ότι έχριζε της ίδιας χειρουργικής επέμβασης όπου έτυχε προηγουμένως από την 36χρονη.

Μετά από εξέταση που έτυχε η 73χρονη από ιδιώτη γιατρό, διαπιστώθηκε ότι δεν είχε τύχει της επέμβασης για αφαίρεση της μήτρας. 

Αρνείται την καταγγελία η γιατρός

Σύμφωνα με πληροφορίες η 36χρονη γυναικολόγος αρνείται ανάμιξη στην υπόθεση και δίνει διάφορους ισχυρισμούς οι οποίοι θα διερευνηθούν. Η γιατρός θα βρεθεί σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού. 

Παραλήφθηκε ο ιατρικός φάκελος και τεκμήρια

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, παραλήφθηκε ο ιατρικός της φάκελος όπου φαίνεται ότι η 36χρονη συμπλήρωσε βάση νομοθεσίας εξιτήριο έγγραφο της παραπονούμενης καθώς επίσης και της χειρουργικής επέμβασης της οποίας υποτίθεται έτυχε η 73χρονη.

Από το γραφείο της 36χρονης παραλήφθηκαν τεκμήρια για περαιτέρω επιστημονικές εξετάσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σε ποια χώρα η τεχνητή νοημοσύνη θα συμπεριληφθεί στα σχολικά προγράμματα

E-Daily 2.TopNews 11.06.2026
Η κυβέρνηση διέθεσε για τον σκοπό αυτό 300 εκατομμύρια ευρώ

Ποια χρέη προς την εφορία χαρακτηρίζονται «ανεπίδεκτα είσπραξης»

E-Daily 2.TopNews 11.06.2026
Η ΑΑΔΕ εντάσσει επιπλέον 6 δισ. ευρώ στα «παγωμένα» χρέη έως το τέλος του 2026, χωρίς ωστόσο αυτά να διαγράφονται.

Υπόθεση Λιανά: Τι αποκαλύφθηκε για την οικογένεια του βασικού υπόπτου που συγκλονίζει τη Γαλλία

E-Daily 2.TopNews 11.06.2026
Ο πατέρας και ο αδελφός του Ζερόμ Μπαρελά έχουν κατά το παρελθόν αντιμετωπίσει κατηγορίες για βιασμό, σύμφωνα με γαλλικά μέσα ενημέρωσης.

Τραμπ: «Ο Ερντογάν είναι πολύ καλός φίλος μου»

E-Daily 2.TopNews 11.06.2026
«Δεν θα γίνει κάτι με Τουρκία-Ισραήλ, τουλάχιστον όσο είμαι εγώ πρόεδρος», εκτίμησε

Σκηνές χάους στο Μπέλφαστ: Φλεγόμενα οχήματα και αιματηρές ταραχές παρέλυσαν την πόλη

E-Daily 2.TopNews 11.06.2026
Για δεύτερη συνεχόμενη νύχτα η Βόρεια Ιρλανδία φλέγεται, με επιθέσεις εναντίον μεταναστών, εμπρησμούς και συγκρούσεις με αστυνομικές δυνάμεις, μετά από μαχαίρωμα Σουδανού υπηκόου.

Αίγιο: Το κίνητρο πίσω από τη διπλή δολοφονία

E-Daily 2.TopNews 11.06.2026
Ο κατηγορούμενος συνελήφθη

Ιράν: Ανακοίνωσε ότι κλείνει τα Στενά του Ορμούζ

E-Daily 2.TopNews 11.06.2026
Βομβαρδισμοί και συγκρούσεις στο όνομα της... διπλωματίας

«Μαϊμού γιατρός» στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου: Τι κατάφερε να κάνει πριν τον αντιληφθούν

E-Daily 2.TopNews 11.06.2026
Αγνωστος Ρομά φορώντας ιατρική ενδυμασία εισέβαλε σε θαλάμους της Παθολογικής Κλινικής και αφαίρεσε χρήματα, κινητά και τραπεζικές κάρτες από ασθενείς και συνοδούς.

Αίγιο: «Τους αγαπούσα πολύ, είμαι αθώος» – Τα νέα στοιχεία που «δένουν» τον 65χρονο για το διπλό φονικό

E-Daily 2.TopNews 11.06.2026
Οι αστυνομικές αρχές διερευνούν όλα τα πιθανά κίνητρα του δράστη

Μουντιάλ 2026: Προσοχή στους νέους κανονισμούς

E-Daily 2.TopNews 11.06.2026
Νέοι καιροί νέα ήθη από τη FIFA

Η ΣΤΑΣΥ απέρριψε το αίτημα του Athens Pride για αφίσες στο Μετρό

E-Daily 2.TopNews 11.06.2026
Για πρώτη φορά σε δέκα χρόνια, η ΣΤΑΣΥ αρνήθηκε την ανάρτηση αφισών του Athens Pride στους σταθμούς του Μετρό Αθήνας.