E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

ΗΠΑ – Εξαφάνιση Γκάμπι Πετίτο: Τραγικός επίλογος με την 22χρονη

Βρέθηκε νεκρή

Δημοσίευση 22/9/2021 | 08:24

ΗΠΑ – Εξαφάνιση Γκάμπι Πετίτο: Τραγικός επίλογος με την 22χρονη

Η σορός που εντοπίστηκε στο εθνικό πάρκο Grand Teton του Γουαϊόμινγκ ανήκει στην 22χρονη Γκάμπι Πετίτο, η εξαφάνιση της οποίας έχει συγκλονίσει τις ΗΠΑ. Την ίδια ώρα, το FBI αναζητά τον 23χρονο αρραβωνιαστικό της με τον οποίο ήταν μαζί σε road trip πριν εξαφανιστούν τα ίχνη της.

Τα αποτελέσματα της ιατροδικαστική εξέτασης στην σορό που βρέθηκε προ ημερών, σύμφωνα με ανακοίνωση του FBI, επιβεβαιώνουν ότι πρόκειται για την 22χρονη Γκάμπι Πετίτο. «Τα αίτια θανάτου θα προσδιοριστούν στα τελικά αποτελέσματα της νεκροτομής» αναφέρει η ανακοίνωση του FBI στο Twitter. Επίσης, οι αμερικανικές αρχές κάνουν έκκληση προς τους πολίτες να επικοινωνήσουν με το FBI στην περίπτωση που έχουν οποιαδήποτε πληροφορία για την υπόθεση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, αν και οι ιατροδικαστικές εξετάσεις δεν είχαν ολοκληρωθεί τις προηγούμενες μέρες, οι αμερικανικές αρχές είχαν ενημερώσει και προετοιμάσει τους γονείς της άτυχης κοπέλας, καθώς η σορός που βρέθηκε ταίριαζε πολύ με την περιγραφή της.

Το FBI αναζητά τον 23χρονο αρραβωνιαστικό της

Ο Μπράιαν Λόντρι, ο 23χρονος αρραβωνιαστικός της Γκάμπι Πετίτο, είναι βασικός ύποπτος στην υπόθεση και αναζητείται ακόμα από τις Αρχές. Το ζευγάρι είχε πάει μαζί ταξίδι αλλά ο Λόντρι επέστρεψε μόνος του την 1η Σεπτεμβρίου στην Φλόριντα. Σύμφωνα με το Reuters, τελευταία φορά εθεάθη από μέλη της οικογένειας του στην Φλόριντα την περασμένη Τρίτη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την Τρίτη το FBI, σύμφωνα με ανακοίνωσή του, εκτέλεσε «ένταλμα έρευνας που εξέδωσε δικαστήριο» στο σπίτι του 23χρονου. Το πατρικό του αρραβωνιαστικού της Γκάμπι Πετίτο έχει πια χαρακτηριστεί επίσημα «σκηνή εγκλήματος» από τις Αρχές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μεγάλο καρχαριοειδές κολυμπούσε κοντά στην ακτή στο Καβούρι, δείτε βίντεο

Ελλάδα 11.03.2026
Το ψάρι είχε μήκος που ξεπερνούσε το 1,5 μέτρο, ενώ το πτερύγιό του ήταν ορατό πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας

Στενά του Ορμούζ: Ελληνόκτητο το ένα από τα τρία φορτηγά πλοία που χτυπήθηκαν από βλήματα

Κόσμος 11.03.2026
Το πλοίο ανήκει στον στόλο της Star Bulk, ιδιοκτήτης της οποίας είναι ο εφοπλιστής Πέτρος Παππάς

Αγαλμα Τραμπ – Επστάιν στην Ουάσιγκτον εμπνευσμένο από τη διάσημη σκηνή του «Τιτανικού»: «I’m the king of the world»

Κόσμος 11.03.2026
Ο τίτλος του έργου «Ο βασιλιάς του κόσμου» αποτελεί μια αναφορά στην ατάκα του Λεονάρντο Ντι Κάπριο ενώ αγκάλιαζε την αγαπημένη του, Ρόουζ, που υποδυόταν η Κέιτ Γουίνσλετ

Ιράν: Πέντε τρόποι με τους οποίους μπορεί να εξελιχθεί ο πόλεμος

Κόσμος 11.03.2026
Αναλυτές αναφέρουν πως εάν συνεχιστεί η σύγκρουση, θα μετατραπεί σε «πόλεμο φθοράς»

Χρυσή Αυγή: Αναγνωρίστηκαν ελαφρυντικά σε πέντε από τους καταδικασθέντες

Ελλάδα 11.03.2026
Ένα μέλος του δικαστηρίου είχε την άποψη ότι δεν έπρεπε να χορηγηθεί κανένα ελαφρυντικό

Θάνατος καθηγήτριας στη Θεσσαλονίκη: «Της πέταγαν μπουκάλια με νερό και βιβλία όταν γύρναγε, την έβριζαν»

Ελλάδα 11.03.2026
Τι υποστηρίζει ο δικηγόρος της οικογένειας - «Βρήκαν την εύκολη λύση να τη βγάλουν τρελή για να τη διώξουν»

Ο Τραμπ διαβεβαίωσε τον Ινφαντίνο: «Η εθνική Ιράν είναι ευπρόσδεκτη στο Μουντιάλ 2026»

Αθλητικά Νέα 11.03.2026
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ ήταν ξεκάθαρος προς τον πρόεδρο της FIFA

Η κυβέρνηση επιβάλλει πλαφόν σε καύσιμα και προϊόντα super market για ένα τρίμηνο

Ελλάδα 11.03.2026
«Δεν πρέπει αυτή η αναταραχή να οδηγήσει σε φαινόμενα κερδοσκοπίας» τόνισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ τραυματίστηκε στα πόδια την πρώτη μέρα του πολέμου

Κόσμος 11.03.2026
«Είναι σώος και ασφαλής» λέει το Ιράν

Drones έπεσαν κοντά στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι, 4 τραυματίες

Κόσμος 11.03.2026
Επιβάτης είπε ότι ζητήθηκε από τους ταξιδιώτες να απομακρυνθούν από τα γυάλινα παράθυρα