E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ιωάννα: H οργισμένη απάντηση της σε όσα υποστήριξε ο 40χρονος

«Θα αποκαλυφθεί τι πραγματικά έχει συμβεί»

Δημοσίευση 19/9/2021 | 10:53

Ιωάννα: H οργισμένη απάντηση της σε όσα υποστήριξε ο 40χρονος

Όσο η Ιωάννα Παλιοσπύρου ανεβαίνει τον δικό της Γολγοθά της αποκατάστασης μετά την επίθεση με βιτριόλι που δέχθηκε από την 36χρονη Έφη Κακαράντζουλα, έρχεται τώρα να την αναστατώσει με τις δηλώσεις του ο εκπρόσωπος του 40χρονου άνδρα που φέρεται να είναι το «μήλον της έριδος» ανάμεσα στην ίδια και την δράστιδα.

«Θα αποκαλυφθεί τι πραγματικά έχει συμβεί», είπε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος του 40χρονου, Δημήτρης Γκαβέλας, στο MEGA διαψεύδοντας τις κατηγορίες για ανάμειξη του πελάτη του στην υπόθεση με τον οποιονδήποτε τρόπο. Άφησε, μάλιστα, σαφείς υπαινιγμούς ότι πίσω από την υπόθεση κρύβεται κάποιο άλλο πρόσωπο, διερωτώμενος γιατί καμία από τις δύο κοπέλες δεν έχει μιλήσει ακόμη.

«Γιατί δεν αναφέρει καμία από τις δύο πλευρές την αληθινή αιτία ή την αφορμή; Δεν μπορεί να έγινε όλο αυτό χωρίς σπουδαίο λόγο. Ποιος είναι άραγε αυτός; Θα αποκαλυφθεί στην ακροαματική διαδικασία; Ο εντολέας μου δεν έχει λάβει κλήση να καταθέσει ως μάρτυρας. Αν αυτό συνέβαινε, δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να καταθέσει. Παρόλα αυτά, ο εντολέας μου δεν έχει καμία σχέση με αυτή την ιστορία. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη, στην διαδικασία αυτή όλα θα βγουν στο φως», σημείωσε προκαλώντας με τους ισχυρισμούς του την οργισμένη αντίδραση της Ιωάννας.

Στην αντεπίθεση πέρασε, ωστόσο ο δικηγόρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου κ. Νίκος Αλεξανδρής μιλώντας στον Alpha 9.89: «Έχει κληθεί στο δικαστήριο και είναι βασικότατος μάρτυρας, επέλεξε να μην εμφανιστεί. Η προσπάθεια έστω και σε επίπεδο εντυπώσεων, να αφήσει οποιεσδήποτε υπόνοιες ότι η Ιωάννα διεκδικούσε, μιλούσε ή συσχετιζόταν με οποιοδήποτε τρίτο άνθρωπο, θα αντιμετωπίσει τις νόμιμες συνέπειες. Η Ιωάννα δεν διεκδικούσε ούτε τον συγκεκριμένο 40χρονο ούτε κανέναν άλλον, τελεία και παύλα», είπε αντιδρώντας στα παραπάνω.

«Όποιος ψελλίσει το παραμικρό για το ήθος και τον χαρακτήρα της, θα βρεθεί κατηγορούμενος», τόνισε η κοπέλα μέσω του δικηγόρου της.

Η δίκη για το βιτριόλι μετατέθηκε για τις 30 Σεπτεμβρίου

Η Ιωάννα στάθηκε ιδιαίτερα γενναία και έτοιμη να αντιμετωπίσει τη γυναίκα που της άλλαξε τη ζωή, όταν παρευρέθηκε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο την περασμένη Τετάρτη, η Έφη ωστόσο αποφάσισε να το... βάλει στα πόδια αποφεύγοντας να βρεθεί πρόσωπο με πρόσωπο με την παθούσα.

Η δίκη θα λάβει χώρα αυτή τη φορά στις 30 Σεπτεμβρίου, όπου και θα κληθούν να καταθέσουν συνολικά 43 μάρτυρες για την υπόθεση, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει ο ΑΝΤ1.

«Είναι επιθυμία της να βρίσκεται κάθε φορά στο δικαστήριο σε όλη τη διαδικασία και θα περιμένει την κατηγορουμένη να δει αν θα εμφανιστεί. Το ότι δεν ήρθε η κατηγορούμενη στο δικαστήριο ήτανε κάτι που το γνωρίζαμε, το περιμέναμε, όπως περιμένουμε να μην εμφανιστεί και στις 30 Σεπτεμβρίου», εξήγησε ο δικηγόρος της κ. Απόστολος Λύτρας.

«Από την πρώτη στιγμή που είδαμε τη συγκεκριμένη δικογραφία ήμασταν πεπεισμένοι ότι κάποιος βοήθησε την δράστιδα. Η γνώμη μας είναι ότι υπάρχει συνεργός. Αμέσως μετά το έγκλημα η κατηγορουμένη ήρθε σε επαφή με κάποιον, υπάρχουν 5 κλήσεις προς το τηλέφωνο του. Ξέρουμε ποιος είναι και θα ζητήσουμε να κληθεί ο συγκεκριμένος να δώσει εξηγήσεις», υπογράμμισε.

Όσο για το αν ήταν ή όχι μήλον της έριδος ο άντρας στην υπόθεση με το βιτριόλι, «η έρευνα δείχνει ότι η σχέση υπήρχε, μόνο στο μυαλό της κατηγορούμενης». Μάλιστα, ο μάρτυρας θα καταθέσει στη δίκη, ενώ έχει ήδη καταθέσει στην Αστυνομία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ανεστίδης: «Στο τηλέφωνο φαίνονται ποιοι με έπαιρναν από τη ΝΔ – Είχα ανοιχτή ακρόαση»

Ελλάδα 23.12.2025
«Είναι χτύπημα κάτω από τη μέση για ευνόητους λόγους. Γι αυτά που έλεγα, μέσα από το δικό μου πρόσωπο προσπαθούν να σπάσουν τον αγώνα των αγροτών»

Αμύνταιο: Μαθητές αποχώρησαν χωρίς να πουν τα κάλαντα στον Γεωργιάδη ‑ Θερμά χειροκροτήματα από τους διαδηλωτές

Ελλάδα 23.12.2025
Αρκετοί γονείς φώναζαν «ντροπή», καταγγέλλοντας ότι γινόταν φιέστα με τα παιδιά τους

Γιατί και ποια λέξη αφαίρεσε η Ιταλία από τον εθνικό ύμνο της;

Κόσμος 23.12.2025
Πηγή της ιταλικής Προεδρίας διευκρίνισε ότι η τροποποίηση δεν υπαγορεύτηκε από πολιτικά κίνητρα

Ποιοι κάθονται και ποιοι δουλεύουν τα Χριστούγεννα στην Ευρώπη

Κόσμος 23.12.2025
Δείτε τη λίστα με όλες τις χώρες

Ο Τραμπ πέταξε με τον Έπσταϊν σε ιδιωτικό τζετ μαζί με μια 20χρονη, σύμφωνα με νέα αρχεία

Κόσμος 23.12.2025
Μεταξύ των αρχείων περιλαμβάνεται και μια επιστολή που φαίνεται να έχει σταλεί από τον Έπσταϊν προς τον Λάρι Νάσαρ, τον γιατρό της εθνικής ομάδας ενόργανης γυμναστικής των ΗΠΑ, ο οποίος έχει καταδικαστεί για τη σeξουαλική κακοποίηση δεκάδων νεαρών αθλητριών

Στη φυλακή η μητέρα του 3χρονου που πέθανε από ασιτία στην Αλεξανδρούπολη

Ελλάδα 23.12.2025
Αγνωστοι επιτέθηκαν στο σπίτι της οικογένειας στην περιοχή Τέρμα Αβανος, προκαλώντας σοβαρές ζημιές

SOS εκπέμπει το Τσέρνομπιλ: «Η σαρκοφάγος ίσως καταρρεύσει αν δεχθεί νέα επίθεση από πύραυλο ή drone»

Κόσμος 23.12.2025
«Κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι το στέγαστρο θα παραμείνει όρθιο μετά από οποιοδήποτε πλήγμα» είπε ο διευθυντής του πυρηνικού σταθμού

Βρετανία: Χειροπέδες στη Γκρέτα Τούνμπεργκ για επίδειξη πλακάτ ‑ Η στιγμή της σύλληψης

Κόσμος 23.12.2025
Η επιγραφή που κρατούσε η Σουηδή ακτιβίστρια

Χριστουγεννιάτικη φορολοταρία: 100.000 ευρώ σε 12 τυχερούς – Δείτε εάν κερδίσατε

Οικονομία 23.12.2025
Ποιοι αποκλείονται από τη φορολοταρία

Ζωγράφου: Τραυματίστηκε σοβαρά ένας άνδρας σε ασανσέρ σε σούπερ μάρκετ

Ελλάδα 23.12.2025
Απεγκλωβίστηκε επίσης και μία γυναίκα από ασανσέρ στο δήμο Καλλιθέας και παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ