E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ιωάννα: H οργισμένη απάντηση της σε όσα υποστήριξε ο 40χρονος

«Θα αποκαλυφθεί τι πραγματικά έχει συμβεί»

Δημοσίευση 19/9/2021 | 10:53

Ιωάννα: H οργισμένη απάντηση της σε όσα υποστήριξε ο 40χρονος

Όσο η Ιωάννα Παλιοσπύρου ανεβαίνει τον δικό της Γολγοθά της αποκατάστασης μετά την επίθεση με βιτριόλι που δέχθηκε από την 36χρονη Έφη Κακαράντζουλα, έρχεται τώρα να την αναστατώσει με τις δηλώσεις του ο εκπρόσωπος του 40χρονου άνδρα που φέρεται να είναι το «μήλον της έριδος» ανάμεσα στην ίδια και την δράστιδα.

«Θα αποκαλυφθεί τι πραγματικά έχει συμβεί», είπε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος του 40χρονου, Δημήτρης Γκαβέλας, στο MEGA διαψεύδοντας τις κατηγορίες για ανάμειξη του πελάτη του στην υπόθεση με τον οποιονδήποτε τρόπο. Άφησε, μάλιστα, σαφείς υπαινιγμούς ότι πίσω από την υπόθεση κρύβεται κάποιο άλλο πρόσωπο, διερωτώμενος γιατί καμία από τις δύο κοπέλες δεν έχει μιλήσει ακόμη.

«Γιατί δεν αναφέρει καμία από τις δύο πλευρές την αληθινή αιτία ή την αφορμή; Δεν μπορεί να έγινε όλο αυτό χωρίς σπουδαίο λόγο. Ποιος είναι άραγε αυτός; Θα αποκαλυφθεί στην ακροαματική διαδικασία; Ο εντολέας μου δεν έχει λάβει κλήση να καταθέσει ως μάρτυρας. Αν αυτό συνέβαινε, δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να καταθέσει. Παρόλα αυτά, ο εντολέας μου δεν έχει καμία σχέση με αυτή την ιστορία. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη, στην διαδικασία αυτή όλα θα βγουν στο φως», σημείωσε προκαλώντας με τους ισχυρισμούς του την οργισμένη αντίδραση της Ιωάννας.

Στην αντεπίθεση πέρασε, ωστόσο ο δικηγόρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου κ. Νίκος Αλεξανδρής μιλώντας στον Alpha 9.89: «Έχει κληθεί στο δικαστήριο και είναι βασικότατος μάρτυρας, επέλεξε να μην εμφανιστεί. Η προσπάθεια έστω και σε επίπεδο εντυπώσεων, να αφήσει οποιεσδήποτε υπόνοιες ότι η Ιωάννα διεκδικούσε, μιλούσε ή συσχετιζόταν με οποιοδήποτε τρίτο άνθρωπο, θα αντιμετωπίσει τις νόμιμες συνέπειες. Η Ιωάννα δεν διεκδικούσε ούτε τον συγκεκριμένο 40χρονο ούτε κανέναν άλλον, τελεία και παύλα», είπε αντιδρώντας στα παραπάνω.

«Όποιος ψελλίσει το παραμικρό για το ήθος και τον χαρακτήρα της, θα βρεθεί κατηγορούμενος», τόνισε η κοπέλα μέσω του δικηγόρου της.

Η δίκη για το βιτριόλι μετατέθηκε για τις 30 Σεπτεμβρίου

Η Ιωάννα στάθηκε ιδιαίτερα γενναία και έτοιμη να αντιμετωπίσει τη γυναίκα που της άλλαξε τη ζωή, όταν παρευρέθηκε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο την περασμένη Τετάρτη, η Έφη ωστόσο αποφάσισε να το... βάλει στα πόδια αποφεύγοντας να βρεθεί πρόσωπο με πρόσωπο με την παθούσα.

Η δίκη θα λάβει χώρα αυτή τη φορά στις 30 Σεπτεμβρίου, όπου και θα κληθούν να καταθέσουν συνολικά 43 μάρτυρες για την υπόθεση, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει ο ΑΝΤ1.

«Είναι επιθυμία της να βρίσκεται κάθε φορά στο δικαστήριο σε όλη τη διαδικασία και θα περιμένει την κατηγορουμένη να δει αν θα εμφανιστεί. Το ότι δεν ήρθε η κατηγορούμενη στο δικαστήριο ήτανε κάτι που το γνωρίζαμε, το περιμέναμε, όπως περιμένουμε να μην εμφανιστεί και στις 30 Σεπτεμβρίου», εξήγησε ο δικηγόρος της κ. Απόστολος Λύτρας.

«Από την πρώτη στιγμή που είδαμε τη συγκεκριμένη δικογραφία ήμασταν πεπεισμένοι ότι κάποιος βοήθησε την δράστιδα. Η γνώμη μας είναι ότι υπάρχει συνεργός. Αμέσως μετά το έγκλημα η κατηγορουμένη ήρθε σε επαφή με κάποιον, υπάρχουν 5 κλήσεις προς το τηλέφωνο του. Ξέρουμε ποιος είναι και θα ζητήσουμε να κληθεί ο συγκεκριμένος να δώσει εξηγήσεις», υπογράμμισε.

Όσο για το αν ήταν ή όχι μήλον της έριδος ο άντρας στην υπόθεση με το βιτριόλι, «η έρευνα δείχνει ότι η σχέση υπήρχε, μόνο στο μυαλό της κατηγορούμενης». Μάλιστα, ο μάρτυρας θα καταθέσει στη δίκη, ενώ έχει ήδη καταθέσει στην Αστυνομία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ολυμπιακός ‑ Λεουβέν 1‑1: Χαλαρό φιλικό με γκολάρα Λουίζ και δύο τραυματισμούς

Αθλητικά Νέα 11.07.2026
Φτωχό πρώτο μέρος με απειλές από τη Λέουβεν - ισοπαλία στο τέλος παρά το φανταστικό τέρμα του Αντρέ Λουίζ

Διώξη για ανθρωποκτονία από ενδεχόμενο δόλο στους τρεις συλληφθέντες για την εμπρηστική επίθεση με θύμα τη Βάγια Νέστορα

E-Daily 2.TopNews 11.07.2026
Πήραν προθεσμία να απολογηθούν την προσεχή Τρίτη - Λυπούμαστε για ό,τι συνέβη, ο εντολέας μου δεν γνωρίζει τους συγκατηγορούμενούς του, ισχυρίστηκε ο δικηγόρος του 24χρονου που φέρεται να είναι ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος στην οδό Παπαδιαμάντη

Μουντιάλ 2026: Πέθανε ο Τζέιντεν Ανταμς – Σε σοκ η Νότια Αφρική

E-Daily 2.TopNews 11.07.2026
Είχε πάρει μέρος σε τρία παιχνίδια του φετινού Παγκοσμίου Κυπέλλου

Πυρκαγιά στο Περιβολάκι Θεσσαλονίκης: Ήχησε το 112 – Δείτε βίντεο

Ελλάδα 11.07.2026
Οι αρχές ζητούν από τους κατοίκους να παραμείνουν σε εγρήγορση και να τηρούν τις οδηγίες που εκδίδονται

Θρίλερ σε πτήση της Ryanair από τη Θεσσαλονίκη: Τι συνέβη πραγματικά μέσα στο αεροσκάφος

E-Daily 2.TopNews 11.07.2026
Επιβάτης παραλίγο να αναρροφηθεί έξω από το Boeing 737 μετά την αποκόλληση παραθύρου - ο 61χρονος νοσηλεύεται με εγκαύματα από τριβή.

Όλα όσα αλλάζουν για τα ακίνητα με το ΜΙΔΑ: Ανάσα για τα προβληματικά, μεταβατική περίοδος πριν τα πρόστιμα

E-Daily 2.TopNews 11.07.2026
Πιλοτική εφαρμογή για διορθώσεις σε Ε9 και Κτηματολόγιο, αγροτεμάχια και εκκρεμείς κτηματογραφήσεις πριν ξεκινήσουν οι διασταυρώσεις και οι κυρώσεις

Ο μοναδικός Νορβηγός που αρνείται να κάνει κουπί για τον Χάαλαντ: «Είναι χαζό και ιστορικά λάθος»

E-Daily 2.TopNews 11.07.2026
Η Νορβηγία βρίσκεται για πρώτη φορά στα προημιτελικά Μουντιάλ και ο πανηγυρισμός με τις «κινήσεις κωπηλασίας» έχει γίνει viral - ένας όμως φίλαθλος αρνείται πεισματικά να συμμετάσχει

«3 ευρώ εισιτήριο για βρέφος 17 μηνών»: Το απίστευτο beach bar στην Ιταλία που χρέωσε παιδί

Κόσμος 11.07.2026
Ένας πατέρας αναγκάστηκε να καταβάλει 3 ευρώ για την είσοδο της 17μηνης κόρης του σε γνωστή παραλία της Ιταλίας

Marfin: Επιστρέφει στην Ελλάδα η 46χρονη – Αρνείται κάθε εμπλοκή και θέλει να καταθέσει

E-Daily 2.TopNews 11.07.2026
Η επιστροφή της από τη Μεγάλη Βρετανία ενδέχεται να γίνει ως τη Δευτέρα, ώστε την Τρίτη να εμφανιστεί μπροστά στην ανακρίτρια

Καύσωνας στην Ευρώπη: Ποιες χώρες θα αγγίξουν τους 42 βαθμούς και τι περιμένει την Ελλάδα

E-Daily 2.TopNews 11.07.2026
Ο ισχυρός υποτροπικός αντικυκλώνας και οι επιπτώσεις του στη Μεσόγειο

Ανακαινίζω 2026: Τι πρέπει να προσέξουν οι δικαιούχοι αναφορικά με την υποχρέωση ενεργειακής αναβάθμισης του ακινήτου

E-Daily 3.Left 11.07.2026
Το πρόγραμμα δεν χρηματοδοτεί μόνο αισθητικές αλλαγές - η ενεργειακή αναβάθμιση είναι ουσιαστική προϋπόθεση συμμετοχής