E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ιωάννα: H οργισμένη απάντηση της σε όσα υποστήριξε ο 40χρονος

«Θα αποκαλυφθεί τι πραγματικά έχει συμβεί»

Δημοσίευση 19/9/2021 | 10:53

Ιωάννα: H οργισμένη απάντηση της σε όσα υποστήριξε ο 40χρονος

Όσο η Ιωάννα Παλιοσπύρου ανεβαίνει τον δικό της Γολγοθά της αποκατάστασης μετά την επίθεση με βιτριόλι που δέχθηκε από την 36χρονη Έφη Κακαράντζουλα, έρχεται τώρα να την αναστατώσει με τις δηλώσεις του ο εκπρόσωπος του 40χρονου άνδρα που φέρεται να είναι το «μήλον της έριδος» ανάμεσα στην ίδια και την δράστιδα.

«Θα αποκαλυφθεί τι πραγματικά έχει συμβεί», είπε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος του 40χρονου, Δημήτρης Γκαβέλας, στο MEGA διαψεύδοντας τις κατηγορίες για ανάμειξη του πελάτη του στην υπόθεση με τον οποιονδήποτε τρόπο. Άφησε, μάλιστα, σαφείς υπαινιγμούς ότι πίσω από την υπόθεση κρύβεται κάποιο άλλο πρόσωπο, διερωτώμενος γιατί καμία από τις δύο κοπέλες δεν έχει μιλήσει ακόμη.

«Γιατί δεν αναφέρει καμία από τις δύο πλευρές την αληθινή αιτία ή την αφορμή; Δεν μπορεί να έγινε όλο αυτό χωρίς σπουδαίο λόγο. Ποιος είναι άραγε αυτός; Θα αποκαλυφθεί στην ακροαματική διαδικασία; Ο εντολέας μου δεν έχει λάβει κλήση να καταθέσει ως μάρτυρας. Αν αυτό συνέβαινε, δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να καταθέσει. Παρόλα αυτά, ο εντολέας μου δεν έχει καμία σχέση με αυτή την ιστορία. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη, στην διαδικασία αυτή όλα θα βγουν στο φως», σημείωσε προκαλώντας με τους ισχυρισμούς του την οργισμένη αντίδραση της Ιωάννας.

Στην αντεπίθεση πέρασε, ωστόσο ο δικηγόρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου κ. Νίκος Αλεξανδρής μιλώντας στον Alpha 9.89: «Έχει κληθεί στο δικαστήριο και είναι βασικότατος μάρτυρας, επέλεξε να μην εμφανιστεί. Η προσπάθεια έστω και σε επίπεδο εντυπώσεων, να αφήσει οποιεσδήποτε υπόνοιες ότι η Ιωάννα διεκδικούσε, μιλούσε ή συσχετιζόταν με οποιοδήποτε τρίτο άνθρωπο, θα αντιμετωπίσει τις νόμιμες συνέπειες. Η Ιωάννα δεν διεκδικούσε ούτε τον συγκεκριμένο 40χρονο ούτε κανέναν άλλον, τελεία και παύλα», είπε αντιδρώντας στα παραπάνω.

«Όποιος ψελλίσει το παραμικρό για το ήθος και τον χαρακτήρα της, θα βρεθεί κατηγορούμενος», τόνισε η κοπέλα μέσω του δικηγόρου της.

Η δίκη για το βιτριόλι μετατέθηκε για τις 30 Σεπτεμβρίου

Η Ιωάννα στάθηκε ιδιαίτερα γενναία και έτοιμη να αντιμετωπίσει τη γυναίκα που της άλλαξε τη ζωή, όταν παρευρέθηκε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο την περασμένη Τετάρτη, η Έφη ωστόσο αποφάσισε να το... βάλει στα πόδια αποφεύγοντας να βρεθεί πρόσωπο με πρόσωπο με την παθούσα.

Η δίκη θα λάβει χώρα αυτή τη φορά στις 30 Σεπτεμβρίου, όπου και θα κληθούν να καταθέσουν συνολικά 43 μάρτυρες για την υπόθεση, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει ο ΑΝΤ1.

«Είναι επιθυμία της να βρίσκεται κάθε φορά στο δικαστήριο σε όλη τη διαδικασία και θα περιμένει την κατηγορουμένη να δει αν θα εμφανιστεί. Το ότι δεν ήρθε η κατηγορούμενη στο δικαστήριο ήτανε κάτι που το γνωρίζαμε, το περιμέναμε, όπως περιμένουμε να μην εμφανιστεί και στις 30 Σεπτεμβρίου», εξήγησε ο δικηγόρος της κ. Απόστολος Λύτρας.

«Από την πρώτη στιγμή που είδαμε τη συγκεκριμένη δικογραφία ήμασταν πεπεισμένοι ότι κάποιος βοήθησε την δράστιδα. Η γνώμη μας είναι ότι υπάρχει συνεργός. Αμέσως μετά το έγκλημα η κατηγορουμένη ήρθε σε επαφή με κάποιον, υπάρχουν 5 κλήσεις προς το τηλέφωνο του. Ξέρουμε ποιος είναι και θα ζητήσουμε να κληθεί ο συγκεκριμένος να δώσει εξηγήσεις», υπογράμμισε.

Όσο για το αν ήταν ή όχι μήλον της έριδος ο άντρας στην υπόθεση με το βιτριόλι, «η έρευνα δείχνει ότι η σχέση υπήρχε, μόνο στο μυαλό της κατηγορούμενης». Μάλιστα, ο μάρτυρας θα καταθέσει στη δίκη, ενώ έχει ήδη καταθέσει στην Αστυνομία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κακοκαιρία Byron: Σε ποια περιοχή έριξε το απόγευμα την περισσότερη βροχή στην Αθήνα

Καιρός Χτες
Το Meteo δημοσίευσε χάρτη με τις περιοχές που δέχθηκαν την περισσότερη βροχή λόγω κακοκαιρίας Byron

Με τηλεκπαίδευση τα μαθήματα για τα σχολεία που θα παραμείνουν κλειστά λόγω της κακοκαιρίας

Ελλάδα Χτες
Ποια σχολεία θα παραμείνουν κλειστά λόγω των καιρικών συνθηκών

Μαγειρίας για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Τη Ferrari την πήραμε από αναγκαστική απαλλοτρίωση οικοπέδου»

Ελλάδα Χτες
Ο Χρήστος Μαγειρίας στάθηκε και στα τυχερά δελτία που κέρδισε - Έκανε λόγο πως πήρε το «πολύ 25 χιλιάρικα»

Eurovision 2026: Το Ισραήλ παραμένει στον διαγωνισμό τραγουδιού

Eurovision Χτες
Αρκετές χώρες θα μποϊκοτάρουν

«Έσκασαν» φρεάτια από τη βροχή στην Καλλιθέα ‑ Βίντεο

Ελλάδα Χτες
Σημαντικά προβλήματα από την κακοκαιρία Byron στην Αττική

Μαγειρίας στη Βουλή: Με λεφτά που μου δώρισε η μάνα μου αγόρασα τη Ferrari

Ελλάδα Χτες
Η μητέρα του, είπε, τού παραχώρησε το μερίδιό της από απαλλοτρίωση έκτασης - Εχω κερδίσει συνολικά από τζόκερ σε έξι χρόνια 25.000 ευρώ, είπε

«Με βίαζαν, με βασάνιζαν και με κρέμασαν από το ταβάνι»

Κόσμος Χτες
«Με βίαζαν, με βασάνιζαν και με κρέμασαν από το ταβάνι» - Ακαδημαϊκός περιγράφει τις 903 ημέρες αιχμαλωσίας στο Ιράκ

Συγκλονιστικές εικόνες, η ΕΜΑΚ διέσωσε οικογένεια από πλημμυρισμένο δρόμο στη Λακωνία

Ελλάδα Χτες
Σε εξέλιξη επιχείρηση απεγκλωβισμών σε Λακωνία και Δήμο Ανατολικής Μάνης