E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Εξαφάνιση 22χρονης στις ΗΠΑ: Χάθηκε και ο 23χρονος αρραβωνιαστικός της

Η αστυνομία αντιμετωπίζει την εξαφάνιση του Μπράιαν, έπειτα από εκείνη της Γκαμπριέλ, ως μια «υπόθεση πολλαπλών εξαφανίσεων»

Δημοσίευση 18/9/2021 | 17:56

Εξαφάνιση 22χρονης στις ΗΠΑ: Χάθηκε και ο 23χρονος αρραβωνιαστικός της

Ο αρραβωνιαστικός μιας νεαρής Αμερικανίδας, η μυστηριώδης εξαφάνιση της οποίας έχει συγκλονίσει τις ΗΠΑ, τον οποίο η αστυνομία θεωρεί ως «πρόσωπο ενδιαφέροντος για την έρευνα», έχει κι εκείνος εξαφανιστεί εδώ και κάποιες ημέρες, σύμφωνα με τους γονείς του.

Η Γκαμπριέλ Πετίτο, 22 ετών, είχε φύγει από τη Νέα Υόρκη τον Ιούλιο μαζί με τον σύντροφό της Μπράιαν Λόντρι, 23 ετών, για ένα ταξίδι με βανάκι που υποτίθεται θα διαρκούσε τέσσερις μήνες και τους σταθμούς του οποίου το ζευγάρι μοιραζόταν συχνά στο Instagram και το YouTube, όπου αναρτούσε φωτογραφίες και βίντεο.

Όμως, την 1η Σεπτεμβρίου, ο Μπράιαν Λόντρι επέστρεψε μόνος με το βανάκι στο σπίτι τους στη Φλόριντα. Στις 11 Σεπτεμβρίου, η οικογένεια της Γκαμπριέλ Πετίτο ενημέρωσε τις αρχές για την εξαφάνισή της, λέγοντας πως δεν έχει νέα της από τα τέλη Αυγούστου.

Έχοντας ακολουθήσει το ζευγάρι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για εβδομάδες, στα μαγευτικά τοπία της αμερικανικής Δύσης, οι χρήστες του διαδικτύου κινητοποιήθηκαν θέλοντας να προσφέρουν βοήθεια για τον εντοπισμό της νεαρής κοπέλα και τα ΜΜΕ καταγράφουν συνεχώς την εξέλιξη της υπόθεσης.

Η αστυνομία ανακοίνωσε πως αντιμετωπίζει προς το παρόν την εξαφάνιση του Μπράιαν, έπειτα από εκείνη της Γκαμπριέλ, ως μια «υπόθεση πολλαπλών εξαφανίσεων».

«Όταν θα έχουμε λεπτομέρειες, θα κάνουμε ανακοινώσεις» έγραψε σε tweet ο διοικητής της αστυνομίας του Νορτ Πορτ Τοντ Γκάρισον.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του, βλέπουμε το ζευγάρι, στις αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, να χαμογελάει, να αγκαλιάζεται και να περπατά χέρι - χέρι στην παραλία.

Ωστόσο, σε ένα βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία του Μόαμπ, μιας μικρής πόλης της Γιούτα, ενίσχυσε τους όποιους προβληματισμούς σχετικά με τον ρόλο του συντρόφου της 22χρονης Αμερικανίδας.

Η Γκάμπι, όπως τη φωνάζουν οι δικοί της, εμφανίζει να κλαίει, μέσα σε ένα αυτοκίνητο, αφότου η αστυνομία επενέβη έπειτα από καυγά μεταξύ τους.

Το FBI άνοιξε μια ειδική τηλεφωνική γραμμή για οποιονδήποτε έχει πληροφορίες σχετικά με την υπόθεση, ενώ δημιουργήθηκε λογαριασμός στο GoFundMe για τη «συγκέντρωση χρημάτων με στόχο να δοθεί βοήθεια στις προσπάθειες εντοπισμού της Γκάμπι Πετίτο». Έως την Πέμπτη είχαν συγκεντρωθεί 45.000 δολάρια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μετά το Κατάρ κλείνει κάνουλες και το Κουβέιτ: Το ντόμινο από τους μεγάλους παραγωγούς θα εκτοξεύσει το πετρέλαιο

Οικονομία Χτες
Τα πρώτα σημάδια περικοπών και ο κορεσμός των αποθηκών δίνουν ώθηση στις τιμές του πετρελαίου

Οι χρήστες του ChatGPT το «ξεφορτώνονται» μαζικά: Οι απεγκαταστάσεις της εφαρμογής αυξήθηκαν κατά 295% σε μία μόνο ημέρα

Tech + Science Χτες
Χάνει χρήστες το ChatGPT ή είναι η έξαρση στις απεγκαταστάσεις μια βραχυπρόθεσμη αντίδραση; Τα σενάρια της «μαζικής φυγής»

Εντυπωσιακό βίντεο από τον απόπλου της φρεγάτας Κίμων από Λιμένα Λεμεσού

Ελλάδα Χτες
Οι δυνατότητες της φρεγάτας «Κίμων»

Ανησυχητική εξέλιξη στο Ισραήλ: Κατηγορούν το Ιραν πως ρίχνει βόμβες διασποράς

Κόσμος Χτες
Πως λειτουργεί το απαγορευμένο αμφιλεγόμενο όπλο

Η στιγμή που βόμβα πέφτει κοντά στο συνεργείο του Mega στον Λίβανο: Η αντίδραση της δημοσιογράφου

Κόσμος Χτες
Συγκλονιστικά πλάνα από τα σύνορα Ισραήλ και Λιβάνου

Συνελήφθη ο άνδρας που απειλούσε ότι έχει εκρηκτικά έξω από τη ΓΑΔΑ

Ελλάδα Χτες
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, πρόκειται για αλλοδαπό

Ένας Έλληνας μετέφερε το πρώτο φορτίο πετρελαίου από τη μετά Μαδούρο Βενεζουέλα

Κόσμος Χτες
Ο εφοπλιστής Τσάκος και το πρώτο φορτίο πετρελαίου που έφυγε από τη Βενεζουέλα μετά τη σύλληψη Μαδούρο από την κυβέρνηση Τραμπ.

Ιρανοί παρακρατικοί ντύνονται γυναίκες για να κρυφτούν από τα ισραηλινά drone

Κόσμος Χτες
Ιρανοί αξιωματούχοι ντύνονται με τσαντόρ και γυναικεία ρούχα για να γλιτώσουν από τα ισραηλινά drone, με τον αρχηγό της Μπασίτζ στην Τεχεράνη να κρύβεται πίσω από το ίδιο σύμβολο καταπίεσης των Ιρανών γυναικών

Τραμπ: Καμία συμφωνία με το Ιράν, μόνο παράδοση άνευ όρων και μετά θα επιλέξουμε τον νέο ηγέτη

Κόσμος Χτες
Ο Αμερικανός πρόεδρος κάλεσε τους συμμάχους των ΗΠΑ να εργαστούν για να «κάνουν το Ιράν μεγάλο ξανά»