E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κίσσαμος: Σοκάρει η 18χρονη που δέχτηκε αρωματικό υγρό στο πρόσωπο

«Η όρασή μου είναι μισή»

Δημοσίευση 18/9/2021 | 11:25

Κίσσαμος: Σοκάρει η 18χρονη που δέχτηκε αρωματικό υγρό στο πρόσωπο

Σοκ έχει προκαλέσει η επίθεση 56χρονου σε 18χρονη, στην οποία έριξε αρωματικό υγρό στα μάτια, προκαλώντας σοβαρό πρόβλημα με την όρασή της.

Η περιγραφή του θύματος στον ΑΝΤ1 συγκλονίζει: "Εγώ περπατούσα, ήμουν μόνη μου, ήμουν στο πεζοδρόμιο και πέρασα από το σπίτι αυτουνού και αυτός με ψέκασε, δεν ξέρω με τι με ψέκασε. Φώναζα, πονούσα, πήγα στη μέση του δρόμου γιατί έχανα τις αισθήσεις μου δηλαδή και δεν ήξερα πού πήγαινα. Μετά αυτός ξαναβγαίνει προς το δρόμο και κοιτάει σιγά σιγά για να μην τον δω εγώ".

Το κορίτσι άρχισε να φωνάζει ενώ ο δράστης τράπηκε σε φυγή.

Προλαβαίνει να ειδοποιήσει τη μητέρα της, ενώ περαστικοί καλούν την αστυνομία και η κοπέλα μεταφέρεται στο Κέντρο Υγείας και από εκεί στα Χανιά και στο νοσοκομείο, με τους γιατρούς να προσπαθούν να αντιμετωπίσουν με ειδική θεραπεία το πρόβλημα στα μάτια της.

"Η όρασή μου είναι μισή. Από εκεί που τα μάτια μου ήταν καλά, ούτε γυαλιά, ούτε φακοί, τίποτα, τώρα έχω θέμα με την όραση, δεν ξέρω για πόσο καιρό θα είναι, δεν έχω ιδέα", ξεσπά η 18χρονη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κίσσαμος: Σοκάρει η 18χρονη που δέχτηκε αρωματικό υγρό στο πρόσωπο - "Η όρασή μου είναι μισή" [Βίντεο]
Σοκ στην Κίσσαμο: 56χρονος με ψυχολογικά προβλήματα έριξε αρωματικό υγρό στα μάτια 18χρονης
Ο 56χρονος ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ψυχολογικά προβλήματα, με εντολή εισαγγελέα οδηγήθηκε στο ψυχιατρείο Χανίων.

"Τι ζητάω γι' αυτόν; Να μην το ξανακάνει αυτό το πράγμα, να τιμωρηθεί γι' αυτό που έκανε, γιατί άμα μείνει έξω, άμα δεν τιμωρηθεί μπορεί να το κάνει και σε άλλα άτομα. Για ποιο λόγο δηλαδή να γίνει αυτό;", τονίζει η 18χρονη.

Η όραση της 18χρονης έχει επανέλθει στο μεγαλύτερο ποσοστό, ωστόσο εξακολουθεί να παρακολουθείται από γιατρούς στα Χανιά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τραγωδία στην Εγνατία Οδό: Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στο Νοσοκομείο Ιωαννίνων

Ελλάδα Χτες
Υπάλληλος της Εγνατίας και γυναίκα συνοδηγός έχασαν τη ζωή τους σε αλυσιδωτό τροχαίο κοντά στη σήραγγα της Δωδώνης

Μαρινέλλα: Τα αθάνατα τραγούδια που χάρισε στον ελληνικό κινηματογράφο ‑ δείτε βίντεο

Ελλάδα Χτες
Από το «Ανοιξε πέτρα» ως το «Δώσ` μου τ` αθάνατο νερό», η φωνή της σημάδεψε τις μεγαλύτερες ταινίες της εποχής

Πέθανε η μεγάλη τραγουδίστρια Μαρινέλλα

Ελλάδα Χτες
Η «μεγάλη κυρία του λαϊκού τραγουδιού» άφησε την τελευταία της πνοή, έπειτα από μήνες νοσηλείας μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη επί σκηνής στο Ηρώδειο

Τραγωδία στην Εγνατία Οδό: Δύο νεκροί σε διπλό τροχαίο ‑ Θύμα και ο υπάλληλος που έσπευσε σε βοήθεια

Ελλάδα Χτες
Ο οδηγός ΙΧ σκοτώθηκε μετά από σύγκρουση με νταλίκα, ενώ λίγο αργότερα υπάλληλος του παραχωρησιούχου παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα

Ισχυρή κακοκαιρία την Τετάρτη: 7 περιοχές σε επιφυλακή με καταιγίδες, 10 μποφόρ και πλημμυρικό κίνδυνο

Καιρός Χτες
Δύο σενάρια για την πορεία του βαρομετρικού χαμηλού - το πιο δύσκολο «χτυπά» Αττική, Πελοπόννησο και Θεσσαλία

Ανασύρθηκε η σορός του 34χρονου δύτη από το «Πηγάδι του Διαβόλου» στα Λιμανάκια Βουλιαγμένης

Ελλάδα Χτες
Επτά εξειδικευμένοι σπηλαιοδύτες ολοκλήρωσαν το Σάββατο την επιχείρηση ανάσυρσης, ενώ από νωρίς το πρωί βρέθηκε στην περιοχή η οικογένεια του άτυχου δύτη.

Κλείνει στις 14:00 ο σταθμός Μετρό Σύνταγμα λόγω αντιπολεμικού συλλαλητηρίου

Ελλάδα Χτες
Με εντολή της ΕΛ.ΑΣ. ο σταθμός των Γραμμών 2 και 3 κλείνει μία ώρα πριν τη συγκέντρωση που είναι προγραμματισμένη για τις 15:00 στην πλατεία Συντάγματος.

Βρετανία: Αφγανός μετανάστης καταδικάστηκε σε 15 χρόνια για βιασμό 12χρονης που έπαιζε στις κούνιες

Κόσμος Χτες
Ο 23χρονος Αχμάντ Μουλαχίλ συνέλαβε και βίασε την ανήλικη στο Νιούνιτον, μόλις τέσσερις μήνες μετά την άφιξή του στο Ηνωμένο Βασίλειο ως αιτών άσυλο.

Βρέφος Πύργου: «Το δάγκωναν τα ξαδέρφια του, έπεσε από το καρότσι» – Οι δικαιολογίες της 18χρονης μητέρας

Ελλάδα Χτες
Ο διοικητής του νοσοκομείου Πύργου αποκάλυψε τους ισχυρισμούς της μητέρας, ενώ οι γιατροί διαπίστωσαν από την πρώτη στιγμή ότι «κάτι περίεργο συνέβαινε».

Συναγερμός για iPhone και iPad: Διέρρευσαν προηγμένα εργαλεία hacking – Τι πρέπει να κάνετε τώρα

Tech + Science Χτες
Τα εργαλεία Coruna και DarkSword κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο, αυξάνοντας τον κίνδυνο στοχευμένων επιθέσεων ακόμα και από λιγότερο έμπειρους χάκερ.

Κακοκαιρία Deborah: Πού θα χτυπήσουν οι ισχυρές καταιγίδες – Συναγερμός για 5 περιοχές

Καιρός Χτες
Θράκη, βόρειο και ανατολικό Αιγαίο, Κρήτη, νότιες Κυκλάδες και Δωδεκάνησα στο επίκεντρο των έντονων φαινομένων - νέα κακοκαιρία αναμένεται από την 1η Απριλίου.

Νοέλια Καστίγιο: Τρεις βιασμοί, παραπληγία και ευθανασία στα 25 – «Θέλω να σταματήσω να υποφέρω»

Κόσμος Χτες
Η 25χρονη Ισπανίδα επέλεξε να φύγει από τη ζωή μόνη της σε κέντρο της Βαρκελώνης, ζητώντας από την οικογένειά της να αποχωρήσει πριν της χορηγηθεί η θανατηφόρα ένεση.