E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κατερίνη ‑ Σάλος με βίντεο αρνητών: «Σατανικά τα τεστ και οι μάσκες»

Απαιτούσαν να μπει η κόρη τους στο σχολείο

Δημοσίευση 15/9/2021 | 09:40

Κατερίνη ‑ Σάλος με βίντεο αρνητών: «Σατανικά τα τεστ και οι μάσκες»

Viral με δεκάδες χιλιάδες θεάσεις στο Twitter έχει γίνει ένα βίντεο με γονείς από την Κατερίνη οι οποίοι παραληρούν ενάντια στο εμβόλιο και τα μέτρα προφύλαξης κατά του κορωνοϊού, δηλώνοντας πως προκάλεσαν φασαρία στο σχολείο της κόρης τους γιατί απαιτούσαν να μπει να κάνει μάθημα χωρίς self test και μάσκα.

Οι γονείς αυτοί εμφανίζονται να χαρακτηρίζουν τα μέτρα ενάντια στον κορωνοϊό ως φασιστικά, σατανικά και παράνομα ενώ καταφέρονται και ενάντια στους ιερείς που επιλέγουν να φορέσουν μάσκα λέγοντας πως αυτοί δεν μπορούν να κάνουν αγιασμό και πως σε τέτοιες εκκλησίες δεν θα πηγαίνουν.

Στο βίντεο μιλά ως επί το πλείστον ο πατέρας ο οποίος με παραληρηματικό ύφος αποκαλύπτει τον διάλογο που είχε με τον διευθυντή του σχολείου ο οποίος δεν άφησε το μικρό κορίτσι να πει στην τάξη επικαλούμενος τον νόμο. «Καμία ΚΥΑ, κανένας νόμος δεν είναι πάνω από το Σύνταγμα της Ελλάδος», λέει και χαρακτηρίζει εγκληματίες τους γονείς που φορούν μάσκες και εμβολιάζουν τα παιδιά τους.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, δείχνουν στα social media και το παιδάκι το οποίο κάποια στιγμή παρεμβαίνει χαμογελώντας και λέει πως «όσο η μαμά και ο μπαμπάς φώναζαν εκεί, εγώ γελούσα γιατί ήταν αστείο. Και όλοι οι άλλοι τους έβλεπαν λες και σκότωσαν κάποιον», λέει το κοριτσάκι δίχως να μπορεί να αντιληφθεί λόγω ηλικίας τον κίνδυνο στον οποίον την εκθέτουν οι γονείς της.

Δείτε βίντεο:

Σύμφωνα με τα όσα γράφουν οι χρήστες του διαδικτύου, ο εν λόγω πατέρας είναι στρατιωτικός και γνωστός για την συμμετοχή του σε κινητοποιήσεις αρνητών. Σε άλλο βίντεο εμφανίζεται να κάνει κήρυγμα σε πολίτες και να δηλώνει ευθέως πως δεν τηρεί τις αποστάσεις, δεν φοράει μάσκα ενώ όπως λέει χαρακτηριστικά «για το εμβόλιο δεν μιλάω καν, αν χρειαστεί μόνος μου θα το ρίξω το σύστημα». «Με έντονο ύφος φωνάζει στον κόσμο και λέει, όποιος έχει αγάπη, πίστη και τον Θεό μέσα του, δεν έχει να φοβηθεί κανέναν και τίποτα», έλεγε χαρακτηριστικά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πάτρα: Η δασκάλα χαστούκισε τον 8χρονο αυτιστικό μαθητή, επειδή «την ενόχλησε ο θόρυβος»

Ελλάδα Χτες
Η εκπαιδευτικός χαστούκισε τον μαθητή τρεις φορές, επειδή την ενοχλούσε ο θόρυβος που έκανε ενώ έπαιζε

Κρήτη: Συγκλονίζει η αδερφή του δασκάλου ‑ Ένιωσα ότι ο αδερφός μου είναι νεκρός`

Ελλάδα Χτες
Η αιτία θανάτου του 28χρονου Θοδωρή δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή.

Η αφρικανική σκόνη θα «πνίξει» την χώρα το Σαββατοκύριακο – Οι «κόκκινες» περιοχές

Καιρός Χτες
Την Κυριακή θα κορυφωθεί το φαινόμενο ενώ οι λασποβροχές αναμένεται να χτυπήσουν σε αρκετές περιοχές της χώρας

Απόβαση αγροτών με τρακτέρ στην Αθήνα: Το πρόγραμμα των κινητοποιήσεων και οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Ελλάδα Χτες
Οι αγρότες σχεδιάζουν να παραμείνουν στο κέντρο καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας με πολύωρη κινητοποίηση μπροστά από τη Βουλή των Ελλήνων, με πρόθεση να αποχωρήσουν οργανωμένα το Σάββατο

Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Ξέμεινε από προφυλακτικά το Ολυμπιακό Χωριό

Κόσμος Χτες
Σε δύσκολη θέση βρέθηκαν οι διοργανωτές των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων

Χάος σε πτήση από Τουρκία για Μάντσεστερ με αίμα και... δόντια στο πάτωμα, δείτε βίντεο

Κόσμος Χτες
Έγινε αναγκαστική προσγείωση στο Βέλγιο και η αστυνομία συνέλαβε δύο άτομα

Σπάνιο ψάρι ξεβράστηκε σε παραλία της Σικελίας, δείτε φωτογραφίες

Κόσμος Χτες
Το συγκεκριμένο είδος - Lophotus lacepede- ανήκει στα μεσοπελαγικά ψάρια και ζει σε βάθη από 200 έως 1.000 μέτρα

Παγκράτι: Ανδρας που οδηγούσε πατίνι έπεσε και έχασε την ζωή του

Ελλάδα Χτες
Στο σημείο έσπευσαν διασώστες του ΕΚΑΒ

Κορυδαλλός: Ανεβάζει και κατεβάζει ρολά στην εκκλησία ο ιερέας

Ελλάδα Χτες
«Κρίναμε πως αυτή είναι η μόνη λύση»

Τσικνοπέμπτη: Απέραντος σκουπιδότοπος η Θεσσαλονίκη μετά τα γλέντια ‑ Μάζεψαν πάνω από 15 τόνους απορρίμματα

Ελλάδα Χτες
Σε έναν απέραντο σκουπιδότοπο μετατράπηκαν οι δρόμοι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, μετά τα υπαίθρια πάρτι που στήθηκαν στην πόλη για την Τσικνοπέμπτη.