E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κατερίνη ‑ Σάλος με βίντεο αρνητών: «Σατανικά τα τεστ και οι μάσκες»

Απαιτούσαν να μπει η κόρη τους στο σχολείο

Δημοσίευση 15/9/2021 | 09:40

Κατερίνη ‑ Σάλος με βίντεο αρνητών: «Σατανικά τα τεστ και οι μάσκες»

Viral με δεκάδες χιλιάδες θεάσεις στο Twitter έχει γίνει ένα βίντεο με γονείς από την Κατερίνη οι οποίοι παραληρούν ενάντια στο εμβόλιο και τα μέτρα προφύλαξης κατά του κορωνοϊού, δηλώνοντας πως προκάλεσαν φασαρία στο σχολείο της κόρης τους γιατί απαιτούσαν να μπει να κάνει μάθημα χωρίς self test και μάσκα.

Οι γονείς αυτοί εμφανίζονται να χαρακτηρίζουν τα μέτρα ενάντια στον κορωνοϊό ως φασιστικά, σατανικά και παράνομα ενώ καταφέρονται και ενάντια στους ιερείς που επιλέγουν να φορέσουν μάσκα λέγοντας πως αυτοί δεν μπορούν να κάνουν αγιασμό και πως σε τέτοιες εκκλησίες δεν θα πηγαίνουν.

Στο βίντεο μιλά ως επί το πλείστον ο πατέρας ο οποίος με παραληρηματικό ύφος αποκαλύπτει τον διάλογο που είχε με τον διευθυντή του σχολείου ο οποίος δεν άφησε το μικρό κορίτσι να πει στην τάξη επικαλούμενος τον νόμο. «Καμία ΚΥΑ, κανένας νόμος δεν είναι πάνω από το Σύνταγμα της Ελλάδος», λέει και χαρακτηρίζει εγκληματίες τους γονείς που φορούν μάσκες και εμβολιάζουν τα παιδιά τους.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, δείχνουν στα social media και το παιδάκι το οποίο κάποια στιγμή παρεμβαίνει χαμογελώντας και λέει πως «όσο η μαμά και ο μπαμπάς φώναζαν εκεί, εγώ γελούσα γιατί ήταν αστείο. Και όλοι οι άλλοι τους έβλεπαν λες και σκότωσαν κάποιον», λέει το κοριτσάκι δίχως να μπορεί να αντιληφθεί λόγω ηλικίας τον κίνδυνο στον οποίον την εκθέτουν οι γονείς της.

Δείτε βίντεο:

Σύμφωνα με τα όσα γράφουν οι χρήστες του διαδικτύου, ο εν λόγω πατέρας είναι στρατιωτικός και γνωστός για την συμμετοχή του σε κινητοποιήσεις αρνητών. Σε άλλο βίντεο εμφανίζεται να κάνει κήρυγμα σε πολίτες και να δηλώνει ευθέως πως δεν τηρεί τις αποστάσεις, δεν φοράει μάσκα ενώ όπως λέει χαρακτηριστικά «για το εμβόλιο δεν μιλάω καν, αν χρειαστεί μόνος μου θα το ρίξω το σύστημα». «Με έντονο ύφος φωνάζει στον κόσμο και λέει, όποιος έχει αγάπη, πίστη και τον Θεό μέσα του, δεν έχει να φοβηθεί κανέναν και τίποτα», έλεγε χαρακτηριστικά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κατέβηκαν από το eBay οι φωτογραφίες από την εκτέλεση των 200 στην Καισαριανή

Ελλάδα 16.02.2026
Η αγγελία αποσύρθηκε, ωστόσο δεν έχει διευκρινιστεί αν το υλικό αγοράστηκε τελικά ή αν κατέβηκε χωρίς να ολοκληρωθεί κάποια συναλλαγή

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού με καταιγίδες, θυελλώδεις ανέμους και χαλάζι

Καιρός 16.02.2026
«Πορτοκαλί» ειδοποίηση, ποιες περιοχές θα επηρεαστούν

Νέα απεργία στα ταξί από αύριο: Για πόσες ημέρες δεν θα κυκλοφορούν

Ελλάδα 16.02.2026
Τι ισχύει στην Αττική - Οι λόγοι που κάνουν απεργία οι οδηγοί ταξί

Παρατηρητή στέλνει η Ελλάδα στο Συμβούλιο Ειρήνης του Τραμπ

Πολιτική 16.02.2026
Σε μία προσπάθεια να κρατήσει ισορροπίες με την κυβέρνηση του Ντόναλντ Τραμπ χωρίς όμως να “μπλέξει” η χώρα μας στην επιχείρηση δημιουργίας ενός αντί-ΟΗΕ

Η Ισραηλινή που βρέθηκε νεκρή στο κέντρο της Αθήνας ήταν δημιουργός της διάσημης σειράς «Τεχεράνη»

Ελλάδα 16.02.2026
Βρισκόταν στην Ελλάδα για τα γυρίσματα του τέταρτου κύκλου

Η ιατροδικαστική επιβεβαιώνει τον βιασμό του 17χρονου από δύο φίλους του στη Νίκαια

Ελλάδα 16.02.2026
Οι δράστες του πετούσαν διάφορα αντικείμενα όπως αυγά και ξύδι, τον χλεύαζαν και τον βιντεοσκοπούσαν

Ένοπλη ληστεία σε σούπερ μάρκετ στον Πειραιά

Ελλάδα 16.02.2026
Ένα άτομο με καλυμμένα χαρακτηριστικά και απειλή όπλου ακινητοποίησε τους υπαλλήλους

Σοβαρό τροχαίο στα Σπάτα: Αυτοκίνητο «καρφώθηκε» σε διπλή ξύλινη κολώνα της ΔΕΗ, δείτε εικόνες

Ελλάδα 16.02.2026
Τα ακριβή αίτια του ατυχήματος διερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές

Αττική Οδός: Παράταση έως 22/2 για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, ποιο τμήμα θα είναι κλειστό στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο

Ελλάδα 16.02.2026
Η περαιτέρω παράταση των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων συμβαίνει λόγω της έκτακτης εκτέλεσης εργασιών συντήρησης της σήραγγας «Λιοσίων»

Τέλος το τσάμπα πάρκινγκ στα σούπερ μάρκετ: Με αντίτιμο και χρονικό όριο η στάθμευση

Ελλάδα 16.02.2026
Τι θα συμβαίνει σε περίπτωση που το υπερβεί.